Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO niet langs hekkensluiter Excelsior


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

27 november 2011 14 reacties

ADO Den Haag is niet veel wijzer uit Rotterdam teruggekeerd. De residentieclub is tegen hekkensluiter Excelsior niet verder gekomen dan een 1-1 gelijkspel.


De Kralingers waren tijdens deze half-één-wedstrijd een stuk wakkerder dan hun Haagse tegenstanders. In de eerste minuut lag de bal al achter Gino Coutinho. Van Steensel scoorde na slap verdedigend werk van de groen-gelen.


Het ging pas na rust een beetje lopen bij ADO Den Haag. Met Marc Höcher in het elftal voor Philip Luksik kwam Excelsior onder druk te staan. Na een uur spelen was het uiteindelijk Jens Toornstra die de gelijkmaker op zijn naam zetten.

Reacties

pjejohan

@MiG ja ik bedoel het als verlies we hebben niet verloren dat weet ik maar ik zie dit niet als een winst soms kan je een gelijkspel zien als winst maar deze voelt gewoon als een verloren wedstrijd en nee ben daar geen familie van
Maandag 28 november 2011 om 13:54 uur

MiG

@pjejohan: Ben je familie van Leen van Steensel? DH heeft niet verloren hoor (al voelde het misschien wel zo)
@mariankoos: Zelfs jij kunt toch niet ontkennen dat Steyn iig een zeer ongelukkig wisselbeleid voert
Maandag 28 november 2011 om 12:29 uur

pjejohan

het loopt gewoon nog steeds niet en hoe kan je nou van excelsior verliezen er is geen beleving de haagse bluf is er niet meer en die was er vaak dit seizoen niet we moeten echt een nieuwe trainer denk dat steijn eerst nog ff moet leren bij een club die in de eerste divisie meedraait want eredivisie is het denk ik nog gewoon te snel voor hem gegaan en daar kijken of het wel lukt en voor ons een nieuwe trainer die luksik snap ik af en toe niet waarom die nog meedoet en wie denkt dat dat steijn zijn schuld niet is hij maakt zelf de opstelling en bepaald ook de taktiek dus hij moet dan wel de schuldige zijn en hij moet inzien wie kunnen voetballen en hier thuishoren en wie niet verder zal ik zeggen kijk ook is naar je jeugd bij jong ado ofzo kijk of daar wat rondloopt want dat zijn jongens die meestal wel meer willen geven want dit gaat em anders niet worden dit seizoen
Maandag 28 november 2011 om 11:46 uur

mariankoos

Beste,Supporters.Steijn hield ons 2 jaar geleden in de Eredivisie,nadat Ratteveld ontslagen was toen we op degaderen stonden.Vorig jaar tijdens ons Succesjaar was steijn de grote kracht achter van de Brom.Steijn bepaalde op de achtergrond alles,en van de brom maakte daar goed gebruik van!Geniet zeer veel respect binnen Ado.Omdat hij hard maar rechtvaardig is.En daarin ook de vedettes aanpakt.tacties uitstekend ,Steijngeeft toe dat het allemaal beter moet,maar moet het doen ,zonder de Voorhoede van vorig jaar.(Bulikin,Kubic,verhoek .goed voor 40 goals)Mist vandaag Immers en Rado,Piquet,de Rijk en Leeuwin achterin.Steijn,die naar verluid 2 x een aanbieding van Nac heeft laten schieten,om bij ado iets moois neer te zetten,Verdiend meer Respect en Vertrouwen van ieder die een warm Hart toedraagt.Mijn respect heeft hij.Ado Fan J.R.
Maandag 28 november 2011 om 10:51 uur

KaleHans

Ik vind dat deze hele selectie zichzelf is moet afvragen waar die bezieling en inzet die er vorig seizoen wel waren gebleven is............. dit ligt niet alleen aan Steijn, de wissels en opstelling wel maar die inzet, beleving en strijd moet er bij die jongens op het veld al inzitten........ en ook dat mis ik al het hele seizoen. (op een paar wedstrijden na)
Jongens die vorig seizoen nog miljoenen waard zijn zijn in waarde nu sterk gedaald...... Rado, Toornstra en vooral Immers, het middenveld dat vorig seizoen overal lof oogstte presteerd dit hele seizoen al ver onder de maat........ en dit ligt volgens mij echt niet aan Steijn alleen.
Tel daarbij op dat je achterin geen echte leider hebt en voorin geen echte spits................. dan moge het duidelijk zijn dat dit niet draaiende team op drie plaatsen echt de juiste man mist, een echte spits, een centrale verdediger (een leider) en....... misschien toch een meer ervaren trainer..
Maandag 28 november 2011 om 08:42 uur

Mr. FC DEN HAAG

Nog eventjes een aanvulling op onderstaande en een persoonlijke boodschap aan onze Haagse beleidsmakers:

Beter ten halve gekeerd, dan ten hele gedwaald!


Maandag 28 november 2011 om 01:15 uur

Mr. FC DEN HAAG


Meer woorden wil ik er voorlopig niet aan vuil maken....
Ik loop mij al maanden op te vreten over het gevoerde beleid zowel financieel, zakelijk als voetbal technisch is het helaas niet om over naar huis te schrijven! De stoom is inmiddels nog steeds niet verdwenen uit mijn oren, over zoveel onkunde bij ADO DEN HAAG NV te triest voor woorden eigenlijk, kunnen ze de zaak niet gewoon opdoeken want ze slagen er toch niet in deze zwaar aangeslagen voetbal club weer op de rails te krijgen?
Binnenkort in uw eigen Haagse voetbal theater minder toeschouwers inkomsten, minder sponsorgelden en last but not least als klap op de vuurpijl volgend jaar 2012 degraderen naar de 1e divisie!
Een trieste maar terechte constatering na een half jaar is dit ADO in de huidige vorm cq staat geen cent meer waard en rijp voor de sloop....

Gelukkig ben ik geen helderziende en hoop werkelijk dat het na de winterstop beter zal gaan maar na wat ik gisteren middag in Stadion Woudestein heb meegemaakt, tart alle verwachtingen....
Het ADO Bestuur dient met onmiddelijke ingang draconische impopulaire maatregelen te treffen, anders heb ik er persoonlijk een hard hoofd in en zie ons zeer snel afdalen richting 1e divisie of sterker nog naar de afgrond!
Maandag 28 november 2011 om 00:48 uur

Mr. FC DEN HAAG

Maurice Steijn is de zwakste schakel.... U kunt gaan tot ziens bij de ADO A junioren!
Maandag 28 november 2011 om 00:20 uur

Kobus Tokus

Dit team speelde als een baggermolen. Steijn is verantwoordelijk, dus díe moet weg. Tegen Excelsior moet je verdorrie aanvallen en gewoon 3 punten in de wacht slepen! Wat doet hij? Weer schijtenbroekvoetbal met 4 man achterin 1 op 1 en dat afwachtende... Kum en Ammi die zoals gebruikelijk weer geel pakken, waardeloos... Ik zeg dat het hele elftal ook op de schop moet en niet alleen de trainer weg. Steijn moeten ze gewoon ontslaan wegens ongeschiktheid voor de functie. Als je dat argument neerlegt bij de directeur van het UWV heb je zo de ontslagvergunning binnen. Zo gaat het in elk bedrijf. Ik begrijp de input van Fräser ook helemaal niet dus mag wat mij betreft ook weg. Je hebt een trainer nodig die er verstand van heeft en zich bewezen heeft. (Ten Cate). Waarom zijn we nou wéér op de jonge en totaal onervaren trainers tour... Heeft het bestuur niks van de Meppelink en Brard periodes geleerd of zo?! Volgend jaar weer Emmen uit en Sparta thuis?
Maandag 28 november 2011 om 00:00 uur

Sven

Zouden de selectie en de technische staf in de gaten hebben dat het seizoen al begonnen is? Weten ze al dat het de bedoeling is om door de bal naar elkaar te spelen (d.w.z. zij die een groengeel gestreept shirt dragen) moeten proberen de bal in het doel van degenen die een ander shirt dragen te koppen of te schieten? Dat doel is makkelijk te herkennen omdat daar doorgaans een andere keeper in staat dan je eigen keeper. Je wordt ook niet meer betaald als je leuke hakjes of doorloopballetjes demonstreerd maar wel als je samen die bal in dat doel weet te frommelen. Ook is het handig om te weten dat als de tegenstander de bal in jouw doel probeert te krijgen dat je even niet op je haar moet letten of dat wel goed zit als de bal er per ongeluk tegenaankomt. Kan de coach mischien ook laten weten op welke plaats de tegenstander op de ranglijst staat maar ook waar de ploeg zelf staat?
Zondag 27 november 2011 om 23:28 uur

MiG

Supusepa heeft wéér bewezen absoluut geen centrumverdediger te zijn, Luksik heeft bewezen dat hij überhaupt geen verdediger is (maar eerlijk is eerlijk, hij heeft best een aardige voorzet in huis), Höcher heeft bewezen nog een serieuze kans te verdienen en Steyn/Fräser hebben bewezen een wissel in te kunnen brengen die werkelijk echt helemaal nergens op slaat (Rado)
Ik zeg: duidelijk 2 punten laten liggen
Zondag 27 november 2011 om 21:18 uur

Tja

Beste Maurice, als je met de voorkennis die je hebt Luksik op linksback zet en met zoveel geblesseerden Höcher geen basisplek geeft, mag je samen met de sint na 5 december op tranport naar Spanje.
Met Höcher en Vicento ging het beter, maar wat is er toch loos dat die gasten van ons niet vooruit te branden zijn, waar is die Haagse bluf waar is die strijd waarom we bekend staan?
Dus lieverMaurice + Luksik in december op de transfer lijst.
Zondag 27 november 2011 om 21:06 uur

Kobus Tokus

Als je niet eens van een 1ste Div club kunt winnen moet je serieus je conclusies gaan trekken voor de rest van het seizoen. De winterstop komt eraan en dan weet je waar je ongeveer staat: het wordt weer degradatievoetbal.... En als Steijn niet gauw geloosd wordt, is het dadelijk weer back to the 90`s.....
Zondag 27 november 2011 om 17:19 uur

morrison

tjonge,jonge,wat slecht zeg van excelsior,1-1 tegen ado.
Zondag 27 november 2011 om 15:48 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Morgen om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24