Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO met lege handen uit Kuip


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

23 november 2008 17 reacties
ADO Den Haag heeft in Rotterdam de zesde achtereenvolgende nederlaag geleden. De Haagse club maakte het Feyenoord niet echt moeilijk en verloor met 3-1.

Ondanks de verdiende nederlaag, leek de formatie van André Wetzel er een spannende wedstrijd van de maken. Met negen minuten op de klok maakte Richard Knopper de openingstreffer. De middenvelder kreeg de bal voor zijn voeten nadat Feyenoord-doelman Timmer een schot van Fabio Caracciolo niet onder controle kreeg.

Iets meer dan vijf minuten later werd het alweer gelijk. Na een misverstand in de Haagse defensie kon Bahia voorgeven en goaltjesdief Makaay de bal over Zwinkels koppen. Vlak voor rust kwamen de Rotterdammers op voorsprong dankzij Fer die vanuit de rebound het net vond. Even daarvoor had Caracciolo, die een op een met de keeper stond, zijn club op voorsprong kunne zetten, maar de spits benutte de vrijheid die hij had niet en maaide over de bal heen.

Na de rust deed de winter zijn intrede in De Kuip. De sneeuw zorgde voor een witte en gladde grasmat. Door het geglibber kon er niet echt gevoetbald werd. Feyenoorder Bruins zette zijn ploeg aan het begin nog wel op 3-1. De rest van de tweede helft kwam die voorsprong niet meer in gevaar.

Reacties

HANS VAN DE HAAR

geen nood jongens ik kom binnenkort terug en ik kan in tegenstelling tot caracciolo wel een bal vast houden voorin!
Maandag 24 november 2008 om 22:07 uur

adofan

Haalt Wetzel de Kerst?
Maandag 24 november 2008 om 21:02 uur

fc

Dit zijn de clubs niet waar we op dit moment punten gaan pakken...
Maar het zo mooi meegenomen zijn...
Maandag 24 november 2008 om 13:32 uur

HELLUP

De spitsen die we hebben zijn niet uit vorm. Ze kunnen gewoon niet beter en als degradatievoetbal gespeeld moet worden zullen ze helemaal niet thuisgeven. We hebben een ervaren balvaste spits verhuurd  Laat die in de winterstop maar terugkomen en ruilen met Soltani en Caraciolo.
Maandag 24 november 2008 om 10:41 uur

DH

Een kritische blik mag er altijd zijn, Mike. Ook ik stel grote vraagtekens bij bepaalde tactische keuzes. Maar om nu al het ontslag van de trainer te eisen, gaat uit van weinig realiteitszin.
Maandag 24 november 2008 om 09:38 uur

Mike

@DH
Wat een gelul. Een kritische kijk is gezond en er vanaf het begin geweest.

@Piet
Helemaal gelijk echter wb je conclusie mbt vd Kallen ben ik t absoluut niet met je eens
Maandag 24 november 2008 om 08:01 uur

busje57

lekker die wetzel op je supporters afgeven en zelf er een zootje van maken vandaag met 1600 man je clubsteunen hoor je niks over wat kregen wij een ploeg waardig hoofdklasse veel jonge jongens doen hun best maar dan heb je het ook wel gehad een uur lang vastgehouden in je vak dan een half uur weer in de sneeuw en als er een paar wat roepen is meneer in paniek wij kunnen beter in paniek zijn want we rennen zo de jupiler in meneer wetzel altijd soltani en resodihardjo en tillema en hese leuk voor de maandagavond niet voor de zondag waar je je dure geld voor uitgeeft waar we morgen weer voor moeten werken ik geef het vrijdag wel aan de ijshockey die gaan er tenminste voor zou zeggen wetzel ga er eens kijken misschien steek je er wat van op en nog bedankt voor vandaag.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zondag 23 november 2008 om 21:51 uur

Mr. FC DEN HAAG

DH
Wat een trieste reacties hier zeg. Toen het goed ging hoorde je niemand over Wetzel en nu kruipt iedereen opeens uit zijn grot. Ook ik stel vraagtekens bij veel beslissingen, maarom nu al om een ontslag te schreeuwen is gewoon achterlijk.

Vd Kallen is gelukkig een verstandig man en zal er nog niet eens aan denken om AW te ontslaan.

We staan gvd nog wel veertiende. Daar eindigden we vier jaar terug en toen was het geweldig.
---------------
Ik spreek je nog wel als FC/ADO Den Haag gedegradeerd is remember Frans Adelaar of wil je VVV achterna gaan dat lijkt mij persoonlijk geen leuk vooruitzicht!
Wetzel laat zijn beste spelers op de bank zitten en het woord coaching komt in zijn woordenboek niet voor, hij blijft stoicijns in de dug-out zitten!
Zondag 23 november 2008 om 20:24 uur

DH

Wat een trieste reacties hier zeg. Toen het goed ging hoorde je niemand over Wetzel en nu kruipt iedereen opeens uit zijn grot. Ook ik stel vraagtekens bij veel beslissingen, maarom nu al om een ontslag te schreeuwen is gewoon achterlijk.

Vd Kallen is gelukkig een verstandig man en zal er nog niet eens aan denken om AW te ontslaan.

We staan gvd nog wel veertiende. Daar eindigden we vier jaar terug en toen was het geweldig. 
Zondag 23 november 2008 om 19:30 uur

adrie

Ja Wetzel zat zaterdagavond te zuipen bij HVV. 
Beetje interesant lullen met die kakkers. Beter dat hij daar hoofdtrainer wordt.

Zondag 23 november 2008 om 19:19 uur

Mr. FC DEN HAAG

Wetzel je bent een rund als je met vuurwerk stunt,
verheug je je nu al op de confrontatie met
Ver Der Kallen en consorten?
Nou ik wel, Bye! Bye!
Zondag 23 november 2008 om 19:05 uur

Bokkie

Pff, het negatieve overheerst hier wel weer. Volgens mij leven sommigen qua gevoel nog steeds boven hun stand. We zijn wel de derde stad van NL maar onze club is met de hakken over de sloot uit de JL gekomen. Volgens mij vergeet iedereen dat. Het enige wat ik ook niet snap is het verhaal Milic; wat is er met die gast? Ik begreep van een collega dat hij zelfs apart aan het trainen is (!) Die schijnt gekocht nav een dvd`tje met "the best of Milic", dat zal dan wel een kort fillumpie zijn geweest...
Zondag 23 november 2008 om 18:59 uur

033-er

Die Wetzel verdient een draai om zn oor. Meric moet in de basis. Als het zo blijft, wordt hij weggekaapt door een andere club.
Zondag 23 november 2008 om 18:47 uur

Piet

Ben net terug uit De Kuip en begin steeds meer te vrezen voor een herhaling van wat VVV afgelopen seizoen is gebeurd met Wetzel. In het begin wat verrassende punten sprokkelen, maar uiteindelijk degraderen... Wetzel heeft zijn aankopen mogen doen, maar wat zijn ze waard? Millic verdient zo`n 400.000 per jaar, maar wordt niet opgesteld?! Caracciolo is een spits voor de eerste divisie of hoofdklasse, Soltani is hoofdklasse en het lieverdje van Wetzel (Resodihardjo) mag invallen zonder ooit getoond te hebben dat waard te zijn. Hoogendorp en Bosschaart zaten op de tribune. Knopper (eerste helft uitstekend!) wordt dan weer in de spits gezet, wat helemaal zijn plek niet is. Gevolg: een elftal zonder enige inspiratie. Feyenoord kon simpel de wedstrijd uitspelen, ADO liep zonder enig idee rond te dwarrelen in de sneeuw. En Wetzel bleef in zijn dugout, waat ik Verbeek herhaaldelijk naar buiten zag komen om zijn elftal aan te sporen. Van der Kallen mag dan hete chocoloa uitdelen op het station, ik heb liever dat hij nu eens echt zijn portemonnee trekt om versterkingen te halen. Voorlopig lijkt ons cluppie alleen een goedkope belegging voor hem. Volgens mij zijn we er met z`n allen aardig ingestonken!
Zondag 23 november 2008 om 18:36 uur

LSC

In de eredivisie zijn we nou eenmaal een van de kleintjes en vanmiddag was dat goed te zien. Een paar seizoenen terug wonnen we uit van Feyenoord met 0-2, maar toen hadden we Kolkka en Mols voorin lopen, Edwin de Graaf op het middenveld, achterin Corey Gibbs (die speelde TOP die wedstrijd) en in de goal Drobny. Met alle respect; niemand in de huidige selectie heeft het niveau van die jongens. slechts een enkeling zou dat niveau kunnen gaan halen (mij schiet dan alleen Kum te binnen). Zoals Mr. FCDH hieronder ook stelt; we komen simpelweg kwaliteit te kort. Thuis is daar met 100+% inzet nog wel eens wat aan te doen, zeker als wij er met z`n allen achter gaan staan en ons op een POSITIEVE manier laten horen. Maar vandaag was tegen Feyenoord geen eer te behalen. Daar doe je helaas nog effe geen moer aan, behalve dus geduld hebben. We hebben tijd nodig om te groeien als club, hopelijk krijgen we die tijd ook en nog veel belangrijker; hopelijk handhaven we ons, al zou het maar via de nacompetitie wezen. Feyenoord uit kan en mag je op dit moment dus ook nog verliezen. Veel erger is dat we thuis tegen Utreg en Willem II niet hebben gewonnen en dat je tegen Heerenveen niet nog 5 minuten het vol houdt om de 0 te houden. Dat is dus kostbaar puntverlies (5 stuks maar liefst), vanmiddag was "gewoon" bedrijfsrisico.
Zondag 23 november 2008 om 17:55 uur

Mr. FC DEN HAAG

Het begint een gewenning te worden! 
Zondag 23 november 2008 om 16:53 uur

DH

Het was niet best! De Haagse bluf was nergens te vinden. We zijn voorin compleet machteloos. Caracciolo is compleet uit vorm, Verhoek komt zijn man echt niet voorbij en verliest steeds de bal. Dan komt Soltani erin, maar dat is lood om oud ijzer. Waarom blijft Meric op de bank? Niet dat hij de wedstrijd even voor ons wint, maar hij sticht tenminste gevaar en komt een stuk verder dan die andere twee buitenspelers. voorts snap ik de keuze voor Van Hese niet. Hij heeft het zeker niet slecht gedaan, maar als je op rechts Tillema moet opstellen, zet dan ook wat routine neer. Niks ten nadele van Van Hese, maar de eredivisie is nu nog een treedje te hoog. En daardoor kwam al het gevaar steeds vanaf Feyenoords rechterkant en onze linkerkant. Het is geen toeval dat de drie doelpunten dus ook vanaf links kwamen.  En nogmaals alle respect voor Van Hese, van zo iemand kan je ook niet verwachten dat hij in de kuip zijn mannetje staat. Daarnaast had Kum ook zijn dag niet. Dat kunnen wij daar niet nog eens bij hebben. Het middelveld grossiert in balverlies. Alle afvallende ballen zijn voor Feyenoord. Ballen worden via de lucht naar voren gespeeld, maar al die dwergen kunnen daar niks mee. Via de grond lukt ook niet want niemand kan een bal vast houden. Feyenoord uit is nou niet de wedstrijd die je moet winnen, maar zij waren niet in goede doen en ons gebrek aan kwalitiet, helaas het is echt zo,zorgde ervoor dat we toch geen partij waren.
Zondag 23 november 2008 om 16:52 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25