Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO geeft zege weg tegen Graafschap


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

12 september 2010 25 reacties

ADO Den Haag heeft een bijna zekere zege tegen de Graafschap weggegeven. De ploeg van John van den Brom stond met 2-0 voor, maar de Doetinchemmers kwamen terug tot 2-2.

 

Ook vandaag weer zette de residentieclub een aantal leuke aanvallen op. Doordat een goede eindpass ontbrak, leidde het niet tot grote kansen. Het was niet voor niks Dmitry Bulykin de openingstreffer uit een corner maakte.

 

ADO Den Haag speelde bij vlagen goed, maar kon de wedstrijd niet helemaal onder controle krijgen. Na de rust leek Wesley Verhoek de score te verdubbelen, maar ondanks dat hij Waterman uitspeelde, faalde hij tot twee keer toe in de afronding.

 

De opluchting was dan ook groot toen Kevin Visser de 2-0 maakte, na een goede actie van Kubik. Het leek er op dat de wedstrijd beslist was, maar tot veler verbazing kon De Graafschap terugkomen. ADO Den Haag had het laatste kwartier bijna niks meer in te brengen en liet het Bargas twee keer scoren.
 

Reacties

Sven

ADO heeft problemen met verdedigen. Een beetje ingewikkelde aanval zorgt onmiddelijk voor paniek. De hele verdediging inclusief de keeper is gewoon niet capabel. ADO heeft problemen met de opbouw. Er is te weinig creativiteit. En ADO heeft problemen met de scherpte in de afwerking. Die Russische beer geeft gelukkig nog een sprankje hoop. De concentratie is niet om naar huis te schrijven en de instelling gedurende de wedstrijd heeft mij verbaasd. Ze hadden een nergens op gebaseerde houding van 'wie doet ons wat'.  Als je toch een kwartier voor tijd met 2-0 voor staat, denkt dan niemand: 'deur op slot', 'Bargas geen duizendste milimeter ruimte geven', 'elke superboer in de weg lopen tot ze er moedeloos van worden'! Is dat niet op te brengen voor een kwartiertje? Of hebben zij hun krachten dan al verspeeld? Zijn ze soms allemaal te zwaar? Zou het Haagsche publiek dat erg vinden, even een kwartiertje schoffelen? Natuurlijk niet! Maar nee hoor, weer dat hatelijke inzakken, geen coördinatie in de verdediging, Graafschap lekker de bal rond laten spelen, achter de feiten aanlopen, geen held die bij ADO opstaat om de ploeg tot een vesting te smeeden die niet meer in te nemen is. Bijna weer drie punten overboord. Het voelt als een zware nederlaag als je dan met 2-2 van het veld afstapt. Als wij als eenvoudig fans dat kunnen bedenken moeten die profs op het veld dat toch ook kunnen. Maar daar zie je helemaal niets van! Wanneer geeft dit ADO ons nou eens beetje rust en vertrouwen?  

Maandag 13 september 2010 om 18:42 uur

wijsneus

Wat voorspelbaar toch die Verhoek: als er mentaal niets verandert bij hem dan kunnen we hem afschrijven. Jammer, want snelheid en techniek zijn er absoluut. Nee, dan die Immers: wat liep die doelloos over het veld te rennen (nog te veel pijn van zijn tattoo??). En dan moet ik eerlijk toegeven dat Vink toch erg voor ons floot, anders had het nog beroerder af kunnen lopen. Snel vergeten en op naar de volgende wedstrijd!

Maandag 13 september 2010 om 17:50 uur

Wim

Lees ik hier nou dat ADO, 60 min goed heeft gespeeld? Ik denk dat degene die dat schrijft in de war is met een andere wedstrijd. ADO heeft echt geluk gehad dat ze 2 doelpunten hebben gescoord omdat de Graafschap veel gedrevener was en in mijn optiek meer had verdient. ADO heeft in hun eigen stadion moeten counteren omdat de Graafschap gewoon meer op het middenveld te vinden was en meer het initiatief naar zich toe trok. De Graafschap verdiende het niet te verliezen en dankzij een "momenten- briljant" in de vorm Braga hebben zij er een verdient gelijkspel uitgesleept. ADO moet zich schamen dat ze zo hersenloos gespeeld hebben en dat ze alleen een wedstrijd tot een goed einde kunnen brengen als werkelijk alles mee zit. Ze hebben nu al van een een aantal op papier gelijkwaardige ploegen verloren omdat ze niet kunnen verdedigen. Ik hoop dat het goed komt maar dat hardleerse zit wel diep bij deze selectie. Eigenwijsheid troef (op een enkeling na). 

Maandag 13 september 2010 om 17:42 uur

Mr. X

Misschien kan dit amateur team of beter gezegd FC KNUDDE team beter lering trekken uit het verhaal van Excelsior dat zonder pretenties frank en vrij thuis voetbal speelt of zou dat aan hun befaamde kunstgrasveld liggen....

Inzet is aan te leren en het wisselbeleid ook Mr. vd Brom!

Maandag 13 september 2010 om 17:10 uur

het is

nog altijd beter voetbal dan afgelopen tijden kijk weer met plezier eindelijk iets minder harttabletjes {dacht ik}je ziet de wissels komen en gaat gelijk denken   waar zijn me tabletjes  en ja hoor gaan we weer Ongelofelijk kut kwartiertjuh....

Maandag 13 september 2010 om 16:31 uur

beter voetbal

maar geen 3 punten. De eerste 60 minuten waren gewoon goed ! Jammer dat het derde doelpunt niet viel, heeft met pech (wel / geen buitenspel) kwaliteit (alleen Bullie is een afmaker) en egotripperij (Wesley en Kubik) te maken. Het spel is al veel beter als vorig jaar, nu nog 90 minuten volhouden en we zijn eind maart al veilig.

Maandag 13 september 2010 om 14:59 uur

MiG

Iemand vraagt zich af waar Buijs was; het gerucht gaat dat hij op de training van vrijdag met Vicento op de vuist is gegaan en dat Vd Brom ze weg heeft gestuurd tot na het weekend. Maar het is dus maar een gerucht, misschien dat iemand hier het kan bevestigen of ontkrachten.

Maandag 13 september 2010 om 14:34 uur

adofanjaja

tsja misschien toch belangrijk om eerst goed te kunnen verdedigen voordat je zo aanvallend wil gaan spelen, lijkt me belangrijker om de nul te houden....

Maandag 13 september 2010 om 14:06 uur

Hermanos

Eigenlijk doet ADO het best goed gezien de kwaliteit van spelers en technische staf. We hebben nu eenmaal niet de gelden en spelers als bij de grote clubs. Dus eigenlijk wel knap zo. Toch met volle inzet kunnen we wonderen verrichten en dan is Den Haag de kampioenen plaag.

Maandag 13 september 2010 om 13:11 uur

ADO Fan

Ik begin mij zo langzamerhand zorgen te maken over de hoogmoet van Brom , hij denk dat hij het met al die jonge gasten afkan maar gisteren is toch wel gebleken dat (buis hoort hier thuis) toch wel node werdt gemist !!!!!!!!misschien een tip Brom ga eens goed nadenken over je 2 backs want het balverlies wat echt giganties van die gasten en daardoor geen enkele opbouw van achteren !!!!

Maandag 13 september 2010 om 12:53 uur

who know s

buijs zat NIET op de bank.

waar was hij wel?

Maandag 13 september 2010 om 11:09 uur

Der Rudy

Geen Haags kwartiertje meer zingen met z'n allen helpt kennelijk ook niet meer. We geven het nog steeds weg in de laatste fase van de wedstrijd.

 

Concentratie niet meer kunnen vasthouden ? Geen conditie genoeg ?

 

Buis en vd Bergh kunnen we in ieder geval niet de schuld geven. Die zaten op de bank.

 

Misschien Kum die de bal een aantal keren zeer slecht raakte? De keeper die vaak onzeker acteerde ?

 

Of toch maar Verhoek die door alle aandacht ineens dacht dat hij een topvoetballer was geworden? Kan iemand hem wakker schudden ?

 

Laat ik maar tevreden zijn met de twaalfde plaats.

Maandag 13 september 2010 om 10:49 uur

peet Ignacio

Uitslag FC verhoek - de Graafschap 2-2

Begrijpelijk dat bulykin er de brui aan gaf.

Verhoek zo snel mogelijk naar ajax 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maandag 13 september 2010 om 10:31 uur

Tja

Jammer, dat sommigen niet door hebben dat voetbal een team sport is en dat het niet belangrijk is wie de goals maakt, maar DAT ze gemaakt worden.

Verhoek verviel in  negatief gedrag dat zijn spel en zeker het team niet ten goede komt, die wissel was dan ook terecht.

Positief onze rus scoort en kan een bal vasthouden, Jens zette weer met een aantal mooie ballen zijn medespelers vrij voor de goal.

Nu nog veel oefenen om een voorsprong uit te bouwen of vast te houden.

 

 

Zondag 12 september 2010 om 23:25 uur

Che B

Ik vond het een lekker wedstrijdje hoor. Jammer van de 2-2, maar vorig seizoen eindigde zo'n wedstrijd in 2-3.

 

Het gaat de goede kant op. Met kleine stapjes vooruit. Dit jaar eindigen ze op een nette 12e - 14e plaats. En met gemiddeld 1 punt per wedstrijd lopen ze goed op schema.

 

Al zou het natuurlijk wel lekker zijn geweest om die pootjes uit Doetinchem direct aan het begin van het seioen naar de degradateizone te trappen.

Zondag 12 september 2010 om 22:14 uur

Rikkie

Leek wel of Verhoek vandaag aan zelfoverschatting leed. Hoop dat hij nu weer weet dat hij gewoon maar 1 van de 11 is.

Ook leek het wel of de hele verdediging net uit de ramadan is, beetje slapjes.

Zondag 12 september 2010 om 22:08 uur

Pfff

Hupppakee, daar zijn alle aasgieren weer om hier hun walgelijke mening neer te typen. Is jullie eigen 020-site dicht of zo?

Zondag 12 september 2010 om 19:55 uur

Indirecta

ADO! Wat een instelling op het veld. Waarom laten jullie de tegenstander (Graafschap is toch geen wereldploeg) steeds zover oprukken? Kunnen middenvelders niet meer verdedigen. Hoe staat het met de lichamelijke conditie? Dat blijft toch een vraag omdat ADO zo vaak in de eindfase de boot in gaat! Graafschap had duidelijk een betere wedstrijd instelling. Elke wedstrijd is een finale. De ploeg denkt waarschijnlijk dat ze dit jaar fluitend in de eredivisie blijven. Lekker zo doorgaan dan komt de 1e divisie weer haarscherp in beeld. Het Haagsche kwartierje wordt steeds lekkerder voor de tegenstanders. Ze weten het al, dan slaan zij meestal toe. Ik heb hier nog een Italiaans boekje liggen met de titel: "De kunst van het verdedigen". Iets voor JvdB? Aansluiten van de linies, ooit van gehoord? Koel blijven in het strafschopgebied? Is dit feitenlijk wel prof-voetbal? Ik durf mijn Braziliaanse familie de beelden niet te laten zien want dan beginnen ze altijd zo hatelijk te lachen.

Zondag 12 september 2010 om 18:58 uur

Mister X

Brom kan nu wel heel bijdehand gaan wisselen maar dit is nu al de tweede keer dat die lul aan het gas gaat , leuk en aardig maar als je met 2-0 voorstaat moet je gewoon met de zelfde 11 de wedstrijd uit spelen .

Wat mij heel erg verbaasd is dat ene Ricky op de bank zak die maandag in het 2de de slachste man van het veld was en terwijl Buis niet eens bij de selectie zat

Hë Brom het stijgd toch niet na jou kop of luisterd jij te veel na die 2 mafketels die naast jou op de bank zitten .

Zondag 12 september 2010 om 18:45 uur

Sören

ADO Den Haag - Graafschap 2-2. Ik vind het een schande. Is het nou zo moeilijk om na die 2-0 voorsprong de schiettent dicht te gooien en elke aanval van de Graafschap in de kiem te smoren en vooruit te verdedigen. Van der Brom mag dan dromen van aanvallend voetbal in Den Haag maar leer de ploeg nou toch alsjeblieft eerst eens te verdedigen! ADO heeft nog lang niet voldoende voetbalkwaliteit in huis om opportunistisch te spelen. Het is gewoon gebrek aan intelligentie. De Graafschap heeft naar hartelust kunnen voetballen. Zo'n man als Bargas aan banden leggen, is dat onmogelijk? Nu heeft ADO eindelijk wat betere spelers. We leven niet meer in 1974 toen het aanvallende voetbal van Ajax en het Nederlands elftal de maatstaf waren. Dat waren ook spelers van een heel ander kaliber. Mister Van der Brom je grijpt veel te hoog, eerst leren verdedigen! De tijden zijn verandert. Wakker worden!
 

Zondag 12 september 2010 om 18:40 uur

Hermanos

Een spannende wedstrijd, die je zelfs nog had kunnen verliezen. Toen het 2-0 werd gelukkig dacht ik wel, dat de 3 punten binnen waren. Maar, dat weet je nooit met ADO thuis. Al jaren ligt daar de teleurstelling om de hoek. Lastiger werd het weer het laatste kwartier. De aanval houden is de beste verdediging. Opletten en voor zeker spelen en wat zie ik de weg kwijt en onzeker spelen. En nu een andere keeper graag. Die onzekerheid elke keer achterin is mede oorzaak, dat het weer fout ging. De voorhoede heeft potentie genoeg, maar goed afmaken is een kwelgeest en gelukkig, zonder van der Berg, is het tempo wel beter geworden. Ik denk dat we toch met deze voorhoede veel beter kunnen gaan presteren in de komende wedstrijden.

Zondag 12 september 2010 om 18:30 uur

MiG

Dit voelt gvd gewoon als een verliespartij en je kunt uiteraard niet alles op Verhoek schuiven, maar ik denk dat hij wel weer een beetje liep te zweven. Hij roept in de media dat hij belangrijk wil zijn voor DH, maar als ik hem vandaag zag lijkt het er eerder op dat hij belangrijk wil zijn voor Wesley Verhoek...

Zondag 12 september 2010 om 18:29 uur

Ozz

Erg jammer, maar als je het zelf niet afmaakt kan zoiets gebeuren.

 

http://www.eredivisie.nl/video/autoplay/29266/piero:_de_perfecte_aanval_van_ado_den_haag.html

Zondag 12 september 2010 om 18:14 uur

KaleKootsj

Er zit iemand hier op deze site vreselijk te geilen op verhoek. Ik geef hem een terechte 1 en gemiddeld houdt hij nog een 5,6 over.

Wat een misselijkmakend mannetje is hij zeg!

Drie keer een corner nemen die het kidsvak indraait, twee keer naar binnen mogen snijen waarvan hij één keer blind over schiet en 1x niet teruglecht op de 11 meter stip en in de tweede helft DE kans op de 2-0 verprutsen door niet te scoren en in tweede instantie NOGMAALS zelf te schieten en te missen terwijl Bullie klaar staat om in te tikken. En dan als je gewisseld wordt ook nog eens door willen lopen naar de kleedkamer!

Bij mij zou je drie dagen niet op de training hoven te verschijnen. Ga lekker tafeltennissen als je dan dom speelt heb je alleen jezelf er mee en niet je TEAM wesley!

Zondag 12 september 2010 om 18:11 uur

Peco

70 minuten eredivisievoetbal, 20 minuten Topklasse Amateurs.

Ach we raken eraan gewend, er is weer is een mooie kans op het maken van een streak (7 punten of 9 punten uit 3 wedstrijden) en we gaan meteen de mist in.

Zonde, maar laat het maar weer een les zijn

Zondag 12 september 2010 om 17:42 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 Graafschap 36 - 62
6 ADO Den Haag 35 - 59
7 Jong AZ 36 - 53
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 36 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 35 - 24