ADO klopt Volendam

1 augustus 2012 4 reacties

ADO Den Haag heeft de laatste oefenwedstrijd op het terrein van Laakkwartier van deze zomer winnend afgesloten. De ploeg van Maurice Steijn was met 2-1 sterker dan FC Volendam.

De residentieclub kwam in de eerste helft op 1-0 voorsprong via Rydell Poepon. Het doelpunt werd voorbereid door Aaron Meijers die op de linksbackpositie speelde.

Na de rust zorgde Kevin Visser voor de 2-0. Volendam-speler Michiel Kramer bepaalde even later de einstand op 2-1.

Aanstaande zaterdag speelt ADO Den Haag de laatste oefenwedstrijd van deze voorbereiding. In het Kyocera Stadion is Newcastle United dan de tegenstander.