ADO krijgt voetballes van AZ

1 april 2018 4 reacties

ADO Den Haag heeft in eigen huis een kansloze nederlaag geleden.

De ploeg van Fons Groenendijk ging met 3-0 onderuit tegen AZ. Met name in de eerste helft had ADO helemaal niks te vertellen tegen de Alkmaarders.

AZ is met afstand de beste tegenstander van het afgelopen seizoen. De gasten zaten er steeds bovenop en konden naar hartenlust combineren. De  3-0 ruststand was niet geflatteerd.

ADO creëerde deze wedstrijd nog wel meerdere kansen. Vooral in de slotfase van de wedstrijd, was de Haagse voorhoede dicht bij een eretreffer.

Lichtpuntje van deze avond was Thijmen Goppel. De rechtervleugelspeler was meerdere malen en plaag voor zijn directe tegenstanders door ze op fraaie wijze te passeren.