Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO onderuit in Almelo


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

15 mei 2011 12 reacties

ADO Den Haag heeft de competitie afgesloten met een nederlaag tegen Heracles. De wedstrijd, waar voor de residentieclub alleen het kapsel van Matthijs van Nieuwkerk op het spel stond, eindigde in 3-0.


Het was geen geweldige voetbalmiddag in Almelo. De wedstrijd kabbelde rustig voort en leverde in de eerste helft één kans voor Heracles op.


Voor de ploeg uit Almelo stond deelname aan de play-offs op het spel en  met dat in het achterhoofd wisten ze de wedstrijd in de tweede helft naar hun hand te zetten. 


Door deze nederlaag eindigt ADO Den Haag op de zevende plaats. Dit betekent dat Roda JC de eerstvolgende tegenstander is in de strijd om Europees voetbal in de play-offs.

Reacties

tommy

@indirecta

Jij bent vermoeiend man

Er is helemaal nergens wat bekend over ruzie of een vertrek van brom.

Hij is een winnaar en heeft nu 4 keer achter mekaar verloren natuurlijk baalt ie.

En de meesten jongen liggen gewoon nog vast komend jaar.

Plus komen paar goede jongens al bij.

En in het ergste geval is immers komend jaar spits nou die maakt er ook wel 15.

Verhoek kan wat mij betreft voor het goede bedrag weg, maar als er niemand voor hem komt. (kans is best wel groot zoals die laatste weken ook al speelt) draait hij misschien wel bij en gaat ie weer normaal doen.

Ik wil ook wel dat iedereen blijft, maar dat heb je niet in de hand zo grote club ben je niet.

Voor het zelfde geld gaat derijck weg komt er een goede vervanger of speelt beugelsdijk komend jaar de pannen van het dak en dan zegt iedereen joh derijck goede speler, maar we hebben nu ook goed centrum.

Gewoon seizoen uitspelen en komend jaar weer knalluh :D

 

 

Maandag 16 mei 2011 om 10:37 uur

Zo kan je het ook bekijken

Ik vind 4 nederlagen op rij ook iets teveel van het goede, maar we hebben gisteren wel FC Kutrecht uitgeschakeld voor de playoffs, dat is alvast 1 serieuze concurrent minder

Maandag 16 mei 2011 om 08:45 uur

MiG

Okay, het einde was een beetje een anti-climax met 4 nederlagen, maar het was sowieso een TOP seizoen met een toetje waarin wmb niets moet en alles mag. En over volgend seizoen valt nog helemaal niets te zeggen want idd wie gaan er, wie blijven er enz. We zullen het wel zien...

Maandag 16 mei 2011 om 07:58 uur

KaleHans

Ik ben bang dat als ze met deze instelling spelen tegen Roda er weinig te behalen valt.   De wedstrijd tegen Twente was een mooie, met een goeie instelling, maar de paar laatste wedstrijden.........

Ik vind ook dat v.d.Brom de jongens de laatste paar wedstrijden erg behoudend laat spelen, waar is dat vroege jagen, vastzetten op eigen helft en die vloeiende combinaties?   Misschien dat dit seizoen met deze speelwijze inderdaad iets te lang duurt?

Laat ik dan nog maar hopen op een positief toetje met als beloning Europees voetbal en daaraan vast het feit dat bepalende spelers (lees vooral Bulykin en Derijck) blijven.

Maandag 16 mei 2011 om 07:52 uur

Indirecta

Er is denk ik toch iets aan de hand. Blijft van den Brom wel? Zijn positieve uitstraling is weg. Er er ruzie in de groep? Spanningen tasten de creativiteit van spelers maar ook van de trainer (zelfs van een hele technische staf) aan. Die play-offs wordt helemaal niets. ADO heeft ook niets in Europa te zoeken. Ze zouden met geluk door de eerste ronde kunnen komen maar meer ook niet. Ik vrees dat dit mooie seizoen een toevalstreffer is en dat we volgend seizoen weer gewoon waarschijnlijk met een super onervaren ploeg en een andere trainer moeten knokken om niet te degraderen. Dat heeft ook zijn leuke kanten. Heerlijk toch als je dan weer op de 15e plaats eindigt. 

Zondag 15 mei 2011 om 23:54 uur

Kobus Tokus

@R.E., yep, maar Van den Brom had de jongens opdracht gegeven om behoudend te spelen hé... De competitite is namelijk al gespeeld dus de wedstrijd tegen Heracles ging al nergens meer om, we zijn als 7de geëindigd en het had niks uitgemaakt of dat de 6de plaats had geweest. Hij wilde de krachten sparen voor de play offs omdat de spelers gewoon duidelijk vermoeid aan het raken zijn, het is een heel inspannend jaar geweest. Het heeft dus vast en zeker niet met laksheid te maken. Ben benieuwd hoe de selectie er volgend jaar uit gaat zien. Ik denk dat alle drijvende krachten voor zover transfervrij/niet te behouden vertrekken, en er veel Beloften definitief door zullen stromen naar de eerste selectie. Als je ziet hoe jongens als Liefden, Van Duinen, Elbers, Van der Dussen en Köksal er elke wedstrijd weer voor gaan.... En Van den Brom kan ook gewoon Jansen of Grimberg in de spits zetten, die zijn veel beter dan Brouwer.

Zondag 15 mei 2011 om 22:54 uur

R.E.

Reactie op Peet (en Kobus en Rudy): sorry hoor, maar jullie instelling (bijna net zo anti-020 als pro-ADO) is ook te zien bij de spelers zelf (en niet alleen bij Immers), waardoor ze zich tegen Ajax nog wel kunnen opladen maar daarna niet meer, waardoor zij alle wedstrijden verliezen. Leuk hoor, na de winst tegen Ajax "helemaal niets in Amsterdam" zingen, maar wie lacht er het laatst? Een goede les voor de toekomst en hopelijk al voor de playoffs: ALTIJD spelen met dezelfde inzet als tegen Ajax! Dat is het volgende stapje dat wij moeten zetten om een permanente (sub)topper te worden.

Zondag 15 mei 2011 om 21:07 uur

Kobus Tokus

@Der Rudy, the feeling is mutual.......

 

Wat zoekt FCDH in de play offs als je Heracles niet weg kunt vagen maar wel o.a. 2x overtuigend van de (zum kotzen)kampioen wint??? Ik denk dat het seizoen voor onze jongens net iets te lang geduurd heeft.....  Laten we het daar maar op houden.

Zondag 15 mei 2011 om 19:02 uur

Der Rudy

Weet niet waar ik meer bedroefd over ben. Over het verlies van ons team of over de winst van die .............

 

Met Landzaat als omgekochte doelpuntenmaker. 

 

Het was een voetbalmiddag om snel te vergeten. 

Zondag 15 mei 2011 om 18:21 uur

ome john

nu gaat bulikin zeker weg en de rest ook  de rek is er uit zoals voorspelt totaal inspiratie loos  geen schim meer van wat ado was                          

nogmaals waarom geen jordi brouwer ?  meneer van de brom ?

wesly verhoekis geen schim meer van wat hij was  er zal weinig gebeld worden naar zij zaken waarnemer , dus is bulikin ook niet meervan waarde

foutje na foutje  volgend jaar beter ik ben benieuwd .

Zondag 15 mei 2011 om 17:34 uur

bertje

Waar is dat schuim op de bekken gevoel,we hebben niks tezoeken in de play-offs.

Zo als we nu spelen zijn we net zo sterk als vvv.

Jongens schaam je voor de lasste weken.

Zondag 15 mei 2011 om 17:09 uur

peet Ignacio

Immers 5 wedstrijden geschorst voor het lied wij gaan op joden jacht.

Daarna ADO niets meer gepresteerd. Heel Ajax inclusief trainers en bestuur dansen op het lied wie niet springt is een jood. Wat zal de straf voor AJAX worden.? Ik vind dat de gehele selectie bij de eerst volgende wedstrijd ook geschorst moet worden. Het moet wel eerlijk blijven

Zondag 15 mei 2011 om 17:04 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Morgen om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24