ADO maakt sprong na winst op Excelsior

25 april 2019 8 reacties

ADO Den Haag heeft Excelsior tijdens de midweekse speelronde met 3-1 verslagen.

De ploeg van Fons Groenendijk kwam al binnen twee minuten op voorsprong. Op aangeven van Sheraldo Becker scoorde Nasser El Khayati zijn vijftiende doelpunt van dit seizoen.

Na de openingstreffer ging het plots een stuk minder met ADO. Excelsior kwam op gelijke hoogte en kreeg een aantal mogelijkheden om op voorsprong te komen.

Danny Bakker draaide de wedstrijd voor ADO om. De middenvelder kopte raak vanuit een corner. Hij had die hoekschop even daarvoor zelf versierd met een mooie steekbal.

In de tweede helft besliste Becker de wedstrijd. Excelsior kreeg tussendoor nog wel een paar grote kansen, maar de Rotterdammers kregen de bal niet in het doel.

Door deze overwinning is ADO een flink aantal plekken op de ranglijst gestegen. De residentieclub staat nu tiende met drie punten achterstand op het linkerrijtje.