Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

`ADO moet behoudende tactiek laten varen`


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

20 december 2018

ADO Den Haag moet zich tegen Feyenoord niet ingraven zoals tegen Ajax en PSV.

 

,,Feyenoord heeft niet de kwaliteit om Den Haag van het kastje naar de muur te spelen. ADO moet zijn momenten kiezen, compact spelen en gokken op de snelle spelers voorin”, zegt Ali Boussaboun tegen het AD.

 

Fons Groenendijk koos 2,5 week geleden met een 5-3-2-opstelling tegen Ajax in de Johan Cruijff Arena voor een behoudende tactiek. Desondanks reisden de Hagenaars met een 5-1 nederlaag terug naar de hofstad.

 

Volgens oud-speler Boussaboun hebben Ajax en PSV nu zóveel kwaliteit en zijn zóveel beter dan de rest. ,,Als je je ingraaft ga je eraan, als je aanvalt ga je er nog verder aan.''

 

Het laatste duel met Feyenoord, voor de KNVB-beker, ging met maar liefst 5-1 verloren. ,,Maar je weet wat ze zeggen: resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst.''

 

Thuis tegen Feyenoord maakt toch ook wat los bij de spelers en de supporters, vervolgt Boussaboun. ,,Dan zit er meer agressie in de ploeg en willen de spelers graag naar voren. Het lijkt alleen wel dat de ploeg dit seizoen thuis veel druk voelt en het maakt een verlamde indruk, terwijl Den Haag normaal gesproken het thuis moet hebben van de steun van de supporters. Het is natuurlijk een kritisch publiek, zeker als het niet goed gaat.”

 

ADO blijft altijd in het hart van Boussaboun. ,,Ik ben een jongen van de stad en blijf de club dankbaar dat ik mijn debuut in het eerste mocht maken. Afgelopen week was ik in het stadion en zag ik een bord met spelers met meer dan honderd wedstrijden voor de club. Daar ben ik echt trots op.”

 

 

 

Reacties

Oudhaags

Tacties loze trainer en spelers , ze doen maar wat , het is een zielig stelletje.
Vrijdag 21 december 2018 om 09:02 uur

AussieAdo

wist niet dat onze jongens weten wat tacties spelen inhoud...
na een halve competitie nog steeds niet.
kansloos zondag
Vrijdag 21 december 2018 om 00:22 uur

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Willem II
6-2
15 mei 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Utrecht
4 augustus 2019 om 14:30 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 -