Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO laat drie punten in Breda


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

25 februari 2012 25 reacties

ADO Den Haag raakt maar niet in goede doen. Ook in de uitwedstrijd tegen NAC kon het geen aanspraak maken op de winst en werd uiteindelijk ruim verloren: 4-0.

 

Het Bredase vonnis werd grotendeels door oud-ADO-spelers geveld. Santi Kolk scoorde twee keer en ook Kees Luijckx pikte een doelpunt mee.

 

Voor de groengelen waren er kansjes voor Stanley Elbers en John Verhoek.

 

Sinds de winterstop maakt de ploeg van Maurice Steijn bij tijd en wijle een labiele indruk. Er is nog geen wedstrijd gewonnen en het team zakt op de ranglijst steeds meer naar onderen.

 

Tot overmaat van ramp vielen aan Haagse zijde vijf gele kaarten. Daarvan was er een voor Lex Immers, die volgende week tegen Heerenveen is geschorst.

 

 

Reacties

adriaan

Met technisch directeur Paul Beckenbauer aan het roer, die zelf Steijn heeft aangesteld en bovendien geen verstand van voetbal heeft wordt het niks met de club en zakken we af naar Jupiler L. Een trainer die zelf alleen op basis van zijn lichaamsbouw ooit was geselecteerd voor de de selectie-jeugdelftallen en dus niet op kwaliteit, die verder geen goed verhaal kan houden in de kleedkamer heeft geen schijn van kans als hoofdtrainer bij een BVO. Dus P.B. stop met die goedkope trainer en geef de club een trainer van enig niveau terug.
Maandag 27 februari 2012 om 09:36 uur

slain

Haagse bluf : Aad de Mos
Maandag 27 februari 2012 om 09:25 uur

Kobus Tokus

@MiG idd......

@ADOTiel Immers, Ammi en Kum zijn nooit Eredivisieniveau geweest maar Jupiler A categorie. Toornstra heeft één seizoen echt wat laten zien maar is nu niks meer waard en zal echt niet meer het niveau van vorig jaar halen. Hij wordt niet beter en zit aan z`n ma., Rado is zeker weten Eredivisieniveau. De man heeft WK ervaring! Daarnaast zijn Coutinho en Chery solide Eredivisiemateriaal. Leeuwin, N`Toko, Vicento en Supa zijn ook goed genoeg en hebben nog groeipotentieel naarmate ze meer ervaren worden. Daaronder heb je met Van der Dussen, De Vogel, Köksal, Liefden, Van Duinen, Elbers en Japie een groep jeugdig talent die in ontwikkeling is en volgend jaar permanent deel moet uit maken van de A-selectie. De rest is B-garnituur of niveau Jupiler/Topklasse en zal het niet halen/moet afgestoten worden.
Zondag 26 februari 2012 om 23:09 uur

adotiel

Volgens mij hebben we op dit moment 5 min of meer eredivisie-waardige spelers, te weten: Immers, Toornstra, Ami en (wellicht) Kum en Radosavijevic.
De rest zit er onder qua niveau. Omdat genoemde 5 spelers zich maar net staande kunnen houden op eredivisie-niveau moet je niet verwachten dat de rest zich aan genoemde 5 kan optrekken, integendeel door de zwakke rest gaan genoemde 5 spelers alleen maar slechter presteren. Dat is wat ik elke week opnieuw zie gebeuren. Ik vraag me daarom af of een andere trainer de boel kan optillen. Al moet ik zeggen dat het me wel opvalt dat er geen enkele progressie valt waar te nemen. Als ik zie hoe de wekelijkse beleving is bij onze concurrenten dan zie ik het zwaar in.
Zelfs bovenin de Jupiler zie ik progressie. Sparta bijvoorbeeld maakt de laatste weken behoorlijk wat stappen en spelen heel aardig bij vlagen. Dat geldt ook voor Eindhoven of Den Bosch. Zeker mentaal doen zij niet onder voor ons (integendeel!). Zoals het nu gaat maak ik me echt zorgen. Dat bedoel ik niet sarcastisch, het is oprechte degradatiezorg. De mentale weerbaarheid is slecht, topsport-niveau onwaardig. Dat train je volgens mij niet zomaar even weg. Een ander probleem vind ik het ontbreken van het club en/of streek-gevoel. Er lopen te veel "broodvoetballers" die emotioneel geen enkele betrokkenheid hebben met ADO (ze komen en gaan net zo makkelijk). Feitelijk hetzelfde als je bij Vitesse ziet.


Zondag 26 februari 2012 om 21:19 uur

MiG

@Kobus: Mijn vertrouwen in MvdK (en dus ook in zijn vazal Beyersbergen) is rap aan het wegvloeien. Zijn bedoelingen zouden wel eens minder zuiver kunnen zijn dan ik aanvankelijk dacht. Hij lijkt me meer bezig met het veilig stellen van zijn investeringen dan met het welzijn van onze club.
Ik heb geen idee hoe dit seizoen afloopt. Ik heb steeds gedacht dat we rond plek 12 zouden eindigen, maar nu teken ik idd voor plek 15
Zondag 26 februari 2012 om 21:16 uur

Kobus Tokus

He MiG, het is toch verdorrie waardeloos man dat die Kallen en Beyersbergen lagen te slapen terwijl Ten Cate nog beschikbaar was?! Dit wordt echt weer ouderwets strijden tegen degradatie.... Let maar op, het zal wel weer nacompetitie worden.
Zondag 26 februari 2012 om 21:08 uur

arieopsafari

toornstra en immers zijn geen euro meer waard. tel de andere verkeerde aankopen erbij op en MvdK en PB hebben ado in no-time naar de gallemiesse geholpen. en het is nog niet klaar hoor. zeker als steijn nog door blijft baggeren
Zondag 26 februari 2012 om 16:54 uur

Tedje

@MIG
Echt? Dat wist ik niet, jammer.
Zondag 26 februari 2012 om 15:08 uur

MiG

@Tedje: A3 Koster zie ik idd liever dan Maaskant, maar die ligt helaas vast bij de bond
Zondag 26 februari 2012 om 15:02 uur

Tedje

Steijn eruit, Adrie Koster erin!
Zondag 26 februari 2012 om 12:11 uur

toma

elke wedstrijd denk ik, dit was de slechtste wedstrijd van het seizoen
na het dieptepunt tegen exselsior dacht nu kan het alleen maar beter.
Maar nee hoor de heren bewezen gister dat het nog veel slechter kan.
Ben benieuwd naar de volgende pot, kunnen we dat zootje niet omruilen met het dames team.
Zondag 26 februari 2012 om 12:09 uur

ADO Boy

Een boer uit Strijen bepaald ons technisch beleid, hoe bestaan het dat hij dat doet die Nitwit , terwijl wij een Piet de Zoete in huis hebben die er 10 x meer verstand van heeft dan die grootbek .
Dus onze club is weer overgeleverd aan een stelletje klootzakken die er helemaal niets van snappen, oprotten met die RVC die het zogenaamd goed voor hebben met ADO maar er alleen maar zitten ter eigen glorry !!
Zondag 26 februari 2012 om 11:56 uur

Ballentent

@ MiG Ja zeker daar zat ik ook al aan te denken.
Ik ben benieuwd hoelang steijn nog aan het roer blijft.
( ik hoop niet lang )
Zondag 26 februari 2012 om 11:45 uur

Ballentent

Ja MIG en daar heb je zeker gelijk in!
Het zit allemaal dicht op elkaar alleen moeten we echt niet meer punten laten schieten.
Ik hoop dat de strijdlust om te winnen zeker aanwezig is tegen de Friezen.
Het kan altijd nog alleen moet de motor niet op diesel draaien maar op benzine! Gelijk knallen! En geen gelul!
Zondag 26 februari 2012 om 11:43 uur

MiG

@Ballentent: De enige die ik zou gauw kan bedenken om Einsteyn te vervangen is Robert Maaskantje
Zondag 26 februari 2012 om 11:38 uur

MiG

Schrale troost: we staan maar 2 punten achter op plaats 12. Als FCT zo vriendelijk wil zijn om FCU te verslaan, blijft het allemaal bij elkaar in de buurt. Volgende week kan alles weer anders zijn want dan heb je VVV-NAK en FCU-NEK. Maw: die maken elkaar af.
Hoeven wij alleen nog maar ff van Heerenveen te winnen

Zondag 26 februari 2012 om 11:36 uur

Ballentent

Wat speelde ADO gisteren als een natte krant.....
Ik heb me zo zitten ergeren aan bepaalde zaken wat ik zo zag in het spel.
De strijdlust was er niet, het leek wel of het niet meer boeiend was.
Die luksik pffff, wat een waardeloze lamlul.
John is een werkpaard maar John vind scorren nogal moeilijk.
Ik vind het jammer dat het deze richting in gaat terwijl er zeker meer in zit. Maar dat heb ook te maken hoe worden de jongens gekieteld en waar zit dan het probleem. Ze zeggen wel dat er niets aan de hand is maar ik geloof dat niet er speelt wel wat meer. Steijn, moet als 1e vervangen worden maar wie komt ADO dan leiden? Er moet iemand komen die de Haagse bluf in zich heeft, en de jongens kan kietelen om als leeuwen het veld op te gaan en gaan voor de winst.

Jammer maar de realiteit is helaas anders

Zondag 26 februari 2012 om 11:33 uur

Tedje

Waar baseert Steijn het op dat hij vind dat ADO stukken verder is dan twee jaar terug? Volgens mij is het dit jaar minimaal net zo kut, misschien wel kutter aangezien je de kans om je als club door te ontwikkelen na vorig jaar totaal verprutst hebt Steijn! Alle speler die vorig jaar flink in waarde zijn gestegen zijn door Steijn ook net zo hard weer in waarde gedaald!
Zondag 26 februari 2012 om 09:46 uur

supporter 4-life

pffffff oh oh den haag watskebeurt
Zondag 26 februari 2012 om 09:30 uur

wuh1981

te erg voor woorden de fjes zouden het nog betah doen
Zondag 26 februari 2012 om 03:54 uur

Mr. FC DEN HAAG

Hier ga ik geen woorden meer aan vuil maken, zonde van mijn kostbare tijd!
Zondag 26 februari 2012 om 03:37 uur

Tja

Steijn heeft wel één talent net als van Besten bij 020 is hij er in geslaagd een elftal te ruïneren. Zelf basiszaken als ingooien, bij een corner de bal voor het doel krijgen en een pass over 5 meter lukt onze jongens niet meer. Geen passie, geen bluf, geen power, geen kerels.
Een stel zombies is overgebleven, het degradatiespook hoeft niet eens in actie te komen, dat doet Steijn wel voor ons met zijn opstelling. Visser en Lusik kunnen niet verdedigen, dat zijn geen backs, Ali en Verhoek hebben het niveau van een 4 e klasse en toch opstellen.
Maurice rot op.
Zondag 26 februari 2012 om 00:43 uur

arieopsafari

vd brom en steijn zijn in hun eigen grootheid gaan geloven. bulykin heeft alles verbloemt. dit elftal draagt het gezicht van de trainer. het is een slappe hap. nac en rkc hebben ook grote problemen gekend, maar daar staat wel een herkenbaar elftal met een duidelijke én agressieve speelwijze. ik zei het al eerder, scouting en aankoopbeleid is een drama en trainer gewoon te licht. dat ie die bousabon als middenvelder laat spelen is toch een verschrikking. steijn exit!! maaskant binnenhalen.
Zondag 26 februari 2012 om 00:06 uur

MiG

Maar gelukkig heeft Einsteyn alles onder controle
Zaterdag 25 februari 2012 om 22:49 uur

adotiel

Helaas, het gaat helemaal de verkeer kant op!
Natuurlijk waren er vandaag behoorlijk wat afwezigen, maar volgens mij is er toch wel wat meer aan de hand. Geen bezieling, geen vertrouwen, slechte mentaliteit, alles wat je zou moeten hebben om niet in de nacompetitie te belanden ontbreekt op dit moment. Excelsior en de Graafschap zitten nog redelijk ver weg, maar VVV is nu een ware concurrent; wie had dat gedacht. Duidelijk is nu wel dat de doelstelling tussen plek 8 en 12 wel heel moeilijk gaat worden. Wat mij betreft resteert louter: boven plek 16 zien te blijven! Degradatiespook is dus weer realiteit voor de rest van dit seizoen. Ben geen doemdenker maar hou mijn hart vast. We moeten nog naar VVV toe en in de huidige vorm gaan we het daar niet redden; tel uit je winst.
Zaterdag 25 februari 2012 om 22:05 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 Graafschap 36 - 62
6 ADO Den Haag 35 - 59
7 Jong AZ 36 - 53
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 36 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 35 - 24