ADO laat zege glippen in Utrecht

8 april 2018 8 reacties

ADO Den Haag heeft een punt overgehouden aan een doelpuntrijk duel tegen FC Utrecht.

Het werd zondagmiddag 3-3 in de Galgenwaard. ADO kwam zelfs twee keer op voorsprong en liet uiteindelijk diep in blessuretijd de overwinning lopen.

Na een matige eerste helft stond het met de rust 1-0 in het voordeel van Utrecht. Een kleine tien minuten na de thee trok Bjorn Johnsen de score gelijk.

Tom Beugelsdijk maakte er vervolgens 2-1 van in het voordeel van ADO. Helaas kon de residentieclub niet lang genieten van de voorsprong en stond het vier minuten later weer gelijk.

De wedstrijd stevende af op een gelijkspel totdat Elson Hooi in blessuretijd op knappe wijze de 3-2 op zijn schoen had. Het was zuur dat Utrecht in de resterende minuten toch weer gelijk maakte. Het 3-3 gelijke spel was wel een terechte uitslag.