ADO in Haags Kwartier langs PEC

24 november 2018 4 reacties

ADO heeft uit tegen PEC eindelijk weer eens een wedstrijd kunnen winnen.

Het werd 2-3 in Zwolle. Nick Kuipers was de matchwinner. De verdediger kopte de bal in de 83e minuut binnen en pakte drie belangrijke punten voor zijn ploeg. Het was bovendien de eerste goal van ADO dit seizoen in het Haags Kwartiertje.

Naast Kuipers mocht ADO ook Nasser El Khayati weer dankbaar zijn. De middenvelder was niet alleen de aangever bij de 3-2, maar bracht de groengele formatie in de eerste helft tot twee keer toe terug in de wedstrijd.

De eerste overwinning in Zwolle in vijftien jaar was verdiend. In de tweede helft waren de beste kansen voor ADO. Onder meer Melvyn Lorenzen, Sheraldo Becker en wederom El Khayati hadden goede mogelijkheden.

Na lang wachten maakte Yuning Zhang eindelijk zijn debuut voor ADO. De Chinese spits viel in de 83e minuut in. Met onder meer een bal op de paal was Zhang direct gevaarlijk.