Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

‘ADO heeft geen breker’


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

7 oktober 2014 12 reacties

De selectie van ADO Den Haag heeft behoefte aan een breker op het middenveld.

 

ADO presteert sportief niet goed en Aad Kila vindt dat de ploeg een type Danny Holla mist. “Dat is het grote manco.” Zegt de oud-ADO-speler in gesprek met het AD. “Alberg en Jansen zijn goede voetballers, maar dezelfde types. Fraser dient snel met twee spitsen te gaan spelen en het middenveld te versterken.”

 

ADO had tijdens de transferperiode beter het beter moeten inkopen. “Er had een leider moeten worden gehaald. Dat kan nu pas weer met kerst.” Kila vindt wel dat ADO te laag staat. “Ik wil niet te negatief doen. Maar met dit materiaal hoor je niet op deze plaats te staan.”

 

Tom Beugelsdijk heeft vertrouwen in een goede afloop. “'De koppen moeten bij elkaar en er moet worden gezegd: wat er ook gaat gebeuren, we winnen van NAC en FC Dordrecht.”

 

De verdediger die afgelopen zomer naar FSV Frankfurt vertrok, vindt dat de fans iets meer geduld moeten hebben. “'We zijn pas acht wedstrijden onderweg. Het is tegenwoordig wel erg snel crisis. Ik kan dat persoonlijk niet uitstaan.”

 

“Vorig seizoen kon ik ook niet precies uitleggen waarom we achttiende stonden. Ineens viel het kwartje de goede kant op en werd ADO negende.”

Reacties

janvele

@wes

Aanvallen is nog steeds de beste verdediging. Kijk ook naar tennis die spelers/speelster die alleen maar de ballen terugslaan en nooit aanvallen zakken tenslotte door het ijs.
Donderdag 9 oktober 2014 om 17:06 uur

Wes

@janvele
Daar gaat dit stukje niet over, dat er een probleem is weten we allemaal en zit niet alleen in de voorhoede. Buiten dat er versterking moet komen op meerdere linies is een type ijzervreter altijd nodig in een team.
Woensdag 8 oktober 2014 om 20:21 uur

Tja

In Twente is wel een breker beschikbaar in het winterseizoen, een ijsbreker.
Woensdag 8 oktober 2014 om 11:35 uur

Mike

Holla was een meester in zich te verstoppen op het middenveld. Het is wat anders als je in een gevecht tegen een kaart oploopt, zoals Lems, Immers of Toornstra dan wanneer je een kaart pakt als je iedere keer te laat bent.
Ik denk wel dat je een echte ijzervreter op het middenveld mist maar de kwaliteiten van Kristensen, Alberg (in vorm), Malone en Gehrt zou ik ook niet graag missen.
Zoals @Gerard hier zegt beschikt Derijck wel over die vechtersmentaliteit maar is hij, naar mijn mening, een te beperkte voetballer.
Woensdag 8 oktober 2014 om 10:32 uur

janvele

Wat been gelul allemaal van een ijzervreter. Het probleem zit hem in de voorhoede. Speel je zonder buitenspelers dan mis je de voorzetten. Met dat systeem speelden wij met Bulykin een topseizoen. DAARNA BAGGER.
Woensdag 8 oktober 2014 om 09:54 uur

CUNT

Ik begrijp niet helemaal waarom Beugelsdijk commentaar wordt gevraagd...is dat niet die echte ADO-man die naar een Duitse 2e Divisie degradatiekandidaat gegaan is? Waarom wordt de mening niet gevraagd aan Pablo Plak of Michel Adam? Lekker boeiend het commentaar van Beugelsdijk
Woensdag 8 oktober 2014 om 08:27 uur

gerard

Ik denk dat je binnen de huidige opstelling Derijck moet doorschuiven naar het middenveld. In de verdediging is hij ongelukkig gebleken, misschien dat hij in een tandem met Kristens goed kan werken. Dan moet je kiezen van een vier mans middenveld. met van Duinen en Malone of er bij als lopers met diepgang. In de spits Kramer met Alberg er dicht achter.Janssen en Gehrt zijn dan vevangers van Alberg/van Duinen. In de verdediging zou ik Bakker/ Zuiverloon/Wormgoor centraal laten spelen. Rechts heb je dan Wormgoor, Ebuehi of Zuiverloon.
Woensdag 8 oktober 2014 om 08:23 uur

Wes

Een speler als Lems bijvoorbeeld, ook zo`n ijzervreter. Een record aan kaarten maar uitgegroeid tot een clubicoon. Daarbij moet ik zeggen dat Holla ook zeker de veters van Lems niet mag strikken. Met zulke spelers in je gelederen gaat krijgt het hele team en de supporters een enorme boost, reden voor clubs neveus te zijn om naar ons stadion te komen.
Dinsdag 7 oktober 2014 om 21:19 uur

MiG

@Wes: Dan had jij een beetje een punt, net als Kila. Ik durf echt te stellen dat Holla - qua voetbal - de veters van Kristensen niet mag strikken. Dus puur qua controleursrol is er weinig aan de hand. Maar Kristensen is idd geen teringlijer zoals Holla dat wel kon zijn en dan nog meer naar eigen spelers dan naar tegenstanders. Zo een kl##tzak missen we inderdaad; Beugelsdijk had het kunnen worden als hij meer status had opgebouwd bij ons, maar die moest zo nodig voor een handvol geld in de 2e BL gaan spelen.
Maar Holla, of spelers zoals hij hebben een groot nadeel: Ze pakken de ene kaart na de andere waardoor hij zo ongeveer op de helft van het seizoen al 1 op 1 liep (1 gele kaart, 1 wedstrijd schorsing) Dus dan had je - behalve misschien op de training - ook geen reet aan hem. Wat is wijsheid? Zeg het maar...
Dinsdag 7 oktober 2014 om 19:59 uur

Wes

@MIG
Ik heb het ook al eens geschreven en toen reageerde je met de woorden dat we zo`n speler wel in huis hadden met de naam Kristensen. Eindelijk eens?
Zo`n type ijzervreter missen we wel degelijk, jammer dat de scouting en Technische staf dat niet inzagen.
Dinsdag 7 oktober 2014 om 18:31 uur

Dannyy

https://m.youtube.com/watch?v=uwqLn0F8jXk
Dinsdag 7 oktober 2014 om 13:41 uur

MiG

Kristensen is de controleur en een goeie ook. Hij is een betere voetballer dan Holla, maar geen "ijzervreter" die de boel scherp houdt. Dus daar heeft Kila wel een punt.
Dinsdag 7 oktober 2014 om 12:43 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
3 mei 2024 om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24