Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO naar linkerrijtje


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

18 september 2010 16 reacties

ADO Den Haag is toegetreden tot het linkerrijtje van de eredivisie. De residentieclub boekte in Tilburg een belangrijke zege, het versloeg Willem II met 4-2.

 

De Tilburgers waren wel de eerste die op voorsprong kwamen. Na iets minder dan vijf minuten was het Rigerts die scoorde. Willem II was in de openingsfase sterk, maar naar mate de eerste helft vorderde, nam ADO Den Haag het initiatief over.

 

Dit leidde in de 38e minuut ook tot de verdiende gelijkmaker van Radosavljevic, die zijn eerste treffer in het geelgroen maakte. Na de rust kwam ADO Den Haag op voorsprong via Frantisek Kubik, die beheerst scoorde nadat een aantal Tilburgse verdedigers voor Pampus lagen.

 

Willem II kwam nog wel terug tot 2-2 via Levtsjenko. Vandaag was het echter weer een ouderwets Haags Kwartiertje. Zowel Kubik als Bulykin scoorde hun vierde doelpunt van dit seizoen en bezorgde ADO Den Haag de belangrijke driepunter.
 

Reacties

Breta

Verhoek speelde met veel rendement, zonder veel poespas gaf hij de bal voor. Dit levert veel rendement op aangezien Kubik en Bulykin het vermogen hebben naar de bal toe te kunnen komen en hieruit kunnen scoren.

Leeuwin speelde wat onwennig op de linksback positie. Dat hij kwaliteit bezit straalt er vanaf maar zal wat meer rust in zijn spel moeten brengen.

Derijck was een rots in de branding en Coutino speelde degelijk.

Ammi toonde inzet maar overschat zichzelf telkens weer en loopt daardoor zichzelf en medespelers vaak voorbij.

Bulykin is met zijn kracht en techniek van onschatbare waarde in de voorhoede. Kubik blijkt een goalgetter en prima linksbuiten. Immers toonde inzet maar kwam in vrijwel alle persoonlijke duels te kort. Toornstra liep te vaak met de bal en speelde onder zijn kunnen. Radosavljevic straalde veel rust uit op het middenveld.

Zondag 19 september 2010 om 19:07 uur

TVT

Ik ben heel blij met de uitslag en met de punten natuurlijk maar laten we niet vergeten dat we tot nu toe alleen PSV als goede ploeg hebben gehad. Tegen Vitesse, Roda, VVV, graafschap en willem 2 moet je toch meer dan 7 punten kunnen halen?

Over het spel ben ik wel enthousiast en ik denk dat we er ook dit jaar in blijven.

Zondag 19 september 2010 om 17:02 uur

@peet Ignacio

immers was goed bezig hoor vandaag, heb veel goeie ballen gegeven dus kom niet e met je immers was zwakke schakel want deed niks verkeerd,en bosschaart is gewoon een talentloose lul dus die zat wel goed daar, en ik vin leeuwin ook een zware miskoop

Zondag 19 september 2010 om 15:50 uur

Wndr

Blij met hoe het nu gaat!!! Steek je hand op als je Atteveld, Wetzel, Soltani of Milic mist!

Zondag 19 september 2010 om 12:37 uur

Marcoo

Ik vind Leeuwin en Kum de mindere. Zonde dat Bosschaart op de bank zit, ik gun iemand die van zo ver komt en zoveel mentaliteit kan opbrengen het wel daarbij doet hij het ook nog is goed.

 

Verhoek moet zijn gedrag veranderen. Speelt goed, weet eindelijk wanneer hij buitenspel staat en zet door. Maar zijn gedrag gaan hem nog schorsingen kosten.

 

Kubik vind ik absoluut niet goed. Ondanks dat hij heeft gescoort. Ik verwacht meer techniek, diepgang en doorzettingsvermogen. Vind dat hij van begin van het seizoen de ballen veel te snel kwijt is.

 

Een pluim voor vd Brom. Hij is goed op weg... Tot nu toe beter dan ALLE voorgaande trainers... qua spel, motivatie, uitstraling, rust en punten.

 

Zondag 19 september 2010 om 12:29 uur

KaleHans

Laat Rado daar maar achterin staan naast Derijck en dan mag Bosschaert van mij op het middenveld i.p.v. Immers.  Immers werkt heel hard maar is meestal ongelukkig in zijn acties, gewoon niet in vorm.  Kubik zijn contract mogen ze van mij nu al openbreken en verlengen en van Bulykin kijken of koop erin zit alhoewel ik dat laatste betwijfel nu ik hoorde dat zijn jaarsalaris bij Anderlecht €1 milj. is.  Dus laten we van hem maar een seizoen is goed genieten.

Verder vind ik dat v.d.Brom dit team lekker aanvallend laat voetballen, of ze nu achter of voor staan gewoon doorgaan met aanvallen waar mogelijk.   Ga zo door John!!!

Zondag 19 september 2010 om 11:42 uur

Fan

Het verschil is dat er weer echt  "gevoetbald" wordt, ook bij een achterstand. Heb ik jaren niet meer gezien

Zondag 19 september 2010 om 11:28 uur

Voorhoede

Het grote verschil met voorgaande jaren is inderdaad de voorhoede. Zolang ik me kan heugen speelt ADO nagenoeg zonder dreiging en scorend vermogen voorin. Daar liep je op stuk.

Volgens mij zit daar nu dus de grote winst dit seizoen. Zeker met een achterhoede die niet heel erg solide is, is het prettig te weten dat je een achterstand altijd nog kunt inlopen omdat je als elftal bij machte bent te scoren. Dat haalt veel druk van de ketel.

Zoals het er nu uitziet denk ik dat ADO dit jaar gewoon heel goed mee kan gaan doen. Buiten PSV, Twente en Ajax is er toch erg weinig niveau verschil vind ik. Het gaat juist om die paar momenten van afronden die het verschil maken. Daar lijkt ADO nu ook de juiste mensen voor te hebben. Wat ik me afvraag is of het niet slim is om nu al de huuroptie(s) open te gooien en te onderzoeken of aankoop mogelijk is. Voor de lange termijn lijkt me dit noodzakelijk en kun je eindelijk uit de al jaren lang slopende onderste regionen uitkomen. Anders zit je straks weer. Doe je niks dan sta je waarschijnlijk over een jaar weer met lege (voorhoede) handen.

Zondag 19 september 2010 om 10:24 uur

MuG

Een prima prestatie en een terechte overwinning. Het gaat een leuk seizoen worden

Zondag 19 september 2010 om 09:53 uur

Rikkie

Zelfs nu ze niet allemaal scherp waren een uitwedstrijd gewonnen, dat kan nog wat worden dit seizoen..

Wat heeft die voorhoede een dreiging; hier heb ik jaren naar uitgekeken.. Geweldig !! en ga zo door !!!

Zondag 19 september 2010 om 09:42 uur

hansepans

Ik vond Immers erg tegenvallen. Voorgaande weken ook trouwens. Verhoek speelde lekker maar wel veel bla bla.. 

Leeuwin erg verrassend

Zondag 19 september 2010 om 09:26 uur

der Rudy

Ere voor degene die ere toekomt. Verhoek heeft goed geluisterd naar de kritiek op hem vorige week.

 

Geen gekke dingen doen en voorgeven die bal.

 

Ga zo door1

Zondag 19 september 2010 om 08:49 uur

Tja

Coutinho heeft in de moeilijke fases een aantal cruciale reddingen verricht. Nog ff de juiste combinatie zoeken in de achterste lijn en het gaat goed komen. Immers had zijn dag niet, positief beide buitenspelers en de spits.

Een mooi resultaat, Willem II is en blijft lastig in eigen huis.

Zondag 19 september 2010 om 03:41 uur

ADODENHAAG

Met Leeuwin komt het wel goed, Kum viel inderdaad tegen en Immers heeft zich voor mij vaak genoeg bewezen. Kan je uitstekend gebruiken.

 

Al met al prima wedstrijd! Al hadden die 3/4 kansen die hun kregen niet zo makkelijk kunnen worden benut.

Zondag 19 september 2010 om 00:52 uur

adofanjaja

ja Bosschaert zeker onterecht op de bank, helemaal mee eens vind Immers en Kum ook absolute zwakke schakels! Alhoewel ik in Buijs ook niet veel vertrouwen heb.

Zondag 19 september 2010 om 00:49 uur

peet Ignacio

Immers, leeuwin en Kum zijn de  zwakke schakels. Ik hoop snel op Pique, Ranko en Buijs.  Bosschaert onterecht op de bank. 

 

 

Zondag 19 september 2010 om 00:35 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24