Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO na vliegende start onderuit in Kerkrade


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

16 oktober 2011 11 reacties

Ondanks een vliegensvlugge Haagse goal van Tjaronn Chery, is ADO Den Haag zonder punten uit Kerkrade vertrokken. De ploeg van Maurice Steijn verloor met 4-1 van Roda JC.


De vroege Haagse goal viel al binnen negen seconden. Roda ging in de fout en Chery profiteerde dankbaar.  Het was net geen Eredivisierecord voor de linksbuiten.


Na de 0-1 had ADO Den Haag niet vele meer te vertellen. Roda kwam na een kwartier weer op gelijke hoogte en toen Horváth er vlak voor rust werd uitgestuurd, was het duidelijk dat het een zware middag zou worden. De Hongaarse verdediger kreeg rood nadat hij een doorgebroken speler onderuit haalde.


De residentieclub hield stand tot de 63e minuut en moest vervolgens toezien hoe het uiteindelijk 4-1 werd.

Reacties

Wes

De wedstrijd kantelde door de rode kaart, wat stom van Horvath. Het was idd. een ontzettende stomme bal van Lex die door het midden wilde spelen en veel te sloom handelde (dat slome vind ik een behoorlijk nadeel van hem!) maar Horvath heeft ook een keuze van handelen en dat is hem neerhalen (wat hij dus in een reflex deed) of laten lopen.
Als hij hem liet lopen was het nog steeds niet zeker of Roda de gelijkmaker zou scoren maar als zij dat wel zouden doen dan had het gelijk gestaan met nog driekwart wedstrijd voor de boeg, niks aan de hand zou ik zeggen want je staat dan nog steeds met 11 man op het veld. Ik vond het een erg domme zet in deze fase van de wedstrijd, einde wedstrijd had ik het een goede actie gevonden maar niet in deze fase. Roda zou toch wel komen en ADO had wel degelijk kans hier goed weg te komen als dit niet gebeurd was.
Het waren ook zeker geen slimme tactische zetten van Steijn door met twee spitsen te blijven spelen en zijn wisselbeleid was ook niet erg goed door Luksik erin te zetten en een onzeker leeuwin erin te brengen.
Al met al allemaal een na effect van dat bepalende moment van Horvath.
Ik ben wel tevreden over hem, dit soort fouten maakte Derijck ook.
Het is wel erg jammer dat het zo gelopen is en dat de groep beseft dat het met 11 man totaal anders af zou lopen. Dus hoop dat dit geen gevolg heeft op het vertrouwen van de groep.

Maandag 17 oktober 2011 om 23:09 uur

Kobus Tokus

Oh, wat het salaris van VoH betreft, je legt zo`n jongen niet voor 1 of een half jaar vast hé. Je zou ook vanuit een prestatiecontract kunnen werken: salaris per gescoorde goal.
Maandag 17 oktober 2011 om 21:30 uur

Kobus Tokus

@Snelhandelen Naja, het is wel een speler die overal eisen stelt hé. Hij kan idd wel scoren en heeft net als Bulykin geen overtredingen nodig! Absoluut. Maar vind je niet dat hij een beetje traag en te beperkt is? Hij heeft geen passeeractie in huis en is niet echt technisch te noemen. Bulykin kon wel een bal vasthouden en zo. Vennegoor is echt een afmaker, het laatste station zeg maar. Ik vind een trainer die blijkbaar niet van z`n meerdere heeft willen leren wel bout.... Met dit materiaal [en de juiste trainer] kun je tussen 3 en 6 eindigen. Met Steijen eindigen we ook zo, maar dan van onderen. Laat ze nou maar gewoon Ten Cate bellen, das het beste. Anders heb je straks nóg meer verlies goed te maken en moet je na de winterstop dubbel zo hard lopen. Beter nu gewoon Ten Cate. Ik vond Van Hanegem ook altijd wel een goeie kandidaat voor ons, maar die zie ik niet meer op het veld terugkomen. Daarvoor is hij er nu al te lang uit en hij heeft het naar z`n zin als analyticus.
Maandag 17 oktober 2011 om 21:28 uur

Snelhandelen

@ KOBUS TOKUS,ik begrijp wat je zegt over het salaris van Vennegoor.
Ik denk alleen dat hij nooit 8 ton zou moeten kosten als je hem in de winterstop haalt.Ik vind john en mike op zich goed( heb hogere verwachtingen van Mike van Duinen) maar die jongens moeten zich nog bewijzen.Je kan vinden dat Vennegoor op zijn retour is, maar eerlijk scoren kan hij wel.
Ik ben het wel met je eens dat je met dit materiaal toch nog wel tegen alle verwachtingen nog hoog kan eindigen, mits de posities goed worden bezet.Ik zeg niet zo snel dat Steijn een bout trainer is, want tegen Feyenoord heeft hij bewezen wel strategisch een team te kunnen bestrijden.Hij heeft het tegen Roda verkloot,maar dat gaf hij toe .Ik zeg, geef hem tot de winterstop, is het dan nog klote dan moet ie weg.
Maandag 17 oktober 2011 om 20:58 uur

Kobus Tokus

@Tja Dat bevestigt toch zijn hele onvermogen? Ik neem dat hij maximaal tot de winterstop voor de groep staat en V/d Kallen intussen al gebeld heeft met Ten Cate. Want als hij niet komt en er is ook geen benadering gedaan dan heeft wat mij betreft niet alleen Steijn maar ook V/d Kallen z`n geloofwaardigheid verloren. Voor zover Steijn überhaupt ooit enige geloofwaardigehid heeft gehad, maargoed....

Na de kerst Ten Cate voor de groep, ff wat andere jongens erin en knallen!

@Snelhandelen Ik denk niet dat een goede zet is. Die jongen is op z`n retour en vraagt vast [op basis van wat???] zeker 8 ton schoon aan jaarsalaris. John Verhoek is prima. Af en toe ook ff Van Duinen erin, die moet je brengen. FCDH heeft gewoon een betere trainer nodig [Ten Cate] en een wat ander team. Dan komt het wel goed. Je kunt met dit materiaal heel hoog eindigen, maar Steijn kan het gewoon niet. Die moeten ze zsm dumpen. Je zou zeggen dat `ie van V/d Brom geleerd heeft, maar wat doet `ie? Eigenwijs z`n eigen visie erop proberen te drukken. Eikel.... Never change a winning team!!!!!! Laagvliegende ego`tjes... Steijn is 1000x niks. Ten Cate is vrij, dus die haal je. Maar V/d Kallen ligt te slapen.
Maandag 17 oktober 2011 om 19:03 uur

Tja

Een teamfalen maar ook een falen van de coach die een angst wissel deed, chery de smaakmaker er uithalen voor @drame luksic, waardoor op links bij ons achter weer een walkover was en in het midden de dekking nihil was. Dus een totale onbalans geheel zelf gecreerd, dat is het nadeel van een beginnende coach maar het kan je opbreken zulke grappen.
Immers en Toornstra waren @ drama, vooral Immers met zijn onbesuisde bal waar de rode kaart eigenlijk het gevolg van was.
Na een kleine hosannahh dus weer terug op aarde, strijd om plek 15.
Maandag 17 oktober 2011 om 16:18 uur

Snelhandelen

Even offtopic, Vennegoor of Hesselink word niet gecontrateerd bij psv omdat er geen budget voor is. Dat word bij ons ook gezegd, Maar ALS je echt potten wilt breken moet je nu echt toeslaan om hem te halen is transfervrij. We warren al met hem bezig, haal hem nu Dan Maar in de winterstop is hij nog goedkoper. John Verhoek doet ook goed, Maar ik denk dat je met Vennegoor gewoon zekerheid in huis haalt! Ik begrijp niet waarom steijn morec niet lief spelen als cv en supusepa als lb. En immers mag van mij ook wel even op de bank voor mulders of visser, even kijken hoe dat gaat. Ben helemaal ziek van dit verlies!!! Nu de drie punten tegen nec maar behalen.
Maandag 17 oktober 2011 om 09:27 uur

supporter 4-life

en pleurt gelijk immers en toornstra eraf wat spelen die beroerd zeg
Maandag 17 oktober 2011 om 08:53 uur

KaleHans

Je zag t al vlak nadat we op voorsprong gekomen waren, het straalde van het spel af "deze wedstrijd hebben we in onze zak"......
Roda was na beide beginfases (1e en 2e helft) gewoon beter, feller, sneller..... jammer. (en inderdaad MIG, ik snap ook niet waarom niet Morec en wel Luknix....)
Maandag 17 oktober 2011 om 08:27 uur

Kobus Tokus

Ik wordt zo moe van dat eeuwig verliezen van Roda. Ik HAAT die Limbo`s!!!!! Zij zijn echt niet beter dan wij. Kunnen die vlaaien niet ff oprotten of zo? Zo`n klein onbeduidend clubje uit de perifierie van het land, staan 11de en wij hikken weer tegen de degradatiezone aan. Het moet niet gekker worden! Wat is dat toch altijd? Waarom ben je wel in staat om 010 alle hoeken van het veld te laten zien maar win je het niet van een stel pummels die geen normaal Nederlands kunnen spreken? En je hebt gelijk MiG. En na de winterstop ook maar eens een totaal andere verdediging proberen. Ik pleit voor Liefden-Horváth-N`Toko-Supa.
Zondag 16 oktober 2011 om 22:22 uur

MiG

Waarom Morec er niet in na de rode kaart (waarvoor trouwens dank aan onze Lexie) Luksik hoopte ik eigenlijk alleen nog in het 2de te zien en Supusepa moet vooral linksback blijven staan en niet centraal want die gaf wel errug veel ruimte weg bij de 3de en 4de van Roda. Na de 0-3 in Rotjeknor zuid hopelijk iedereen weer met 2 benen op de vloer en de mouwen opstropen tegen NEC want dan mag je alleen tevreden zijn met 3 punten
Zondag 16 oktober 2011 om 19:45 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Helmond Sport
0-1
12 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
Vandaag om 16:30 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 34 - 73
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 34 - 67
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 Graafschap 35 - 59
6 ADO Den Haag 34 - 58
7 NAC Breda 35 - 51
8 MVV Maastr. 34 - 49
9 Jong AZ 34 - 49
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 34 - 45
13 VVV-Venlo 34 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 34 - 38
16 Telstar 35 - 33
17 TOP Oss 35 - 32
18 Jong PSV 34 - 31
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 34 - 24