ADO met drie punten uit Venlo

25 augustus 2012 6 reacties

ADO Den Haag heeft de eerste overwinning van het seizoen te pakken. De ploeg van Maurice Steijn versloeg VVV met 4-2 en deed daarmee goede zaken in Venlo.

Het was wel de thuisploeg die als eerste op voorsprong kwam. Het doelpunt viel al binnen tien minuten en de Haagse formatie mocht van geluk spreken dat de marge niet groter werd.

Na het eerste half uur te hebben overleefd, kwam de residentieclub op gelijke hoogte door een goal van Mike van Duinen. De aanvaller stond na de rust ook aan de basis van de 2-1 die door Tjaronn Chery werd afgemaakt.

Toen Jens Toornsta er na een mooi opgezette aanval 3-1 van maakte, was een Haagse overwinning dichtbij. VVV maakte het nog wel even spannend door tien minuten voor tijd op 3-2 te komen. Chery maakte echter met zijn tweede doelpunt van de avond een einde aan de onzekerheid.