Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO lijdt eerste nederlaag in 2011


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

26 februari 2011 29 reacties

Aan de twee en een halve maand zonder nederlaag is een einde gekomen. ADO Den Haag eindigde het duel tegen NAC met tien man en moest zich daarom onnodig met 3-2 gewonnen geven.


De ploeg van John van den Brom speelde een goede eerste helft en was een stuk beter dan de tegenstander. Het kwam wel eerst op achterstand na een mazzeldoelpunt van Schilder, maar draaide dit snel om naar een 2-1 voorsprong.


Ook de Haagse doelpunten vielen met wat geluk. Verhoek zag eerst een voorzet in het doel eindigen en later gebeurde dit weer nadat NAC-speler Horvath zijn keeper passeerde op aangeven van de Haagse aanvaller.


ADO Den Haag was niet blij met de slecht fluitende scheidsrechter Janssen. De voorsprong had nog groter kunnen zijn, maar de arbiter wuifde twee keer een vermeende strafschop weg.


De residentieclub begon de tweede helft niet goed. Al binnen twee minuten stond het alweer gelijk. Het echte omslagpunt kwam vijf minuten later. Janssen toonde Christian Kum wel de rode kaart (twee keer geel) en ADO Den Haag moest met tien man verder.


NAC profiteerde hiervan en kwam maakte er 3-2 van via Fehér. De groengelen moesten hier met een man minder het antwoord op schuldig blijven.


Voor NAC werd het de eerste driepunter van dit jaar, voor ADO Den Haag de eerste nederlaag. Op het optreden van scheidsrechter Janssen was het een en ander aan te maken. Zo liet onder meer oud-arbiter Mario van der Ende via Twitter zijn onbegrip blijken over de acties van de leidsman.

Reacties

ihEfMIYdxNVYpPjjc

bzDrZb guaoezxvnssc, [url=http://pbzguvqezqoa.com/]pbzguvqezqoa[/url], [link=http://ntgoywnqmppg.com/]ntgoywnqmppg[/link], http://oolxoyjuljyo.com/
Donderdag 3 maart 2011 om 06:23 uur

ome john

je kon zien dat sommige speler helemaal op waren dan wissel je toch  john van de brom ?  maak niet de zelfde fouten als uw voorganger jordi brouwers is niet voor niks gehaald  die jongen bruust van energie  .  straks zitten we met bulikin totaal kapot geblesseerd  en hij kost  een hoop centen geef die bulikin ook eens rust en jordi  brouwer een kans  kampioenen

Maandag 28 februari 2011 om 20:51 uur

Kobus Tokus

@MiG, ik zou niet weten wat er aan Piqué scheelt. Behalve zijn blessuregevoeligheid dan. Op zich hoeft er niks bij op die positie want we hebben Ahmed Ali. Kum kan daar in elk geval niet staan.

Maandag 28 februari 2011 om 10:26 uur

MiG

@Kobus: Mee eens, maar Vd Brom is blijkbaar niet tevreden over Mitchell Piqué, vandaar ook de flirt met El Akchaoui

Zondag 27 februari 2011 om 23:31 uur

Kobus Tokus

Piqué is gewoon inzetbaar en Jenner is geen type waar hij geen raad mee zou weten. De tactische logica achter de keuze om Kum als lb neer te zetten is voor mij dus een raadsel. En waarom niet N'Toko in de basis terwijl hij juist prima gedebuteerd heeft en mee kan? De wissel voor Visser was echt mosterd na de maaltijd. En JA, ik weet heus wel dat Verhoek veel beter is met Ammi achter hem, maar ik zie toch echt liever Leeuwin als rb. Visser eruit laten en in plaats daarvan N'Toko naast Derijck en met Ammi als rh had ook prima gekund. Want Derijck heeft druk naar voren en is van nature een middenvelder. Dan zou je N'Toko als centrale verdediger hebben gehad zonder gebrek te hebben aan mankracht op het middenveld omdat Derijck als libero steeds in kan schuiven [en terug kan zakken naar de verdediging].

Zondag 27 februari 2011 om 22:48 uur

mama van 2

en die ovetreding op onze coutinho?

en die klap op bulykin etc??

waardeloze scheids!!!!!!!!

maar wat ik het ergste vindt zijn die nepsupporters

 die wel komen als het goed gaat.nou dan mot je ook wegblijven.

Zondag 27 februari 2011 om 21:20 uur

John

Toen ig zag dat Ed Janssen zou fluiten hield ik mn hart al vast. Ik wind me niet zo snel tot het uiterste op voor fluitgedrag van een scheids maar tijdens de wedstrijd ADO -Heracles kon ik me moeilijk bedwingen ...Wat een hork is dat!! Als ie maar de nodige aandacht kijgt of zou ie iets tegen Den haag hebben? Ik heb helaas mn vermoedens bewaarheid gezien tegen NAC. Als ik bij de KNVB het voor zeggen zou hebben: Janssen 5 jaar op Groenland laten fluiten! Zal wel niet gebeuren want KNVB wil niet dat ADO europa in gaat ben ik bang

 

Zondag 27 februari 2011 om 21:11 uur

ggf

Onderschrijf mening der Rudy. Wat me trouwens noig wel van het hart moet is het toch wel behoorlijk irritante gedrag van Vicento.

Hij moet minder zeuren en meer voetballen. Zeker met zijn nog maar korte en feitelijk beperkte staat van dienst heeft hij nog weinig recht van spreken/zeuren (daar heb je overigens wat mij betreft bij geen enkele staat van dienst recht op). Hij toont mij te veel "vedette-neiginkjes" (met één keer jong oranje moet hij niet denken dat hij er al is). Denk dat vd Brom hem dat deze week nog maar eens goed in de oren moet knopen (deed hij al tijdens de wedstrijd gisteren trouwens). Verder beviel ADO me gisteren toch wel goed. Wat een verschil met voorgaand jaar. 1e helft 2/3 deel aan de bal; had zo maar 3-1 / 4-1 kunnen staan met de rust. Volgende week weer een nieuwe kans.

Zondag 27 februari 2011 om 17:38 uur

bobby g

Wat ik me nu afvraag, kum word dus 1 week geschorst, kunnen ze die schorsing aanvechten? dit omdat hij de bal niet wegschopte zoals de scheids zegt maar er tegenaan word geduwd, dus een vormfout als hij geen schoppende beweging maakt. lijkt mij wel zo logisch.

Zondag 27 februari 2011 om 15:12 uur

@ Der Rudy

Duidelijk te merken dat jij alleen een samenvating gezien hebt.

 

ADO was de eerste helft heer en meester! Nac werd eigenlijk gewoon gedeclasseerd! Coutinho gaat bij het eerste doelpunt weldegelijk niet vrijuit maar we weten inmiddels wat zijn sterke en zwakke punten zijn. Het valt vooral ADO te verwijten dat ze niet met 4 of 5-1 voorstaan bij rust (natuurlijk ook door pech en rare beslissingen van de scheids).

Als je na rust dan niet bij de les bent en je laat het 2-2 worden is dat niet slim.

Als je vervolgens met 10 man verder moet omdat Kum als een blinde kip over dat veld gaat (want wees eerlijk, als je al geel hebt moet je oppassen en kort tevoren was ie al aan een 2e gele prent ontsnapt) en dan geel krijgt voor iets wat dan nou net geen geel was, sta je bijna kansloos.

 

Kortom k.u.t.-scheids maar ook eigen schuld. Volgende week beter!

Zondag 27 februari 2011 om 13:58 uur

MiG

Iedereen weer terug op aarde, hoop ik. Of dachten we met zijn allen dat we niet meer kunnen verliezen? DH is nog niet in de positie om te denken dat we ff 3 punten ophalen in Breda, dat bleek maar weer. Eerste helft trouwens aardig gespeeld, tweede helft sloeg sowieso nergens op. Ik zou zeggen: herstel tegen Nek (hopelijk weer een volle bak).

Zondag 27 februari 2011 om 13:40 uur

busje 57

Wel degelijk geweest wat opviel iedereen vroeg zich af of Radosavjevic belengrijk is nou dat is in ieder geval duidelijk visser leuk gedaan maar Rado is een leider en dirigeert ook een brouwer loopt warm en we brengen een verdediger om derijck door te schuiven waarom halen we dan een spits toch en als een Rankovic op de bank zit kan hij toch ook spelen is ook een leider verder genoten van de inzet en coutinho geen schuld KNVB bedankt en de Hr Jansen want dit was wel erg duidelijk 2 x penalty niet dus rood voor koenders niet dus wel rood kum belachelijk maar ja stel je voor Ado Europa in dat wil de knvb niet dus dan lossen ze dat zo op helaas maar waar zat zelf in busje 7 de heren achterin bedankt voor het slopen achterin vlak voor stadion dan ben je dus echt losers eerdars kunnen we echt lopen als er geen bussen meer zijn .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

en tegen NEC gewoon weer 3 punter.

Zondag 27 februari 2011 om 13:39 uur

ome john

waarom word erniet gewisseld  bv jordi brouwer  daar is die toch voor gehaald ?  waar is jordi brouwer trouwens?

Zondag 27 februari 2011 om 12:55 uur

Marcel Sweet Lake

Beste mensen,

 

Jammer dat er verloren is, volgende keer beter !

Wat mij m a t e l o o s  irriteert is de toewijzing van de KNVB om ene Ed Janssen aan te stellen als scheidsrechter voor de wedstrijd tegen NAC. Bij voorbaat weet je dat al min of meer kansloos bent.

 

Eerder dit seizoen heeft dezelfde scheidsrechter de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo VOLLEDIG naar de kloten geholpen. Iets wat hij na afloop heeft toegegeven. 

 

Twee gevallen van zekere penalty's en een onterechte tweede gele kaart voor Kum na fraai toneelspel van nicht Penders, het wordt gekker en gekker. De doodschop van Koenders op Immers doet Edje af als een 'lichte overtreding'. 

 

Kortom, mijn gedachten gaan terug naar enige seizoenen geleden dat ADO niet mág presteren van de KNVB als het de club een beetje goed gaat. Let maar op de komende wedstrijden wie er als scheidsrechters worden aangewezen. Ik denk een Van Boekel, een Wiedemeijer, een Van Sichem enz,enz. Inderdaad, de flapdrollen onder het scheidsrechterskorps ! Wanneer komt Luinge terug ? Of zullen we Frans Derks weer eens vragen?......

 

Zondag 27 februari 2011 om 12:10 uur

op naar nec

weer een leuk ado gezien, met een btje geluk gewoon weer 3 punten gepakt. tijdens de vorige editie viel er in 90 min. 1,5 corner te begroeten nu in fases 70% balbezit, 2 pingels door de neus geboord en een werkelijk belachelijke rode kaart.

op naar nec, the story goes on.

Zondag 27 februari 2011 om 11:40 uur

Hermanos

Nog negen wedstrijden en nu toch 42 punten. Dit hadden we niet kunnen dromen. Maar natuurlijk jammer. Op papier hadden we al 3 punten binnen. Het komt er op aan om een vijfde plaats te handhaven. Ondanks het verlies is dit weer een reuze spannende wedstrijd geweest. En dat maakt ADO zo interessant.

Zondag 27 februari 2011 om 11:34 uur

Lex

Beste der Rudy,

Blijkbaar nog nooit een lantaarnpaal gezien?

Gino stond gewoon goed te keepen.Geen fout van hem gezien.

Zondag 27 februari 2011 om 11:04 uur

helemaal niet zielloos

als je de hele wedstrijd had gekeken rudy dan had je kunnen zien dat het een heerlijke pot was waar de gelukkigste heeft gewonnen. Natuurlijk speelde NAC met 12 man en zat het nu even tegen, maar dat negatieve gezeik als het een keer net niet goed gaat slaat nergens op. Coutinho heeft ze juist nog lang in de wedstrijd gehouden. Geniet van dit geweldige seizoen en neem een voorbeeld aan al die supporters die in Breda achter hun ploeg bleven staan en ook na het laatste fluitsignaal een terecht applaus gaven aan onze toppers.

Zondag 27 februari 2011 om 10:38 uur

Der Rudy

Karel@ 

Are you talking to me ?

 

Mij geen echte supporter noemen omdat ik teleurgesteld ben ?

Sodemieter op !

Zondag 27 februari 2011 om 10:07 uur

karel

kan aan jou reactie al zien dat jij alleen een samenvatting heb gezien.we verliezen een keer hehe,maar om dan gelijk je spelers af te branden na een hele goeie periode gaat me te ver.goed,we hadden kunnen winnen,maar een keer verliezen is toch niet zo dat je net als die leipe Ronnie,gelijk je club en spelers maar waardeloos vind en dat je je schaamt.geen echte supporters dus jullie twee.

Zondag 27 februari 2011 om 09:41 uur

Der Rudy

Heb alleen de samenvatting gezien. En daar kwam ADH als een zielloos team over. Geen inspiratie, te laks, zomeravond-voetbal.

Natuurlijk was die scheidsrechter een drama en zat bij ons alles tegen. Daar staat tegenover dat in andere wedstrijden wel het geluk aan onze kant stond.

 

Wat dacht je van die kieper van ons. Als er een lantarenpaal in het doel had gestaan waren zeker twee tegendoelpunten voorkomen worden. Wat een drama. Net als zijn maatje voorin. Te wisselvallig. 

 

Krijg sterk de indruk dat we de druk van alle complimenten in het land niet kunnen dragen. Dat alles dan van zelf gaat. 

 

Nu maar hopen dat ze wakker zijn geworden en thuis tegen NEC laten zien dat de twee vorige wedstrijden een les zijn geweest.

Zondag 27 februari 2011 om 09:23 uur

supporter 4-life

@ronnie nu schaam jij je nou ik schaam me voor jouw was prima wedstrijd scheids was behoorlijk slecht hebbie wel gekeken FC DEN HAAG 4-LIFE

Zondag 27 februari 2011 om 09:06 uur

Rikkie

Jammer !, maar toch is Den Haag een team om rekening mee te houden voor tegenstanders..en dat is wel eens anders geweest..Inderdaad zijn dit leermomenten, dit gebeurt elke ploeg wel eens. Kop op en met deze opgedane ervaring vol de volgende wedstrijd in.

Zondag 27 februari 2011 om 08:59 uur

Wndr

Dat is balen. Ik denk dan maar, vorig jaar waren de meeste weekends balen, nu is het een uitzondering...

Zondag 27 februari 2011 om 07:54 uur

fredski

het was een erg goede wedstrijd wat betreft het tempo en veldbezetting, tactisch erg fraai.

doorslaggevend was sr jansen, die corners, penalty,s en kaarten over het hoofd zag.

 

lijdend voorbeeld was kum die voor niets naar de kant mocht, daarna was de wedstrijd gespeeld, zeker het gemis van radosavlevic was daardoor duidelijk zichtbaar.

 

gezien de onverdiende nederlaag is het al met al (als az verliest) een toch nog verdienstelijk weekend, je moet tenminste alles van de positieve kant blijven zien want dan pas kunnen we in europees gaan geloven.

 

Let it be............

Zondag 27 februari 2011 om 00:43 uur

ronnie

Was trots op ze maar de 2 laaste wedstrijden schaam ik me voor ze hoe kun je nou tegen die boeren en kakkerlakken punten verliezen.

Zondag 27 februari 2011 om 00:14 uur

Mr. X

Met dank aan de heer Janssen.... wat een thuisfluiter!!!

Zondag 27 februari 2011 om 00:12 uur

Tja

Zat er een keer aan te komen natuurlijk, de druk begint ook op te spelen en dat is een leermoment.

Maar tegen 12 is het moeilijk in de discipline te spelen.

Het was behalve een heet avondje NAC ook weer eens een avondje Kum 2x geel =rood, wat bezielt die jongen toch?

Ook vd Brom mag de hand in eigen boezem steken, hij had N'Toko die laatst zeer goed inviel eerder kunnen brengen, maar dat is een koe in de kont kieken.

Feit is als de dragende kracht achterin uitvalt (Rado), is er geen goede vervanging.

Maar blijven genieten er komen vast genoeg punten bij.

Zaterdag 26 februari 2011 om 23:58 uur

Mitchel

De 3-2 met dat wegtrappen van leeuwin dat is een typische reden waarom linkspoten altijd linksachter staan en rechtspoten altijd rechts achter staan...

als daar een links poot stond had die nooit tegen feher opgegaan.

Zaterdag 26 februari 2011 om 23:52 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25