Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO knokt zich terug tegen Groningen


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

3 oktober 2009 14 reacties

ADO Den Haag heeft in een winderig Haags Bakkie een punt overgehouden aan de wedstrijd tegen FC Groningen. Op basis van de tweede helft verdiende de thuisploeg de volle winst.

In de eerste helft hadden de mannen van Raymond Atteveld moeite met de weersomstandigheden en kwam Groningen geregeld gevaarlijk uit. Verhoek was dicht bij de 1-0, maar zag zijn schot gestuit door de keeper.

Groningen was doeltreffender bij een uitval. De rust begon veel te vroeg. De extra speelminuten bedroegen slechts twee minuten, waar dat er minsten vijf hadden moeten zijn, omdat de ene na de andere Groninger naar de grond ging.

De thee en de wissels van Vicento en Van den Bergh voor Van Hese en Verhoek deden de residentieclub goed. Het spel sprankelde.

Ricky van den Bergh was als eerste dicht bij de gelijkmaker. Zijn vrije trap belandde echter op de lat. Charlton Vicento raakte ook nog een keer de paal.

De verdiende 1-1 kwam echter van de voet van de Groninger Sankoh. Terwijl er weer een Noorderling voor Pampus lag ging Immers goed door en werd zijn voorzet door Sankoh feilloos ingeschoten.

De Hagenaars raakten daarna nog een keer het aluminium via Soltani. Groningen kwam nauwelijks tot een redelijke aanval en stal uiteindelijk dus toch nog twee punten.

Reacties

Der Rudy

Vind Rikkie wel een goeie voetballer... alleen als ie z'n hagses gebruikt en niet als ie met een waas voor z'n ogen aan het rondhollen is. Hij kan het wel .....

Vrijdag 9 oktober 2009 om 15:41 uur

ko

vd Bergh mag dan een opgewonden figuur zijn , wat hij absoluut moet verbeteren, maar er loopt bij ADO geen een speler met zo veel kwaliteit.

Ditewig is top , en moet blijven staan

Vrijdag 9 oktober 2009 om 07:16 uur

ADOsexual

@Rudy / Ko

 

voor 1x ben ik het eens met Zwetzel, ook ík vind V/d Bergh 3x niks. Komt alleen maar negatief naar buiten in de media, en heeft een grote mond. Ik heb nog liever Immers erin -en beide zijn van hetzelfde kaliber- want Lex heeft tenminste geen 'gedoe'. V/d Bergh brengt voor mij geen toegevoegde waarde: noch voor de club an sich, noch in het veld. Het is gewoon een middenvelder waarvan er 13 in een dozijn gaan. Zo goed is 'ie echt niet.

 

@ Kenner

 

Pascal is een half, geen back. Hij heeft meerdere malen aangegeven dat hij links achterin niet kan. hij zeurt niet als hij daar neer wordt gezet, maar hij KAN HET NIET.... Het is een middenvelder.

Kum??? Waar hebben we het over..... Die jongen heeft 15 kilo ondergewicht man!!! Geen inzicht, blesseert zichzelf alleen maar, geen druk naar voren (die Derijck en -in iets mindere mate- Horvath wél hebben). Drama...

Piqué: altijd geblesseerd, net als Knopper. Jammer, maar geen vertrouwen meer in.... Zodra Knopper weer hersteld is, is hij 2, 3 wedstrijden later weer 2 maanden geblesseerd. Let maar op. Rankovic kort achter de spitsen (dat zeg ik al sinds hij bij ons speelt). Hij is gewoon de beste speler voor die positie. Het is überhaupt onze beste speler.

Maandag 5 oktober 2009 om 15:57 uur

Der Rudy

Heb de indruk dat Rikkie moet groeien in een wedstrijd. Als ie (laat) invalt dan gaat ie geforceerd proberen z'n stempel op de wedstrijd te drukken. En dat levert een risico op, te onstuimig, te onrustig en te gehaast. Als hij meer tijd heeft en zich zelf ook tijd gunt kan hij meer z'n momenten kiezen en van meer waarde zijn voor het elftal.

 

Tegen Groningen heeft hij in 1 helft redelijk goed gepresteerd. Hoop dat Atteveld hem een reeks van wedstrijden de hele wedstrijd laat spelen. Het vertrouwen geven zoals dat heet. Ben er van overtuigd dat dan iedereen happy met hem gaat wezen.

Maandag 5 oktober 2009 om 15:32 uur

kenner

Pascal Bosschaart is nog beter dan dat hij bij Urecht was. Gaan wij nog veel plezier aan beleven. Van Hese nooit meer opstellen, is voor de hoofdklasse amateurs nog te slecht. Voor de linksback plaats hebben wij Kum, Bosschaart. en M. Pique voorhanden, dus van Hese afvoeren naar het belofte elftal

Maandag 5 oktober 2009 om 13:29 uur

ko

Helemaal eens met Sandaah. Pascal is top. En Atteveld, met alle respect, is even niet top. Ricky moet altijd, altijd spelen.

ook al heeft hij niet de sympathie van Zwetsel , Atteveld moet en mag zijn oren niet laten hangen naar Zwetsel , die Ricky liever vandaag dan morgen kwijt is. Je zag het weer tegen Groningen ,

Ricky komt er in en er komt voetbal in de ploeg , en Pascal is een superprof , dus die speelt linksachter zonder morren.

Wat me wel tegenviel was de reactie van Buijs vwb de duikelpartij van onze nieuwe " Elia" tegen 020 Nooit goedpraten onder het motto, hij is nog jong , maar hem op de training voor zijn klo... schoppen met de mededeling dat nevah nooit meer te doen , want daar zijn we niet van bij ADO.

Maandag 5 oktober 2009 om 11:12 uur

bob444

Doorgaan op deze ingeslagen weg, met vincento en vd Bergh in de basis, Hese opleiden als linker vleugelspits, bij de reserves. En een goede opmerking van @peet Waterman vanaf januari niet meer huren, verlicht de druk op de begroting.

In de winterstop Schaken (VVV) proberen te ruilen voor Soltani, Schaken past door zijn fysiek beter bij ons. Verhoek verhuren aan een 1e divisie club, krijgt ie meer zelfvertrouwen.

Hoe zit het met Carracciolo? Die zou nu goed in te passen zijn naast Milic nu deze laatste goed in vorm is.

Zondag 4 oktober 2009 om 17:57 uur

KaleKootsj

Het zou doodzonde zijn als straks alle 'gevestigde namen'terug zijn Bassie het kind van de rekening zou worden. Al jaren zorgt deze jongen (als hij speelt) met zijn ervaring voor balans in het elftal.

Zondag 4 oktober 2009 om 14:03 uur

Alicia

Helemaal mee eens, Sandaaah

Zondag 4 oktober 2009 om 13:48 uur

Sandaaah

 

 

Pascal Bosschaart een voetballer die door heel veel mensen al was afgeschreven. Pascal Bosschaart een voetballer die nog nooit scoorde in de eredivsie. Pascal Bosschaart een voetballer die van Atteveld weer het vertrouwen kreeg. Pascal Bosschaart een voetballer die een vaste waarde voor de ploeg is geworden. Pascal Bosschaart een voetballer die een tijdje geleden nog uitgekotst werd op verschillende sites. Pascal Bosschaart een voetballer die zelfs bij verlies de moeite neemt om alle mensen te bedanken. Pascal Bosschaart een voetballer die ik zie als een echte prof! Respect voor Pascal Bosschaart!!!

Zondag 4 oktober 2009 om 12:19 uur

g

Het riep bij mij herinneringen op aan duie wedstrijd tegen Groningen in 2004. Toen stonden we ook met 1-0 achter, en wonnen we uiteindelijk met 3-1. Dat had gisteravond ook zomaar weer kunnen gebeuren. Weten we zeker dat Groningse keeper niet stiekem zijn doel een beetje verkleind had ;)?

Zondag 4 oktober 2009 om 11:09 uur

Bokkie

Atteveld wisselde ook (eindelijk) eens op tijd.

Zondag 4 oktober 2009 om 09:26 uur

speedy

Heel goed opgemerkt! Ik vind Ditewig beter dan Waterman.

Verhuurt hem maar....

Zondag 4 oktober 2009 om 00:03 uur

peet

Goede wissels 2e heft. Met van Hese in de basis win je geen wedstrijd. Vincento heeft het ook zeer goed gedaan vind hem beter dan Verhoek. Hadden 3 punten moeten zijn, maar ben toch blij met 1 punt. Als Ammi ,Pique,Rankovic en Knopper er weer bij zijn komen er nog genoeg punten bij. Ditewig  vind ik een goede vervanger voor Zwinkels, kan die dure Waterman misschien door verhuurd worden aan VVV om Gentenaar te gaan vervangen

Zaterdag 3 oktober 2009 om 23:12 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24