Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO kansloos in Waalwijk


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

1 april 2012 29 reacties

ADO Den Haag heeft tegen Waalwijk geen gevolg kunnen geven aan de goede wedstrijd tegen Twente. Tegen RKC verloor de ploeg van Maurice Steijn met 1-0.


Het was armoe troef in Brabant. De residentieclub speelde inspiratieloos en presenteerde aanvallend niks. De groengelen wisten ook slechts één kans te creëren.

 

Deze enige mogelijkheid was voor Ebi Smolarek die ook nog scoorde. Scheidsrechter Liesveld keurde het doelpunt echter af. De zwak fluitende arbiter zag samen met zijn assistent als enige in het stadion buitenspel.

 

Omdat RKC in de eerste helft wel trefzeker was, staat ADO Den Haag nog steeds onder de 30 punten. Concurrent VVV wint ook geen wedstrijden meer, maar het kan nog een spannend competitieslot worden.

Reacties

Ballentent

Maurice zal wel een kachelsteek opgelopen hebben in plaats van een zonnesteek. Jezus wat een wous.. Die steijn
Woensdag 4 april 2012 om 20:35 uur

arieopsafari

laatste 12 wedstrijden 1 x winst. na evenveel wedstrijden 20 punten minder dan vorig seizoen en dan klagen over een kachel die te hoog staat. :gay: wat moet je er dan verder nog zeggen.

Woensdag 4 april 2012 om 16:26 uur

Wimpie Biemans

Die technische staf van FCDH zijn een stel slaaperds!!!!! Hoe ken je nou week in week uit spelen met Cherry en Visser?????????????????????????????????????????????Je hebt gewoon dit seizoen al 15 punten verspeeld door falende trainers!
Dinsdag 3 april 2012 om 22:43 uur

Ballentent

Zonde dat we dit laten liggen. Dan heb je een kans om een beetje te klimmen in de lijst. En dan spelen ze als een natte krant. En volgens mij is Maurice ook een beetje gek geworden. Wat een mafketel, ik heb het al een tijdje gezecht al vanaf het begin dat Maurice ineens de trainer werd. Dat word gewoon niets, ik begreep toen ook al niet waarom ADO er mee door ging... Maargoed ik hoop in ieder geval dat er snel een vervanger komt. Ik zat me kapot te ergeren, de spelers waren niet gemotiveerd.. En deden maar wat. Ook RKC moet je winnen, en zo ie zo als je die week ervoor tegen Twente goed speelt en ook nog is 1-1. Het is natuurlijk voetbal, maar zo,n verschil in een wedstrijd dat is gewoon.... Een drama!

Die John kwam er weer in en ik dacht...., het is een werkpaard maar ik erger me dood bij Twente ook al.. Beetje laks kijken af en toe een sprintje thats it Het is zo jammer dat het zo loopt.
Ik hoop op een goede draai van de wind!
Maandag 2 april 2012 om 23:22 uur

Kobus Tokus

@Ta ik vrees voor Steijn dat men in Novosibirsk ook niet op hem zit te wachten. In het Russische voetbal zit veel meer geld dan in het Nederlandse en het niveau is er een stuk hoger, zeker bij de eerste 10. De NL Eredivisie si juist een Mickey Mouse League.
We zijn ook niet echt vleugellam hoor. Ammi kán ook als rechtsbuiten spelen. Dus wat dat betreft is er niks om je over achter de oren te krabben. Het probleem is alleen hoe vul je die rechtshalfpositie op. Leeuwin is nog steeds geblesseerd, je hebt dus 2 keuzes: Ammi of Liefden. En aangezien je Ammi niet op 2 plaatsen tegelijk kunt zetten ligt het voor de hand om Mulders in te gaan zetten. Dan kun je in een 3-linear systeem gaan voetballen met Liefden, Mulders en Ammi als rechterkant. Coutinho, Omeruo, Rado, Immers en Charlie in de as. En Supa, Toornstra en Stanley aan de linkerkant. Chery is hopeloos uit vorm, het heeft geen zin om die nog op te stellen. Dus laat Immers maar op 10 spelen, die pikt z`n goaltjes mee. 4-4-2 gaan hanteren is geen optie omdat je moet winnen en niet `niet verliezen` als je wilt stijgen op de ranglijst. Dat betekent dus aanvallend no nonsense voetbal. Strijde tegen degradatie/play offs = moeten winnen. Dat kan alleen door aan te vallen. Lijfsbehoud is mogelijk. Voor volgend jjaar afscheid nemen van Steijn en Van Leeuwen, Van Hanegem halen, selectie saneren en met een verjongd en goed doorgeseecteerd team gaan bouwen aan een solide middenmoterschap tussen plaats 6 en 10. Dat is de eerste stap. Zorg dat je 2 jaar constant in dat segment van de Eredivisie meedraait, en daarna kun je weer een stap hogerop in gaan zetten. Voorlopig is FCDH veel te wispelturig. Je moet iemand hebben met langere termijnvisie, iemand die kan bouwen, er verstand van heeft. FCDH is niet gebaat bij jonge honden als trainer die allerlei luchtkastelen dromen en ambities hebben. Dat zet geen zoden aan de dijk. Wat zoden aan de dijk zet is een ervaren trainer halen die zich niet meer hoeft te bewijzen en rustig is in z`n hoofd. Van Hanegem is op dit moment de perfecte kandidaat voor ons. Laten we met z`n allen V/d Kallen mailen. Een brief waar iedereen z`n naam onder zet of zo.
Maandag 2 april 2012 om 20:21 uur

Tja

Aangezien we nu vleugellam zijn is het misschien een optie 4-4-2 te spelen, met Vicento en Smolarek voorin, beiden redelijk snel en een goal kunnen maken.
Niet opstellen Visser, Boussabon, Luksik (deze laatste een allerlaatste kans geven als inval linker spits).
Ammi en Supusepa als backs, Kum/Omuru in het hart van de defensie, de rest op zijn natuurlijke posiite laten spelen.
En voor de kok de opdracht om voor de wedstrijde een sportmaaltijd met inzet te maken, voorzien van een sausje passie.
En Maurice, mag naar Timboektoe of Novosibirsk.
Laat Fraiser het maar proberen.
Maandag 2 april 2012 om 18:02 uur

Tedje

@Tja
Als Steijn wel tactisch wat kan (wat her en der beweerd wordt, hij zou ook vorig jaar voornamelijk de trainingen geregeld hebben en niet Brom) dan is het misschien wel beter om een ervaren man naast hem te zetten, zodat hij nog meer kan leren. Ik heb zelfs begrepen dat Steijn helemaal niet de hoofdtrainer wilde worden, maar het uiteindelijk maar wel gedaan heeft, omdat de club hem min of meer onder druk zette.
in dat licht is van Hanegem toch misschien niet een gek idee, die man heeft namelijk wel het charisma om die jongens aan te sturen. Dan kan Steijn onder zijn vleugels verder leren, want nu is het een iets te kostbare opleiding, dadelijk moeten we nog na competitie spelen...
Maandag 2 april 2012 om 17:48 uur

pjejohan

wat een klote wedstrijd leg je eerst een lekkere pot tegen twente op de mat met een 1-1 gelijkspel ben je een week later kansloos tegen rkc en dan kunnen ze iedere week wel nadenken van hoe kan dit dat we zo spelen maar er is er maar 1 verantwoordelijk voor de groep en dat is de trainer. snap ook niet dat hij niet ff een lange tijd in de kleedkamer is gebleven het is toch juist goed ff bespreken hoe we het beter kunnen doen de 2e helft inplaats van zeggen van ja er zijn er 7 rijp voor een wissel als er niks aan gedaan word, dan ga ik ook ingrijpen inplaats dat je een nieuwe taktiek bespreekt of schuiven om te kijken wat beter is loopt tie de kleedkamer uit om te denken o jullie moete het zo beter doen. datt gaat niet altijd omdat er niks besproken is
Maandag 2 april 2012 om 12:52 uur

Tja

Het was weer nine below zero.
De jongens op het veld moeten het doen en die verzaken hoe kan dat dan?
De oorzaak moet dan gezocht worden richting de inspirator, Maurice, die het aan gogme ontbreekt en/of die gewoon geen respect krijgt van de groep.
Conclusie, laat Maurice een stapje terug doen of verkassen naar bv een amateurclub 1e of 2e klasse om daar ervaring op te doen.
En ga dan op zoek naar een ervaren trainer met een voor ons bruikbaar netwerk en naar iemand die ervaring heeft met het opzetten van een jeugdopleiding.
Maar daar hebben we nu niets aan, het is met de billen knijpend hopend op een klein wonder.

Maandag 2 april 2012 om 12:18 uur

ADO Boy

En waar begint die prutzer(Steyn) over in de persconferentie , dat het 50 graden was in de kleedkamer, zegt Ruud Brood daar ga ik wat van zeggen de Energierekening wordt zo veel te hoog , en iedereen lachen natuurlijk , die zet gewoon heel ADO Den Haag voor lul nee hij moet zeggen dat hij de ploeg niet meer aan de gang krijg .
STEEK JE HAND EENS IN EIGEN BOEZEM KLOOTZAK !!!!EN WEGWEZEN !!!!!!
Maandag 2 april 2012 om 11:07 uur

Wes

@kalehans
Clubhoppen zit er voor mij ook niet in, ik ben en blijf de haagsche club trouw, ik merk wel dat ik en vele andere de interesse kwijt raken.

De clubleiding had al lang in moeten grijpen en Steijn moeten vervangen, veel supporters gaven het al aan op meerdere forums, Ze hadden te veel vertrouwen in Steijn en nu is er paniek omdat alles wat erin zat er nu uit is. Gisteren tegen RKC schijn Steijn in de rust ook een aparte tactiek toegepast te hebben door de spelers zelf te laten praten over wat er fout ging. Hij blijkt zelf al snel uit de kleedkamer te zijn weggegaan. Dit is een brevet van onvermogen en zoals men kon zien leverde deze belachelijke aanpak ook geen enkel resultaat op.
Ik ben benieuwd, we hebben wel het geluk dat VVV een zwaar programma heeft.
Maandag 2 april 2012 om 09:53 uur

KaleHans

@wes, ik ga niet lopen clubhoppen omdat ik een mooie pot wil zien. ADO is mn club en zal dat blijven ook. Misschien hoop ik wel (tegen beter weten in) op een opleving van onze club zoals vorig seizoen maar dan van langere duur....... en dan kijk ik naar clubs zoals Heerenveen en Twente.... ook die clubs hebben jarenlang moeten wachten op een groei en kijk waar ze nu staan..... en hoop ik misschien ook wel nog steeds op een investeerder/sponsordie met een vette zak geld op de stoep staat.
Maandag 2 april 2012 om 08:30 uur

MiG

@KH: En toch kom ik er mee aan: Het duo Steyn&Fräser is (hoofd)verantwoordelijk voor de hele gang van zaken in de spelersgroep. En dat geldt voor binnen en buiten de lijnen.
Maandag 2 april 2012 om 06:33 uur

Wes

@kalehans,
Of het Steijn zijn schuld is of niet maakt nu niet meer uit, ADO is het niet meer en wordt het ook niet. En eerlijk is eerlijk die Visser was vorige week ook een drama, of de bal schoot van zijn voet of hij wist niet wat hij er mee aan moest, echt heel amateuristisch. Ben zo langzaamerhand alle interesse kwijtgeraakt na een prachtig en veelbelovend seizoen. ADO is weer terug naar start en het zal nog heel lang of misschien zelfs nooit gebeuren dat ze in het linker rijtje komen. Net zoals een aantal jaren terug schaam ik me kapot en vreet bijna de stoel op waar ik op zit. Ik zeg de clubcard op en vraag er één aan van een andere club omdat ik graag mooi voetbal wil zien en graag mijn centen uitgeef naar een voorstelling die het op zijn minst waard is. Heeft iemand een suggestie of een tip welke clubcard aan te vragen voor volgend seizoen?
Maandag 2 april 2012 om 00:22 uur

KaleHans

Wat een K*Twedstrijd.......... van al die lef en bravoure en felheid van vorige week was absoluut niets meer te zien terwijl dit juist een wedstrijd was waarin je punten had moeten pakken!!!
Kom bij mij asjeblieft niet aan met dat dit de schuld van Steijn is........... die spelers staan op het veld en die moeten het gras opvreten, alles geven voor die punten.............. als die jongens eenmaal in het veld staan dan kan Steijn er niets meer aan doen. Vorige week deed Visser het uitstekend, en deze keer? en Chery....... ongelofelijk.....
Gras opvreten, bloed aan die schoenen.... schuim op die bekken ,dat willen we zien en niet zo`n stelletje makke schapen zoals vanmiddag........
Zondag 1 april 2012 om 23:00 uur

Kobus Tokus

MiG

Coutinho;

Leeuwin/Liefden, Omeruo, Supa;

aankoop, aankoop (punt naar 8eren), Chery (punt naar voren), Meijers;

Tano, Charlie/Van Duinen, Stanley

Het heeft overigens weinig zin om Holla te halen voor de 4 positie want die heeft weinig voetballend verogen en is geen aanvoerderstype. Ik zie hem trouwens ook niet naar FCDH komen. Ze moeten echt kundig, gericht op zoek naar een goede controlerende mid en een rechtshalf. Het heeft helemaal geen zin om nog zaken te doen met Ling want die denkt alleen maar aan zijn eigen belangen. De perfecte man voor de 4 positie zou natuurlijk Derijck zijn angezien dat zijn meest natuurlijke rol is, maar die is gewoon weg. Daar moeten we ook niet meer over zeuren. Ik wordt ook een beetje moe van dat roepen `misschien komt Bulykin terug`. Dat is allemaal perifeer gekeutel in de marge. Het enige wat we nodig hebben is een 4 en een 6, voor de rest zit het wel goed. FCDH moet gewoon zoveel mogelijk zien te verkopen/af laten vloeien na dit seizoen en kijken hoeveel je dan precies hebt aan bestedingsruimte. Maar De Kromme moet nu wel gehaald gaan worden want die gaat echt niet in de kneuzendivisie werken!!! Ik weet zeker dat als Van der Kallen hem benadert dat `ie ja zegt. Maar Mark moet daar wel zelf achteraan gaan, Van Hanegem is namelijk geen man die open solliciteert, daar is `ie veel te bescheiden en gentleman voor. NU handelen en Steijn en Van Leeuwen ontslaan, Fräser naar Eindhoven brengen. En misschien dat we dan nog degradatie/play offs kunenn ontlopen en kunnen gaan bouwen aan nieuw, sterk verjongd team onder ervaren management. Of ligt Van der Kallen nog steeds te slapen??? Hij heeft ook Ten Cate zomaar naar China laten gaan. Ik vraag me sterk af of hij nog wel integer is en óf hij überhaupt ooit integer is geweest.
Zondag 1 april 2012 om 22:56 uur

Kobus Tokus

MiG Pcies. FCDH moet echt op zoek gaan naar een rechtshalf en een controlerende mid. Geen midmid want ik ga wel uit van Chery in de basis en niet 4-3-3 vlak of een `naar binnen getrokken` middenveld. 3-4-3 ruit moet het beleid zijn (dat is het officieel ook). Systemen als 4-2-3-1 en 4-4-2 zijn waanzinnig. Voetbal hoort gespeeld te worden in een 3-4-3 ruit opstelling. Omdat je daarmee de meest gunstige veldbezetting en continu minimaal 2 afspeelmogelijkheden hebt en de te overbruggen afstanden (hetzij in de combinatie hetzij in het belopen) altijd kloppen en zo minimaal mogelijk zijn. Ik zou graag een jongen als Jan Arie van der Heijden onze kant op zien komen: Iemand die het tactische, technische, voetballende vermogen heeft om van achteruit op te bouwen en het spel te regisseren, een echte aanvoerder zeg maar. Die nummer 4 positie is enorm belangrijk. Géén domme kuitenbijter die je alleen maar gebruikt om doorgebroken spelers op te vangen maar een speler om juist een extra man op het middenveld te hebben. Daar ontbreekt het FCDH aan. Duidelijk eenhoofdig leiderschap dat het voortouw neemt en iedereen aanstuurt. Je hebt helemaal niks aan Wormgoor, Kum e.d. We moeten eens gek doen over een jaar als Omeruo zo constant blijft als nu is en maar eens gaan praten met Chelsea tzt. Hij is in mijn ogen onbetwist voor het centraal verdedigerschap. Net als Supa onbetwist is als linksback. Rechtsback zit met Leeuwin en Liefden wel goed, daar maak ik me niet heel veel zorgen over. Die twee moeten het maar uitvechten. Voorin zie ik ook niet echt problemen met jonge jongens als Elbers, Vicento, Van Duinen en Tano. De problemen liggen duidelijk op het middenveld, daar moet serieus meerwaardeversterking bij. Dus géén duplicatie van capaciteit. Anyway, ik zit echt te wachten op een goede controlerende mid die het stokje van Rado over kan gaan nemen en een rechtshalf die er meteen staat en het vereiste niveau heeft. Visser is niet goed genoeg en Mulders ís weliswaar in aanleg beter dan Visser, maar geen jongen voor de toekomst. De selectie moet verjongd en in balans gebracht gaan worden. Goed management.... Van Hanegem.....
Zondag 1 april 2012 om 22:39 uur

MiG

@Kobus: Helaas lijk je gelijk te hebben mbt Rado en aangezien Visser het niveau zeker niet aan kan, mogen ze hard op zoek naar een nieuwe controlerende cq verdedigende middenvelder
Zondag 1 april 2012 om 21:12 uur

Kobus Tokus

@ADO Boy Nominaal is Chery een basisspeler maar het oge duidelijk zijn dat hij momenteel hopeloos uit vorm is. En Mulders is idd wel beter dan Visser, maar geen jongen voor de toekomst. Ik vind dat Rado eerlijk gezegd ook op leeftijd begint te raken. Hij heeft dat scherpe, alerte van vorig jaar niet meer en zit er daarnaast conditioneel sneller doorheen. Die moet je over een jaar zeker gaan vervangen als dat zo blijft zoals het nu is.
Zondag 1 april 2012 om 21:05 uur

ADO Boy

[Wat een schande, Wat een schande , ik heb nog nooit zo`n slechte wedstrijd gezien ! het leek wel 4de klas donderdagavondbond , met een zeer slechte leijder Steyn die zijn 2 allerslechste spelers gewoon de hele wedstrijd liet staan , Visser en jawel Cherry , die het weer voor elkaar kreeg dat zijn directe tegestander wederom DE MAN VAN DE WEDSTRIJD werd , en zei van Peppen na de wedstrijd deed hij dan mee ?
Zondag 1 april 2012 om 20:44 uur

Ron001

Was zeker een wanvertoning! Maar je had hoe dan ook 1punt moeten hebben, en die kan je je nakompetitie kosten!!!! En ja de beste stuurlui staan aan wal, maar de wissels waren vreemd , ik Zou immers uit de spits gehaald hebben en hem op het middenveld zetten en Smolarek in de spits, vervolgens zou ik visser (speeld al een geruime tijd slecht) vervangen door Mulders (in mijn ogen een betere speler ) veder hoorde ik het. Commentaar van Henk , hij zei in de rust na de vraag of ze gingen wisselen dat dat aan de spelers werd over gelaten!!! Vreemd antwoord ook omdat de hele technische staf zonder de spelers al 5 minuten eerder op de bank zaten.
Zondag 1 april 2012 om 20:44 uur

slash070

wat een slappe wanvertoning. Was dit een misplaatste 1 april grap of zo?
Zondag 1 april 2012 om 19:06 uur

Kobus Tokus

En nou heel gauw optieften met die Steijn! NU ben ik het echt helemaal zat! :shoot: Deze INCOMPENTE KNEUS zorgt ervoor dat het weer back to the 90`s wordt dadelijk....
Zondag 1 april 2012 om 18:23 uur

Rob2002

Liesveld kon er (weer) niks van. ADO nog minder. Wanvertoning.
Zondag 1 april 2012 om 17:52 uur

MiG

Natuurlijk was het een glaszuiver doelpunt en is ons gvd 1 punt bestolen. Dat neemt echter niet weg dat ik me kapot heb zitten ergeren. Wat een wanvertoning. Gelukkig verliest VVV ook. Maar het zal nog steeds een stevige kluif worden om 15e te worden. Als je het volgend seizoen beter wilt doen moet je om te beginnen Steyn wegpromoveren en een echte trainer aantrekken.
Zondag 1 april 2012 om 17:13 uur

Jeff

Gdv de kk.. Wat een wanprestatie van die bange konijntjes. Waar was de strijd? Elk 2e bal was voor RKC. Immers liep maar wat rond. Wat een wanvertoning.@ tonh..helemaal mee eens wat betreft die waus van een scheids..maar de scheids is niet de schuld dat we geen punt pakten.. Dat waren die 11 mietjes op het veld
Zondag 1 april 2012 om 17:12 uur

ADORULEZZZ

Wat een slappe hap zeg. Geen beleving, geen strijd, geen kansen, geen positiespel allemaal niet gezien. Als je van dit rkc verliest, want rkc was ook zwak, dan vrees ik het ergste.
Zondag 1 april 2012 om 16:57 uur

Tedje

Ik heb het gemist, maar we zijn dus verneukt begrijp ik?
Zondag 1 april 2012 om 16:55 uur

TONH

het afkeuren van een loepzuiver doelpunt is een schande en doordat het niveau van de scheidsrechter inc. de 4e official zo benden peil was,
missen we een punt.
ook bij de safe van gino ging het arbitrale kwartet gigantisch in de fout.
gino redde deze bal op een miraculeuze wijze en wat zegt de scheids?;
achterbal,...ja als ik dat zie gebeuren en iedereen ziet dit keiharde feit dan mag deze heer liesveld gewoonweg geen wedstrijden meer fluiten van dit niveau.
ook de 4e offical heeft totaal geen toegevoegde waarde meer want deze had direct moeten ingrijpen bij dergelijke onomstootbare feiten
kunnen we geen spandoek maken met liesveld bedankt?
of mag je gewoon alleen maar zwijgen bij dit soort zaken?????
op deze manier raken toeschouwers de lol in het kijken en bezoeken van wedstrijden kwijt
jammer dat dit zo mogelijk is.
liesveld? ga naar het handbal
Zondag 1 april 2012 om 16:47 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25