Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

ADO moet in Heerenveen meerdere erkennen


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

9 maart 2019

ADO Den Haag heeft de thuiswedstrijd tegen Heerenveen met 2-3 verloren.

 

Een teleurstellende uitslag. Zeker omdat ADO goed uit de startblokken kwam en meerdere mogelijkheden creëerde. 

 

Zo kreeg Lex Immers binnen no time een gigantische kans. De middenvelder schoot alleen recht op de keeper. Even later was ook Tomas Necid met het hoofd dicht bij een treffer.


De Haagse storm ging liggen na de eerste goal van Heerenveen. De ploeg van Fons Groenendijk leek van slag te zijn door het tegendoelpunt. ADO mocht zelfs een paar keer blij zijn dat het slechts 0-1 bleef.

 

In de tweede helft kwam ADO dankzij een kopbal Necid weer op gelijke hoogte. Het stond echter al weer snel 1-2. Na geklungel in de Haagse defensie mocht Heerenveen op een mooie plek een vrije trap nemen. De bal ging in de verre hoek het doel in.

 

Ondank een paar mooie rushes van Tom Beugelsdijk, wist ADO geen echt gevaar te stichten voor het doel van de tegenstander. Toen Heerenveen er in blessuretijd 1-3 van maakte, was het duel beslist.

 

ADO kreeg diep in blessuretijd nog wel een penalty. Toen de wedstrijd al gespeeld was, durfde de dienstdoende scheidsrechter de bal wel op de stip te leggen. Vanaf elf meter bepaalde Nasser El Khayati de eindstand op 2-3.

Reacties

KaleHans

Nu zie ik eindelijk is een Becker die het goed doet, mee verdedigd en goeie ballen voor de pot geeft.............. staat er weer niemand voor het doel die die ballen erin jast........ Als je zelf de kansen niet benut is daar altijd weer die duidelijke regel dat de tegenstander dat dan wel doet.
Wordt (is het al) een zwaar eind van het seizoen zo, vooral omdat alles zo dicht bij elkaar staat. 2 wedstrijden winnen en je speelt mee voor de Playoffs voor Europees voetbal en twee verliezen en je staat voor de degradatiewedstrijden....
Maandag 11 maart 2019 om 12:59 uur

janvele

@Haagsicoon.
Ik wil wel eens weten bij welke Brillenzaak Haagsicoon zijn brillen koopt. De man heeft een heel speciale kijk op onze club en speciaal op FG. Gelukkig sta ik niet alleen in mijn mening t.a.v. het presteren door team en trainer.
Maandag 11 maart 2019 om 11:57 uur

Haagsicoon

@Alexander Helemaal gelijk de trainer nu afbranden slaat werkelijk nergens op want zo slecht is het allemaal niet ja je verliest wedstrijden omdat je zelf de ballen er niet in schiet en dan is het resultaat inderdaad slecht en dan is ineens alles slecht omdat de helft de wedstrijden met een half oog kijken.
Ik vind Groenendijk nog steeds de juiste trainer voor onze club die van mij nog wel mag blijven op v/d Brom na hebben we echt niet beter gehad de laatste jaren.
Maandag 11 maart 2019 om 09:40 uur

Haagsicoon

@Ronnie ja ik heb het programma gezien en ik maak me geen zorgen eerlijk gezegd maar misschien ben ik te positief ingesteld. Al vaker meegemaakt als het moet dan redden ze het ook vaak met hangen en wurgen. Dus ja ik heb er wel vertrouwen in en dat moet je ook wel hebben in deze fase van het seizoen.
Maandag 11 maart 2019 om 09:29 uur

Haagsicoon

@FCDH4Evah Nee ik krijg niet betaald van Groenendijk en zeg ook nergens dat Fons heel goed bezig is ik geef aan dat het niet alleen maar aan de trainer ligt dat is alles. Oh en ik heb ook niets met de TD van doen en vind Groenendijk gewoon een prima trainer die nu in een mindere fase zit en heeft allemaal te maken dat het voor geen meter loopt in het elftal op dit moment dan ga je andere dingen zoeken en uitproberen. We weten allemaal dat Fons een trainer is die spelers heel lang het vertrouwen geeft denk dat hij daar vanaf moet stappen.
Wat er nu ontbreekt bij onze club is scorend vermogen kijk de laatste 3 a 4 wedstrijden terug en zie je dat ze goed beginnen aan een wedstrijd maar de ballen er niet in krijgen en dat nekt je gewoon en lukt dat wel dan had je er gewoon beter voor gestaan ondanks het schijtvoetbal dat is alles wat ik er mee wil zeggen.Kijk ik beoordeel een trainer niet alleen maar op dit seizoen want hier voor deed hij het gewoon prima met bijna hetzelfde materiaal.
Maandag 11 maart 2019 om 09:14 uur

Alexander

De resultaten zijn inderdaad minder maar om gelijk Fons af te branden is gewoon onzin. Fons geeft inderdaad spelers langer de kans om zich te bewijzen. Dat heeft met Johnsen en nu met Becker heel goed uitgepakt. En 80% zou negatief zijn op deze site. Je meet dan op minder dan 50 man/vrouw dat is een slechte steek proef hoor. Zeker nu er zaterdag weer ruim 13.000 in het stadion zaten. En ook naar uitwedstrijden wordt de groep steeds groter. Zou inderdaad veel leuker zijn om wat positiever te worden. Zullen we komende maandag weer verder kijken? En kom eens naar een training kijken als dat past.
Maandag 11 maart 2019 om 08:57 uur

Ronnie

@haagsicoon,

Ik weet niet waar je dat op baseert dat we de nacompetitie wel ontlopen hoor.
We spelen echt heel matig en heb je ons programma gezien?
Ik maak me wel degelijk grote zorgen.
Zondag 10 maart 2019 om 22:23 uur

FCDH4Evah

@Haagsicoon krijg je betaald van Fonsie? Of ben je echt niet in staat om met een objectieve blik naar de prestaties van Fons te kijken dit seizoen.

Weken lang 2 spitsen op je bank en een niet spits opstellen die er geen reet van bakt.

Een Lorentzen die week in week uit bleef staan, onvoorstelbaar!!

Verdedigende wissels bij De Graafschap uit terwijl je door moet drukken om de 0-2 en 03 te maken.

6 punten kwijt tegen Emmen, omdat je achteruit scheit angst voetbal speelt.

Ik kan nog een uur zo doorgaan. Ik ben er van overtuigd dat je iets met de TD van doen hebt en hier een beetje de boel komt sussen over Fons.

Ik kan je dit vertellen, 80% van de posts van supporters hier geven allemaal aan dat die man er een zooitje van maakt op het moment. Maar we moeten allemaal jou geloven, Fons doet het geweldig, niks op aan te merken! Je zou prima in Noord Korea passen daar roepen ze ook dat die dictator hardstikke leuk, lief en goed is. Maar de waarheid is iets weerbarstiger in beide situaties.

Weltrusten!
Zondag 10 maart 2019 om 22:17 uur

Haagsicoon

@Hmmm Daar heb je gelijk in die chinees had hele mooi woorden maar alles behalve realistisch zeker als je er niet al te veel geld in wil stoppen. En denk dat onze club nacompetitie wel zal ontlopen en voor volgend jaar flink wat vers bloed aan spelers zal moeten halen. Een Zwinkels,Beugelsdijk,Immers,Becker en El Khayati moet je behouden en aanvullen met nieuwe krachten of jeugd.
Zondag 10 maart 2019 om 22:12 uur

Haagsicoon

@janvele Dat jij ze zo lust prima jij hebt altijd moeite gehad iets te begrijpen zeker als ik het zeg dus hecht niet zoveel waarde aan jou reacties aangezien je alleen reageert op mij en je voor de rest niet laat zien.
En hoge verwachtingen heb ik nooit gehad anders had ik me net zo druk gemaakt als jou en al die anderen hier over de trainer en het bestuur en dergelijke. En ja voor had koop je inderdaad niets geef ook alleen maar iets aan dat als je scorend vermogen had gehad het er heel anders uit had gezien met plek 7 of 8.
Zondag 10 maart 2019 om 22:05 uur

Alexander

Is goed hoor Jan, dank voor je snelle reactie.
Zondag 10 maart 2019 om 20:58 uur

janvele

@Haagsicoon
En hij staat zoals altijd met een mond vol tanden.
Zondag 10 maart 2019 om 20:56 uur

janvele

@Alexander.
Ja dat is hem. Maar wat zegt dat? Ben je dan plotsklaps Top. Ik bekijk het zelf en vind hem een matige voetballer.
Zondag 10 maart 2019 om 20:54 uur

Hmmm

@Haagsicoon
Ik snap wel enigszins waar de hoge verwachtingen vandaan komen. In een persconferentie werd namelijk verkondigd dat we na 5 jaar in Europa zouden spelen. Nu zal men over het algemeen wel zo helder zijn om te denken "eerst zien dan geloven", maar men kan wel verwacht hebben dat ze in ieder geval in het linkerrijtje zouden blijven, maar goed iedereen weet hoe het is gelopen.

Als ze dit seizoen niet onder de 12 eindigen ben ik al blij (liever hoger natuurlijk).
Laten we hopen dat het volgend seizoen een stuk beter gaat (in ieder geval dat er meer kansen in het goal gaan).
Zondag 10 maart 2019 om 19:59 uur

Alexander

Is dat die rechts back die in de voorselectie zit van jong oranje, meneer Jan?
Zondag 10 maart 2019 om 19:30 uur

janvele

@Haagsicoon. HAD. Zo lust ik nog heel veel. Geld dat niet ook voor al onze tegenstanders. Voor HAD koop je niets en speelt feitelijk geen enkele rol. Wat denk je overigens van die mislukte trap van onze rechtsback waardoor we wonnen en feitelijk 2 punten te veel kregen. Onze back liep gelijk naast zijn schoenen waarvoor hij geen enkele reden heeft. Volkomen ten onrechte gehaalde speler. Zonde van de investering. Tenslotte. Hoge verwachtingen van de Chinees? Nou ik denk dat jij de enige ben. Geen enkele supporter geloofde in die fantast.
Zondag 10 maart 2019 om 18:55 uur

Haagsicoon

@John Wright Ben gelukkig niet zo wanhopig zoals de meeste hier en ik veeg het straatje niet schoon van onze trainer gaf in een eerdere reactie aan dat Groenendijk het prima heeft gedaan in z`n eerste 1,5 seizoen. Dat het dit seizoen niet loopt is niet alleen de schuld van Fons als men de kansen er in schiet had je zomaar 2 of 3 wedstrijden meer gewonnen zeker de afgelopen periode en had je gewoon met slecht voetbal op plekje 7 of 8 gestaan en dan was er niets aan de hand geweest. De laatste wedstrijden begon Ado steeds goed aan de wedstrijd alleen het vergeet te scoren we doen nou net of alles heel slecht is. Ik ben een positief ingesteld mens de club heeft er wel slechter voorgestaan in de competitie door de jaren heen.We hebben een mooi seizoen gehad in 2010/2011 sinds men in het nieuwe stadion zit voor de rest was het niet beter dan nu snap niet waar die hoge verwachtingen vandaan zijn gekomen sinds die chinese eigenaar.
Zondag 10 maart 2019 om 18:16 uur

Alexander

Wellicht kunnen de heren drie namen van spelers noemen die we volgend seizoen moeten gaan halen.
Zondag 10 maart 2019 om 17:16 uur

Alexander

Goed gezien Rob2002.
Zondag 10 maart 2019 om 17:15 uur

John Wright

Ach de algemene tendens is duidelijk. Iedereen is de laffe opstellingen en onbegrijpelijke wissels zat behalve Haagsicoon die wanhopig het straatje van FG schoon veegt. Wat een geknoei dit seizoen.
Zondag 10 maart 2019 om 16:18 uur

janvele

@Haagsicoon.
Ophouden met beledigen en tot de zaak beperken maar tot op de dag van vandaag blijkt dat uit niets. Lees jij maar eens alle commentaren van anderen. De rode draad daar door heen is hetgeen ik steeds beweer. Andere bril opzetten en niet beledigen. Dat doe ik jou ook niet. Overigens jij kan alles volgens jou zo goed voorspellen, je moet op de effectenbeurs gaan werken.
Zondag 10 maart 2019 om 15:22 uur

Rob2002

Kansen in de eerste 20 minuten beter benutten en niemand praat meer over Vlap, Lammers en die drol van een scheidsrechter.
Zondag 10 maart 2019 om 14:11 uur

RF

Opbouwend traag niet creatief en op de bank al evenmin iets beters. Van As heeft de selectie te eenzijdig opgebouwd idem de staff.
Met enig geluk haal je t tot 36 punten en ben je veilig.
De TD van W2 en VVV en Heracles heeft het met veel lager budget veel en veel beter voor elkaar.
Teveel matige spelers liggen daardoor te lang vast.
Malone, Tommy, Bakker, Meijers..

Dat ziet ons bestuur danwel eigenaar nu hopelijk ook...
Zondag 10 maart 2019 om 13:48 uur

Haagsicoon

@janvele Zo ook weer wakker kerel goed lezen is niet jou sterkste kan is wel gebleken heb het ook niet over de kansen van Heerenveen want Ado had er ook voldoende. Als er een uit z`n nek lult ben jij het wel tja Fons bakt er helemaal niets van is natuurlijk ook pure onzin kwam binnen en heeft ons behoed voor degradatie of nacompetitie vorig seizoen deed hij het ook gewoon goed. Als je wint heb je vrienden loopt het niet gaan we gelijk de vingertjes weer wijzen naar Manders en Van As je bent voorspelbaar in je reacties :roflol:Maar fijne dag verder meneer de allesweter hahaha
Zondag 10 maart 2019 om 12:57 uur

tim jonk

Als ze een scorende spits hebben, verkopen ze hem en zetten ze een matige speler voor in zijn plaats, die ook nog eens vele wedstrijden de bank mocht warmhouden. Hij zag het meer in mister Falkenburg.

Ik had deze verliespartij al ingeschat, volgende week gaat fons ons weer vertellen hoe hard de spelers gevochten hebben en dat ze zo goed trainen, vooral, dat we weer stappen kunnen maken en vooral alle mogelijkheden die we tegen groningen hebben. Wij zijn gewoon een van de slechtste ploegen op dit moment en ik verwacht in die wedstrijd ook weer verliespunten. We hadden al een lange tijd op 18e plaats kunnen staan als we El Khayati niet hadden. Tel de doelpunten van de andere spelers maar.
Zondag 10 maart 2019 om 12:44 uur

janvele

@Haagsicoon
Wat klets je toch weer onvoorstelbaar uit je nek. Weet je hoeveel ballen HVeen er feitelijk had kunnen inschieten??!! Maar jij bent trainer en weet het, net zoals onze Fons. Echter Fons bakt er helemaal niets van en zo iemand krijgt nog contractverlenging aangeboden! Beleid bij onze club is er totaal niet en dat voor giga salarissen. Wat doen de Manders en Van As daarvoor??
Zondag 10 maart 2019 om 12:21 uur

Alexander

Was het nou zo slecht? Natuurlijk is het balen dat we geen overwinning pakken tegen Heerenveen, het was wel een wedstrijd met leuke momenten. Fons zou een probleem hebben? Doe niet zo gek. Ook ik vond de wissel van Bakker niet geheel logisch, maar hij wilde met Goppel een echte rechts buiten en Goossens voor zijn schot uit de 2e lijn laten staan. Malone mist teveel wedstrijd ritme, maar het was Tommie die wel erg onhandig Vlap een schop gaf waaruit Vlap uit een vrije trap mocht aanleggen. En zo snel na de 1-1 weer op 1-2 is een domper. Kanon nogmaals een gele kaart riskeren is niet handig dus Pinas erin is logisch. Liep lekker te ballen maar greep veel te zwak in langs de lijn met die Pelle van Amersfoort. Lex had in de 1e minuten uit de mooie kopbal voorzet van Necid de bal tegen de touwen moeten schieten en niet tegen die keeper. El Khayati uit vorm? Zeker 10 mooie steek ballen gezien. Becker ook weer een prima wedstrijd. Nog 3x winnen en we zijn veilig. Komt echt goed. En niet gaan zeggen dat ik aan het weg kijken ben.
Zondag 10 maart 2019 om 12:17 uur

Haagsicoon

@v Zeg ik ergens dat we oogstrelend voetbal hebben gespeeld het hele seizoen?? alles behalve dat.
Kijk een aantal wedstrijden terug waarbij men zoveel kansen hebben gehad als je die gewoon benut had je er beter voor gestaan dat wil ik er mee zeggen niets meer of minder. Zijn meer clubs die met beton voetbal resultaten halen alleen daar vliegen de ballen er wel in.Had je twee wedstrijden gewonnen de afgelopen maanden stond je gewoon 8e met slecht voetbal.En we hebben nog steeds veel spelers die er vorig seizoen ook bij waren op een positie na is de verdediging en het middenveld gewoon het zelfde als vorig seizoen.Tja nu loopt het niet en zit alles tegen en gaan de ballen er niet in.
Zondag 10 maart 2019 om 11:59 uur

Ronnie

De wissel van Kanon was een goede,die liep kans op 2e gele kaart.
Maar de wissel van Malone was belachelijk.
Die is zo zwak op die plaats.
Dat had je al eerder gezien dit seizoen,en toch weer gewoon inzetten en weer de fout maken door die bal niet weg te rossen.
Dat die Vlap hem zo binnenschiet was natuurlijk niet normaal mooi,maar je staat gelijk op 1-2 en daarna was de wedstrijd echt klaar.
Zondag 10 maart 2019 om 11:55 uur

Haagsicoon

@John Wright Nee was niet eerder naar huis en heeft niets met angsthazen gedrag te maken of geen vertrouwen in je verdediger wat de wissel betreft Je zag zelf dat Kanon te vaak een tegen een stond een klein foutje en hij gaat er dan af met rood.Dus de wissel was te begrijpen had Groenendijk het niet gedaan was hij ook weer de pispaal geweest als Kanon z`n 2e geel had gepakt.Daarbij is Pinas de vervanger van Kanon nee een prima wissel niets meer of minder.
Zondag 10 maart 2019 om 11:50 uur

Ronnie

@haags Icoon,

Nee het is een kwestie van kwaliteit en niet durven.
Kom op zeg,of ga je nu vertellen dat we heel het seizoen oogstrelend voetbal spelen.
Ik heb nog geen thuiswedstrijd gezien waarin we lekker aan het voetballen waren.
Ik was net zo kritisch toen Ado met 1-0 van Pec won.
Bijna elke ploeg is voetballend beter dan Ado en dat vind ik zeer verontrustend.
Dus het is gelul dat ik Fons zou toejuichen als we alles hadden gewonnen.
Want dat zit er totaal niet in namelijk.
Er zit geen voetbal in de ploeg. (daar kan je echt wel op trainen hoor)
En alles is een beetje voorspelbaar als je alleen maar de linkerkant kan inspelen als je geen rechtsbuiten opstelt.
En ik geef je gelijk dat die gasten er weinig van bakken als je die kansen er niet inschiet die je krijgt.
Maar waar ligt dat dan aan? Het is namelijk al het hele seizoen.
Zondag 10 maart 2019 om 11:46 uur

FCDH4Evah

Groenendijk, wegwezen! KUT wissels, waardeloos systeem, angst scheit in je broek voetbal, ophoepelen flapdrop!
Zondag 10 maart 2019 om 11:30 uur

John Wright

@Haagsicoon, ook het wisselen van Kanon is angsthazen gedrag . Nu is het resultaat dubbele ellende, En verloren, en Beugel geschorst. Dus zoals gewoonlijk pakte ook deze wissel totaal verkeerd uit. Als je ook al geen vertrouwen in je beste verdediger uitstraalt wordt het wel heel triest. Waarom zal Kanon niet de wedstrijd verder goed uitspelen??? Angst is een slechte raadgever. En heb je zelf het resultaat wel gezien? Of was je eerder naar huis :roflol:
Zondag 10 maart 2019 om 09:58 uur

Haagsicoon

@Ronnie Als die gasten de kansen niet afmaken daar kan Groenendijk weinig aan doen. Elke keer in de 1e helft voldoende kansen gehad om op voorsprong te komen al een aantal wedstrijden lang dan doe je jezelf tekort en verlies je de wedstrijd wat totaal niet nodig had geweest.
Als je de kansen benut had het er heel anders uitgezien en was Groenendijk ineens wel weer een toppertje zo gaat dat in de sport als je wint heb je vrienden.
Zondag 10 maart 2019 om 09:44 uur

Haagsicoon

Als je de kansen niet afmaakt en die zijn er voldoende geweest elke wedstrijd dan krijg je de deksel op je neus. Dan lijkt een wedstrijd al heel slecht als je toch verliest.
@John Wright Dat Kanon gewisseld werd was vanwege z`n gele kaart omdat hij steeds een tegen een stond de wedstrijd met een half oog gekeken waarschijnlijk of niet.
Zondag 10 maart 2019 om 09:38 uur

Ronnie

Oh ja ik heb ook nog een pluspunt hoor.
Er zaten wederom weer ruim 13.000 hondstrouwe supporters die hun club komen steunen.
Ik hoop dat dat ook zo gaat blijven.
Zondag 10 maart 2019 om 08:47 uur

Ronnie

Er zit toch ook totaal geen voetbal in de ploeg.
De opstelling is waardeloos,zonder rechtsbuiten. Goossens speelt op het middenveld.
Zo kan je toch ook geen druk zetten.
Verdedigend loopt het ook allemaal niet denderend.
Maar de meeste zorgen maak ik me om Alphons.
Hij krijgt ze niet aan het voetballen,hij maakt onbegrijpelijke wissels en vind elke wedstrijd dat we kansen hebben laten liggen.
DOE ER DAN EENS WAT AAN!!!!!!!!!!
Ga niet steeds Malone brengen als rechtsback,die heeft nu al 2 wedstrijden (emmen uit ook ) lopen prutsen.
Haal die El Kayathi er een keer uit,die speelt al een half jaar dramatisch.
Maar dat is denk ik de koning van Den haag en mag niet gewisseld worden.
En ja dan weer Goppel en dan weer Hooi en dan (maar nu gelukkig niet) Lorenzen.
Zo krijg je nooit vastigheden.
Het zal een ongelofelijk zwaar slot worden gezien het programma en dan maar hopen dat er na de competitie nog 3 ploegen onder ons staan.
Zondag 10 maart 2019 om 08:45 uur

AussieAdo

De enige minuut dat ik goed vind was het minuutje stilte om onze oudste fan te danken.

Gezien hetgeen ik gezien heb gisteren is (wéér), gewoon disRESPECTvol en schandalig. Gewoon eredivisie onwaardig.

FG weg ermee
Zondag 10 maart 2019 om 00:43 uur

Hmmm

@John Wright

Ik vermoed dat hij Kanon heeft gewisseld, omdat hij al geel had.

Beugelsdijk was overigens lekker bezig, Pinas wat helaas minder...
Zaterdag 9 maart 2019 om 23:30 uur

John Wright

Zolang je wedstrijden met 4-4-2 blijft spelen zonder rechtsbuiten blijft de druk op de verdediging te groot.

Dramatische invalbeurt van Malone die al jaren bewezen heeft geen rechtsback te zijn. Fons WAKKER WORDEN.
Maar ja hij heeft zelf Bas Kuipers laten gaan en die had daar ook kunnen spelen.

Waarom Kanon wisselen? Beugelsdijk en Pinas werkt niet. Kanon en Pinas werkt wel.

Deze trainer krijgt met zijn bange verdedigende instelling en vaak mislukte- en te late wissels de zaak gewoon niet meer in de winning mood. Met dit 4-4-2 systeem gaat het helemaal fout. Niet nog zo`n seizoen met deze trainer svp.
Zaterdag 9 maart 2019 om 23:16 uur

Spelersklassement

De top3:
Milan van Ewijk Shaquille Pinas Tom Beugelsdijk

Laatste wedstrijd

Logo PEC Zwolle Logo ADO Den Haag
3-1
20 oktober 2019

Volgende wedstrijd

Logo Vitesse Logo ADO Den Haag
26 oktober 2019 om 19:45 uur
Gelredome, Arnhem

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 10 - 26
2 PSV 10 - 23
3 Vitesse 10 - 23
4 AZ 10 - 20
5 FC Utrecht 10 - 17
6 Heerenveen 10 - 16
7 Willem II 10 - 16
8 Sparta R'dam 10 - 15
9 Heracles 10 - 15
10 Feyenoord 10 - 14
11 FC Groningen 10 - 13
12 FC Twente 10 - 12
13 PEC Zwolle 10 - 10
14 FC Emmen 10 - 10
15 VVV-Venlo 10 - 9
16 ADO Den Haag 10 - 6
17 Fortuna Sit. 10 - 6
18 RKC Waalwijk 10 - 1