Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

ADO na weer verliespartij vol kopzorgen WK-stop in


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

16 november 2022

ADO Den Haag heeft een aantal onrustige dagen in stijl afgesloten. In eigen huis werd met 0-1 verloren van Roda JC.

 

De ploeg van Dirk Kuyt hunkerde naar een overwinning, maar had van alle rumoer van deze week niet opeens vleugels gekregen. Het was eigenlijk gewoon het oude liedje: een wedstrijd die voor de Haagse fans nauwelijks het aanzien waard was.

 

ADO, met de veelbesproken Thomas Verheydt en Ricardo Kishna in de basis, had in de eerste helft een paar kansjes. In de tweede helft waren die er nauwelijks.

 

Roda JC, dat ook totaal niet in goede doen is, was in de 85e minuut wel doeltreffend. Nadat vanaf de zijkant een ADO-verdediger door zijn tegenstander was uitgespeeld werd de bal teruggelegd en vanaf de 16 hard ingeschoten.

 

Het was voor ADO alweer de achtste verliespartij in zestien wedstrijden. Slechts vier keer werd dit seizoen in de competitie gewonnen.

 

Niets duidt erop dat positivo Kuyt zijn ploeg onder ongewijzigde omstandigheden wel aan de praat zal krijgen. De zorgen worden voor de trainer alsmaar groter.

 

Mogelijk dat de WK-break uitkomst biedt. Dan komen als het goed is alle hoofdpijndossiers aan bod en moet er een nieuwe assistent komen. De grootaandeelhouder van de club zegt te weten wat er speelt nadat Verheydt en Kishna tegen directeur Reijntjes in opstand waren gekomen. De grote vraag is wanneer en hoe wordt ingegrepen om aan deze lijdensweg een eind te maken.

 

 

Lees meer over

Reacties

Tuurke63

Van Breemen wisselde af in slecht positiespel maar met geweldige slidings. Daar zit wel potentie in. Mits goed begeleid door ervaren verdediger. Wentges was goed maar over het algemeen wisselvallig. Kishna liep alleen maar met een boos gezicht rond te rennen. Er waren diverse sumblieme passes door diverse spelers die niet begrepen werden. Esajas had een paar doede ingrepen. Catic rende weer als eeen gek maar de voorzetten kwamen niet aan. Verheydt werd door Roda goed gedekt en kwam er niet onderuit. Als je druk wilt zetten moet je dat allemaal doen en niet 1. Hele team heeft geen balans. counteren? doe dan 5-3-2 met catic en severina. Aanvallend 433 met druk. Maar de tactiek is niet goed in ieder geval op dit moment is half half
Donderdag 17 november 2022 om 13:05 uur

Hansiehansie

Allereerst is het bestuur oncapble sinds de Chinezen eigenaar. Deze hebben zichzelf alles toegeƫigend, macht en financiƫle verreik.de onkunde heeft dit duidelijk blootgesteld. De samenstelling van aangetrokken spelers en staf is hen en de nieuwe eigenaar toe te rekenen. Zij hebben voor minder kwaliteit spelers gekozen en waren snel met de transfers van talenten. Het aantrekken en scouting van jonge spelers is niet best omdat daar ook tweede rangs ervaring De wedstrijd tegen Roda thuis behoeft een aanvallende opstelling. De voorhoede wordt niet bereikt, spelers komen met aanvallende kwaliteiten komen niet tot hun recht. Dit team moet aanvallende ingesteld spelen. De trainer gebruikt ze vekeerd en maakt de verkeerde opstelling. THUIS MOET JE VOOR DE WINST GAAN.
Donderdag 17 november 2022 om 08:17 uur

diederik

Ik heb zo nu en dan kritiek gehad op Wentges, gisteren hield hij ADO in de wedstrijd. De selectie is idd matig. Ik begrijp wel dat al het gedoe zijn weerslag heeft op spelers en de technische staf. Hopelijk de komende weken alle kou uit de lucht en vol goede moed verder. We gaan het zien
Donderdag 17 november 2022 om 05:34 uur

decubaan

Jap, ik kan hier niets aan toe voegen. Helemaal eens.
Woensdag 16 november 2022 om 23:07 uur

Jap

Het is echt een heel zwak elftal. Aan niets was te zien dat ze deze wedstrijd echt wilden winnen. Kishna met zijn grote mond " ik dien een transfer verzoek in" speelde alsof hij midden in een depressie zat en Verheijdt liep voorop in deze polonaise van treurnis. "Ik focus mij volledig op Rohda" ..... Meneer raakte geen bal goed en kan iemand met een rollator er niet uitlopen zo sloom sleepte hij zich voort over het gras . Misschien wat minder onrust stoken voor een wedstrijd . Dat had namelijk ook prima dit weekend gekund. Kuyt krijgt dit elftal niet meer aan het voetballen, maar ik denk ook dat spelers bij zichzelf te raden mogen gaan .
Woensdag 16 november 2022 om 23:05 uur

Spelersklassement

De top3:
Amar Catic Hugo Wentges Gregor Breinburg

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
0-1
16 november 2022

Volgende wedstrijd

Logo Almere City FC Logo ADO Den Haag
11 december 2022 om 14:30 uur
Yanmar Stadion, Almere

Advertentie