Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO langs Cambuur


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

9 november 2013 17 reacties

ADO heeft goede zaken gedaan door Cambuur thuis met 3-0 te verslaan. De ploeg van Maurice Steijn staat nu boven de rode streep.

 

ADO speelde niet groots, maar was wel beter dan de tegenstander. Dat was direct na de aftrap al te zien, toen het binnen een ahlve minuut spelen bijna 1-0 stond.

 

Maar ook achterin werd er nauwelijks iets weggegeven. Een compliment voor de Haagse defensie die voor de eerste keer dit seizoen de nul wist te houden.

 

Matthias Gehrt opende namens ADO de score. Het Deense talent scoorde uit een afgeslagen voorzet van Jerson Cabral. Na een half uur spelen maakte Mike van Duinen er 2-0 van. Bij dit doelpunt was Michiel Kramer de aangever.

 

In de tweede helft besliste Gehrt de wedstrijd en zorgde daarmee voor de derde thuisoverwinning op rij. De middenvelder is na die 3-0 ook gelijk clubtopscorer van ADO.

 

De zege op Cambuur is een belangrijke. De residentieclub gaat op de ranglijst over de Friezen heen en staat nu 15e en dus boven de nacompetitiestreep.

Reacties

janvele

Ik vraag mij af waar het bestuur zich mee bezighoudt? Niet met professioneel aansturen van het personeel in ieder geval.
Dinsdag 12 november 2013 om 23:37 uur

TillValhall

Deze selectie is veel en veel te licht voor dit niveau Jan. Dat bewijst maar weer eens temeer dat Steijn niet meer dan het denkvermogen van een Zaterdag 4 trainer heeft. We hebben het over een BVO met ambities in de Eredivisie. Daar hoort dus capabel, ervaren management bij dat dat kan verwezenlijken. Die Van der Kallen heb ik nooit vertrouwd. Je moet een échte directeur hebben die bij vookeur al met pensioen is (en dus niet afgeleid wordt door nevenactiviteien elders) uit de echte grote wereld van het bedrijfsleven. Iemand van Shell, Unilever, AkzoNobel of andere grote multinational. Géén second hand cars salesman zoals Van der Kallen. Vervolgens trek je goede technische mensen aan, een TD en een hoofdtrainer. Baan was prima als TD, ik heb nooit begrepen waarom die weggestuurd is. Desnoods haal je iemand als Beenhakker of zo. Gewoon een hele erveren autoriteit op voetbalgebied. Trainer idem dito. Een Ten Cate, een Westerhof. Kundige mensen die zich bewezen hebben. Je moet durven investeren. Een bedrijf dat geen geld uitgeeft zal nooit groeien. En het moet eens resoluut afgelopen zijn met al die jonge honden en laagvliegers als trainers. Daar hadden we toch van geleerd??? Blijkbaar niet dus. Ze zijn hier al jaren penny wise en pound foolish. Zo blijf je eeuwig degradatievoetlbal spelen! We zouden toch een club worden die structureel tussen plaatsen 4 en 6 meedoet? Die ambities zijn prima te bereiken, in de Jupiler welteverstaan.
Dinsdag 12 november 2013 om 17:34 uur

janvele

@Till Goede analyse. Verder. Te velen denken dat het gat is gedicht. Echter als een trainer Cabral blijft opstellen en bijvoorbeeld Gouriye alle zelfvertrouwen ontneemt om hem te laten vallen ten faveure van Cabral (!!!!!!!!!!!!!) dan wordt het nooit iets. Laten de hosanna roepers even analyseren vanwaar de huidige punten komen dan zal men zien dat dit niet nog een keer zal worden herhaald. De wonderen zijn dan wel niet de wereld uit maar dit soort wedstrijden worden geen twee keer gespeeld.
Dinsdag 12 november 2013 om 17:15 uur

TillValhall

@Jan

Pcies. Vechtlust is voor een afdeling lager. Je moet kwaliteit in het veld brengen. Waar blijft die rechter centrale verdediger? En waarom is Kanon er nog steeds niet? Je moet Van Duinen, Holla, Van Haaren, Wormgoor, Begelsdijk en Zwinkels zien te verkopen. Die eerste is nu commercieel interessant en moet geld opleveren, de rest raak je waarschijnlijk aan de straatstenen niet kwijt maar je kunt het proberen. Holla is misschien aan een club als Roda of Heracles of zo te slijten, de rest is Jupilerniveau.

Steijn moet ook niet zo eigenwijs vasthouden aan 4-3-3 en gewoon 4-4-2 ruit gaan spelen. Wat zeg ik? Steijn moet ontslagen worden!

Coutinho;

Zuiverloon, aankoop, Kanon, Supa;

Schet, Malone<, Alberg>, Esajas

Gehrt, Tira
Dinsdag 12 november 2013 om 16:51 uur

janvele

Haagse nog even een commentaar uit de media en niet door mijzelf bedacht.

” Cambuur scoorde nog wel in Den Haag, maar het doelpunt werd onterecht afgekeurd.
Dinsdag 12 november 2013 om 09:23 uur

janvele

Kijk maar goed hoe de speler van Cambuut stond!!!!!!!!!!
Dinsdag 12 november 2013 om 09:15 uur

ruudje

Iemand al wat gehoord over Wilfried kanon gehoord
Maandag 11 november 2013 om 21:06 uur

Haagse Mart

@janvele

Als je niet hebt gezien dat het afgekeurde doelpunt van Cambuur buitenspel was denk ik dat je een keer naar Hans Anders moet gaan.

Je kunt ook naar een andere winkel gaan,de reclames zijn goed te zien op TV.

Maandag 11 november 2013 om 20:27 uur

dick

Knap gespeeld ! 3-0 winnen van een directe concurrent , niks mis mee toch ?
Maandag 11 november 2013 om 14:29 uur

MiG

@janvele: "een zomer maakt nog geen lente" Die kende ik nog niet
Maandag 11 november 2013 om 04:33 uur

janvele

Met vechtlust alleen kom je er niet. Kijk aan het eind van de eerste competitiehelft.
Zondag 10 november 2013 om 22:42 uur

KaleHans

@janvele, de drie laatste plaatsen? jij ziet het wel heel erg somber in, ik heb toch wel een aantal dingen gezien die ik echt wel goed vond. Vechtlust, een over mijn lijk mentaliteit, ze kunnen elkaar in het veld beter vinden naar mijn mening. Een Beugelsdijk die doet wat hij moet doen, verdedigen en opbouwen aan een ander overlaten zoals bijv. Zuiverloon.
Ik vond Zuiverloon samen met Alberg en (weer) Gerht de besten van het veld en vooral het belangrijkste dat er achterin bijna niets werd weggegeven.
Utrecht uit moet je minimaal 1 punt meenemen, daarna 020 en Heerenveen...... met deze vechtlust moet deze club daar toch echt ook punten aan kunnen overhouden. Ik zie onze jongens echt wel in de middenmoot en misschien zelfs nog wat hoger eindigen.
Zondag 10 november 2013 om 15:42 uur

Wes

ADO heeft op goed karakter en individuele kwaliteiten deze partij gewonnen. Daarbij denk ik dat er ook tactisch slim is gespeeld. Tegen teams als Cambuur waar van gewonnen moet worden werden in het verleden vaak punten verspeeld en ook in eigen huis heeft ADO regelmatig moeite de punten te pakken omdat ze de neiging hebben het spel te willen maken. Ik vind dat ze heel slim het initiatief hebben overgelaten aan Cambuur en bij de omschakeling naar de aanval heel goed gebruik gemaakt hebben van de snelheid. Ik heb de indruk dat de juiste manier van spelen met de kwaliteiten van deze selectie gevonden is en dat op deze manier het meeste rendement uit dit team gehaald kan worden.
Zondag 10 november 2013 om 13:43 uur

janvele

Scheidsrechter keurde ten onrechte het doelpunt van Cambuur af (op TV goed te zien) zodat Steijn helemaal geen reden had om op de arbitrage af te geven. Had de scheidsrechter het doelpunt geteld dan had er wellicht een heel andere wedstrijd geweest.
Zondag 10 november 2013 om 13:26 uur

Tja

Dat kunstgras biedt ons toch het voordeel van een goed bespeelbaar veld waar wij leuk mee uit de voeten blijken te kunnen.
De salonscheidsrechter van de dag had een belangrijk aandeel in het verloop van de wedstrijd, door zijn warrige fluiten traden er diverse irritaties op.
Cambuur ging daar minder goed mee om dan wij en kwamen niet meer in hun spel.
Deze overwinning is belangrijk, de inzet was op zijn Haags maar ons spel nog steeds visieloos en chaotisch en biedt geen garantie voor de toekomst.


Zondag 10 november 2013 om 12:31 uur

janvele

Een zomer maakt nog geen lente. Wat moet je met een trainer die de eerste helft als een idioot te keer ging tegen de vierde man en scheidsrechter. Mocht blij zijn dat hij niet naar de tribune moest. Overiegns heb ik het verdere programma tot de winterstop even bekeken en zie dat ADODenHaag dan bij de laatste drie zal staan Met karakter maar zonder de juiste spelers in het veld en vooral geen goede speelwijze is nog steeds te vrezen dat dit wel de laatste plaats kan zijn. Steijn stelt nog steeds Cabral en Beugelsdijk op en laat Gouriy barsten. Vrindje Cabral heeft nimmer iets te vrezen.
Zondag 10 november 2013 om 09:38 uur

FrankieB

Heerlijke karakterpot. Tegen Utrecht dezelfde instelling, dan zijn die vermoeiende "stein en been klagers" voorlopig de mond weer gesnoerd.
Zondag 10 november 2013 om 09:21 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24