ADO in evenwicht met Willem II

20 januari 2013 5 reacties

ADO Den Haag is de tweede competitiehelft enigszins teleurstellend begonnen. De ploeg van Maurice Steijn kwam tegen hekkensluiter Willem II niet verder dan 1-1 gelijkspel.

Kevin Jansen opende in Tilbirg de score en maakte daarmee zijn eerste goal in dienst van ADO Den Haag. Omdat een doelpunt van de Tilburgers vanwege buitenspel werd afgekeurd ging de residentieclub met een voorsprong de rust in.

In de tweede helft werd Willem II steeds sterker. Dit leidde tien minuten voor tijd tot de verdiende gelijkmaker.

Hermanos

Deze wedstrijd geeft bij mij toch het gevoel als een verloren wedstrijd. Ik rekende er al vooraf 3 punten bij. Maarja tijdens de tweede helft was ik blij, dat we niet verlorren hadden.
Maandag 21 januari 2013 om 18:57 uur

Mike

Willem II heeft alleen van Twente met dik verloren dus niemand speelt die gasten van de mat.
Na de winterstop is het voor ieder team lastig om weer meteen goed voor de dag te komen. De mindere teams zijn allemaal in het voordeel.
Blij dat we in ieder geval na zo`n slechte 2e helft niet verloren hebben.
Maandag 21 januari 2013 om 13:16 uur

Tja

Ereder onthutsend zwak, geen passie, geen strijd geen bluf.
En dat terwijl WII behoorlijk wat basis spelers miste.
Meijers een linie naar voren creëert veel meer gevaar en dan krijgt Toornstra meer aanvallende ruimte.
4-4-2 zonder Chery en Poepon eens proberen.
Zondag 20 januari 2013 om 21:16 uur

TillValhall

Knullig dat je zo`n matige ploeg die voetballend niets om het lijf heeft uiteindelijk op gelijke hoogte laat komen. Zo`n team moet je gewoon met 5-0 van de mat af spelen. Zéker in de eerste helft. Ik dacht dat we naar Tilburg gingen voor drie punten en een opgekrikt doelsaldo?... En waarom zet je Kolk niet meteen in? Als je die naast Chery of Van Duinen zet ipv maar vast te houden aan 1 spits.... Ga nou gewoon 4-4-2 vlak of 3-5-2 spelen Maurice! Maargoed, iig een plaats hoger.
Zondag 20 januari 2013 om 21:05 uur

KaleHans

Zonde, niets meer en niets minder...... de ploeg kwam erg onder druk te staan door de vechtlust van Willem II waarin wij niet mee konden.
Jammer dat de ploeg in de 1e helft niet nog meer afstand kon nemen want toen liep het voetballend een stuk beter. Maar goed, doordat NEC verloor en wij 1 puntje pakten zijn we toch nog 1 plek gestegen en staan we nu op 7 en dat is toch wel netjes.
Zondag 20 januari 2013 om 18:45 uur