Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO heeft pech tegen Twente


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

23 april 2011 15 reacties

ADO Den Haag lijkt de vierde plek uit het hoofd te kunnen zetten. De ploeg van John van den Brom verloor thuis van FC Twente, waar een punt zeker verdiend was.


De Haagse defensie had de zaken in de eerste helft goed voor elkaar. Voorin was Danny Buijs twee keer dicht bij een doelpunt. Eerst zag de middenvelder zijn schot voorlangs staan en even later schoot hij van dichtbij op Twente-keeper Michailov.


Ook Charlton Vicento stuitte op de sluitpost, nadat hij door Bulykin goed vrijgespeeld werd. De rechtsbuiten verdiende even daarvoor ook nog een penalty, maar kreeg deze niet.


Ook in de tweede helft bleef ADO Den Haag kansen creëren. Toch was het Twente die de openingstreffer maakte. Ruiz scoorde uit een voorzet van Chadli, die randje buitenspel stond.


De residentieclub kwam nog wel terug via topscorer Dmitry Bulykin, maar verloor uiteindelijk de wedstrijd na een mazzelgoal van de Tukkers.
 

Reacties

jopie

twente heeft wat spelers betreft veel meer kwaliteit, 50 wedstrijden spelen, is echt te veel van het goede, ado kon in alle rust die wedstrijden spelen, denk daar ook eens aan.

Zondag 24 april 2011 om 21:56 uur

Hermanos

Ado pech, maar ajakkes ook, anders hadden ze bovenaan gestaan.

Zondag 24 april 2011 om 20:41 uur

@ Der Rudy

Ik zat ook zo goed als op die lijn en het was een twijfelgeval. Maar in de samenvatting op tv kon je toch wel goed zien dat het geen buitenspel was.

Wat mij wel stak is dat de Jong gewoon rood moest hebben voor die actie op Piqué.

 

Toch overheerst een geweldig gevoel. ADO is met dit elftal geen eendagsvlieg. We kunnen gewoon met de besten mee, dat is nu wel duidelijk. En dat met een fractie van de begroting van de anderen.

Ik durf te beweren dat we het beste middenveld van de eredivisie hebben. Naast Rado, Toornstra en Immers zijn voornamelijk Dereijk en Bulykin de belangrijksten van dit seizoen. De rest vind ik vervangbaar

Zaterdag 23 april 2011 om 19:52 uur

ome john

ik toch gezegd jordi brouwer erinflexibler  buli moet hem op maat hebben  jordi kan uit het niks scoren  hij verdient een kans.

en waarom niet met  2 spitsen spelen ? jordi en bulikin

Zaterdag 23 april 2011 om 17:57 uur

Maurice

Er was maar 1 de beste en dat was ADO. Was echt een topwedstrijd, eerste helft had het al 2-0 kunnen staan, misschien wel 3-0, Twente was echt niet zo goed, ze hadden uit eindelijk toch geluk, heel jammer, 4e plek kunnen we nu wel vergeten, nu gewoon tegen groningen en heracles er flink gas op, en dan focussen op de play-offs, Europees voetbal verdienen wij, die laatste Europa League ticket wordt voor Den Haag. Van mij mag PSV kampioen worden, dit Twente wat ik had gezien, verdient het voor mij niet

Zaterdag 23 april 2011 om 15:24 uur

R.E.

Doodzonde! Twente was totaal uit vorm en was rijp voor een flinke nederlaag. Bepalende spelers als Ruiz, Chadli, Jansen en Douglas zaten, mede door hun sterke tegenstanders (met name Leeuwin was top) helemaal niet in de wedstrijd. Jammer dat de verdediging (Pique!) niet oplette bij de tweede goal van Twente, waardoor 2 spelers vrij voor de goal stonden. Ook jammer dat een van onze bepalende spelers, Verhoek, al weken niets presteert en zijn scherpte heeft verloren. Wesley, zet je toekomstplannen uit je hoofd en zet je weer 100% in voor je huidige club! Tot slot vind ik het jammer dat sommigen "troost" zoeken in de negatieve gevolgen van deze nederlaag voor Ajax; ik ben totaal niet met andere clubs bezig maar alleen met de waarschijnlijk nu uit zicht verdwenen vierde plaats. Eerlijk gezegd vond ik Ajax enkele weken geleden overigens véél beter spelen dan Twente nu. Dit gedrag doet mij denken aan het onzinnige gedrag van veel Feijenoord-supporters, die de kans van hun eigen club op Europees voetbal graag willen opgeven als dat de kans op een kampioenschap voor Ajax eventueel(!) zou verkleinen. Laten we ons niet tot dat kleinzielige gedrag verlagen en laten wij ons blijven focussen op de belangen van ons eigen cluppie!

Zaterdag 23 april 2011 om 14:38 uur

Jonnycash

Als FC Twente supporter ben ik blij met de overwinning maar ik moet eerlijk zeggen dat ADOW goed speelde en prima spelers heeft.  Jammer dat het publiek van ADO met name in de eerste helft zo tam was en de sfeer door 800 Tukkers moest worden gemaakt.

 

Succes verder.

Zaterdag 23 april 2011 om 13:49 uur

KaleHans

Dit was vooral de Kum zoals we hem graag zien, scherp op de snede en geen domme overtredingen.    Voorin iets meer scherpte en we hadden nog gewonnen ook, wat een heerlijke pot voetbal. 

Ik denk dat vooral de neutrale voetballiefhebben heeft genoten van deze pot voetbal.  En de spelers die waarschijnlijk weggaan, jammer dat er geen grote sponsor opstaat zodat we ze kunnen behouden.  En dat v.d. Kallen het financieel met de club nog steeds rustig op wil bouwen snap ik wel, maar het is zonde dat je zo'n ploeg niet minstens 1 seizoen nog bij elkaar kan houden.

En Verhoek, tja die zit met zn kop volgens mij al bij een andere club........  die misschien niet eens komt....

 

En laat Twente nu dan ook maar kampioen worden, dan kunnen we altijd nog zeggen dat we 2x (onterecht) van de kampioen verloren hebben.....

Zaterdag 23 april 2011 om 13:05 uur

peet Ignacio

Verhoek is weer op zijn oude niveau. (dus waardeloos) Met een Verhoek van een paar maanden geleden hadden wij gewonnen. 

Zaterdag 23 april 2011 om 11:25 uur

slain

Mooi Liedje : "Is dít ,nou de kampioen?"

 

Als ze kampioen worden mogen ze wel een bedankje sturen naar ons.

 

2x onterecht verloren van Twente,Uit genaaid,Thuis niet afgemaakt ,die uitgespeelde kansen moeten van de 4x zéker 2 doelpunten opleveren.

 

6 punten van de j0d3n gepakt.

 

4 punten van PSV gepakt.

Zaterdag 23 april 2011 om 11:12 uur

karel

ik denk als er een speler weggaat die we zullen missen het derijck zou zijn.de rest is op te vangen lijkt mij.heb me weer zitten ergeren aan onze superman verhoek.laat die maar gaan aub.

Zaterdag 23 april 2011 om 09:59 uur

pro fc

Een geweldige wedstrijd van de fc. Helaas niet de kansen benut. Wat me toch wel een beetje treurig stemt is dat we na de aanstaande uittocht van veel kwaliteit dit niveau volgend jaar hoogstwaarschijnlijk niet meer gaan halen. Alleen iets als een spelersfonds of een grote sponsor had daar verandering in kunnen brengen. Van beide is echter bij mijn weten niets  vernomen. Met name het niet opzetten van een spelersfonds stelt me teleur. Jongens als Kubik en Derijck met geen of korte contracten zijn een investering meer dan waard. Ik hoop niet dat er nu een intocht van overrijp middelmatig eerste divisie talent gaat komen. De geruchten over een 30 jarige buitenspeler van agovv : Wat moeten we in godsnaam met zo een jongen?

Zaterdag 23 april 2011 om 09:01 uur

Ikke

Ah, der Rudy

 

ik zal je troosten ..... als ADO wel had gewonnen zouden onze vrienden uit Amsterdam zondagavond misschien wel bovenaan de ranglijst staan .... en als ik iets niet wil zien is het dat die gas-ten door ons geholpen gaan worden. Dan gaat namelijk mijn "bordje op schoot" zo de plee in. Hoop dat het een beetje helpt.  

 

Zaterdag 23 april 2011 om 08:31 uur

Der Rudy

Ik zou ook graag zo positief willen zijn over de wedstrijd. Alleen, dat lukt me niet. Zittende in het R-vak zat ik precies op de lijn waar goed te zien was dat Ruiz buitenspel stond. En dan dat 2e doelpunt van FCT, via de kluts en via het plafond ging ie er in! Met een luchtje van buitenspel.

 

Als de teleurstelling over de uitslag is weg ge-ebt, zal bij mij hopelijk ook het goeie gevoel boven komen. Ons team heeft in ieder geval zijn stinkende best gedaan. En wat was die Kum goed.

 

Zaterdag 23 april 2011 om 07:28 uur

Ikke

ADO heeft zichzelf gisteren tekort gedaan door niet te scoren uit de vele kansen die er waren. Maar wat werd er goed gevoetbald !! Veruit de beste wedstrijd na de verhuizing uit het Zuiderpark. Super genoten en in de tweede helft had ik een echte deja vu toen er een Haagse storm op het veld en de tribunes losbarstte. Ik herkende ineens weer het gevoel uit het seizoen 1970-1971 en de wedstrijd tegen West Ham. Geweldig !!!! Het verlies werd dan ook ruimschoots goedgemaakt door een gelukzalig gevoel dat we weer met de beste meekunnen. Als deze groep bij elkaar blijft en we ook nog gaan leren van de dingen die nog niet goed gaan kunnen we volgend jaar echt met de top mee. Wat een heeeerlijk idee !!!!  

Grandioos ADO ga zo voort !!!

Zaterdag 23 april 2011 om 07:13 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
Morgen om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 Graafschap 36 - 62
6 ADO Den Haag 35 - 59
7 Jong AZ 36 - 53
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 36 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 35 - 24