ADO neemt punt mee uit Almelo

3 februari 2018 6 reacties

ADO Den Haag was zaterdagavond in evenwicht met Heracles Almelo.

De ploeg van Fons Groenendijk speelde 1-1 tegen de club uit Twente.

ADO begon goed aan de wedstrijd en kreeg al snel een paar mogelijkheden om op voorsprong te komen. De openingstreffer van Bjorn Johnsen was dan ook verdiend.

Johnsen schoot raak via de onderkant van de lat en maakte alweer zijn negende treffer van dit seizoen. Op de topscorerslijst van de eredivisie staat hij ondertussen op de vierde plaats.

Tien minuten na rust kwam Heracles op gelijke hoogte. Daar bleef het bij, ook al kregen beide ploegen kregen nog mogelijkheden om er met de winst vandoor te gaan.