ADO is ook te sterk voor Telstar

19 november 2021 Nog geen reacties

ADO Den Haag heeft SC Telstar in eigen huis verslagen.

De ploeg van Ruud Brood won het duel in IJmuiden met 2-0. Beide goals vielen tegen het einde van de eerste helft.

Thomas Verheydt zette het eerste Haagse doelpunt op het scorebord. De spits schoot raak op aangeven van Vicente Besuijen.

Zeven minuten later kon Verheydt zijn tweede van de wedstrijd maken. ADO had namelijk een penalty verdiend na een handsbal. Verheydt wist het buitenkansje niet te verzilveren, maar Besuijen was in de rebound attent en maakte er 0-2 van.

ADO kwam in de tweede helft nauwelijks in de problemen en kreeg ook nog een paar kansen.

Een kwartier voor tijd mocht Eljero Elia zijn rentree maken. De aanvaller kwam in het veld voor Samy Bourard en zette zo na 14 jaar weer officiële speelminuten in het ADO-shirt op zijn naam.

Het was de derde overwinning op rij van ADO na de winst bij Almere en thuis tegen VVV. De ploeg staat nu op de 6e plaats.