ADO klopt Sparta en is goed bezig

23 september 2017 4 reacties

Nasser El Khayati heeft ADO op fraaie wijze langs Sparta geschoten.

De middenvelder was in de tweede helft verantwoordelijk voor de enige treffer van de wedstrijd. El Khayati kwam in het strafschopgebied aan de bal. Na een paar schijnbewegingen plaatste hij de bal door de benen van zijn tegenstander in de verre hoek.

ADO had het duel eerder moeten beslissen. Vlak na de 1-0 werd de Sparta-doelman wel vier keer achter elkaar onder vuur genomen, maar de bal ging er niet in. In de eerste helft was Bjorn Johnsen dichtbij een doelpunt. De spits zette zijn voet verkeerd tegen de bal en mistte het buitenkansje.

In blessuretijd leek Melvyn Lorenzen de 2-0 te maken, de aanvaller stond echter buitenspel. De zege kwam daarna niet meer in gevaar. Dankzij deze overwinning klimt ADO weer op de ranglijst. Met de zondagswedstijden nog te gaan staat de residentieclub op de twaalfde plaats.