Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

`ADO komt tekort voor eredivisie, Verheydt houden`


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

24 mei 2022 5 reacties

De huidige selectie van ADO Den Haag komt ondanks de huidige vorm tekort komt voor de eredivisie.

 

Dat stelt Aad de Mos, die als ADO de stap maakt naar het hoogste niveau, wel een sleutelrol ziet weggelegd voor Thomas Verheydt.

 

,,Ik zou hem koste wat het kost willen behouden, ondanks aanbiedingen uit het Midden-Oosten en Japan. Een aantal spelers heeft in de afgelopen weken laten zien potentie te hebben.''

 

Op Omroep West noemt de voormalige coach daarbij Tyrese Asante, Jamal Amofa, Boy Kemper en Hugo Wentges als voorbeelden.

 

,,Er moet heel veel bijkomen om niet opnieuw in degradatiegevaar te komen'', voorspelt De Mos. Belangrijk criterium in de zoektocht naar versterkingen is dat spelers ervaren zijn. ,,Ze moeten routine hebben en niet de fout maken om weer twintig onbekende spelers uit het buitenland te halen'', doelt hij op de periode van Alan Pardew. ,,Zij hebben geen affectie met het publiek en met de eredivisie. Het moeten échte versterkingen zijn.''

 

Daarop inhakend stelt De Mos dat er (nog) niet geleerd is van het verleden. ,,Als ik zie welke drie spelers (David Puclin, Felipe Pires en Guillermo Rodríguez red.) er nu weer bij zijn gekomen...'', zucht De Mos.

 

De huidige anlaist is positief over Giovanni Franken: ,,Als je puur naar de resultaten kijkt, kun je alleen maar zeggen dat hij het goed gedaan heeft. De bloemen liggen op de eindstreep. Het is een jonge trainer die aan het begin van zijn carrière staat. Hij moet oppassen dat hij niet meegaat in de euforie van de supporters. Een trainer moet altijd proberen om nuchter te blijven. Hij moet ook kunnen handelen als je een keer achter komt. Dat is nog niet gebeurd, maar dan moet je wel adequaat zijn natuurlijk.''

Lees meer over

Reacties

bommetjebas

Aad word oud. Dit team is wel eredivisie waardig. Misschien niet helemaal genoeg ervaring voor het linker rijtje maar met zoveel teamspirit en drive zouden ze mee kunnen doen bovenin het rechter rijtje. Ze hebben elkaar door en door leren kennen en geven elkaar kritiek zonder dat er ruzie onstaat. Daarmee groei je als team en win je wedstrijden tegenover teams die meer ervaring en kwaliteit hebben maar niet samen kunnen spelen en uit frustratie gekke dingen gaan doen. En wat betreft ervaring leren de jonge ado spelers als gieren..
Wel heb je een speler als Breinburg echt nodig in dit team. Gek dat Aad hem niet als een van de eerste voorbeelden noemt.

Aad is wat te snel met zn opmerking over de nieuwe spelers. Pires speelt idd te gehaast maar hij wil zichzelf natuurlijk bewijzen en het zijn promotie wedstrijden.. Hij laat verder in die paar wedstrijden al mooie dingen zien. En wat betreft de andere twee: Ze spelen beter dan Kemper deed in zn eerste wedstrijden en moet je hem nu zien..

En Aad heeft het over terugkomen van achterstand dat ie nog maar moet zien gebeuren maar dat heeft Franken toch al gedaan met het team als ik me niet vergis?

Met een aantal ervaren versterkingen zie ik Ado wel meedraaien in de eredivisie
Donderdag 26 mei 2022 om 11:48 uur

Mike

We hebben geen buitenspelers. Iets dat heel belangrijk is met een spits als Verheydt. Pires heeft een behoorlijke bal-aanname, loopt dreigend naar voren, trekt naar binnen, loopt zich vast en stort ter aarde. Ik heb nog niet anders gezien.
Woensdag 25 mei 2022 om 06:19 uur

johnwaldos

ze hebben nog niets geleerd van de vorige keer want 3 spelers halen die niets maar ook niets kunnen die Pires kan niet zijn man voorbij ,vergeet ook iedere keer de bal omdat die veel te gehaast is als hij wat rustig zou zijn kan het best wel een goede spelere worden voor Adodenhaag. en die andere 2 gauw weer terug sturen
Dinsdag 24 mei 2022 om 17:59 uur

FrankieB

Een aantal spelers zal inderdaad te kort komen in geval van promotie, maar ik denkdat Aad de Mos voor wat betreft Pires de plank toch behoorlijk mis slaat.
Vind hem ‘n beweeglijke en snelle vleugelspits die heel goed mee kan komen voor de paar wedstrijden die hij pas meedoet. Wat mij betreft: houden a.u.b.
Dinsdag 24 mei 2022 om 16:34 uur

Hmmm

Eredivisie:
Bij promotie moeten ze versterken, dat snappen de bij de club (hoop ik) ook wel.
Ze zitten helaas in de situatie dat er pas actie ondernomen kan worden wanneer het zeker is dat ze promoveren.
Pas dan heb je meer kans dat er een aantal spelers (toch) willen blijven.

Aantrekken spelers (verleden):
m.i. is er wel (een beetje?) geleerd van het verleden: er worden niet lukraak 20 spelers gehaald, maar er is gericht gekeken naar op welke plaatsen er spelers nodig waren. Een verbreding van de selectie was met het oog op de nacompetitie noodzakelijk. (Of de spelers ook een versterking zijn moet nog blijken, maar slecht/verkeerd is de verbreding niet.)

Achter komen:
In de nacompetitie is het niet gebeurt, maar in de competitie wel.
Mocht het vanavond gebeuren, dan breien ze dat wel recht. Ze zijn in vorm!
Makkelijk wordt het denk ik niet, maar ze hebben zeker een grote kans om te promoveren!!!
Dinsdag 24 mei 2022 om 16:02 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25