Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO huurt Chelsea-aanvaller


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

31 januari 2012 14 reacties

ADO Den Haag heeft de 19-jarige Milan Lalkovic van Chelsea gehuurd. De buitenspeler is naast Ebi Smolarek de twee aanvallende versterking voor de residentieclub.

 

Volgens VI is komt de transfer voort uit de goede betrekkingen die er sinds kort zijn met de club uit Londen. De Haagse beleidsbepalers handelden snel, nadat bekend werd dat Foruna-speler Danny Hoesen, waar eerst het vizier op was gericht, contractueel gezien niet meer weg mocht.

 

Lalkovic speelt sinds zijn veertiende voor Chelsea, maar speelde nog niet in de hoofdmacht. Wel werd hij eerder dit seizoen uitgeleend aan Doncaster Rovers, waar hij een goede indruk zou hebben achtergelaten. De speler wordt vooral geroemd om zijn snelheid.

Lees meer over

Reacties

MiG

PSV heeft Jairchinio Antonia op de lijstjes staan. Overigens niet als enige club. De aanvaller van Go Ahead Eagles mag zich in de belangstelling van diverse clubs uit de Eredivisie en het buitenland verheugen. ‘Iedere week zitten er scouts voor hem op de tribune’, vertelt Marc Overmars, commissaris bij Go Ahead, tegen VI, over de rechtsbuiten.
’Ik weet dat hij hoog op de lijstjes staat bij de Eredivisieclubs uit het Noorden, maar ook PSV volgt hem. Uit het buitenland is eveneens belangstelling, een club uit de Premier League en één uit de Championship zaten al eens in De Adelaarshorst voor hem. Ik vind het ook wel logisch, want snelle doelgerichte buitenspelers die een man uit kunnen spelen zijn schaars. Antonia is voor elke Eredivisieclub een versterking. De 21-jarige Antonia, die dit seizoen in twintig competitieduels zes keer het vijandelijke net wist te vinden, staat nog tot medio 2013 onder contract in Deventer.
bron: voetbal.blog.nl
Woensdag 1 februari 2012 om 21:31 uur

Kobus Tokus

@MiG (18:44) Of nog erger als ze deze technische leiding er nog langer laten zitten!
Woensdag 1 februari 2012 om 18:51 uur

Kobus Tokus

@ MiG zoals altijd geheel eens. Maar niet op het punt van Höcher. Ik vind dat individueel en in aanleg absoluut een goede voetvaller, laar daat geen twijfel over bestaan. Maar hij is niet goed genoeg voor het Eredivisieniveau en in dit collectief. Dan houdt het dus op hé.

@KaleHans Wat jij bedoelt is het begrotingstekort voor dit jaar. Waar ik het over heb -en wat daar geheel los van staat- is het feit dat de club nog steeds een langlopede schuld heeft van rond de 5 miljoen Euro. Dat heeft niks met je jaarrekening (quit of met licht verlies draaien) te maken. Die schuld moet afgelost worden, dát heeft prioriteit. Vandaar dat ik ook zeg dat wat mij betreft vrijwel iedereen te koop is, op een paar jongens na. Een BVO is een bedrijf, en ik vind de lange termijn heel erg belangrijk voor een bedrijf. Eerst financieel helemaal kerngezond zijn. Dus volledig uit het rood en met een solide begroting. En dan kun je van daaruit gaan bouwen. Ik ben niet van dat op de pof leven en les maar vooruitschuiven. Eerst financiële discipline. Dat is namelijk ook een visitekaartje naar potentile sponsors toe. Die stappen er sneller in dan wanneer de boel wat de centen betreft niet helemaal ok is.
Woensdag 1 februari 2012 om 18:49 uur

MiG

Ik ga met aadche mee; 12de/13de plek is waar we eindigen
Woensdag 1 februari 2012 om 18:44 uur

aadche

@R.E
we zitten een beetje in de positie dat er toch flink gebikkeld moet worden om de punten te pakken. Dan pak je toch meer kaarten. De oer domme kaarten zijn natuurlijk nooit goed, daar zijnb we het over eens.
Toch durf ik niet richting nacompetitie te kijken. denk met deze selectie, dezed trainer en gezien de eerste seizoenshelft dat je nog blij mag zijn met plek 12 in de eindrangschikking. niet spectaculair maar verder prima.
Woensdag 1 februari 2012 om 16:56 uur

R.E.

Even iets totaal anders: ook dit seizoen maakt ADO met een beetje slimheid en sportiviteit een reële kans op Europees voetbal! Op basis van de huidige Fair Play ranglijst van de UEFA zou Nederland namelijk een extra club mogen inschrijven voor de Europa League. Die plek gaat naar de sportiefste eredivisieclub volgens de ranglijst van de KNVB. ADO staat momenteel (uiteraard, gelet op diverse - onnodige! - rode kaarten) niet hoog op die lijst, maar de verschillen zijn niet groot en uiteraard vallen de clubs die zich op de "normale" manier voor Europees voetbal plaatsen, weg uit de ranglijst. Twente staat nu bijvoorbeeld bovenaan maar valt dus hoogstwaarschijnlijk af. Heracles stond in de winterstop nog op nummer 2, maar heeft afgelopen weekend ongetwijfeld minpunten gekregen in verband met een rode kaart. Ik zou dus zeggen (met name tegen Horvath en Kum, maar ook tegen bijvoorbeeld Leeuwin en John Verhoek: geen domme en onnodige gele en rode kaarten meer!
Woensdag 1 februari 2012 om 15:42 uur

KaleHans

Kobus, wijdt jij mij is even uit over die "schuld" waar jij het over hebt???
Onze club schrijft aan het einde van dit seizoen dit seizoen met zwarte cijfers de begroting (en dat komt niet door de transfer van Verhoek), dus ik weet niet precies waar jij die schuld vandaan haalt???

Deel mij die wijsheid is als je wil?
Woensdag 1 februari 2012 om 14:31 uur

MiG

@Kobus: Wormgoor (blinde schopper) snap ik ook geen reet van. Die is echt niet beter dan wat we nu hebben lopen. Zelfs jouw "vriend" Kum heb ik liever (maar die gaat waarschijnlijk weg). Maar goed, dan hebben we N`Toko, Omeruo (of hoe hij ook heet) Horvath (die me vies tegenvalt trouwens) en ook nog Beugelsdijk. Wormgoor lijkt me dus overbodig.
Zo erger ik me ook groen en geel aan het feit dat Höcher weg mocht en nu Smolarek en die Lulovic worden gehaald, echt hap-snap beleid.
Woensdag 1 februari 2012 om 13:04 uur

Kobus Tokus

@KaleHans maak je vooral geen illusies over waar dat geld heengaat. Namelijk naar de aflossing van de schuld. Ik vind dit trouwens niet netjes tegenover onze eigen jonge flankeurs Japie en Elbers. Zet die er nou maar eens in. En zo`n Vito Wormgoor, wat moet je nou met zo`n jongen? Totaal geen voetballend vermogen. En ook puur verdedigend is N`Toko beter.
Woensdag 1 februari 2012 om 12:26 uur

Mike

Als er een club in Nederland is waar eigen spelers een kans krijgen is dat ADO wel.
Op ons niveau zul je altijd hebben dat je betere spelers zullen worden weggekocht. Sommige spelers die voor die vrije plek in aanmerking komen zijn nog niet altijd direct klaar voor het grote werk. In dat geval lijkt het me heel slim om voor die tussenperiode een ervaren speler te huren of kort te contracteren zodat ie de ontwikkeling van je jeugd niet in de weg staat.

Van Duinen wordt onze spits en moet er volgend jaar staan. Van Smolarek kan ie een hoop leren en die is te duur om volgend jaar op de reservebank te houden.
Woensdag 1 februari 2012 om 11:11 uur

MiG

Mag idd hopen dat er met diverse spelers al afspraken zijn gemaakt mbt het nieuwe seizoen, bijvoorbeeld met Danny Hoesen
Woensdag 1 februari 2012 om 11:11 uur

KaleHans

Maar op deze manier houden ze wel het transfergeld van Wesley over waar de club waarschijnlijk voor volgend seizoen nog iets mee gaat doen in onze aanvalslinie. Poepon kon sowieso niet direct overgenomen worden en Mike zn blessure was ook niet te voorzien dus de club moes snel handelen. En al met al denk ik niet dat ze verkeerd gehandeld hebben.
Dinsdag 31 januari 2012 om 21:54 uur

R.E.

Zo wordt er weinig opgebouwd voor de wat langere termijn! Een jonge speler huren is puur kortetermijnbeleid. In het gunstigste geval heb je even plezier van zo`n speler, maar hoe goed hij het ook doet (zie Bulykin), je verdient daarna geen cent aan hem. En aan een relatief oude speler als Smolarek ga je ook niets verdienen, zeker niet als je hem maar een contract voor een halfjaar geeft. ADO moet juist investeren in echte talenten door die minstens drie jaar vast te leggen.
Dinsdag 31 januari 2012 om 19:50 uur

MiG

Wie ze fiets?
Dinsdag 31 januari 2012 om 19:30 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25