Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO lijdt nederlaag tegen Twente


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

15 augustus 2009 17 reacties
ADO Den Haag heeft na de eerste drie duels slechts één punt gehaald. Vanavond werd met 0-1 van FC Twente verloren. Ondanks dat de nederlaag klein was, was deze wel verdiend.

Het was een niet al te beste wedstrijd. De kansen waren schaars, al hadden de Tukkers meer mogelijkheden. Doelman Barry Ditewig wist zijn ploeg de eerste helft in de wedstrijd te houden. Na de thee moest hij zich in de 64e minuut uiteindelijk toch gewonnen geven. Blaise N’Kufo schoot raak uit een counter.

Omdat de achterstand klein was, bleef heel Den Haag hoop houden op een goede afloop. Derijck, Horvath en Milic waren bovendien ook dicht bij een Haags doelpunt. De kansen leverden alleen geen goals en dus geen punten op.

Naast de nederlaag moest het team van Raymond Atteveld ook een hoop gele kaarten incasseren. Scheidsrechter Wegereef trok maar liefst vijf keer geel. Het is te hopen dat deze lijn de komende wedstrijden niet doorzet. ADO Den Haag kan met de toch al smalle selectie en de vele blessures zich niet veel schorsingen veroorloven.

Reacties

ADOsexual

@ Nix

We zijn het in grote mate eens. Maar puur omdat we op zich al genoeg spitsen en jongens voor kort daar achter in huis hebben vind ik dat dé prioriteit bij de back posities ligt. Tiendalli vind ik alleen niet bepaald voldoende body hebben voor een verdediger. Het is een goede voetballer, maar verdedigend vind ik `em niet zo. Die Nick Kuiper, van Twente, dat is een goeie. Zo`n type hebben wij nou echt nodig. Die jongen is zéér solide, fysiek sterk, meesterlijk in de duels en opbouwend bovendien ook erg sterk! Maarja, waar moet FCDH dat soort spelers van betalen joh...... En Janmaat komt niet terug... Is gewoon een van de vele voorbeelden van veels te jong weggaan voordat je echt klaar bent voor een hoger niveau. Zonde, want hij heeft het in principe in zich om de basis van het NL 11tal te halen. Hij is sowieso veel en véél beter dan V/d Wiel. Alleen is het minder plezierige dat V/d Wiel een basisplaats heeft bij een nationale topper en Janmaat op de bank zit bij een subtopper/zeer goede middenmoter. Maar ik blijf gewoon vinden dat Janmaat nominaal gezien beter is. Ik vind het de beste rechtsback van NL. Let maar op, met jongens als Marcellis, Castelen en Mendes da Silva om hem heen zou hij top spelen. Maargoed, dan krijgen we een hele andere discussie en we hebben het hier over FCDH en niet over Oranje.
Woensdag 19 augustus 2009 om 15:06 uur

Nix

@ADOsex: Toch kan wat meer scorend vermogen erbij geen kwaad, al vraag ook ik me af of Vd Gun met zijn blessuregevoeligheid de oplossing is. Mbt de backs heb je zeker een punt (als jij Coster en Rijaard maar niet van stal haalt) Toen ik las dat Tiendalli weg mag bij Feyenoord leek me dat wel wat, al is die waarschijnlijk veel te duur voor DH. Janmaat proberen terug te huren is misschien ook een idee. Die zal ondertussen zelf ook wel snappen dat hij beter nog een seizoen bij DH had kunnen blijven. Hoe dan ook lijkt e.e.a. nog steeds af te hangen van een eventuele transfer van Bodde. Maar er is helaas nog steeds geen witte rook op dat punt; ik las net dat Swansea het laatste bod van Wigan heeft afgeslagen omdat die het bedrag in termijnen wilden betalen.
Dinsdag 18 augustus 2009 om 22:29 uur

ADOsexual

@Flip

V/d Gun is denk ik geen versterking, juist omdat het zo`n vaste ziekenboeg klant is. Voorin zijn we bovendien al ruim voorzien. Aan spitsen en jongens voor kort achter de aanval is geen gebrek. De problemen zitten juist in de verdediging. Wat FCDH nodig heeft is een paar backs. Ammi en Piqué zijn veels te vaak geblesseerd. Bosschaart en Tillema zijn daar geen geschikte noodoplossingen voor want het zijn middenvelders en geen backs.
Dinsdag 18 augustus 2009 om 20:42 uur

Flip

Cedric vd Gun zou een optie kunnen zijn, maar of hij zelf zo graag wil? Ik denk dat hij hooguit op het laatste moment komt als er echt geen andere club is die hem wil. Behoorlijk nadeel van CvdG is wel dat hij blessuregevoelig is.
Dinsdag 18 augustus 2009 om 13:02 uur

yul

Den Haag heeft gewoon weer een spits nodig! 
Als ik ADO was zou ik Van Der Gun weer halen omdat hij clubloos is!
Dinsdag 18 augustus 2009 om 12:06 uur

denhaag!!!!

gaat helemaal goed komen als je nu al zo tegen twente speeld met de spelers die je nu heb dan heb ik echt veel vertrouwen in de rest van het seizoens als de rest van de spelers weer er bij komen dan woord denhaag nog sterker.
ik weet het zeker de reus gaat dit jaar echt opstaan uit zijn slaap.

dus nu allemaal mee naar vitesse komende zaterdag om achter je club te gaan staan en ze naar de overwining scheewen er zij 1200 kaarten voor deze wedstrijd en niet zeiken ik vind het geen mooi stadion gewoon mee gaan je gaat niet voor het stadion maar voor je cluppie te steunen!!!!!
Dinsdag 18 augustus 2009 om 12:01 uur

peet

Een goeie spis naast Milic. Succes is verzekerd. Een back erbij zou zeker geen overbodige luxe zijn
Maandag 17 augustus 2009 om 10:00 uur

goed voetbal

Gewoon met vlagen goed voetbal gezien, den haag deed echt niet onder voor Twente alleen het afmaken ontbrak nog. Maar goed 1 - 0 verliezen met alle geblesseerde en geschorsten van gisteren kijk ik al uit naar volgende wedstrijd wanneer in ieder geval van den bergh weer mee zal doen. Ook "onze nieuwe elia", vicento deed het erg goed lokte vaak een goede vrijetrap uit en had ook een aantal goede voorzetten. Maar zoals al eerder hier is gezegt Twente heeft een hele goede ploeg en 1 - 0 verliezen is zeker geen schande!
Zondag 16 augustus 2009 om 17:53 uur

bob444

Positieve stap is de strijdlust en het optreden van Vicento, ook Ditewig organiseert goed.
De volgende moet zijn het aantrekken van minimaal 1 spits die op het cruciale moment kan scoren.
Een extra back zou nuttig zijn ivm de vele kaarten die gepakt worden en dus schorsingen gaan komen.
Dus heer Wetzel.......wat minder met je kont in de tv studio en bij redacties....en doen waarvoor u betaald wordt...werken...leiding geven aan de scouts  en een aanvaller halen, uur U over 14 dagen.
Zondag 16 augustus 2009 om 16:52 uur

ADOsexual

Shit natuurlijk, maar van Twente -een van de beste ploegen des lands- mag je best verliezen, het is geen schande...
Zondag 16 augustus 2009 om 14:44 uur

Geel

We hebben ook gewoon pech met de scheidsrechters. Als tegen NAC Braamhaar net zo hadgefloten als liesvelden Wegereef,had NAC met negen man de wedstrijd geeindigden hadden wij drie punten gepakt. Of andersom als Wegereef en Liesveld net als Braamhaar hadden gefloten,hadden wij twee gele kaarten in totaal en drie punten tegen VVV.
Zondag 16 augustus 2009 om 13:56 uur

Bokkie

1 Uit 3 is idd weinig. Aan de andere kant: vorig seizoen stonden we zelfs 1e aan het begin en toen bleek het toch op degradatie-voetbal uit te draaien. Laten we hopen dat we nu een `slow-starter` zijn en dat het dus beter uitpakt. Hoop doet leven, zullen we maar zeggen...
Zondag 16 augustus 2009 om 13:47 uur

Hans

Vooraf: Ook ik ben graag bereid om alles mooier  voor te stellen dan het is, maar gisteren was het kat en muis. We zijn er genadig afgekomen. Het klasseverschil was angstig groot.
Zondag 16 augustus 2009 om 12:33 uur

ado123

ADO speel echt goed maar hij wou er niet in.

Zondag 16 augustus 2009 om 10:46 uur

Nix

Natuurlijk waren er lichtpuntjes, maar voorlopig staan we er nu toch al niet best voor met 3 gespeeld (waaronder 2 thuiswedstrijden!) - 1 punt. Als we geen versterkingen krijgen, zal het gewoon weer een seizoen degradatievoetbal worden, zeker als er straks (nog meer) schorsingen en blessures volgen

Zondag 16 augustus 2009 om 10:03 uur

Der Rudy

Maar een nul verlies? Gelijkspel was mogelijk geweest. Lichtpunten: 1) de 4e doelman deed het beter dan vorige week 2) Immers speelde een prima wedstrijd 3) weinig echt zwakke schakels bij ADH Bij Twente zag je dat die slimme Perez (hij zet geen stap te veel) het verschil maakte. En dan hebben ze ook nog Kufo die je de hele wedstrijd niet zag en dan met 1 beweging scoorde. Me misten Knopper en Rocky, misschien dat we dan meer kansen hadden. Volgende week beter?
Zondag 16 augustus 2009 om 09:37 uur

M

Jammer, het veldspel was vandaag gewoon weer prima.. maar ja tegen Twente is het altijd lastig... Ik houd nog steeds hoop.
Zondag 16 augustus 2009 om 02:24 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo SC Telstar Logo ADO Den Haag
3-1
15 maart 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Groningen
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 31 - 66
2 Roda JC + 31 - 61
3 FC Groningen 30 - 57
4 ADO Den Haag 31 - 55
5 FC Dordrecht 31 - 54
6 Graafschap 31 - 52
7 NAC Breda 31 - 49
8 Jong AZ 31 - 46
9 FC Emmen 30 - 42
10 SC Cambuur 31 - 42
11 VVV-Venlo 31 - 42
12 Helmond Sp. 31 - 41
13 MVV Maastr. 31 - 40
14 FC Eindhoven 31 - 38
15 Jong Ajax 31 - 36
16 TOP Oss 31 - 29
17 Jong PSV 31 - 28
18 Telstar 31 - 27
19 FC Den Bosch 31 - 23
20 Jong Utrecht 31 - 23