Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO laat vierde plaats lopen


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

1 mei 2011 12 reacties

ADO Den Haag kan zich opmaken voor de play-offs om Europees voetbal. De ploeg van John van den Brom verloor de met 4-2 van FC Groningen en kan de vierde plaats niet meer bereiken.


De supporters deden er alles aan om de competitie feestelijk af te sluiten, maar op het veld lukte dat niet. De residentieclub maakte veel persoonlijke fouten en liet FC Groningen via de counter steeds gevaarlijk worden.


Er gingen dan ook twee grote kansen vooraf aan de openingstreffer die uiteindelijk na 13 minuten door Andersson werd gemaakt.


Wesley Verhoek speelde niet zijn beste wedstrijd, maar flikte het wel weer Dmitry Bulykin van een voorzet op maat te voorzien. De Russische goalgetter wist uiteraard wel raad met het buitenkansje. Nog geen vijf minuten na de gelijkmaker stond de 1-2 alweer op het scorebord. De vrij opkomende Stenman mocht zelfs twee keer schieten om zo te scoren.


Bulykin zorgde er vanuit een penalty, die hij zelf versierde, voor dat beide ploegen alsnog met een gelijke stand de kleedkamer in konden. De spits had iets later zelfs een loepzuivere hattrick kunnen maken, maar hij gleed een voorzet van Charlton Vicento op de paal.


Na de thee scoorde Groningen weer na Haags geklungel. Deze keer konden de geelgroenen niet meer terugkomen, mede dankzij scheidsrechter Vink die tot ieders verbazing een overduidelijke handsbal van de Noordelingen over het hoofd zag. Vlak voor tijd maakte Hiariej er uiteindelijk 4-2 van.

Reacties

Hermanos

Het is al erg als je verliest, maar het sfeertje bij ADO kapot maken is terreur. Pak ze op en lever ze af bij 020, dan kunnen ze daar meedoen met de mongolen bij die club, waar 020 toch niets tegen kan doen en de KNVB niets tegen lijkt te willen doen.

Maandag 2 mei 2011 om 17:52 uur

Frits

Het is te hopen dat de 020-supporters op de lange zijde een stadion verbod krijgen van 10 jaar.

Deze club-veraders die het eigen stadion slopen en de club in discrediet brengen mogen op zoek naar een andere club want de groen gele kleuren zijn niet aan hen besteed.

Maandag 2 mei 2011 om 14:43 uur

karel

ze wilden graag mn terug,nou dat hebben we dan weer meegemaakt.ik zeg hang er maar weer netten voor,ben je er gelijk van af.maar dan gaan de imbecielen weer piepen.

Maandag 2 mei 2011 om 12:53 uur

kenner

Klasse hoor die rookbommen...schade aan je iegen stadion, boete van de KNVB en weet ik wat meer. Stelletje mongolen leren het nooit. Ik hoop dat ze allemaal (degen die hier verantwoordelijk voor zijn) 10 sv krijgen

Maandag 2 mei 2011 om 09:25 uur

Tja

Het is mooi geweest, de pijp is leeg en Groningen was    beter aan en zonder de bal.

Geen schande die club staat elk jaar hoog. Dat kan je ook zien aan het spel, niet blind gaan maar gedoseerd en als een panter loeren om toe te slaan.

Ennuhhh Verhoek en Toornsta kunnen gerust nog een paar jaar doorleren bij ons, want een topper (Bulykin) staat er als het moet en dat heb ik vandaag van de talenten niet gezien.

Maandag 2 mei 2011 om 00:57 uur

Midden Noord doet zichzelf tekort

Onbegrijpelijk dat een paar gasten op Midden Noord (zonder petjes, want ze hadden een zonnesteek) een grote smet op de middag en het seizoen moeten bezorgen.

Reclameborden in de fik, rookbommen 10 minuten te vroeg afgestoken, WC-rollen (!!) en bekers bier naar de grensrechter gooien. Ongelooflijk. Kost een vermogen en brengt alleen maar weer de verkeerde dingen in de aandacht.

 

Camerabeelden nalopen, stadionverbod en een factuurtje!

 

Verder een matige pot als afsluiter van een geweldig seizoen, laten we dat niet vergeten!

Zondag 1 mei 2011 om 23:18 uur

Der Rudy

Jammer, jammer, jammer.

 

Alle ingredienten waren aanwezig om er een mooie wedstrijd van te maken. Zo veel persoonlijke fouten zijn te veel voor een mens. 

 

Er was sfeer, veel publiek en sfeer. En zes doelpunten, een handsbal en sfeer. Dat was het voor vandaag. 

Zondag 1 mei 2011 om 22:00 uur

Papa kan wel janken

Helaas, teveel voetballend geklungel vandaag, het zat er niet in. Evengoed en fantastisch seizoen met veel inzet. Lex was vandaag toch weer geod op dreef en die is fit voor de play-offs.

 

Erg jammer dat die leeghoofden op de lange zij toch weer het laatste woord willen en te vroeg die rookpotten aansteken. Wedstrijd had nog 5 minuten geduurd en wie weet wat er nog was gebeurd. Toornstra schiet bijna raak en misschien had Buli er nog een ingeprikt en was hij zo dichtbij de gouden schoen gekomen. Nu komt er weer een boete aan. Geen waardige afsluiting van reguliere competitie.

Zondag 1 mei 2011 om 21:16 uur

ADO Boy

Verhoek loopt met zijn hoofd in de wolken !!!!!  en loopt voor de zoveelste keer een onnodige gele kaart op

Toornstra was vandaag niet aanwezig  !!! 

Kum speelde zijn slechtste wedstrijd van zijn leven !!!

maar dan vergeet ik er nog een stuk of 4 die heel erg slecht waren !!!!

Maar dat heeft ook zo zijn voordelen er waren weer aardig wat scouts uit het buitenland en die gingen in de rust al naar HUIS !!!!!!

Zondag 1 mei 2011 om 21:15 uur

Vegter

Je ziet ook aan ze dat ze maar moeilijk met de druk om kunnen gaan. Zo onbezorgd en vrij zoals ze de eerste 25 wedstrijden speelden spelen ze niet meer. Er staat nu echt wat op het spel, en in de play offs zeker. Ik denk niet dat het nog beter gaat worden maar laten we hopen op nog 2 uitverkochte stadions. Dan maken we er nog een feest van en dan kijk ik vol belangstelling uit naar volgend seizoen.

Zondag 1 mei 2011 om 21:09 uur

DE play offs...

...zijn gehaald en ik vermoed dat het niks wordt, maar dat maakt niet uit; het seizoen zit er op en het was een mooi, zo niet S C H I T T E R E N D, seizoen, zo wil ik ieder seizoen wel mee maken

Zondag 1 mei 2011 om 19:36 uur

Hermanos

We maakten een grote kans om te winnen, toen begon de wedstrijd.......

Zondag 1 mei 2011 om 19:19 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Helmond Sport
0-1
12 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
Vandaag om 16:30 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 34 - 73
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 34 - 67
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 Graafschap 35 - 59
6 ADO Den Haag 34 - 58
7 NAC Breda 35 - 51
8 MVV Maastr. 34 - 49
9 Jong AZ 34 - 49
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 34 - 45
13 VVV-Venlo 34 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 34 - 38
16 Telstar 35 - 33
17 TOP Oss 35 - 32
18 Jong PSV 34 - 31
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 34 - 24