ADO na rust langs NAC

23 november 2012 4 reacties

ADO Den Haag heeft ook in Breda de ongeslagen uitstatus kunnen behouden. De ploeg van Maurice Steijn won met 0-3.

De score was enigszins geflatteerd, maar had de laatste minuten van het duel uiteindelijk ook nog hoger uit kunnen vallen.

De residentieclub kwam na een matige eerste helft na rust op voorsprong via Tom Beugelsdijk. De verdediger was doeltreffend vanuit een corner.

Op aangeven van Rydell Poepon verdubbelde Tjaronn Cherry een kwartier voor tijd op de score.

Diezelfde Chery versierde tien minuten later een penalty. Omdat de ADO-aanvaller net buitenspel stond, was het buitenkansje dat door Poepon werd benut een cadeautje.