Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO morst punten tegen Excelsior


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

18 februari 2012 20 reacties

ADO Den Haag heeft thuis met 1-1 gelijkgespeeld  tegen Excelsior. Geelgroene formatie zakte na een goede eerste helft in elkaar en moest daarom genoegen nemen met een puntje.

 

De residentieclub kwam goed uit de startblokken. Het zwakke Excelsior werd zo nu en dan overspeeld. Dat dit niet direct tot goals leidde was vooral te danken aan een gebrek aan geluk. Tjaronn Chery, Ali Boussaboun, Jens Toornsta en Lex Immers waren dichtbij, maar kregen de bal niet over de doellijn.

 

Tien minuten voor rust was het wel raak. Edwin de Graaf, afkomstig uit de regio en een jaar in dienst bij ADO Den Haag, verschalkte zijn keeper een scoorde zo een eigen doelpunt.

 

Een 1-0 voorsprong en veldoverwicht waren mooi uitgangspunten voor de rust. Na de thee zakte het Haagse elftal echter volledig in elkaar. Excelsior kwam uit het niet op gelijke hoogte en de ploeg van Maurice Steijn kon vervolgens geen vuist meer maken en moest het doen met met een gelijkspel.

Lees meer over

Reacties

supporter 4-life

kan die dwaas met zn debiele luchtalarm t stadion uit gezet worden gaat echt nergens over dat is t moment dat ik weg wil en niet vanwege tvoetbal rare kwiebus
Donderdag 23 februari 2012 om 09:41 uur

Francisco

helemaal eens met YES A DO ook heb ik ook af toe mijn twijfels (wissels, ali etc) maar het publiek moet er wel achter blijven staan.
Als er in de 1e helft gewoon 3 was gescoord (die keeper weet nog niet hoe bijv die bal tegen zijn knie kwam) waren de shouts heel anders geweest.
Maandag 20 februari 2012 om 19:31 uur

Mike

@ Tedje.
Ik vind Steyn een prima gozer en, denk ook, prima voor de club.
Maar niet als trainer van ADO 1.
Maandag 20 februari 2012 om 19:07 uur

yes a do

@iedereen, dat het een drama was heeft iedereen gezien. Dat steijn geen top trainer is weten we ook wel maar we moeten wel gaan suporten en positiever zijn. Zowel hier als in het stadion. Ik had het gevoel dat een ouderwets Haags kwartiertje de jongens tot nog een slotoffensief had kunnen stuwen. Dat had in ieder geval een overwinning kunnen opbrengen. Want excelsior bakt er natuurlijk ook niks van.De suporters moeten er thuis echt meer achter gaan staan. Van en wordt t allemaal niet beter, immers, Ali en verhoek zijn niet iedereens favoriet maar het zijn wel jongens uit den haag en dat moet een voordeel zijn bij een Haags kwartiertje. Die voelen er wat bij als het begint.
Maandag 20 februari 2012 om 18:17 uur

MiG

@Tedje: niet schrikken omdat dit een bericht is mbt zijn assistent- trainerschap. Ik heb tot nu toe niet kunnen vinden hoe dat met zijn hoofdtrainerschap zit. Maar wellicht dat een van onze mede-posters dat kan ophelderen.
Maandag 20 februari 2012 om 17:39 uur

MiG

@Tedje: niet schrikken.....
"Deze zomer zou het contract van assistent-trainer Maurice Steijn aflopen, maar ADO Den Haag kan met veel trots aankondigen dat zijn contract met vier jaar is verlengd. Na 1 juli, het moment waarop zijn huidige contract zou eindigen, heeft Steijn hierbij nog een contract tot de zomer van 2015. ADO Den Haag kiest heel bewust voor continuïteit met zijn aanblijven. De club wil de ingeslagen weg, op voetbaltechnisch gebied bewerkstelligd door de technische staf, voortzetten. Met deze aanstelling wordt hiervoor het eerste signaal afgegeven"
bron: GroenGeelHart.nl
Maandag 20 februari 2012 om 17:34 uur

Tedje

@MIG
Enig idee voor hoeveel seizoenen ze Steijn hebben vastgelegd? Toch niet voor 3 seizoenen hoop ik! Toen Brom kwam zei men allemaal dat hij een onervaren trainer was, maar was dat wel zo? Hij had immers 3 jaar hoofdscouting bij de Graafschap gedaan, was 4 jaar bij 020 hoofd jeugdopleiding en daarna 3 jaar hoofdtrainer bij AGOVV in de jupiler league. Hij had dus ruim 7 jaar ervaring achter de schermen en 3 jaar als hoofdtrainer. Dat hij dus het technische beleid deed was geen gekke keus, hij had immers al ervaring met het opleiden en scouten van spelers.
Steijn heeft slechts een jaar als assistent gefungeerd van Brom en 1 of 2 seizoenen de jeugd van ADO getraind, dat is bij lange na niet zoveel ervaring als Brom had. Erg domme en ongefundeerde keus dus om Steijn ook alle technische zaken te laten regelen, van Brom kon je nog zeggen dat hij 7 jaar ervaring had!
Misschien een aardige man die Steijn, maar ik zie veel vergelijkingen met het ADO onder Atteveld, daar zat ook geen voetbal in, Brom heeft ADO laten voetballen!
Maandag 20 februari 2012 om 15:08 uur

MiG

@Tedje: exact!
Maandag 20 februari 2012 om 11:18 uur

Tedje

Steijn weet het te presteren om in iets meer dan een half seizoen de hele spirit en flow uit dit team te halen. Weer moest Steijn z`n maatje Boussaboun opstellen, dit keer hield ie hem zelfs 90 minuten in het veld. Iedereen kan zien dat je met Ali met 10 man speelt, behalve Steijn! Opbokken met die vent, die heeft totaal niet de kunde en visie om trainer van ADO te zijn en al helemaal niet om het technische beleid door te laten bepalen.
1. ADO moet een TD aanstellen met een groot netwerk en een goede voetbalvisie die bij ADO past. (dat roep ik al sinds het vertrek van Brom)
2. ADO moet (hopelijk blijf je met Steijn wel in de eredivisie) Koster aanstellen als trainer voor volgend jaar.

Met Koster als trainer en een sterke TD kan ADO wellicht doorbouwen, met Steijn blijf je steken als club rond de 15e plek...
Maandag 20 februari 2012 om 09:26 uur

Mike

Het is nu ook wel overduidelijk dat Steyn niet de juiste trainer is voor deze groep. Het team maakt dit jaar absoluut geen positieve ontwikkeling door. De talenten zetten hun weg omhoog niet door. Gevolg is dat ze weg willen en straks voor weinig opgepikt gaan worden door een andere club waar ze ineens wel weer goed gaan voetballen. Want dat oa Toornstra, Chery en Vicento talent hebben kun je nog net wel zien. Het komt er onder Steyn niet meer uit.

Er zit een hoop werklust maar geen voetbal meer in. Iedereen loopt een beetje voor zichzelf te voetballen. Mooiste voorbeeld vond ik die aktie van Lalkovic, die zo met zichzelf bezig was dat hij zichzelf omver dribbelde zonder dat er een man in de buurt was. De akties van Chery lijken een soort wanhoopspoging en Boussabon doet enorm zijn best maar maakt alleen maar deuken in het veld.

Ik ben bang dat we na dit seizoen weer gewoon op nul staan en dat de jongens die nog redelijk kunnen voetballen voor weinig weg gaan en we weer een heel nieuw team moeten zoeken.
Wat dat betreft zou men er goed aan doen NU een aansprekende trainer binnen te halen om de spelers wat perspektief te bieden en de boel te behouden voor de eredivisie!!!!
Maandag 20 februari 2012 om 09:14 uur

harold

Tsja wat wil je als je bousabon.visser,luksik in je elftal hebt. Visser is de meest overschatte voetballer die er op dit moment bij ADO rond loopt een echte ja knikker...En dan die speler van chelsea ach ach ach...heb hem afgelopen maandag tegen jong 020 gezien toen was het al een drama...goed gedaan beijersbergen..
Maandag 20 februari 2012 om 08:12 uur

Tja

Maurice, een aardige man maar een onzekere @drama coach.
En die onzekerheid straalt op het team af. Lusik en Visser kunnen niet verdedigen, Toornstra uit vorm, Verhoek die alleen maar in de weg loopt.
Hoe is het mogelijk dat een team 30 minuten kan voetballen en daarna als een kaartenhuis ineen valt. En dat niet één wedstrijd maar te vaak.
Is dat een verkeerde manier van trainen? Is dat een visie verschil tussen trainer en een deel van de selectie?
En de concurrentie komt hard nabij, tijd voor het vertrek van de coach.
Zondag 19 februari 2012 om 16:22 uur

adotiel

Ik denk dat er gewoon niet meer inzit dit jaar.
Zonder dat ik nu wil gaan doemdenken, is dat m.i. gewoon de realiteit.
Elke week zie ik hetzelfde patroon; matig tot slecht. In thuiswedstrijden soms het eerste half uur nog goed echter daarna zakt het helemaal in.
Na zo`n week of 10 had ik bog wel goede hoop op een plek zo rond nr. 10.
Ik ging er hierbij vanuit dat de vorm wellicht nog wat zou verbeteren, helaas blijkt dat een misvatting. De laatste 6 wedstrijden leverde totaal 3 punten op. Als je dat doortrekt dan eindigen we dit jaar zo rond de 30 punten; waarschijnlijk net genoeg om boven de laatste 3 te eindigen.
Meer zit er echt niet in dit jaar. Naar verleden jaar kijk ik al helemaal niet, dat was onvergelijkbaar met nu (ook andere spelers voor en achter).
Zondag 19 februari 2012 om 15:42 uur

ADO Boy

Goelang gaat De St
eyn ellende nog duren ?? Ik heb al meerdere malen aan gegeven de 2de helft van de competitie gaat het helemaal fout omdat er heel slecht getraind is !!!
Zondag 19 februari 2012 om 14:33 uur

morrison

pleurt die luknik maar is op het middenveld ipv toornstra.
Zondag 19 februari 2012 om 13:12 uur

MiG

Is waar, Toornstra verstopt zich ook want hij stond steeds te ver naar voren en in de dekking
Zondag 19 februari 2012 om 11:44 uur

ADORULEZZZ

Wanneer halen we Toonstra er eens uit. Die kan niet eens een pass meer geven over 2 meter. 1e helft was prima, maar middenveld heeft het totaal niet. John werkt hard, maar heeft het gewoon niet. Er komen ook geen ballen voor de pot. Alles komt naar binnen of het gaat door het midden. Armoedige 2e helft.
Zondag 19 februari 2012 om 11:26 uur

MiG

Thuis spelen tegen Excelsior en 1 punt halen zonder zelf te scoren; wat een wereldprestatie
Zondag 19 februari 2012 om 10:22 uur

supporter 4-life

immers was de 1 ste helft zeker de beste man speelde goed 2de helft onbegrijpelijk slecht na een moeizame maar toch prima 1ste helft duur punten verlies en john is inderdaad geen topspits wordt ook niks in frankrijk zakt door de mand luksik speelde behoorlijk en volgens steijn was smolarek geblesseerd dus alomal errug jammer en steijn rare keuzes soms maar heeft ook niet al teveel eredivisiewaardige opties over dus.......
Zondag 19 februari 2012 om 07:51 uur

decubaan

Beste mensen van het veld, Immers en lusckic. Hoe dramatisch kan het zijn. Verhoek niet capabel, zelfs Ali kreeg meer kansen in de spits. Waarom werd Smolarek niet ingebracht.
Vanaf de eretribune was duidelijk te zien dat tijdens een gesprek tussen Immers en Stein, Immers het absoluut niet eens was met de visie van Maurice. Het is nu toch voor iedereen duidelijk dat Stein niet de man is om dit ADO te leiden.....
Zondag 19 februari 2012 om 01:17 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25