Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO nipt langs negen van Excelsior


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

16 oktober 2010 21 reacties

ADO Den Haag heeft in een spectaculair duel drie punten gepakt tegen Excelsior. Er stonden nog maar negen Rotterdammers in het veld toen Bulykin vlak voor tijd de winnende 2-1 scoorde.

 

Het spektakel was deze avond niet zozeer van toepassing op het spel. De residentieclub speelde niet best. John van den Brom omschreef het als niet voetballen, maar reageren op Excelsior.

 

De Kralingers waren in het begin van het duel dicht bij de openingstreffer. Voormalig ADO Den Haag-aanvaller Guyon Fernandez zag zijn inzet op de paal belanden.

 

Na een half uur sloeg uit het niets de vlam in de pan. Radosavljevic ging met zijn elleboog een kopduel in en haalde zich vervolgens de woede van alle Excelsiorspelers op de hals. Vlak voor rust kregen de Rotterdammers ook nog eens een penalty, die werd verzilverd door Vincken.

 

ADO Den Haag had het na de pauze erg lastig, maar het tij keerde snel. Eerst scoorde Kubik de gelijkmaker en even later werd Exceliorverdediger Nelom van het veld gestuurd na een opstootje met diezelfde Slowaak.

 

Kort daarna moest ook Pastoor, de trainer van de bezoekers, de kleedkamer opzoeken na aanmerkingen op de leiding.

 

Alsof dat nog niet genoeg was kreeg ten slotte ook Nieveld rood, na het neerhalen van de doorgebroken Kubik. Het scheelde weinig of er kon in de Excelsiorkleedkamer geklaverjast worden.

 

Het leek er even op dat de Haagse spelers geen winst konden boeken met de numerieke meerderheid, maar in de laatste minuut van de officiële speeltijd was het de Russische goalgetter Bulykin die het goed gevulde stadion liet ontploffen.
 

Reacties

update

UPDATE: ADO Den Haag gaat zelf proberen om Bulykin van Anderlecht te kopen. "De strategie van Anderlecht is om Dmitri te verkopen, ze hebben hem dit seizoen bij ons in de etalage gezet. Ons streven is nu om hem in Den Haag te houden", meldt clubeigenaar Mark van der Kallen aan Voetbal International.

De huidige nummer zes van de Eredivisie is ook van plan om Frantisek Kubik aan de club te binden. De gesprekken met diens eigenlijke werkgever AS Trencin zijn al opgestart. "Het gaat de goede kant op, ik verwacht dat we daar wel uit komen met Trencin", meldt Van der Kallen. "Maar zekerheid hebben we natuurlijk pas als de handtekeningen gezet zijn."


 

Maandag 18 oktober 2010 om 18:44 uur

070

ik vond van den bergh goed invallen, erg enthousiast en fel. De verdediging was een rommeltje..

Kubik speelde best goed, zijn acties lukte dan wel niet altijd maar hij probert ze wel altijd en geeft nooit op. Coutinho had een superredding, echt geweldig en bij die penalty zat ie tenminste in de goede hoek..

misschien weer leeuwin of vd bergh voor bosschaart? die bakte er niet veel van...:(

Maandag 18 oktober 2010 om 16:40 uur

Rennie

Waarschijnlijk wordt onze verdediging een stuk beter wanneer Bosschaart gewoon op de bank zit.

Deze jongen is echt de zwakke schakel van dit ADO, het probleem is dat hij zichzelf erg goed vind.

De onvrede die hij uitte toen hij werd gewisseld vanuit tactisch oogpunt geeft grote blijk van onprofessionaliteit.

Bosschaart eruit en Ricky erin!

Maandag 18 oktober 2010 om 14:51 uur

Wim

Die verdediging! Kun je vanaf de eerste competitiedag een horrorfilm voor ADO fans van maken. Geen forechecking, geen rugdekking, te langzaam, constante neiging om achteruit te lopen, hun man niet in het visier houden, geen balafpakkers, het lijkt erop dat ze maar gewoon wat op goed geluk aanrommelen. Het is een wereldwonder dat ADO zo hoog staat. Ik ben er wel blij mee maar hoelang gaat dit nog goed?

Zondag 17 oktober 2010 om 21:48 uur

Sven

Er wordt me hier toch een partij scorebord onderbuikgevoel gespuit. Als er geen verandering komt in dat hotseknots begonia voetbal staan we na vijf wedstrijden weer in de degradatie zone. Thuis op het nippertje winnen tegen negen man van een 1e divisieclub! ADO begint een beetje op FC Geluk te lijken.

Zondag 17 oktober 2010 om 21:37 uur

ADO4ever

Geen al te beste wedstrijd, maar iig gewonnen. Coutinho komt lengte tekort, vooral bij ballen van opzij is 'ie kwetsbaar. Pellatz op doel. En de veldopstelling kan ook wel wat sterker. Beter gaan we 3-4-3 ruit spelen. Toornstra moet dichter op de aanval, korter achter Bulykin spelen. Derijck en Rado kunnen elkaar afwisselen door steeds een van de twee te laten doorschuiven naar het middenveld. Die twee liggen elkaar wel en daarom zou het gunstig zijn om het systeem daarop af te stemmen zodat die twee meer met elkaar in verbinding staan.

 

Pellatz

 

Leeuwin, Derijck, Supusepa

 

Ranko, Rado, Toornstra, Visser

 

Verhoek, Bulykin, Kubik

Zondag 17 oktober 2010 om 21:18 uur

john gennissen

pastoor is een slechte verliezer en een leugenaar en

een huigelaar 

Zondag 17 oktober 2010 om 20:59 uur

john gennissen

als het zo door gaat worden we kampioen   waarom niet

wie is ajax                  psv kunnen we ook hebben

Zondag 17 oktober 2010 om 20:56 uur

Diego

Ik moet zeggen dat ik Ricky deze wedstrijd toch wel weer gemotiveerd heb zien invallen (lekker er bovenop) en dan hij wel de aanzet was tot het eerste doelpunt. Zal hij dan toch nog een keer willen?

Ik vind dat we hem na deze wedstrijd toch het voordeel van de twijfel moesten geven. ;)

De hele wedstrijd dacht ik dat we toch nog zouden winnen ook al stonden we een groot gedeelte achter met 0-1.

Geen idee waar die eurforie van mij vandaan kwam.

6de mensen. Hoe lang geleden is dat wel niet na negen wedstrijden in de eredivisie ? :P

Zondag 17 oktober 2010 om 14:01 uur

kenner

Slechtste wedsrijd van het seizoen maar toch 3 punten.

Voor de komende westrijden Rado, Derijck centraal achterin. M.Pique op links.

Zondag 17 oktober 2010 om 13:15 uur

MuG

Waar is de beroemde middennoord gebleven???? Mischien moeten de verschillende supportersgroepen maar eens gaan praten, want dit sfeerloze gedoe is een schande en Den Haag onwaardig!

Gelukkig wel 3 punten, en meer dan terecht!

Zondag 17 oktober 2010 om 12:38 uur

Pascal

Complimenten voor de spelers, ook slechte wedstrijden worden nu gewonnen. Bosschaart is een onprofessionele eikel die er werkelijk helemaal niets van begrijpt.

Zondag 17 oktober 2010 om 12:00 uur

Veteraan

Inderdaad straalt de Kidstribune meer ADO enthousiasme uit dan de rest van het stadion. Als het even niet meezit wordt het muisstil op Middennoord. Grote pluim voor Kubik. Prima doelpunt en hij declasseerde Excelsior persoonlijk met twee rode kaarten.

Zondag 17 oktober 2010 om 11:43 uur

Der Rudy

 

Voor entertainment moet je naar het theater of naar de bioscoop. 

 

Sfeer?  ... matig 

 

Drie punten is het enige wat telt. 

Zondag 17 oktober 2010 om 11:17 uur

ozz

Vorig jaar verloren we dit soort wedstrijden. Het was zeker niet de beste wedstrijd van het seizoen, een aantal spelers bleven onder de maat, dat kan gewoon een keer gebeuren. Maar toch 3 belangrijke punten tegen een excelsior dat vooraf zoveel sympathie in de media had gekregen. Excelsior bleek echter met afstand de onsportiefste ploeg met een hele enge trainer die ik dit seizoen heb gezien. Die fernandes wil ooit graag weer terug bij Den Haag, maar hij vond het nog even nodig om Kum een doodschop te geven, NA het laatste fluitsignaal! Ook al komen er nu wat zwaardere tegenstanders aan, een puntje wegsnoepen ergens in het boerenland zal zeker gebeuren, let maar op!

Zondag 17 oktober 2010 om 11:16 uur

MiG

Zelfs als het voorin niet draait scoren Kubik en Bulykin, dat is idd het grote verschil met de voorgaande seizoenen. Het spel van gisteren deed overigens wel aan die voorgaande seizoenen denken en dat willen we niet. Derijck was bijzonder matig terwijl hij normaal de sterkhouder is achterin. Ik ben geen fan van Coutinho maar hij hield ons wel in het leefnet met die redding vlak na rust, anders komen we 0-2 achter en dat was het wel erg lastig geworden om nog punten te pakken. Maar goed, spelen als een drol en toch winnen, lekkâh hôah :P

Zondag 17 oktober 2010 om 11:12 uur

sfeervol

@remco070

De sfeer is inderdaad nog niet wat het moet zijn, heeft kale Theo gelijk in. We zijn zeker op de goede weg maar het is nog niet super. Een kolkende sfeer in het stadion is een echte 12e man en zal nog meer punten opleveren.

Zondag 17 oktober 2010 om 10:23 uur

Mitchel

Kwa spel beetje het ado van vorig jaar gezien.

als we vorig jaar intikkers als bulykin en kubik hadden

ook al waren ze makkelijk in te tikken maar je moet er wel staan!

dat is ook een groot verschil van ado van dit seizoen en vorig seizoen, vorig seizoen hadden we nooit van excelsior weten te winnen zonder de definitieve afmaker;)

 

voor de rest spelen we normaal gewoon goed voetbal.

 

iemand hier mee eens dat dat ook het grote verschil is van ado?

Zondag 17 oktober 2010 om 02:31 uur

remco070

kale theo weet niet waar jij heb gezeten tijdens de wedstrijd  er was zeker wel sfeer misschien moet je wat vaker in het vak komen zitten in plaats van de wc!!!!

Zondag 17 oktober 2010 om 00:46 uur

Dennis 070

Helemaal niet goed, maar wel spektakel!

Klantenbinding zal het niet geweest zijn, maar wat was het mooi een uitverkocht stadion te zien ontploffen. Slecht gespeeld, maar wél 6e plek jongens.

 

Bulykin kan naast Mansveld op het Haagse Heldenplein komen als dat zo doorgaat.

Zaterdag 16 oktober 2010 om 23:47 uur

kale theo

weer geen sfeer,de kids tribune daar moeten we het mee doen;(

Zaterdag 16 oktober 2010 om 23:35 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
29 april 2024 om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 35 - 74
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 35 - 70
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 ADO Den Haag 35 - 59
6 Graafschap 35 - 59
7 Jong AZ 35 - 52
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 35 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 35 - 45
13 VVV-Venlo 35 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 TOP Oss 35 - 32
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 35 - 24