ADO in spaarstand naar gelijkspel tegen Jong FC Utrecht

24 april 2022 5 reacties

ADO Den Haag heeft een puntje overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen Jong FC Utrecht.

De play-offs is voor ADO nog de enige mogelijk uitkomst van deze competitie. Dat straalde deze zondagmiddag ook af van de ploeg van Giovanni Franken. Het was duidelijk dat ADO zich niet kon opladen voor het duel tegen de beloftes.

Wel kwam de residentieclub vroeg in de wedstrijd op voorsprong. Dhoraso Moreo Klas schoot vanuit de zestien keurig binnen in de verre hoek. Veel andere grote kansen kreeg ADO niet. Vlak voor het rustsignaal moest de keeper van de tegenstander alleen een keer in actie komen op een inzet van Thomas Verheydt.

In de tweede helft gebeurde er niet veel op een schot van Hervé Matthys na. Toen de wedstrijd in een magere 1-0 leek te eindigen, sloeg Jong FC Utrecht toe. Eén van de domstedelingen schoot in blessuretijd raak met een afstandsschot. Daarmee liep ADO wederom aan het einde van de wedstrijd tegen een tegengoal aan.

jimzout

en wisten jullie dat een Haagse jongen uit de schilderswijk bij Utrecht de gelijkmaker erin schoot.
Voor ADO was hij niet goed genoeg al die spelers die toen in de opleiding zaten zitten er niet meer of moeten weg omdat ze her niveau niet aan kennen maar deze jongen laat zien dat het beleid bij ADO nog steeds verkeerd is en dat minkukels beslissingen nemen die met een lasbril wedstrijden kijken
Woensdag 27 april 2022 om 06:56 uur

HalaMadrid

Deze ADO is heel slecht, ze hadden die vorige trainer nooit weg moeten sturen ze halen een amateur van Frank bij de selectie. Deze ADO gaat komen 10 jaar in de KKD spelen noteer dat maar .
Zondag 24 april 2022 om 23:47 uur

Jap

De gele 2e helft was het wachten op die gelijkmaker. ADO speelde ontstellend slecht. Bijna geen enkele pas was goed, waardoor er geen fatsoenlijke combinaties op de mat werden gelegd. Het hoge aantal aan balverlies hierdoor speelde Utrecht in de kaart . Kishna liep enkel naar binnen waardoor het voorin kluitjesvoetbal was om dan maar niet te spreken over het totale gebrek aan rendement van hem. Hij werd veel te laat gewisseld. Op de manier hebben we niets te zoeken in de nacompetitie de laatste maanden is ADO geen schim van de maanden van voor de Kerst
Zondag 24 april 2022 om 16:49 uur

bert1953

Je denkt toch niet dat je met Franken de playoffs gaat winnen. Sinds zijn aanstelling heb je onnodig heel veel punten verspeeld en het voetbal is niet meer om aan te gluren. Deze man is een lichtgewicht een trainer voor een kleine amateurclub al denkt hij dat zelf niet
Zondag 24 april 2022 om 16:40 uur

Ronnie

Hoogste plaats halen in de eindstand hoorde ik iedereen zeggen.
Waarom vreten jullie het gras dan niet op.
Met deze plaats speel je straks tegen team uit de eredivisie,nou als je jong utrecht al niet kan hebben hoe moet dat dan met een eredivisie team.