Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO laat zege lopen tegen Roda


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

26 januari 2013 13 reacties

Het wil na de winterstop nog niet echt vlotten. Na een teleurstellen gelijkspel tegen Willem II, gaf ADO Den Haag dit keer thuis de zege uit handen tegen tien man van Roda.


De ploeg van Maurice Steijn kwam na een klein kwartier op voorsprong.  Mike van Duinen maakte een prima doelpunt na op fraaie wijze door Toornstra te zijn vrijgespeeld. Roda kwam echter vlak voor rust terug op 1-1.


De tweede helft was niet veel soeps, maar er gebeurde van alles. Allereerst werd Malki het veld uitgestuurd na een natrappende beweging. ADO Den Haag wisselde vervolgens verdediger Christian Supusepa in voor aanvaller Rydell Poepon en ging op zoek naar de aanval.

 

Tot echte kansen leidde dit offensief niet. De voorsprong kwam er alsnog nadat Kevin Jansen in de 16-meter onderuit werd gehaald en een penalty kreeg. Danny Holla benutte dit buitenkansje als vanouds.


ADO Den Haag leek er met de zege vandoor te gaan totdat Roda voor het eerst door de uitgedunde Haagse verdediging kon breken.  Deze aanval leidde uiteindelijk tot een schietkans in het strafschopgebied waar Vito Wormgoor zich voor gooide. De verdediger maakte hands en werd uit het veld gestuurd,


De penalty van Fledderus  werd in eerste instantie knap door Gino Coutinho gestopt, maar de paal zorgde ervoor dat de Roda-aanvaller nog een kans kreeg. Dit keer schoot hij wel raak.

Reacties

KaleHans

Nu zal ik Steijn maar is niet verdedigen, want ook ik begreep er niets van dat hij Poepon bracht. Ik had toch echt verwacht dat hij op dat moment Kolk in de ploeg zou brengen, je hebt hem tenslotte niet voor niets gehaald. En na die voorsprong ging de gehele ploeg steeds meer achteruit lopen, zo zeer alsdat Beugelsdijk in de 1e helft goed verdedigde en vaak de bal naar voren speelde zoveel speelde hij in de 2e helft naar achteren met gevolg stom balverlies wat uiteindelijk indirect voor het tegendoelpunt zorgde. Maar om alles bij Steijn neer te leggen? Hij wisselt nadat we met 11 tegen 10 staan aanvallend..... en toch loopt de ploeg naar achteren. Zo`n wissel is toch juist om nog meer op de aanval te gaan spelen of zie ik dat verkeerd, dus Steijn zijn intentie om nog aanvallender te gaan spelen is dan toch duidelijk? Er kruipt gewoon onzekerheid in die gasten dat zie je duidelijk en dan spelen ze eerder op zeker (als je dat op zeker kan noemen) de bal naar achteren en rond i.p.v. op de aanval. Sneller omschakelen en de bal spelen op die gasten die diep gaan, maar nee toch weer de bal naar achteren of rond spelen en het onheil over jezelf afroepen.
Nee, ik vind het niet alleen Steijn zijn schuld maar ook wel degelijk van een groot aantal spelers in deze ploeg.
En het valt mij inderdaad ook steeds op dat het wel lijkt alsof die gasten aan het eind van de wedstrijd bekaf zijn en totaal geen strijd meer kunnen leveren....... gebrek aan conditie?
Dinsdag 29 januari 2013 om 22:47 uur

MiG

Herstel; Filip Djuricic is blijkbaar 1e troonopvolger van Fer
Maandag 28 januari 2013 om 17:41 uur

MiG

Leroy Fer naar Everton, Jens Toornstra naar Twente..??
Maandag 28 januari 2013 om 15:00 uur

robveldmate

Het verhaal is duidelijk en van beleid al helemaal geen sprake. Zodra ADO op voorsprong komt gaan ze achteruit lopen! Poepon moest en zou komen en is giga door het bekende ijs gezakt en wordt nu geforceerd erin gebracht op rechtsbuiten. Om over het nut van Santi Kolk maar te zwijgen.
Maandag 28 januari 2013 om 12:01 uur

R.E.

@MiG
Ik zou NEC maar niet meer als een concurrent zien: die ploeg gaat sowieso, zelfs zonder die versterkingen, hoog boven ADO eindigen als er bij ADO niets verandert! Het lukt zelfs niet om Stef Nijland binnen te halen, want die vertrekt naar Australië. Geloof me, als je zo`n jonge gozer echt had willen hebben en hem een serieus bod had gedaan, had hij voor ADO gekozen en niet voor een doodlopend avontuur in een voetbalontwikkelingsland. Maar nee, ADO kiest weer voor een veelvoudig ex-ADO`er in zijn nadagen, die al twee keer 5 minuten mee heeft mogen doen!
Maandag 28 januari 2013 om 11:17 uur

MiG

Als ik van het gelijkspel al niet chagrijnig was, lees ik dat directe concurrent NEC Falkenburg & Boymans gaat huren van AZ
Maandag 28 januari 2013 om 08:16 uur

TillValhall

Als je een 10 man tellende degradatiekandidaat niet van de mat kan vegen en achteruit voetbalt heb je niks in het linkerrijtje te zoeken. Wat Steijn neerzet is gewoon antivoetbal, met die tactische onkunde en rare wissels. Hij moet nu echt ontslagen worden. We hadden toch geleerd van al die laagvliegers en jongelingen als trainer? Haal nou eens een ervaren, kundige naam binnen die zich niet meer hoeft te bewijzen of ons als een springplank voor diens eigen ambities ziet (en dan kijk ik Van den Brom even aan). Ten Cate of zo. De beste man is vrij! Nee heb je, ja kun je krijgen.... En dan een Dick Heesen of Michel Adam of zo ernaast die vedettegedrag, mieperds, naar de pers huilie huilies en grote mondjes meteen een trap drie meter de lucht in geeft en zegt `nu ga jij je kop houden, je plaats kennen, en je opdracht uitvoeren`. Maar Steijn moet MOVEN.
Zondag 27 januari 2013 om 21:34 uur

cadaverdog

Ja en door al die heeerlijke gelijkspellen zakken we nu weer een plaatje zakken om dat nec won van groningen, echt srein geef je personeel eens flink op hun kl©©te, elke wedstrijd spelen we de eerste 20min sterk met veel aanval en daar na is het helemaal op,
Tjonge wat een slechte conditie. en bestuur! KOOP EEN SCOORENDE ANVALLER en schop poepen naar doort
Zondag 27 januari 2013 om 18:24 uur

R.E.

@Tja
Dat wist ik ook wel, want het was een ironische vraag, hoor! Juist omdat ik maar al te goed weet dat Steijn tactisch ongelooflijk zwak is.
Zondag 27 januari 2013 om 14:47 uur

TillValhall

Zolang Steijn er nog is allemaal elke wedstrijd witte zakdoeken meebrengen en 90 minuten blijven scanderen.

Einde voor Steijn! einde voor Steijn! einde einde einde voor Steijn!
Einde voor Steijn! einde voor Steijn! einde einde einde voor Steijn!
Einde voor Steijn! einde voor Steijn! einde einde einde voor Steijn!
Zondag 27 januari 2013 om 12:19 uur

ADO Boy

Het is alweer voor de zoveelste keer bewezen dat Steyn een hele slechte trainer is , maar ja jullie zullen wel weer blij zijn met een punt , en Kale Hans zal hem blijven verdedigen maar ik zal wel eens willen zien dat wij de tegenstander eens bij de strot pakken en niet altijd zodra wij op voorsprong komen met z`n allen naar achteren lopen.
WAT EEN GROTE ANGSTHAAS IS DIE STEYN ZEG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zondag 27 januari 2013 om 09:34 uur

Tja

@RE
Omdat Maurice over weinig tactisch vernuft beschikt.
Roda raakt haar meest gevaarlijke aanvaller kwijt door rood en wisselt nog 1 aanvaller in voor 1 middenvelder, dan moet het antwoord zijn 1 rechtervleugelspits brengen (zit op de bank) en Meijers strak op de linker vleugel posteren en het veld breed houden.
Dan breng je geen speler uit vorm in (Poepon) en zeker niet 5 min voor het einde Kolk, die had je na 50 min eerder samen met een rechter spits moeten brengen ipv Beugelsdijk en Chery, achterin dus Melone Wormgoor Supusepa
Dat de Roda spelers fitter zijn komt door hun passie en inzet om het onrecht (onterecht rood) te compenseren, dat ons team dat niet kan brengen is een kwalijke zaak.
4 Punten in 2 wedstrijden verloren , door tactisch onbenul en bluf, passie en strijd in te ruilen door angst en twijel, door achteruit te voetballen, de gevolgen zijn bekend.

Zondag 27 januari 2013 om 00:26 uur

R.E.

ADO had na de winterstop de mooie positie op de ranglijst moeten verstevigen, want met als tegenstanders de nummers 18 (Willem II) en 16 (Roda) had je het eigenlijk niet beter kunnen treffen. Dan had het een heel mooi seizoen kunnen worden waarin zonder degradatiestress geprobeerd had kunnen worden om de playoffs te halen. Als je uit die twee makkelijke wedstrijden echter slechts 2 punten haalt en nog maar 6 punten voorsprong hebt op de nummer 16, speel je ineens een heel andere competitie. Vanaf nu dus alleen nog naar onderen kijken, want ADO heeft na deze zwakke tegenstanders uiteraard het moeilijkste resterende programma van alle ploegen in de eredivisie Doodzonde natuurlijk, want is het nou zo moeilijk om een voorsprong tegen Willem II en tegen 10 man van Roda vast te houden? Kan iemand mij trouwens uitleggen waarom Steijn bij een 2-1 voorsprong Kolk erin brengt en waarom de tegenstanders aan het eind van de wedstrijden altijd fitter blijken te zijn dan ADO?
Zaterdag 26 januari 2013 om 23:38 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24