Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

ADO krijgt pak slaag in Eindhoven


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

5 februari 2009
Het is een slechte midweek voor alles wat geelgroen is. Niet alleen wonnen de concurrenten van ADO Den Haag, de residentieclub is in Eindhoven met 6-0 onderuit gegaan.

Dzsudzsák was de grote man in Eindhoven. De Hongaar nam de helft van de zes treffer voor zijn rekening. Voor rust maakte hij de 1-0. Na de pauze was hij verantwoordelijk voor de 3-0 en 4-0. De andere doelpunten werden gemaakt door Toivonen en Amrabat (2).

ADO Den Haag verloor bij het eerste doelpunt niet alleen de wedstrijd, maar ook Pique. De linksack verliet per brancard het veld. De ernst van zijn blessure is nog niet bekend. Daarnaast werd ook Ahmed Ammi met een kwetsuur van het veld gehaald.

Door deze nederlaag en omdat concurrenten FC Volendam en Vitesse wel wisten te winnen, ziet het er weer wat minder florissant uit voor de Haagse club. De ploeg van André Wetzel is naar de vijftiende plaats gezakt en staat vier punten voor op de hekkensluiter Volendam.

Lees meer over

Reacties

Wetzel de Clown

Ja jongens tegen de Graafschap weer pakkie krijgen
Dinsdag 10 februari 2009 om 11:59 uur

Charley

Dat laatste ben ik het helemaal mee eens. Je ziet dat het in topvoetbal hoofdzakeleijk om geld draait. Daarnaast goed management en dan uiteindelijk voetbalkennis. Het heet ook betaald voetbal wat betekend dat goede investeringen zichzelf ook uitbetalen. ADO Den Haag is straatarm en zo voetballen ze ook, ze kunnen daarom niet beter.
Zaterdag 7 februari 2009 om 12:48 uur

kenner

Milic, carracciolo, Hoogendorp, Powel, aan spitsen geen gebrek maar wat betreft doelpunten een ernstig gebrek. Fernandez is verkocht aan exelsior en maakt gelijk 2 doelpunten. Voskamp die hoog op het verlanglijste van Wetzel staat kon bij excelsior geen potten breken en is inmiddels vertrokken voor een bankplaats bij RKC. Wetzel stapelt fout op fout en helpt ADO aan degradatie net zoals hij met VVV gedaat heeft. v.d Kallen  zo snel mogelijk een andere trainer en afscheid nemen van Wetzel
Zaterdag 7 februari 2009 om 12:43 uur

Andre Wetzel

@ Mike

"Omdat ik een domme arrogante klootzak ben!"
Ik hoop daarmee je stomzinnige vraag beantwoord te hebben.
Vrijdag 6 februari 2009 om 19:31 uur

Mike

Beste meneer Wetzel,

Ik heb u hoog zitten en nog steeds verwacht ik dat u het team in veilige haven kunt geleiden.
Vele vragen heb ik over de wedstrijd van gisteren mbt de taktiek echter ééntje steekt er wel bovenuit:
Waarom neemt u Milic mee als reserve als u hem nooit in gaat zetten? Met andere woorden; we staan in rust met 2-0 achter. Alle reden een spits in te zetten. U besluit een middenvelder te wisselen. 3-0, 4-0 achter. Nog steeds geen poging de aanval te versterken. Als u hem niet inzet omdat hij nog niet eredivisiewaardig is, waarom dan niet Hoogendorp of Carraciolo op de bank?????
Vrijdag 6 februari 2009 om 19:20 uur

Blaag

Hou eens even op over Powell. Die jongen is overal mislukt. Bij Den Bosch, in Engeland, Groningen enz enz. alleen bij De graafschap een beetje goed in de Jupi League. Die vent is 27/28 maar niemand ligt van hem wakker. Ja ik misschien maar dan hoe het verder moet met onze club met een trainer die zich zelf graag overal ziet. Man denkt dat hij overal verstand van heeft zelfs van presidenten in de USA. Wetzel ik denk dat aan het einde van het seizoen een 2 opeenvolgende degradaties op je C.V. staan. En o ja Wetzel je aankopen doen het geweldig.  
Vrijdag 6 februari 2009 om 17:05 uur

Remy

 Powel heeft nog geen behoorlijke bal aangespeelt gekregen. die jongen staat op een eiland daar voorin
Vrijdag 6 februari 2009 om 16:53 uur

van Gilst

vooral powel is een ramp
Vrijdag 6 februari 2009 om 15:20 uur

Le Banjeur

Kom op mensen, zo slechts is het allemaal niet. Het gaat allemaal nietover 1 nacht ijs. Misschien duurt het wel een jaar of 4 a 5 voordat we lekker meedraaien in de middenmoot. We komen uit de eerst divisie en dat is ook niet voor niks. Er is simpel weg een niveauverschil wat je niet binnen 1 of 2 transferperiodes kan teniet doen. Handhaven is het doel vor dit seizoen en dan langzaam maar zeker elk seizoen een stapje omhoog. En ondertussen natuurlijk hopen dat Pisvee onder de vijfde plaats eindigt.
Vrijdag 6 februari 2009 om 14:26 uur

adooooooooooooooo

DR.DRE:; je lijdt aan clubblindheid.Natuurlijk heeft de publieksgeile narcistische persoonlijkheid in de vorm van Wetzel Amrabat woorden in de mond gelegd om die tijden intervieuws uit te spreken om het ego van dit mannetje te vergroten.
Heb je amrabat in het begin van het seizoen 1 woord over Wetzel horen zeggen. De meeste spelers zijn blij dat ze ervan af zijn.
Het is net een hond die overal zijn terretorium aan het afpissen is. Slaap lekker of open je ogen.
Vrijdag 6 februari 2009 om 13:23 uur

dr dre

Ik zou ook zo trots willen zijn op onze FC maar elke ja elke keer weer worden we weer teleurgesteld door onze jongens. elke keer weer. Ik weet niet wat het is maar volgens mij zijn voetballers meestal arrogant en vol met bluf. Nou dat mis ik dus "IN HET VELD"  Is het berusting.. Wetzel roept wel al te vaak dat hij heeft getekend bij een jupilerclub dus wat is hij van plan. Aan de andere kant, geeft Amrabat aan dat het wel een goede trainer is. IK merk ook  wel dat de spelers bij FC Den Haag meer druk ervaren dan bij welke club dan ook. Dus als we spelers halen moeten die zoveel meer brengen dan dat ze bij hun oude club moesten brengen. Je ziet ook dat de haagsche gastjes deze druk wat minder hebben maar dan moet je wel de juiste gastje hebben. EN ik begrijp er geen pepernoot van waarom die lange Milic niet een keer naast powel gezet word.

He mensen ik blijf hopen dat de spelers de club en supporters niet in de steek laten. Het is nu aanhaken of oprotten lijkt mij.

Greetz
Vrijdag 6 februari 2009 om 10:06 uur

Autonomia Bianconera

We moeten gewoon vechten tegen degradatie en niet meer raar opkijken van wedstrijden die we verliezen tegen geldmachines!

We moeten trots zijn op onze FC Den Haag dat we hoe dan ook tussen al dat machtsvertoon met geld, ons staande weten te houden met minimale financiele middelen, maar wel met de meest fantastische suppertersbase die een club zich mag toewensen met de meest fantastische supportersgroepen als vrienden!

Daarom vanuit deze plaats a big salute to:

North Side - FC Den Haag
Viking/Drughi/Bravi Ragazzi - Juventus
Blue Army - Club Brugge 
(rust in vrede François Sterchele)
Teddy Boys 95 - Legia Warszawa
Swansea Jacks - Swansea City AFC

Wellicht heeft dhr. v/d Kallen nog een aantal zetten te doen op het schaakbord... vind het jammer van ons Zuiderpark en het niet doorgaan van Martin Jol... maar ik zie de toekomst wel rooskleurig in voor De Haag!

Het is nu wel ff struggele, maar op de lange termijn ziet het er wel ok uit! Wat prioriteit is nu is in de eredivisie blijven!
Vrijdag 6 februari 2009 om 09:24 uur

Mezelf

@Rob
Neeeeeeee geen Bosschaart, laat me niet lachen. Pascal wordt met de dag slechter. Laat Hese maar lekker als linksback staan.
Vrijdag 6 februari 2009 om 09:15 uur

Henkie

Ik dacht dat het tegen Twente een zooitje was, maar na gisteravond ????????
Met al onze geweldige basisspelers ?????????
Hebben jullie ze gezien ??????????
Vrijdag 6 februari 2009 om 08:51 uur

Ron001

Kom op! tegen Psv ajakkes is voor ons geen eer te behalen!!! (hoop nog niet!) we hebben een ploegje dat met de aankopen (buiten buis , powel en de rijek na) spelers heeft die mischien in de bierlige kunnen mee draaien!! Heb er nog wel vertrouwen indat we ons handhaven!! Tegen Utrecht moeten ze knallen!!! (maar met de gebleseerde gaat dit vertrouwen wel achter uit!!!) Maar hoop nu zoals velen dat er toch weer punten gepakt worden!!!!!
Vrijdag 6 februari 2009 om 08:29 uur

Bokkie

Geslacht als makke schapen, doelsaldo naar de kloten en Piqué en Ammi uitgeschakeld. Was wel een hele zwarte avond, pfff
Vrijdag 6 februari 2009 om 08:08 uur

haags voetbal HOEZO??

MOT DAT DAN??
WETZEL WORD AUB TD,ALS JE DAT TENMINSTE AAN KUNT,
IN HET VELD EEN ANDERE TRAINER!!!!
MR.van de kallen respect voor u,maar neem aktie wat de trainer betreft,het is 5 voot 12   AUB.
Donderdag 5 februari 2009 om 23:54 uur

HENK

idd volendam vind ik veel leuker om naar te kijken tegenwoordig!!
Donderdag 5 februari 2009 om 23:50 uur

Beul

Velen geloven er nog in maar daar is beslist geen enkele basis voor. Dit ADO Den Haag (ik noem het liever FC Balverlies) heeft geen toekomst in de eredivisie. Ze kunnen er beter mee ophouden. Ze hebben de hele wedstrijd met open mond naar PSV lopen kijken. Ik denk dat ze ook gewoon een kaartje aan de kassa hebben gekocht. Ze wisten echt niet dat ze zelf moesten spelen. Een ding is het publiek nu van verzekerd als FC Balverlies komt wordt er veel gescoord en mooie doelpunten. Een van de spelers kreeg de opdracht om alvast de rode lantaren op te halen want die hebben ze over een paar weken nodig.

De sprookjes zijn de wereld nog niet uit maar wel uit Den Haag.

Donderdag 5 februari 2009 om 23:31 uur

rob jansen

Bosschaart linksback en....
Donderdag 5 februari 2009 om 23:05 uur

DHaag

"vriendelijke bejaarden"

Erg treffend omschreven!
Donderdag 5 februari 2009 om 23:01 uur

VAKKIEL

bob


AMEN!!
Donderdag 5 februari 2009 om 22:57 uur

bob44

Dit elftal doet niemand pijn `t sjokt en struikelt als een stel vriendelijke bejaarden over de grasmat, geen venijn, geen strijd, geen passie zoals in de eerste 2 wedstrijden, geen bluf , nakko, niks, dat mag u heer Wetzel u aanrekenen. Face it, u bent een aardig mens maar niet de trainer die wij zoeken.
Donderdag 5 februari 2009 om 22:33 uur

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Crysencio Summerville Shaquille Pinas

Laatste wedstrijd

Logo sc Heerenveen Logo ADO Den Haag
2-2
22 februari 2020

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Heracles Almelo
29 februari 2020 om 18:30 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 23 - 53
2 AZ 23 - 50
3 Feyenoord 23 - 46
4 PSV 24 - 45
5 Willem II 24 - 41
6 FC Utrecht 23 - 38
7 Vitesse 24 - 38
8 FC Groningen 24 - 35
9 Heracles 24 - 32
10 Heerenveen 24 - 30
11 Sparta R'dam 24 - 30
12 FC Emmen 24 - 29
13 FC Twente 24 - 27
14 VVV-Venlo 24 - 27
15 Fortuna Sit. 24 - 24
16 PEC Zwolle 24 - 22
17 ADO Den Haag 24 - 18
18 RKC Waalwijk 24 - 12