Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO mist afmaker


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

13 december 2009 32 reacties

ADO Den Haag heeft in de laatste thuiswedstrijd van 2009 de zege aan Heracles cadeau gedaan. De Almeloërs waren met 1-4 te sterk voor de formatie van Raymond Atteveld.

Over de eerste helft kunnen we kort zijn: Dramatisch. Een elftal zonder zelfvertrouwen leverde elke bal in bij de gretige Heraclieden. ADO Den Haag mocht nog blij zijn dat het ‘maar’ 0-2 stond met de rust. Een striemend fluitconcert was daarom ook de enige waardering toen de spelers de kleedkamers opzochten.

Na de thee begon de Haagse ploeg wel voortvarend aan een offensief. Er werden grote kansen gecreëerd, maar de residentieclub mist duidelijk een afmaker. Het was daarom ook niet verwonderlijk dat uitgerekend een Heraclesverdediger met een eigen doelpunt voor de aansluitingstreffer zorgde.

Met de 1-2 in de 71e minuut keerde de hoop terug in het stadion. ADO Den Haag is echter de enige Nederlandse ploeg die dit seizoen nog niet in de laatste vijftien minuten gescoord heeft. Ook deze wedstrijden vielen de goals in het Haags Kwartiertje alleen maar aan de andere kant. Heracles scoorde er nog twee en maakte een einde aan de Haagse aanvalsdrang.

 

Opvallend was dat verdediger Ahmed Ammi dit duel als rechtsbuiten begon. Alhoewel hij als enige speler in de eerste helft een voldoende haalde, besloot Atteveld hem te wisselen.

Ander nieuws:

Reacties

Jo

Welke "trainer" kan 13 wedstrijden verliezen zonder enig gevolg. Weg met het vriendenclubje van Wetzel. 

Woensdag 16 december 2009 om 10:09 uur

supporter 4-life

ammi rechtsbuiten???pique rechtsachter???Spits op de bank huh???WHAT THE FUCK !!!!Hallo???zijn jullie nog in leven???Hallo,zijn jullie wel helemaal wakker???GODVERREDOMME ZEG!!!Dus.......

Maandag 14 december 2009 om 22:11 uur

Peeeter

Heb je gelijk in het hoeft ook niet, maar dan moet je wel de trainer gaan vervangen als hij de spelers niet kan motiveren en dat blijkt wel. Hij weet het maar niet goed neer te zetten.

Maandag 14 december 2009 om 22:05 uur

@Peeeeter

Er hoeft niet meer geld geinvesteerd te worden om meer kwaliteit op het veld te krijgen. Zelfs met minder geld kun je een beter team samenstellen dan dat wij nu hebben. (zie Heracles)

Het geld moet alleen anders worden verdeeeld over de posities.

Zeker geen mega dure Koevermans erbij, die zou qua waarde/kosten de onbalans alleen maar groter maken. Lens lijkt me dan  bijv een betere optie. Ik neem aan dat deze een stuk voordeliger is en beter zal renderen. Een spits die een waarde hoger dan 1.1 miljoen heeft past gewoon niet bij een club die net komt kijken in de ere. Lens is eigenlijk al een beetje te gek wat dat betreft.

Maandag 14 december 2009 om 18:46 uur

Brochum

Sinds Wetzel oftewel het licht weg is bij VVV draait het daar als een tierelier. Sinds die idioot hier zit stevenen we af op degradatie. Dit elftal heeft zelfs in de jupiler weinig te zoeken. Ach als er maar genoeg op kantoor zitten dat schijnt erg belangrijk te zijn. Ik kom niet meer ben gisteren voor het laatst geweest. Denk alleen dat ik niet de enige ben. Bedankt voor alle mooie beloften kan ik m'm gend terug krijgen?

Maandag 14 december 2009 om 17:48 uur

Peeeter

Onze geweldige TD kijkt alleen maar naar spelers die transfer vrij zijn , maar vergeet dat dat vaak spelers zijn die of problemen hebben bij hun huidige club of geen nieuw contract hebben gekregen vanwege tegenvallende resultaten. Een speler van enige waarde ligt echt niet voor het oprapen en natuurlijk zijn ze er wel, maar die zitten echt niet te wachten op DH, die zou je toch echt moeten motiveren met geld. De tijden dat spelers een club hart hadden zijn voorbij en alles draait om geld. Powel en Caraciolo worden al verhuurd en daar verlies je alleen geld op of speel je quit mee. Hun contract zal zeker niet verlengd worden, maar levert DH dus ook geen transfersom op. Wil je kwaliteit in de ploeg gaan brengen dan moet je toch echt gaan investeren in zowel trainer als spelers. Bv. een Koevermans zou echt een aanwinst zijn geweest, maar ja die had je echt voor dit seizoen moeten halen. Het had je wat gekost, maar je had wel iemand gehad die ze er in had geschoten. Dus meer punten, dus hoger op de ranglijst dus meer publiek, dus meer sponsors en investeerders. Feit is dus gewoon dat investeren de sleutel is naar mogelijk succes, natuurlijk kan je het op een andere manier doen, maar de kans van slagen is veel minder. vd Kallen weet dit ook en zal nu voor de keuze moeten staan of er mee kappen, of creatief worden. Een naam als vd Kallen heeft doet echt wel wonderen en zeker als je bij een bank binnen stapt, misschien makkelijker gezegt dan gedaan. Maar je zal toch echt iets moeten gaan doen voor het niet meer kan en je club echt geen drol meer waard is.

Maandag 14 december 2009 om 17:17 uur

kenner

Er is maar een middel om ADO te behouden voor de eredivisie en dat is de gehele technische staf op staande voet ontslaan

Maandag 14 december 2009 om 14:40 uur

Hans

 

Dat een trainer die op degraderen staat rare dingen gaat doen en roepen is al zo oud als het voetbal. Gebrek aan kwaliteit, 100 %zeker, maar roep dan niet van week tot week tegen beter weten in dat we "minstens een punt hadden verdiend of hadden moeten winnen." Gelul! Zeg waar het op staat, zeker als je ervan uit mag gaan dat je je langste tijd bij een club al hebt gehad. De supporters en de RvC zijn allang op de stoel van de trainer gaan zitten, de TD en directie hoor je niet meer. Het is dus gewoon eind van het liedje, want de spelersgroep is verdeeld in een kampje pro-Ricky, een kamp neutraal ("als ik mijn centen maar krijg") en een kamp anti-Ricky.

Atteveld is in principe een goede trainer voor de club, hij zit kwalitatief zeker niet lager dan de zeer matige spelersgroep.

Maar hij had, gelijk bij de schorsing door AW van troetelbaby Ricky, moeten zeggen dat hij het met 2 extra wedstrijden straf niet eens was. Hij hield zijn mond toen en  hij is nu degene die moet zwijgen. "Ze moeten niet aan mijn spelers komen, ik ben de baas," dat had een Grote Vent een maand eerder gezegd en niet nu iedereen weet dat een klein groepje supporters de RvC onder druk heeft gezet en dat watje van Essers de poten onder de stoel van de trainer had gezaagd.

Too late, too little. Hired to be fired!

Maandag 14 december 2009 om 13:22 uur

Elvis P.

Ongeloof...diep ongeloof, dit dit zooitje trainers ons cluppie in een paar maanden tijd helemaal naar de klote mag helpen! Ado 1, 2 en de jeugdopleiding hebben er nog nooit zo slecht voorgestaan.

Is er niemand die deze kwaliteitsarme, nietszeggende trainers kan tegenhouden. Ze doen maar wat. Niveau vriendje van een vriendje en een vriendje......

Maandag 14 december 2009 om 12:00 uur

buidel

Vol goede moed naar het stadion ! Die moed zakte in mijn schoenen toen ik de opstelling vernam............

In plaat van een degelijke achterhoede en een stabiel middenveld , en met Bogdan in de spits , had Atteveld een soort carnavalsopstelling gemaakt, met alle gevolgen vandien.

Zou hij ook een hekel hebben aan Pascal?

Goede raad , ga of met een normale opsteling van start , of lever je functie in , we zijn de Jupiler zo zat.........

Maandag 14 december 2009 om 09:08 uur

lampekap

Het atteveld,knappe wissel van ammi ipv die baggah pique......je was zelf toendertijd niet veel meer dan een schopper,welke voetbalvisie heb je dan.

Maandag 14 december 2009 om 03:17 uur

Terug bij af

Kans gemist  op vestiging in de ere.

Ga terug naar start.

Nieuw bestuur, managment, spelers en image!

Dit setje volgende ronde wel professioneler graag.

Succes ermee!

 

 

Maandag 14 december 2009 om 01:50 uur

Ron001

Carricolo terug halen naast milic en Verhoek of Vicento ernaast??

Gezien een optie voor het budget wat we hebben??

Ja een andere optie is mischien Calabro??

Ik weet het niet maar geld is er niet dus de optie is zeeeeeeerrrr

dun!!!

De wedstrijd, 1e helft!! Zeer zwak!!

2e helft geen geluk/ afmaker??? maar wel een zeer aanvallend fc.Denhaag!!

Zondag 13 december 2009 om 23:25 uur

Oud gezegde

Als de soldaten (supporters) het voor het zeggen krijgen is de oorlog verloren.

Zondag 13 december 2009 om 21:37 uur

Ed Koning

Prachtige club BTC:-)

Maar die drie op de bank kan echt niet! Is er nou niemand die durft in te grijpen binnen het bestuur? En onze Andrétje W? Doet hoe hij weer hoe hij altijd al was....

Hoe kan in vredesnaam een Kootwijk op de bank zitten? Die man kon op het Segbroek nog niet een fatsoenlijke gymles geven voor 12-jarige of die les liep al volledig uit de hand. Zit daar op de bank met een hele dikke volgevreten pens maar een beetje ja en nee mee te praten. Om over de rest maar te zwijgenTOTAAL geen TOPSPORT niveau binnen ons FC Den Haag!

Zondag 13 december 2009 om 21:15 uur

Hans

 

Waar zijn nou al die schreeuwers over hun troetelkind? Als ze zich zitten te schamen voor hun voetbalonbenul zou ik er nog vrede mee hebben, maar nu is de trainer weer de schuld. Iedereen bij de club wordt al jarenlang door een paar terroristische schreeuwers ("de supporters" en hun "bestuur") gegijzeld, waardoor het NOOIT wat kan worden. Zelfs Atteveld (vroeger nooit een bangerik) is onder het juk doorgegaan en heeft daarmee zijn eigen doodvonnis getekend. En straks moet hij ook nog kiezen tussen twee heiligen, Ricky en Richardje, want 2 van die types naast elkaar kan niet. Ben benieuwd wat die watjes uit de RvC dan zullen aanbevelen "in het belang van de club....."

Het is een grote schande voor de stad dat dit allemaal al 30 jaar mogelijk is!

Zondag 13 december 2009 om 20:58 uur

Hermanos 1945

Somber wordt ik er van. Enorme inzet van ADO en niet worden beloond. En wat moet er anders? Niets want er is geen geld en er komen dus geen spelers, die het tij kunnen keren. Zij die herstellen en er aan komen, zou het dan beter gaan? Dus voel ik, dat ik er weer in geloofd heb. Want Wetzel gaf bij zijn komst aan, dat ADO over 3 jaar in de top van de middenmoot mee gaat doen. Dat is dan nog anderhalf jaar of heb ik het verkeerd. Dat is dan maar te hopen. En dit jaar 12de. Kan ik daar nog in geloven? Als Hagenees vraag ik me af of wij nog een elftal tegen gaan komen, waar we weer van kunnen winnen. Zijn die er dan nog? Zou wel hartstikke tof zijn.

Zondag 13 december 2009 om 20:46 uur

yzeren rinus

het word weer tijd voor sexie Lexie

Zondag 13 december 2009 om 20:40 uur

ado suporter

het mag toch wel duidelijk zijn dat het niet goed gaat..

vicento die is ook nog niet klaar voor de grote mannen clubs..hij loopt maar rond als een kleine jongen in een speelgoed winkel..en als hij een kans krijgt benut hij hem niet..en doet dan alsof hij heel wat gedaan heeft...(slechte toneelspeler)..en dat geldt ook voor lorenzo P..die geeft ook alles maar weg in de achterhoede..het wordt tijd dat zijn grote neef weer terug komt.!!

het doet me zeer dat atteveld dit nou ook niet eens inziet..heeft hij nou echt een bord voor zijn kop.?

 

ik ben niet van de negatieve maar dit kan echt niet zo door gaan want anders zijn we weer op weg naar de jupiler...

dus laten we hopen dat er in de winterstop een spits wordt aangetrokken en dat er in de organisatie iets gaat veranderen.

 

dit is mijn kerstwens..............

Zondag 13 december 2009 om 20:38 uur

Trainer

Het geld wat ADO Den Haag uitgeeft aan die 3 onbenullen op de bank kan je beter aan een goed doel geven !

Dit zijn de aller slechtste 3 trainers die wij ooit hebben gehad .

ik heb nog nooit zo'n slecht zooitje meegemaakt .

Het enige wat zei hebben is een hele grote bek .

Zondag 13 december 2009 om 20:33 uur

pro fc

Taktisch weer de gebruikelijke chaos zoals bij elke thuiswedstrijd. Hoe is het toch mogelijk dat een chaoot in het veld als L. Pique elke week speelt. Als er geen redelijke volwassen rechtsback beschikbaar is kun je je toch afvragen hoe het technisch beleid is. Als Ammi beschikbaar is waarom laat je in hemelsnaam Pique spelen?

Er is een duidelijk kwaliteitstekort wat helaas aanzienlijk verergerd wordt door een trainer die er een chaos van maakt.

Er wordt op deze manier rechtstreeks op degradatie afgekoerst.

Laatste opmerking over het falende technisch beleid. Waarom worden er toch contracten aangeboden aan spelers die technisch of fysiek dit niveau nooit zullen aankunnen? Ik doel hier op Resodihardjo, De Geer en bovenal Pique en Van Hese. Het is zinloos om met deze jongens verder te gaan (ook in de jupiler league). Steek je geld in spelers die echt talentvol zijn. Iemand als Vicento speelt ook niet sterk maar een blinde kan zien dat die jongen potentie heeft.

Zondag 13 december 2009 om 20:30 uur

Mister X

Hé Atteveld,

Als jij er geen zin meer in heb rot dan maar gelijk op !!!

Want wat jij nu doet kan iedere boerenlul !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zondag 13 december 2009 om 20:26 uur

bob444

Spelen met  fantasieopstellingen doe je met pupillen om iedereen plezier te gunnen.

Als de heer Atteveld na 17 wedstrijden nog niet weet wat de beste team samenstelling is moet hij toch zelf de conclusie kunnen trekken dat opstappen beter voor de club is.

Zondag 13 december 2009 om 19:05 uur

Der Rudy

He Ed, wat is er mis met BTC ? ;) Heb daar jaren met plezier gespeeld, ergens tussen de weilanden. Goeie herinneringen aan die tijd.

Ben het met je eens over de drie Koningen. Terugsturen naar het Oosten zou ik zeggen.

Zondag 13 december 2009 om 18:58 uur

ook met ricky niet beter

ZO alle supporters hun zin, Ricky in basis ! Dat was ook een van de weinige momenten dat ik hem heb gezien..... In een goed draaiend team dat regelmatig op de helft van de tegenstander speelt is hij ven meerwaarde, echter in de counterploeg van RA zeker niet. Ricky is niet iemand die "omschakelt" in balverlies zodat de druk altijd bij ons op het middenveld ligt, nooit winnen wij een 2e / en of afvallende bal. Verder jammer dat RA zichzelf elke keer moet corrigeren, kost steeds een extra wissel. Maar ja, wie dan..... Ik hoop op het aantrekken van een scorende spits in de winterstop want anders wacht de vrijdagavond.........

Zondag 13 december 2009 om 18:56 uur

Bokkie

Der Rudy zegt het juist: Ze kunnen gewoon niet beter dan ze in de 2e helft hebben laten zien. De terugkeer van Knopper en Zwinkels gaat daar echt geen enkele verandering in brengen. Alleen als je het team op meerdere plaatsen wezenlijk zou kunnen versterken, zou je na de winterstop het tij misschien nog kunnen keren, maar ik vrees dat daar geen pecunia voor is.

Zondag 13 december 2009 om 18:53 uur

Ed Koning

Nou wordt met een hele hoop poe-ha en hulp van pers,  vd Bergh van stal gehaald nadat hij 4 weken (sinds 8 november 2009) niet heeft gespeeld en alleen getraind in het 2e heeft...?????

Dan gooi je hem toch niet zomaar erin? WAT EEN WANBELEID. BRENG DIE JONGEN RUSTIG IN DE RUST..........DEZE DRIE TRAINERS MOGEN BTC 5 NOG NIET TRAINEN.....

Zondag 13 december 2009 om 18:44 uur

Der Rudy

Wat is dat FC Almelo goed. Niemand blinkt uit, geen sterspelers geen vedetten. En toch een goed elftal dat sober speelt en aanvalt als er gelegenheid is. En dan gaan ze ook echt vooruit en benutten ze de kansen die ze zelf creeren. En dat voor een BVO uit een gehucht waar een paar duizend mensen wonen. Respect.

 

En dan ADO Den Haag. Ze doen hun best, maar ze kunnen gewoon niet beter. Zestig voorzetten die niet aankomen. Daar kun je op trainen denk ik dan. Maar misschien is dat te simpel gedacht. In de 1e elft miste ik Milic, in de 2e helft heb ik hem nauwelijks gezien. Zo kan ik iedere speler wel langs gaan, maar de zin ontbreekt. Ben even niet aanspreekbaar, ben bedroefd.

 

Wie weet hoe het nu verder moet, mag het zeggen.

 

 

Zondag 13 december 2009 om 18:37 uur

Wander

Nu zie je het verschil tussen een matige trainer en een goede trainer: het spelersmateriaal (laat staan het budget) van heracles is niet beter, maar verbeek laat zijn spelers boven zichzelf uitstijgen. Atteveld kan dat niet en dat lukte hem ook al niet bij Roda JC. Misschien tijd om te kijken of er ergens nog zo'n trainer als Verbeek rondloopt? Wat doet Adriaanse ook alweer?

 

Wat betreft het transferbeleid, hoe het financieel ook zit, is het belachelijk dat in de zomer alleen v.d. Bergh werd aangetrokken (terwijl zelfs clubs als VVV en RKC volop spelers aantrokken, zijn die dan wel rijk?). De voorhoede van ado is nu jupiler middenmoot niveau; Carraciolo en zelfs Powel hadden niet verhuurd mogen worden.

 

Zelfs RKC is op dit moment beter in vorm. Als er nu in de winterstop niet snel iets gebeurt, dan valt het ergstete vrezen...

Zondag 13 december 2009 om 18:08 uur

KaleHans

Aankopen zijn er ook niet meer te verwachten aangezien v.d.Kallen nog steeds 3 milj. moet betalen...... dus hier moeten we het vrees ik mee doen.  Ik denk dat zelfs een afkopen van Atteveld er niet in zal zitten.

Maar daarnaast zit het ons ook niet mee, zoals pfff al zegt, we missen heel duidelijk een afmaker.  Misschien kan een fitte Knopper na de winterstop nog enig verschil maken maar ik ben bang van niet.

Zondag 13 december 2009 om 18:00 uur

peet

Het gaat steeds slechter, Horvath, en Derijck zijn geen schim meer van vorig jaar. Waarom Ammi rechtsbuiten? L.Pique is nog lang niet toe aan het grote werk. Kum is geen rechtsback maar een centrale verdediger. MIddenveld Buijs, Immers v.d. Berg werkt niet. Vicento is veel te licht voor een spits. Met Atteveld gaat het niet meer goed komen. Ook financieel gaat het niet goed, dus het wordt weer degradatie. Wetzel bedankt voor al dit moois.

Zondag 13 december 2009 om 17:57 uur

pffff

schandalige 1e helft, zonder bezeiling gespeeld. Net als de afgelopen weken was vicento logischerwijs weer de (fysiek) mindere dan de centrumverdedigers. Het inbrengen van Milic liet al gelijk na het rustsignaal zien dat atteveld er naast zat met z'n beginopstelling, hoewel Milic af en toe wat onbeholpen oogt is hij een garantie voor onrust in de 16, de tengere Vicento is dit nog niet en had op de flank moeten starten. hopelijk is de gifbeker nu leeg, want ondanks veel pech, arbitrale dwalingen (ook vandaag weer) brengt ado zelf te weinig, thuis slechts 4 punten verteld het hele verhaal. Het was vooral de eigen onmacht die Heracles aan een geflateerde zege hielp.   

Zondag 13 december 2009 om 17:51 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25