Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO komt tekort tegen AZ


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

5 december 2010 19 reacties

ADO Den Haag heeft de Sinterklaaswedstrijd tegen AZ verloren. De ploeg van John van den Brom speelde niet als vanouds, scoorde zelf niet en moest twee goals weggeven.

 

De eerste helft was nog redelijk aan Haagse zijde, al werden er niet veel gecreëerd. De grootste kans was nog voor Jens Toornstra die de lat raakte.

 

AZ werd ook niet echt gevaarlijk, maar kwam vijf minuten voor rust wel uit het niets op voorsprong. Scheidsrechter Nijhuis beoordeelde een sliding van Bosschaart als penalty. Deze werd door Elm benut.

 

ADO Den Haag was duidelijk van slag na het tegendoelpunt en dat zette zich na rust voort. Het tweede AZ-doelpunt viel al vrij snel en daarna speelden de groengelen misschien wel de slechtste helft van het seizoen.

 

In het Haags Kwartiertje kwam er nog een slotoffensief, maar meer dan een knappe individuele actie van Chartlon Vicento viel er niet te beleven.

Lees meer over

Reacties

ruud hendriks

derijck en verhoek kubik we hebben ze allemaal nodig tegen roda beginne we vers  en dat gaan we winnen let maar op we kunnen niet alles winnen jammer voor kubik dat die er niet bij is wie gaan we daar neer zetten ???? daar komt van de brom wel uit laat em maar even puzelen ik geloof in me club en ja van de berg dat was een smerige overtreding tegen az pffffffffff dat hoort niet maar sterkte met de training van der brom en maak er wat van groetjes een fan van jou en de club

Maandag 6 december 2010 om 23:28 uur

Mr. X

Laat ik voorop stellen dat ik geen zakenbehartiger ben van Ricky v/d Bergh, maar hoe hier op dit forum en in ons eigen stadion de zogenaamde Haagse fans/supporters te keer gingen tegen Ricky vind ik prsoonlijk niet correct! Ik dacht dat we met zijn allen altijd achter onze ploeg cq team zouden staan.... kennelijk hebben sommige van jullie in die hoedanigheid nog niets geleerd van het verleden. Terwijl het gisteren tegen AZ (had nota bene nog 1 extra UEFA cup wedstrijd in de benen zitten!) toch echt een collectief falen van het gehele team was, iedereen faalde opzichtig en deelde in dezelfde malaise zelfs onze Haagse Tsaar kon gisteren geen potten breken.... Ja, ik was er persoonlijk zeer verdrietig om er werd wederom niet goed gevoetbald door onze Haagse jongens en de inzet was ook weer ver te zoeken! Misschien was de druk te groot na de onnodige nederlaag tegen Feyenoord, hoe dan ook deze wedstrijd was Aad Mansveld onwaardig en Sinterklaas (in de vorm van scheidsrechter Nijhuis) deelde graag kadootjes uit aan AZ. Helaas kwam de echte surprise van FC/ADO DEN HAAG zelf in eigen stadion, er werd niet met Haagse Bluf poker/roulette gespeeld (want zelf een eretreffer werd ons team niet gegund) maar een kansloze nederlaag, HAAGSCH onwaardig noem ik dat!!!
Maandag 6 december 2010 om 17:40 uur

peet Ignacio

Wat een slappe trainer is die v.d. Brom. Hij is gewoon bang van Ricky v.d. Berg. Alternatieven op rechts genoeg Antonia, Ammi, Hulst. V.d. Berg breekt alles af wat er de afgelopen maanden is opgebouwd. Als ik v.d. Brom was zou ik hem niet meer willen zien,

Maandag 6 december 2010 om 12:19 uur

downfall

Feyenoord en AZ: wat een ONWIJZE zaad partijen van DH. Ben bang dat we straks de 2e helft van het seizoen heel erg blij moeten zijn dat we in de 1e helft van het seizoen al 25 punten bijeen hebben gebald. En dan nog een punt of 10 in de 2e helft en we zijn weer een seizoen veilig, pfff

Maandag 6 december 2010 om 12:06 uur

fan

kobus ben het met je een dat paskwal een drama was en altijd is geweest bij ado.dit had wel een plekje geweest voor jouw pupil ranko.wat vdbergh betreft gewoon naar sparta laten gaan.

Maandag 6 december 2010 om 09:18 uur

STM

We zijn het hier erover eens dat Ricky niets meer toevoegt! Sterker nog, hij maakt ons mooi cluppie zwakker. Wegwezen.

Maar de houding van dat verwende ventje toen hij gewisseld werd, een echte huilie huilie-uitstraling...!!! Ik had mijn richtmicrofoon thuisgelaten, maar anders "maar ik was toch super, waarom wissel je me nu, coach?"

 

'K hoop dat de Sint 'm in de zak heeft meegenomen. Maakt mij niet zoveel uit waar naar toe! 

Maandag 6 december 2010 om 09:00 uur

Meneer vd Bergh

wegwezen ! Je bent lui, arrogant en hebt geen teamspirit. Lekker de kleedkamer in als er nog 20 minuten door je ploeg gespeeld moet worden, moe kan je niet geweest zijn want jouw man heb je steeds laten lopen ! John doe ons een plezier en stel hem niet meer op ! Zaterdag in limboland proberen de 3 punten te pakken !

Maandag 6 december 2010 om 08:18 uur

ADO BOY

Het vorige seizoen heeft Ricky goed verpest , maar nu gaat ook van der Brom in de fout , oppleuren die kut voetballer !!!!!!!

Maandag 6 december 2010 om 00:03 uur

john gennissen

kubic moet eens leren afsoelen naat bulickin  dan had het misschien 2-2 gestaan -   rick is een clown nooit meer opstellen het heeftgeen zin ricky heeft nooit gepresteerd en zal dat ook nooit doen.

bosschaart breng ons steeds weer in de problemen met zijn stomme onnodige overtredingen weg ermee  wat we nodig hebben is iemand die bulickin aanspeelt  dat kan kevin visser ook waar hij vandaag

meer wisselen mr vd brom maak niet de  zelfde fouten  als   vorige trainers 

Zondag 5 december 2010 om 21:28 uur

Der Rudy

Het is niet altijd makkelijk om het toe te geven. AZ was vandaag gewoon te sterk voor ons. Als Derijck en Hoek er bij waren geweest hadden we misschien een kans gehad.

 

Volgende week beter ?

Zondag 5 december 2010 om 21:18 uur

busje57

BESTE JHON WIL JE A.U.B. MENEER V.D.BERG HEEL GAUW MET PENSIOEN STUREN ERGENS HEEL VER IN EEN WOESTIJN OF ZO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EN WEL ENKELE REIS HIJ GAAT WEER DE PLOEG VERZIEKEN VANDAAG TACTISCH ONLOGISCH WEER 3 PUNTEN WEG NET ZOALS VERLEDEN WEEK NU NAAR RODA WAT OOK MOGELIJK IS STUUR DIE BEELDEN VAN DIE OVERTREDING VAN V.D.BERG ZELF OP MISSCHIEN SCHORSEN HEM VOOR DE REST VAN JAAR BEN JE ER OOK VANAF DANK U EEN ONGERUSTE SUPPORTER.

Zondag 5 december 2010 om 20:57 uur

Wndr

Na de laatste twee wedstrijden weer met beide benen op de grond...nou ja, nog steeds een mooi jaar en verder knokken maar weer.
 

Zondag 5 december 2010 om 20:37 uur

karel

en hier begint het gehuil van onze superfans alweer.vdbrom foutje gemaakt dus zal er wel weer uitmoeten,net als die neppers hier

Zondag 5 december 2010 om 20:21 uur

Mister X

Beste Brom jij weet toch als trainer wel dat als je met een hangende r.buiten speeld dat die wel een loper moet zijn , en jij zet daaar de aller luiste speler neer die er bij ADO rondloopt en je heb het gezien hè , volgens mij heb je slecht geslapen want anders kom je toch niet op dat idee , overigens vind ik dat Ricky jou en het publiek voor schut heeft gezet , ook tegenover de andere wisselspelers kan jij het niet maken om zo'n luiwammes nog één op te stellen .nu moet jij tonen dat jij een goede trainer bent en je niet laat piepelen door ene Ricky stuur hem weg man hij veroorzaakt alleen maar onrust in je ploeg !!

Zondag 5 december 2010 om 20:04 uur

scheidsie...

zonde vandaag, az is gewoon een prima ploeg en de bal viel steeds verkeerd. de grens was een drama, kon het tempo niet bijbenen en stond maar wat te dromen. Nijhuis was weer bijzonder eritant evenals die schaars pffff. Op naar roda maar weer, can t win them all

Zondag 5 december 2010 om 18:45 uur

ggf

Na een paar prima weken zie je dat het nu wat minder gaat. Verleden week tegen Feijenoord en vandaag nog wat minder tegen AZ. Je ziet ook dat de basis smal is. Vooral achter en voor zijn er maar weinig alternatieven als er een speler wegvalt. Ik moet zeggen dat Bosschaart ook vandaag weer heeft laten zien dat goede wil alleen niet voldoende is. Inderdaad was ook vd Bergh niet best, ook al moeten we wel meenemen dat hij vandaag op een plek stond wat nou niet bepaald zijn plek is. Maar dan nog, je ziet dat hij maar moeilijk het gewenste niveau haalt. Trouwens ook  Vicento breekt nou ook bepaald geen potten. Achteraf (maar dat is altijd makkelijk praten) was misschien Ammi op rechts niet zo'n heel gekke noodoplossing geweest (dat speelde hij vroeger ook weleens). Overigens is het belangrijk dat, ook nu het wat minder loopt, niet direct in mineur te geraken. Als ADO de komende wedstrijd weer wint  Nu het even wat minder loopt moeten we niet direct in mineur raken. AlsIk ben er van overtuigd dat ADO de komende 4 wedstrijden weer voldoende punten gaat pakken (ondermeer tegen Willem 2, Excelsior en VVV) en ook dan nog op plek 8 (of misschien 7) zal staan. Daar had ik een half jaar terug voor getekend.

 

 

Zondag 5 december 2010 om 18:43 uur

Sven

Vd Brom is vandaag tactisch volledig door de mand gevallen met zijn plek voor Ricky vd Berg in het elftal! Een speler die al een jaar lang onrust veroorzaakt, er de oorzaak van is dat Wetzel en Atteveld eruit liggen, al weken alleen maar onrust maakt over ADO in de pers, wegloopt van trainingen, als een kutje traint en speelt, van alles roept over zijn trainer dagelijks in de pers, als hij een paar dagen rust krijgt om zijn kop leeg te maken gaat praten met Sparta terwijl zijn ploeggenoten zich in het zweet moeten werken; als je die gaat belonen met een belangrijke plek in het elftal terwijl je weet dat hij totaal niet kan omschakelen; dan begrijp je er geen ene hol van!

 

OPROTTEN MET SPELERS DIE NIET WILLEN! Gewoon jongens die zich de pleuris werken en graag willen.

Zondag 5 december 2010 om 18:23 uur

070

wat een kut az en een kut v/d bergh

Zondag 5 december 2010 om 18:21 uur

Kobus Tokus

Je ziet dat je zonder Derijck buitengewoon kwetsbaar bent achterin. Drama Bosschaart..... En waarom Vicento niet in de basis??? Ik dacht V/d Bergh ontslagen was?.....

Zondag 5 december 2010 om 18:16 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo SC Telstar Logo ADO Den Haag
3-1
15 maart 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Groningen
Morgen om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 31 - 66
2 Roda JC + 31 - 61
3 FC Groningen 30 - 57
4 ADO Den Haag 31 - 55
5 FC Dordrecht 31 - 54
6 Graafschap 31 - 52
7 NAC Breda 31 - 49
8 Jong AZ 31 - 46
9 FC Emmen 30 - 42
10 SC Cambuur 31 - 42
11 VVV-Venlo 31 - 42
12 Helmond Sp. 31 - 41
13 MVV Maastr. 31 - 40
14 FC Eindhoven 31 - 38
15 Jong Ajax 31 - 36
16 TOP Oss 31 - 29
17 Jong PSV 31 - 28
18 Telstar 31 - 27
19 FC Den Bosch 31 - 23
20 Jong Utrecht 31 - 23