Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO in gesprek met Coutinho


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

20 augustus 2011 31 reacties

ADO Den Haag en Gino Coutinho zijn in gesprek over contractverlenging. De doelman heeft nog een verbintenis tot en met het einde van dit seizoen.


“ADO en ik zijn op dit moment in onderhandeling over een nieuw contract, ik hoop er ook met de club uit te komen”, zegt Coutinho op de website van Voetbal International. “Ik voel me goed in Den Haag en denk dat er hier nog stappen gemaakt kunnen worden.”


De goalie heeft vertrouwen in het komende seizoen. “Met Dmitriy Bulykin en Timothy Derijck zijn we twee belangrijke spelers kwijtgeraakt, maar met twee goede vervangers moeten we zeker in het linkerrijtje kunnen eindigen.”


Coutinho voorspelt dan ook dat de thuiswedstrijd tegen PSV met 1-0 wordt gewonnen.

Reacties

farlito

@ado4evah

Steijn is inderdaad een assistent en zeker niet in staat om hoofdcoach te zijn. Een ervaren trainer met de kwaliteit om het beste uit spelers te halen is wel nodig.

Het is natuurlijk wel zo dat die judas v/d brom hier echt schuldig aan is. Den Haag ging ervan uit dat de goede weg was ingeslagen totdat die judas stiekum ff op een terrasje zich eigen ging verkopen en zijn woord naar zowel de supporters en ado den haag geen ene moer meer waard was! Dus ga er dan maar zitten als Steijn zijnde.

judasbrom, bully, kubik, bosschaart, buis en derijk allemaal weg.

En betreft @FARLITO naar farlito betreft conclusie;

Mijn conclusie is dat er nog 31 wedstrijden te spelen zijn, neem je daar genoegen mee?

Forza Den Haag.

Zondag 21 augustus 2011 om 21:30 uur

ado4evah

@ Farlito dat snijdt hout , toch doet het pijn, maar hopen dat er wat gaat gebeuren de komende 10 dagen. Ik denk persoonlike dat Maurice er flink van langs krijgt niet helemaal fair met het materiaal wat hij nu heeft maar in mijn ogen ook de ideale assistent trainer.

Zondag 21 augustus 2011 om 21:16 uur

farlito

@Tedje

Het was niet om aan te zien jongen.

Inderdaad Toornstra liep in niemansland, Immers liep met zijn ziel onder z,n armen en wesley dacht dat we mensen van 2 meter in de spits hadden lopen. Het elftal is aardig ontregeld, maar dat wisten we natuurlijk al lang. Met het vertrek van bully, kubic, bosschaart, buis en dereijk had judas brom er dit keer ook niks van gemaakt, laat staan dat steijn hier schuldig nu aan is. Het is te hopen dat we zowel een echte centrale verdediger als een goede spits erbij krijgen, maar ook dan is er tijd nodig om het elftal weer goed te laten spelen.

Het is maar de vraag of steijn dan degene is die dit voor elkaar kan krijgen, dat denk ik dus niet, maar goed we zullen ff moeten afwachten al hebben ze natuurlijk wel nog maar 10 dagen.

Forza Den Haag. 

 

Zondag 21 augustus 2011 om 20:56 uur

Harald

Het is zo voorspelbaar allemaal maar toch doet het pijn. In Arnhem is het feest. Vitesse 3 wedstrijden, 7 punten, daar had ADO moeten staan. ADO staat 17e en ze kunnen op deze manier alleen maar zakken. Daar hoort ADO na die wedstrijden voor de competitie en de eerste 3 competitie wedstrijden te staan. Logisch, geen coach (overgelopen), wereld verdediger (overgelopen), geen spits (overgelopen), rechterflank, door de mand, centrum middenveld, door de mand, andere middenvelders, door de mand. Nieuw krachten, door de mand, Verwachting van nieuwe aankopen 0,0. Keeper opnieuw door de mand. Als Zwinkels fit is valt hij wellicht ook door de mand. Van der Brom heeft ADO nog gespaard anders had ADO nu als enige 0 punten gehad. ADO moet zo lekker doorgaan, zonder technische staf, zonder bestuur, zonder geld. Wanneer is de crematie? Eerst al die fans lekker maken met een mooi seizoen. Maar nu, wat een gebrek aan vakmanschap, wat een loosers mentaliteit. Dit komt niet meer goed. Prettige wedstrijd.

Zondag 21 augustus 2011 om 20:55 uur

@Farlito

Heb je de afgelopen 3 wedstrijden goed bekeken, wat is jou conclusie ??????/

Zondag 21 augustus 2011 om 20:46 uur

farlito

Ik zie hier een hoop mensen onder staan met een reactie?

Gezien het tijdstip van reageren zijn het zeker fcdh supporters in hart en nieren? lekker op de bank kijken en dan hier een beetje je mening gaan verkondigen wie weg moeten, wanner ( we ? ) gaan inversteren. Als je het nog geen eens kan opbrengen te inversteren in een club of seizoenskaart kan je beter net zoals die clown @aron of onze held @keesjan @adoforever @ikmisjudasbrom beter thuisblijven en lekker ff je kleppie dicht houden. 

Forza Den Haag. 

Zondag 21 augustus 2011 om 20:41 uur

VACATURES BIJ ADO

GEZOCHT SPITS,LINKSBUITEN, LINKSBECK,CENTRALE VERDEDIGER DIE ELFTAL KAN DRAGEN EN DE LIJNEN UITKAN ZETTEN.

Zondag 21 augustus 2011 om 20:11 uur

Tedje

Schandalige vertoning was dit zeg, als Coutinho niet nog 3 a 4 ballen stopt aan het einde wordt je gewoon zwaar afgeslacht door een matig spelend psv.

Die Immers loopt maar wat rond over het veld, lijkt er niet veel zin meer in te hebben. Verhoek is continue gefrustreerd of boos en komt geen man voorbij, maar krult ze alleen maar voor zonder dat er ook maar 1 man staat die kan koppen, op een gegeven moment verwacht je toch dat hij door krijgt dat z'n voorzet een beetje overbodig is geworden!? Toornstra loopt er verloren bij, de ruimtes zijn te groot en hij sneeuwt onder door het slechte positiespel en van de rest is er niemand waarvan je kan en mag verwachten dat hij het team even draagt. 

Mag Immers zich wel mooi richten op een plek bovenin het rechterrijtje, maar met dit voetbal eindig je gewoon vrijwel onderaan!!!

Van der Kallen keek niet vrolijk na de wedstrijd en die mag dan ook heel gauw de boel op orde trekken, want er klopt helemaal niks van!

Zondag 21 augustus 2011 om 19:21 uur

Ik mis de visie van Brommetje

Teurgesteld in het huidige beleid, 0-0 4-2 0-3 = NIEUW BELEID =EEN NIEUWE VERDEDIGING + EEN NIEUWE LINKSBUITEN + EEN DIEPE SPITS ( HET LIEFST BULY) BUITEN HET GELD WAT VAN DER BROM HEEFT GEK GEMAAKT OM DE OVERSTAP TE MAKEN ZAL HIJ DIT HEBBEN ZIEN AANKOMEN???????????????????? NIEUW BELEID GRAAG

 

Zondag 21 augustus 2011 om 18:26 uur

aaron

Weg miet die clown.

Op naar een nieuwe keeper.

Heb je naar psv gekeken.

Leeuwin ook weg dat is ook zo clown.

Zondag 21 augustus 2011 om 18:25 uur

Ado4 evah

Wanneer gaan we eens investeren 17.12  uur ADO-PSV 0-3 gaat wel erg hard  achteruit verdediging en aanvallers blijf gvd niet met die zak geld zitten, zo kan ik weer naar de Jupiler league, met deze selectie kan  je niet bolwerken wanneer gaan de oogjes open als het weer te laat is. Het lijkt wel of we gaan bouwen in Jupiler league. AUB de ogenjes openen want we gaan het zo niet redden met deze selectie. Betuur scouts staf en van der Kallen doe in hemelsnaam wat blijf niet op die zak met centen zitten het is ook bijna 1 september hopelijk leren wat van de eerste drie wedstrijden van de competitie.

 

Bijna een wanhopige ado-supporter

 

Zondag 21 augustus 2011 om 17:19 uur

keesjan

die stein wat een loser zeg helemaal niets en maar vol blijven houden het klootjesvolk

Zondag 21 augustus 2011 om 17:14 uur

Bolluhboeah

Wat is een achterhoek??? Zit dat achterin je schuur? Of zat anne frank daar verborgen?

Zondag 21 augustus 2011 om 16:12 uur

farlito

Coutinho verlengen en Zwinkels gewoon behouden.

Niet raar gaan doen met de keepers, brengt weer onrust in de tent en is naar mijn inziens ook weer helemaal nergens voor nodig.

En @Wes reageer maar niet meer op mensen zoals die doodskop e.achterhoek. Laten we eerlijk zijn van een boer zal je nooit een mens kunnen maken dus laat ,m maar lekker op zijn eilandje zitten. 

Straks fc gloeilamp een pakkie geven, brengt weer wat rust bij spelers, staf en supporters.

Forza Den Haag.

Zondag 21 augustus 2011 om 13:20 uur

@Eduitdeachterlijkhoek

Beste Ed,

Voor je het vergeten bent: Dit is een supporters-forum.

Hier wordt geroddeld, gespeculeerd, gevloekt, geklaagd, geheuld, verketterd, gelachen en gejubeld en als je daar niet mee kunt omgaan word je maar lid van de Tros. Kun je de hele dag lachen en naar blije gezichten kijken.

Zondag 21 augustus 2011 om 13:16 uur

Wes

@ed uit de achterhoek

Het is niet de eerste keer dat jij een bericht stuurt met de worden stop eens met klagen en hebben jullie niks anders te doen.

 

Het is logisch dat suporters gaan  klagen als zij ontevreden zijn over de gang van zaken bij de club omdat zij er emotioneel bij betrokken zijn.

Ik vind het niet erg dat jij hier over klaagt maar toch wilde ik je uitnieuwsgierigheid wat vragen. Als jij jezelf zo ergert aan suppporters die klagen waarom lees jij die berichten dan? heb jij dan niks anders te doen? 

Zondag 21 augustus 2011 om 11:23 uur

Ed uit de achterhoek

Het lijkt wel of de meeste hier alleen maar zitten om alles en iedereen af te branden. Ga eens wat doen met je leven en laat mensen die echt wat te melden hebben hier komen
Zondag 21 augustus 2011 om 10:22 uur

MiG

Om te beginnen vind ik Coutinho te klein (1.80m) en die geringe lengte maakt hij niet goed met exceptioneel talent (zoals bijvoorbeeld Casillas die ook maar 1.82m is maar een enorme sprongkracht heeft) Door die geringe lengte is hij bij hoge ballen onzeker en ook op afstandschoten is hij niet safe (zie Groningen uit de 5-1 om de Europese plaats) Op de lijn heeft hij goede reflexen, maar volgens mij mag een eredivisie keeper wel wat meer allround zijn.

 

Zondag 21 augustus 2011 om 09:58 uur

@jajoh

Ojajoh? Bully woonde in een appartement van vdKallen. Niks koop.
Zondag 21 augustus 2011 om 09:55 uur

GEWOON GOED!

Coutinho is gewoon een goede keeper!! Voor degene die ouwehoeren over hem zeg ik maar 1 ding: hij heeft ons wel europa in geholpen!!!!

Zaterdag 20 augustus 2011 om 20:30 uur

pajam

keepers als Coutinho en Zwinkels zijn gewoon eredivisiewaardig, niet dat dat tegenwoordig zoveel zegt, maar toch.

en met de huidige keepers carrousel zal het mij niet verbazen als een VVV / De Graafschap / NEC e.d intresse zouden tonen

Zaterdag 20 augustus 2011 om 17:15 uur

Erik FC DEN HAAG

Gino is een prima keeper en ook nog eens positief. Ik ben er blij mee. Ietsje betere keeper kost ook een zak geld. Liever sparen voor die spits...liefst bulykin ( blijf gewoon hopen )
Zaterdag 20 augustus 2011 om 16:58 uur

ootje1970

oke bedankt maar je weet het maar nooit zolang hij nog niet ergens anders tekent is de kans denk ik 50/50

Zaterdag 20 augustus 2011 om 16:45 uur

jajoh

@ootje1970

 

Bulykin heeft zijn huis in rijswijk aangehouden en destijds was hem geadviseerd om het huis aan te houden ivm een eventueel contract. Maar zoals het er nu uitziet kan dat huis binnenkort in de verkoop denk ik!!

Zaterdag 20 augustus 2011 om 16:37 uur

ootje1970

wie weet hier meer van !!!!!! ik hoorde vandaag dat bully nog gewoon in rijswijk woont ????????????????????????

Zaterdag 20 augustus 2011 om 16:30 uur

Tja

Couthinho is een prima lijndoelman met goede reflexen, dus handig voor een grotere club zo'n doelman achter de hand te hebben.

Ach lekker vastleggen en op zoek gaan naar een keeper met meer lengte en die sterk is in de zestien, type tyton.

 

Zaterdag 20 augustus 2011 om 16:02 uur

markloosduinen

sorry maar vind het een waardeloze keeper,maakt veel fouten en super onzeker. had op zeker pellatz gehouden en een nieuwe keeper gehaald.

Zaterdag 20 augustus 2011 om 15:55 uur

Oshidashi

Sticky Fingers!!

Coutinho is gewoon een prima keeper, heeft al punten voor ons gepakt, heeft lef, ervaring, mist alleen wat lengte, dus lekker laten blijven. Over 1 of 2 jaar betere keeper halen, maar nu op andere posities richten.

 

En geef 'm een beetje steun joi en kappe met dat gejood!

Zaterdag 20 augustus 2011 om 15:45 uur

KaleHans

Wel belangrijk dat gesprek met Coutinho, vind ik ook echt wel veel belangrijker dan gesprekken met eventuele versterkingen......................   

Zaterdag 20 augustus 2011 om 15:29 uur

Mitchel

ADO Moet een betere doelman als Coutinho halen vind ik,

 

alleen voor dit seizoen heb ik toch liever een spits en nog

een verdediger erbij dan zijn we klaar...

 

 

Zaterdag 20 augustus 2011 om 15:17 uur

Die Lange

Ze zijn vast bang dat ze Coutino weg kapenafraid

 

 

Zaterdag 20 augustus 2011 om 14:53 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 Graafschap 36 - 62
6 ADO Den Haag 35 - 59
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 MVV Maastr. 36 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 35 - 24