Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

ADO niks wijzer met punt


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

21 maart 2010

ADO Den Haag heeft de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo niet kunnen winnen. Het belangrijke duel, dat meer weg had van een pot zomeravondvoetbal, eindigde in een bloedeloze 0-0.

Het was afzien vandaag voor de Haagse fans. VVV groef zich vakkundig in en het elftal van Raymond Atteveld ontbreekt het aan creativiteit om daar iets tegen te kunnen doen.

De eerste helft was nog de minst slechtste van de twee. ADO Den Haag creëerde een aantal kansen en verdiende het om op voorsprong te komen.

Na rust waren de rollen omgedraaid. Ondanks het defensieve spel van de Venlonaren, waren de enige kansen voor hun. VVV was het absoluut niet waard om te winnen en gelukkig werden deze paar mogelijkheden niet verzilverd.

Het enige wapenfeit van ADO Den Haag na de thee kwam vanaf de voet van Van den Bergh. Ricky van der Lat deed zijn bijnaam eer aan nadat hij een vrije trap op het aluminium schoot.

Reacties

peter-070

@MiG: Kritiek op je club leveren mag natuurlijk best, en zeker zoals het op dit moment alles behalve goed gaat, daar ben je een meelevend supporter voor.

Anders is het als er steeds berichten uit leedvermaak hier gepost worden door zich "supporter" noemende lieden. Of het nu over het elftal gaat of over de koffiejuffrouw, elke keer weer staan de zelfde vooraan met hun commentaar.

Dinsdag 23 maart 2010 om 10:00 uur

patrick

@peter-070: Je hebt helemaal gelijk! Achter de ploeg blijven staan, het is nu eenmaal zo met deze selectie en trainer, dit jaar overleven!!!!!

Maandag 22 maart 2010 om 16:33 uur

MiG

@peter-070: Jij bent idd een stuk positiever dan wij: "...Tuurlijk is het teleurstellend, tuurlijk is de voorhoede niet eredivisiewaardig, tuurlijk is het elftal niet in balans, tuurlijk zat het elftal vol opdrachten wat remmend werkte..." 

Maandag 22 maart 2010 om 16:26 uur

Tja

Komt een man bij de kassa van het ADO Den Haag stadion en legt een briefje van 500 euro neer. Vraagt de de cassiere " goh............meneer wil de hele selectie kopen?"

Zo triest speelde dit team gisteren.

Dus heer RA stap op en laat Lex  Schoenmaker het overnemen, met de restrictie dat het team inspraak heeft in de speelwijze  zorgt voor een groot amusementswaarde, de fans mogen zelf na rust 1 wissel kiezen.

(simpel aan te geven midddels ludiek spreekkoor)

Liever met bluf en en spektakel onderuit dan laf en kleurloos.

Maandag 22 maart 2010 om 16:23 uur

peter-070

Net als het elftal waren ook de supporters weer eens niet in vorm, was weer akelig stil. Echte supporters moedigen hun club aan en proberen ze naar de overwinning te schreeuwen,juist als het niet goed gaat.Lijkt mij beter dan alleen maar negatieve reacties zoals hier altijd te plaatsen.

Tuurlijk is het teleurstellend, tuurlijk is de voorhoede niet eredivisiewaardig, tuurlijk is het elftal niet in balans,tuurlijk zat het elftal vol opdrachten war remmend werkte. Maar toch zijn er weer kansen geweest tegen een tegenstander die duidelijk voor de 0-0 kwam. Gelukkig kwam er volgens "de voetbalwet" geen tegendoelpunt in de 2de helft. Blijf achter de ploeg staan,en laten we hopen op de goede afloop en dat er volgend jaar wel een echt team staat met een echte trainer!

Maandag 22 maart 2010 om 14:19 uur

Der Rudy

Moedeloos wordt jer er van. Het begon zo aardig, het zonnetje scheen en de opkomst was prima.

 

Maar ja, dan begint een potje zomeravondvoetbal dat 's middags wordt gespeeld, met twee teams die niet willen en niet kunnen. Als ze nog twee uur hadden doorgespeeld dan had nog niemand geschoord.

 

En aan wie ligt dat dan ? Je kan iedereen opnoemen tot en met de materiaalman. Misschien is het wel de schuld van de koffiejuffrouw. Wie het echt weet mag het zeggen.

 

Degene die er in negatieve zin boven uit stak was de Milic. Een voorzet op maat van links en meneer presteert het om zijn kop in te trekken zodat de bal voorbij het doel vliegt. Iedere speler uit de amateurs had die bal er in gekopt. Kwestie van tegen de bal aanlopen met je harses.

 

Al die verhalen of zijn jeugdige leeftijd en wonen en werken in een vreemd land kan allemaal waar zijn. Presteren moet je overal!

Maandag 22 maart 2010 om 14:15 uur

Nils

Aanjager Buys werd wmb zeer gemist. RvdB zat idd totaal niet in de wedstrijd en tot overmaat van ramp schiet hij die vrije trap weer eens op de lat. Laat Knopper of Luyckx een keer een vrije trap nemen, denk ik dan. Oper lijkt nu al een totaal overbodige "aankoop" want die voegt helemaal niets toe en hij bewijst eigenlijk alleen maar waarom hij op een Chinees bijveldje liep te ballen. Milic is ronduit K*T , hoewel hij het gister niet slechter deed dan Oper [maar dat zegt heel veel over Oper] Als noodgreep werd nu Horvath naar voren gestuurd en die mis ik soms als we een corner mee krijgen omdat hij redelijk kan koppen, maar hij is natuurlijk geen spits. Je had het net zo goed met Fabio en/of Powel kunnen blijven doen [hoewel wij dan ook waren blijven mekkeren natuurlijk] Het trieste is dat we natuurlijk met de rust al met 2-0 voor hadden moeten staan, tja

Maandag 22 maart 2010 om 12:30 uur

Hairos

@BBoy Ron001

Als kenners moeten jullie toch hebben zien aan komen dat een ploeg met twee niet meeverdedigende spelers (onze lieverd Rick en ex-topper Knopper) nooit resultaat kan halen. De kracht van elk elftal wordt bepaald op het middenveld. en daar falen we. Geen kracht op het veld, wel veel praten daar buiten. Bedankt Wetzel voor het halen van Rick de Lat. Naar de kloten

Maandag 22 maart 2010 om 12:06 uur

Ron001

Het was zwaar kl...

Maar de 1e ste helft moet je scoren!! (Kan de trainer niets aan doen!!) Ja volgens mij was het een pingel (hands met 2  handen!??)

Enmaar te zwijgen over de op geleggde kansen!! Luyiks had zeker moet scoren!!! Heel veel tijd om de bal aan te nemen, controleren en een hoek uit te zoeken!! Maar nee blind op het doel schieten.....

Maar de 2e helft was de pijp weer eens leeg!!! Ik weet het niet maar je kan wel vol gas gaan (Wil iedereen) maar je moet er wel de spelers voor hebben!! Kijk maar als ze voluit gaan!! hooguit 20 minuten en dan zakt het weer inelkaar en komt de tegenstander er heel makkelijk overheen!!!! Jammer....Maar als je dit ziet kan je de beste trainer van de wereld hebben maar die doet het niet veel beter!!! (Ik hoorde alles of niets roepen!! is leuk maar als je dalijk nc ontloopt op 1 punt staan we allemaal weer te juigen en hebben we een wereld trainer.... Ik zeg: koester ieder punt wat je pakt.)

Op naar Nac en KNALLEN MET DIE BALLEN.......

Maandag 22 maart 2010 om 11:24 uur

blijf toch me cluppie

je ziet gewoon aan het opbouwen van achter uit(dat heen en weer geschuif)dat dat de opdracht is van de trainer, rustig proberen op te bouwen heet dat,pff ik word hier zo moe van,deze spelers kunnen heus wel voetballen, maar ze worden het veld in gestuurd met de opdracht om met de handrem te spelen, deze trainer is nog laffer dan laffe Frans,je ziet aan de houding van sommige spelers dat ze het ook niet eens zijn met dat behoudende voetbal,ze hebben helemaal geen zelfvertrouwen meer,ze willen best wel vooruit voetballen maar dat mag niet van Keppeltje.

Maandag 22 maart 2010 om 09:54 uur

buidel

 

RKC is geen bedreiging. Waarom speelt ADO zo behoudend , waarom niet vol gas er op , het liefst met 4 aanvallers.

12500 bezoekers , en dan dit..............schandalig !!!!! RA staat in

de dug out als een dooie vogel , muv Kum en Toornstra en Verhoek , loopt het elftal als een stel bejaarden over het veld te sjokken, vooral aanvallend gaat het zo gigantisch langzaam , een eitje voor de VVV verdedigers. Wat een seizoen......................

Maandag 22 maart 2010 om 08:24 uur

B. Boy

Wat een schande !!!!! zoals die Atteveld dit elftal laat voetballen , iedereen kan zien dat niemand voor deze trainer wil spelen , als hij een heel klein beetje zelfrespect heeft stap hij op die praatjes maker .

De laatste 3 thuis wedstrijden waren niet om aan te zien alleen maar verkeerde wissels en verkeerde opstellingen , met deze orentrekker winnen wij zelfs in de nacompetitie geen enkele wedstrijd .

DUMPEN MET DE SLECHTSTE TRAINER DIE WIJ OOIT GEHAD HEBBEN BIJ ADO DENHAAG !!!!

 

Maandag 22 maart 2010 om 00:17 uur

peet

Milic is het lachertje van het gehele betaalde voetbal.Onbegrijpelijk dat deze man nog steeds speeltijd krijgt.  Liever Immers, Hulst, of desnoods Horvath of soltani in de spits. Maar aub geen Milic meer.

Oper mag van mij ook worden weggestuurd. Onbegrijpelijk dat Carraciolo en Powel zijn verhuurd.

Zondag 21 maart 2010 om 23:13 uur

Hermanos

Soms heb je hoop op een overwinning. Flitsen in de eerste helft gaven die hoop. Toch bleef het veel te traag voetbal zonder professionele inzet. De tweede helft toen voelde ik dat er zo ontzettend veel mis is met dit elftal. Vloet kon er 2 jaar geleden ook niet veel mee, maar je zag voetbal, maar daarna werd bijna elke wedstrijd een zielige vertoning. En voor 12500 bezoekers mag je aan klantenbinding denken. Atteveld en de rest zijn stuurloos en tempoloos dit elftal aan het leiden. Dat kan zo niet, maar wat dan???

Zondag 21 maart 2010 om 23:10 uur

ggf

Tja, het was weer niet best.

Maar om eerlijk te zijn; niet slechter dan de tegenstander.

En dat was ook vandaag weer niet de eerste keer.

Natuurlijk zegt het veel over de kwaliteit van het ned. voetbal op dit moment. 

Het zal heel moeilijk worden; toch leeft ADO nog steeds en kan na een een (gewonnen) wedstrijd ineens alles anders lijken.

Willem 2, Sparta en Vitessse (om er maar 3 te noemen) bakken er echt niet meer van.

Ik blijf hopen.

Zondag 21 maart 2010 om 22:51 uur

Kobus Tokus

FC Den Haag is het zwarte schaap van de Eredivisie en heeft niks op dit niveau te zoeken. Wat een natte krantenwedstrijd was dit zeg.... 10 tegen 1 dat je in de play offs -als we al niet direct degraderen- zware klop krijgt van de Eagles, Cambuur en dergelijke teams. Die zijn véél sterker dan wij. ADO is een goede middenmoter/suptopper voor in de Jupiler, meer zit er gewoon niet in.

Zondag 21 maart 2010 om 21:10 uur

Peco says

Rien ne va plus.

Het rouletterad draait en we zien wel waar die na 34 wedstrijden op blijft staan.

Hieronder staan reacties waar ik me in kan vinden, Wim vraagt zich af hoe Den Haag het in Brazilië zou doen, ik vroeg me tijdens de wedstrijd af wat een Engelse 1st Division supporter van deze Eredivisiewedstrijd had gevonden, met alle respect voor de goede bedoelingen van de spelers was het vooral traag en maar een paar spelers die echt bewegen.

Jammer dat er niet gewoon eentje invliegt dan gaat die wedstrijd de boeken in met 1-0 en lullen we nergens meer over en zitten de spelers relaxter in de bus naar Breda dan nu.

Wat ik me wel afvraag is wat Milic en Horvath in die spits te zoeken hebben samen, zet dan Soltani neer, die wisselt zijn dramamomenten toch af en toe af met goede voetballende acties waar dreiging uit komt of een goeie kopbal op doel.

Sorry voor Bogdan maar hij mistte gewoon een 100% kans, die had ik er echt ingekopt die voorzet maar het is faalangst gecombineerd met niet kunnen koppen en positie kiezen.

Dat schot was ook een zeperd, dat had gewoon de 1-0 kunnen zijn, komt die voor de voet van Soltani (of Harry van der Laan op zijn huidige leeftijd) dan volgt er een snelle rush richting doel en een schuiver danku-dag 1-0.

Maar nee hoor, onze prutser van 2 meter 5 heeft eerst drie seconden nodig om de bal te controleren en mikt dan zijn schot

met een snelheid die niet geflitst wordt binnen de bebouwde kom 15 meter naast... ik denk dat die beter kan gaan vakkenvullen want hij kan overal bij op de bovenste plank.

Die twee kansen waren geen kleintjes hoor, en in beide gevallen gaat die knikker niet eens richting het doel... echt een dramatisch HVB-niveau.. .sorry voor de HVB-ploegen...

Genoeg gezeik, want daar wordt je toch niet wijzer van.

Waren er nog positieve dingen dan vandaag?

Ja.

De wedstrijd duurde maar 90 minuten en geen 2 uur (hoeveel mensen zouden die wedstrijd op Eredivisie Live uitgekeken hebben?... drie of vier?)

Bosschaart speelde best safe achterin.

Kum speelde een goede pot afgezien van wat weirdopasses.

Toornstra is de creatiefste voetballer van allemaal op dit moment...en de jongste.

Knoppertje kan lekker conditie en wedstrijdritme opdoen, hij speelde 1 van z'n mindere wedstrijden maar schijt eraan, hem zal je nodig hebben hoor in de laatste zes of tien wedstrijden.

Groengeel Hart TV was weer lekkar bezag voor de wedstrijd.

De spandoeken waren GROTE KLASSE...

Als de helft van de bluf en creativiteit van die spandoeken op het veld te zien zou kunnen zijn dan hadden we rond de plek van Heracles gestaan.

Moraal van het verhaal: beter blijven we er rechtstreeks in want in die hele XXXnacompetitie speel je tegen ploegen die niets te verliezen hebben en voetballend op dit moment misschien meer in huis hebben (creativiteit, geen angst): GAE en Cambuur.

Punten halen mannen GVD!

Ik denk drie zeges en je bent safe want Vitesse, Sparta en Willem II die hebben een zwaar boutprogramma in vergelijking met ons.

Werk ze allemaal en op naar Breda vrijdag

 

Zondag 21 maart 2010 om 21:05 uur

Rikkie

Denk dat ze als de dood zijn om te verliezen en na een welwillend begin gaan ze voorzichtiger spelen, beter 1 punt dan helemaal niets..

De angst regeert..

Toch gaan we het net redden.

Zondag 21 maart 2010 om 20:59 uur

lol

Degraderen graag! We worden uitgelachen op deze manier.

Dan maar liever `out of the picture` stuntelen in de Jupilar.

Al doet ADO me nog meer denken aan een amateur club.  

Zondag 21 maart 2010 om 19:39 uur

Tja

VVV wilde niet wij konden niet.

Het niveau was erbarmelijk. De angst regeerde.

Misschien tijd voor een andere aanpak, nl de koppies leeg maken.

Men hure een grote legertent, overalls, bepakking en kistjes.

Reis af naar de Ardennen en ga daar 4 dagen op overlevingstocht met volle bepakking, tussen door kanovaren, kajakken, met zware balken en touwen  aan de gang en per team zien wie het snelste een rivier kan oversteken, daarnaast ter ontspanning paintballen een bioscoopje, in de avond een afzakkertje in een van de vele gezellige Belgische kroegjes. Een kok meenemen die weet wat sportmensen moeten eten. De laatste dagen wat licht trainen op spel hervattingen, de keepers en buitenspelers individueel beter maken. Geen onderlinge partijtjes

En dan knallen.

Zondag 21 maart 2010 om 19:19 uur

Wim

Ricky van den Bergh's spel is feitenlijk de afspiegeling van heel het elftal. Inspiratieloos. Gebrek aan creativiteit. Technisch onvermogen. Geen structureel samenspel. ADO Den Haag doet het feitenlijk heel goed voor een ploeg die absoluut niet voetballen kan. Alleen op basis van goede wil en fysiek geweld kun je het kennelijk toch nog tot de nacompetitie redden. Mijn Braziliaanse vriend (werkzaam bij São Paulo) stond er verbaasd van dat de "groengelen" op het hoogste niveau in Nederland spelen. "Zo'n ploeg zou in Brazilië vier klassen lager spelen" mailde hij mij onlangs nadat ik hem een aantal wedstijden op DVD gestuurd had. "Ajax, PSV en FCTwenthe zouden op het hoogste plan in Brazilië wel meekomen" zei hij glimlachend.    

Zondag 21 maart 2010 om 18:58 uur

ozz

Er hing een soort "deken" over het elftal, of er met de handrem er op gespeeld werd. Waar was de  haagse bluf???

Zondag 21 maart 2010 om 18:31 uur

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Crysencio Summerville Shaquille Pinas

Laatste wedstrijd

Logo AZ Logo ADO Den Haag
4-0
7 maart 2020

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax vCL 25 - 56
2 AZ vCL 25 - 56
3 Feyenoord EL 25 - 50
4 PSV vEL 26 - 49
5 Will.II vEL 26 - 44
6 FC Utrecht 25 - 41
7 Vitesse 26 - 41
8 Heracles 26 - 36
9 FC Groningen 26 - 35
10 Heerenveen 26 - 33
11 Sparta R'dam 26 - 33
12 FC Emmen 26 - 32
13 VVV-Venlo 26 - 28
14 FC Twente 26 - 27
15 PEC Zwolle 26 - 26
16 Fortuna Sit. 26 - 26
17 ADO Den Haag 26 - 19
18 RKC Waalwijk 26 - 15