ADO laat zich weer aftroeven

19 april 2009 16 reacties
Even leek ADO Den Haag met Raymond Atteveld voor het zo vurig gehoopte schokeffect te zorgen. Maar na negentig minuten voetbal is helaas niets minder waar.

Al na vijf minuten kon er gejuicht worden in het stadion van Willem II. Karim Soltani zette zijn ploeg in deze belangrijke wedstrijd op een 1-0 voorsprong. Vriend en vijand werd verrast toen de Fransman na iets minder dan een half uur spelen zijn team zelfs naar een 2-0 voorsprong bracht

Na de rust maakte Knopper er ook nog eens 0-3 van. ADO Den Haag zat op rozen. Maar al snel bleek dat rozen ook kunnen prikken. Toen Willem II twintig minuten later via een penalty de score tot 1-3 terugbracht, kantelde de wedstrijd.

De Tilburgers hadden na dit doelpunt maar vijf minuten nodig om een sensationele 3-3 op het scorebord te zetten. Weer laat ADO Den Haag het liggen in de slotfase en weer geeft het een voorsprong uit handen.

Al levert dit duel tenminste nog een punt op, de situatie op de ranglijst wordt met de week zorgelijker. Door de overwinning van FC Volendam is de concurrentie dichtbij. Daar komt nog bij dat ADO Den Haag geen eenvoudig programma voor de boeg heeft.