Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO niet langs Zwolle


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

8 december 2012 6 reacties

ADO Den Haag heeft een punt overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle. De ploeg van Maurice Steijn speelde 1-1 tegen de promovendus.


De residentieclub begon voortvarend aan de wedstrijd. Binnen vijf minuten kreeg het al drie kansen.  De opvallendste was voor Mike van Duinen. De spits speelde zich met een prachtige beweging vrij, maar ronde daarna slecht af.


Toen de Haagse storm wat ging liggen, was het PEC dat tegen de verhouding in op voorsprong kwam. Gino Coutinho werd verrast door een vrije trap die als voorzet was bedoeld.


ADO Den Haag leek nog voor rust op gelijke hoogte te komen via Jens Toornstra, maar het doelpunt werd ten onrechte afgekeurd wegens buitenspel.


In de tweede helft kende het arbitrale trio wel een goal toe aan Toornstra toen hij voor de tweede keer binnenschoot.


Zowel ADO Den Haag als Zwolle wist ondanks het open karakter van de wedstrijd niet meer te scoren, een mooie omhaal van Stanley Elbers ten spijt.

Reacties

KaleHans

Misschien is die Chanturia van Vitesse wel wat voor ons, aanvallend altijd gevaarlijk en hij mag verhuurd worden voor de rest van het seizoen.
Maandag 10 december 2012 om 17:29 uur

KaleHans

Ik ben geen absolute fan van Steijn, maar afbranden zal ik hem ook niet.
Een beetje geluk hebben we dit seizoen in de wedstrijden ook niet echt, het enigste geluk dat we hebben is dat er veel ploegen die normaal boven ons staan nu ook steeds punten laten liggen.
Feit is wel dat de ploeg steeds onsamenhangender gaat spelen, Poepon loopt meer in de weg dan dat ie goed doet en te vaak lijkt het alsof hij er niet voor wil werken. Aangezien er verder geen geld is hoop ik dat Steijn het is probeert om een aantal spelers op andere plekken waar ze beter tot hun recht komen laat spelen. En als dat betekend dat jongens als Tano en Supu vaste krachten worden dan is dat maar zo, alles beter dan hoe het nu gaat, een geschorste Chery blijkt ook al geen oplossing te zijn....
Maandag 10 december 2012 om 10:18 uur

TillValhall

@Tja

Daarin ga ik heel ver met je mee. Zeker wat betreft je achterste linie, 100% mee eens. En van Supusepa ben ik altijd al voorstander geweest.
Meijers moet samen met Holla centraal op het middenveld. Met Tano op rechts. Deze 7 man zijn je basis. Ik vind dat ADO 4-4-2 vlak moet gaan spelen, met 1 spits zal denk ik niet gaan. Geef Korte maar eens de kans. Ik wil eigenlijk wel zien wat hij kan. We hebben nu al diverse spitsenduo`s geprobeerd. Misschien werkt het samen met Vicento -al vind ik het een dramavoetballer, soms kan hij wel voor een verrassing zorgen en scoren. Dat grillige heeft ook z`n voordelen, je weet nooit vantevoren wat `ie gaat doen want het is een straat/zaalvoetballer. Het prboleem is echt de linkerkant. Ze moeten Mendes terughalen in de winterstop, al is hij van nature aanvallende mid, hij kan ook linksbuiten. Aan Elbers heb je voorlopig nog echt niks. En het is even bezien wat Doedée allemaal kan. Hij is erop gebrand om zich te bewijzen in ieder geval. En een goede keeper met heel veel lengte is altijd een welkome versterking lijkt me.
Zondag 9 december 2012 om 18:14 uur

Tja

ADO bv mag zich aanrekenen een groot risico te nemen met een beginnend coach.
Van de doorbijtende bulldog heeft Maurice een keffend schoothondje gemaakt, wekelijks worden de spelers slechter, onsamenhangend voetbal zonder zichtbaar idee.
1 Verbeterpunt gezien, Meijers nu in zijn natuurlijke positie spelend en Supusepa verdient geduld, die komt er wel.
Achterin het centrale duo twee strijders maar geen spelopbouwers, zou het duo Omeru en Horvath wel eens willen zien met op rechtsback dan malone.
Poupon verkopen in de winterstop en 4-4-2 of 4-5-1 gaan spelen zolang we vleugellam zijn.

Zondag 9 december 2012 om 16:56 uur

cadaverdog

Witte zakdoekjes voetbal
Zondag 9 december 2012 om 15:44 uur

LeB

Het onsamenhangende spel begint me nu toch wel wat zorgen te baren.

Goal van Toornstra onterecht afgekeurd, maar toch hadden ze moeten winnen.

Drie kansen in de eerte drie minuten, en er gaat er geen één in...

Matige wedstrijd van Poepon. Misschien toch maar kijken of we Fernandez van Feyenoord kunnen overnemen. Van Duinen was goed bezig.

Het was leuk geweest als we een echte vleugelspeler hadden, zoals Lukoki. Dan zou de bal niet telkens naar voren getrapt worden, maar zou ook eens een actie met mogelijk een goede voorzet tot gevolg tot de mogelijkheden behoren.
Zaterdag 8 december 2012 om 22:49 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24