Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

ADO krijgt te weinig tegen NAC


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

2 augustus 2009
ADO Den Haag heeft de seizoensopening met een nederlaag afgesloten. De ploeg kreeg tegen NAC geen loon naar werken en verloor geflatteerd met 2-1.

Het was al behelpen voor Raymond Atteveld die met de opstelling moest improviseren door het gemis van belangrijke spelers als Knopper, Powel, Mitchell Piqué en Zwinkels. Ook Ammi was niet fit genoeg om negentig minuten in te zetten. Tot overmaat van ramp zag het Haagse publiek na net een minuut spelen dat Aleksander Rankovic per brancard het veld moest verlaten.

Een gehavend ADO Den Haag dus. Ondanks de vele afwezigen kreeg de ploeg van Raymond Atteveld kansen genoeg. Immers was in de eerste helft nog het dichtste bij een treffer, maar zijn inzet na een scrimmage belandde op de lat.

NAC wist zijn enige mogelijkheid daarentegen wel goed af te ronden. Lurling ontsnapte aan de andacht van de Haagse verdediging en kon vogelvrij de 0-1 maken.

Ook in de tweede helft waren de kansen voor ADO Den Haag. Maar dankzij een sterk keepende Ten Rouwelaar, de lat, de paal en veel pech werd geen enkele mogelijkheid verzilverd. Des te zuurder was het dat NAC via Amoah op een 2-0 voorsprong kwam.

Csaba Horvath die de tweede helft niet centraal achterin, maar vooral in de aanval te vinden was, maakte een kwartier voor tijd nog wel de aansluitingstreffer, maar ondanks een kort en kracthig offensief bleef het daar bij.

Reacties

ko

Alle lof voor ADO , zo gehavend moeten beginnen, Ranko er af , megapech, een goede keeper van NAC
( eerlijk is eerlijk ) , gewoon jammer , 2-2 was zeker op zijn plaats geweest.
Boss helemaal terug , basisplaats voor hem volgende week ? En met alle , alle respect, de jonge backs zijn ( nog ) niet goed genoeg. Snel proberen gelijkwaardige vervangers voor Amni en Mitchell te halen !!!
Maandag 3 augustus 2009 om 10:41 uur

een hoop dom gelul weer hier vandaag

Als je na de wedstrijd van vandaag commentaar hebt op wie dan ook die gespeeld heeft vandaag mot je straks gelijk naar de dokter om je hoofd na te laten kijkken.


En "wat nou" :NAC mot lekker zo blijven spelen dan krijgen ze elke wedstrijd minimaal 3 goals om de oren.
Maandag 3 augustus 2009 om 02:23 uur

bob444

De stap voorwaarts is er zeker, er wordt nu gestreden en gevoetbald. Jammer dat Wetzel eigenwijs is en geen versterking (scorend vermogen) voor de aanval haalt.
Er is nog een lichtpuntje, Horvath omscholen tot spits, zijn lengte en kopkracht is al een wapen.
Tip voor de technische staf Bekijk de DVD`s van de legendarische trainer Wiel Corver (oefeningen waarbij de kwaliteiten van de individuele speler optimaal worden getraind: het individueel passeren van een of meer tegenstanders, het controleren en domineren van de een-tegen-een situatie en het creeeren van een scoringskans).
Goed voor de buitenspelers, kunnen ze vaker hun mannetje voorbij.
Ennuhhh Coutinho laten staan als nr 1.
Zondag 2 augustus 2009 om 21:54 uur

remy

voor het eerst viel verhoek me mee. hij kwam zowaar af en toe voetballend uit moeilijke situaties en had ook een aardige voorzet. verder kwam coutinho erg zeker over. dat hebben we toch nog wel eens anders gezien met reserve keepers. wat ik tot nu toe gezien heb is het jammer dat hij 3e keeper wordt. verder heeft den haag goed gevoetbalt en werd het toch weer duidelijk waar de zwakke plekken liggen. En om toch een beetje negatief te zijn. Nac loerde natuurlijk op de counter en liet den haag komen. daardoor kreeg den haag van nac een veld overwicht. Volgende week naar vvv met een goed gevoel en vertrouwen.
Zondag 2 augustus 2009 om 21:08 uur

ADODENHAAG

Horvath ipv Milic aub
Zondag 2 augustus 2009 om 20:12 uur

Ballie Q

Atteveld luister aub: NOOIT MEER VERHOEK!!!!
Zondag 2 augustus 2009 om 20:10 uur

KaleKootsj

Ik ben op dit gehavend ado trots. zeker gezien de tweede helft. Bossie viel heel goed in, bracht veel ervaring. heese werd voortdurend uitgefloten maar is gewoon nog een jonge onervaren speler die het naar mijn mening zeker de tweede helft heel goed deed. Voorin was Horvath de beste, das wel triest. Sultani moet de kansen benutten en Verhoek voetbalt veel te weinig mee en leidt zoals vaak veel te veel balverlies als het team aan het omschakelen is (tweede goal). De kenners in de dug out moeten dat laatste toch ook zien?!
Zondag 2 augustus 2009 om 20:08 uur

watnou

Dat was NAC geslepen!!!.
Ado tuimelde er met open ogen in.punt uit.
Zondag 2 augustus 2009 om 20:04 uur

peet

Ik ben trots op dit ado.
Zondag 2 augustus 2009 om 18:51 uur

Bokkie

iig petje af voor Coutinho, onze eigen `eenhandige bandiet`

Zondag 2 augustus 2009 om 17:41 uur

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Milan van Ewijk Peet Bijen

Laatste wedstrijd

Logo Sparta Rotterdam Logo ADO Den Haag
6-0
22 november 2020

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo SC Heerenveen
28 november 2020 om 20:00 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 9 - 24
2 Vitesse 9 - 22
3 Feyenoord 9 - 21
4 PSV 9 - 20
5 FC Twente 9 - 18
6 Heerenveen 9 - 17
7 AZ 8 - 14
8 FC Groningen 9 - 14
9 FC Utrecht 8 - 10
10 Sparta R'dam 9 - 9
11 PEC Zwolle 9 - 8
12 Willem II 9 - 8
13 Heracles 9 - 8
14 VVV-Venlo 9 - 8
15 RKC Waalwijk 9 - 6
16 ADO Den Haag 9 - 4
17 FC Emmen 9 - 3
18 Fortuna Sit. 9 - 3