Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO onderuit in Enschede


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

18 september 2011 18 reacties

Er was weer niks te halen voor ADO Den Haag in Enschede. De ploeg van Maurice Steijn kreeg vijf doelpunten om de oren en verloor met 5-2 van FC Twente.


De wedstrijd begon nog aardig. Nadat er al een keer discussie was over een vermeende penalty voor de residentieclub, ging de bal na een klein kwartier spelen wel op de stip. Lex Immers werd op fraaie wijze vrijgespeeld door Charlton Vicento en vervolgens onderuit getrokken door Fer. De oud-Feyenoorder mocht van groot geluk spelen dat de Belgische arbiter Gumienny hem niet zijn twee gele kaart gaf.


Het was Immers zelf die het klusje vanaf elf meter klaarde. Lang kon ADO Den Haag niet genieten van de voorsprong. Twente kwam als snel terug via Janko.


De gelijke stand bleef tot de rust op het scorebord staan, maar na de thee kwam daar snel een eind aan. Twente profiteerde van de zwakke Haagse defensie en scoorde vier keer. Tussendoor maakte John Verhoek nog zijn eerste doelpunt, maar dat kon een nederlaag niet meer voorkomen.

Reacties

Kobus Tokus

@Harold maakt niet uit. En tuurlijk zijn die drie jongens nog niet rijp voor een vaste plek bij de eerste 11. Maar wat ik bedoelde te zeggen is dat het geen kwaad kan als je ff een paar wedstrijden wat andere jongens erin zet. Gewoon eens aan het niveau laten ruiken, en misschien pakt het juist wel heel goed uit? Want dit zijn jongens die juist níet gewend zijn aan die druk van het moeten presteren dus kunnen ze heel onbevangen hun spel spelen. Dat is ook een stukje people management zeg maar. Na 2 weken of zo haal je ze er dan weer af. Dan hebben die anderen die je er eventjes uit laat wat rust gekregen en hebben ze hun hoofd even leeg kunnen maken. Begrijp je wat ik bedoel? Ik vind trouwens wel dat Elbers langaampies aan gebracht moet gaan worden want Höcher is een drama en Vicento is gewoon géén linksbuiten [maar een schaduwspits voor in een systeem waarin je met 2 centrumaanvallers speelt], dus je hebt geen alternatief op die plek dan Elbers en idd Japie (die tweebenig is).
Dinsdag 20 september 2011 om 12:15 uur

harold

@ Kobus Tokus.
Ik respecteer zoals je weet altijd je mening...maar wat je nu voor opstelling neerzet is gewoon lachwekkend....
De vogel (had je gister op de toekomst moeten zijn bij jong ado dan had je gelijk gezien dat de een grote miskoop is).

Japie (idem dito, lekker in het amateurteam laten spelen daar hoort hij thuisI)

Elbers (groot talent maar zeker nog niet rijp voor 1, lekker lasten groeien in beloftes)
Dinsdag 20 september 2011 om 07:15 uur

Kobus Tokus

@Supporter 4 life kan me niet helemaal in je opstelling vinden goz... Ik vind dat te veel spelers die normaliter tot de eerste 11 behoren momenteel niet goed genoeg/niet in vorm zijn voor een plek in de basis. Dus ff wat andere jongens erin die ook graag een kans willen en het in mijn ogen zeker weten kunnen.

De Zwart


Horváth Mörec (na w-stop N`Toko)
Leeuwin Supusepa

Rado De Vogel
Chery

Japie Van Duinen Elbers
Maandag 19 september 2011 om 20:56 uur

supporter 4-life

en breng die hocher aub niet meer evenals vicento laat cherry gewoon linksvoor staan en motherfuck die luksik
Maandag 19 september 2011 om 09:43 uur

supporter 4-life

en achterhoede ook
Maandag 19 september 2011 om 09:42 uur

supporter 4-life

oh ja steijn je middenveld zet je verkeerd neer eikel
Maandag 19 september 2011 om 09:42 uur

supporter 4-life

1 ste helft was prima luksik en leeuwin staan niet waar ze horen 1ste helft moet je voor staan immers had al eerder een penalty moeten krijgen en fer rood dan sta je 2-0 voor tegen tien man en winnen we gewoon2de helft 2 grote kansen maar de wissel was weer vaag wat the fuck brengt hocher nou wat een waardeloze voetballer is dat straalt alles behalve zelfvertrouwen uit ,verhoek verhoek gaat toch wat beter en heb ik toch hoop voor komt nog goed leeuwin morec horvaht supusepa
toornstra immers rado
verhoek verhoek cherry

vondt vicento weer als een kleuter voetballen wat is die man slecht zeg en dan wissel je rado voor hocher ipv cherry ffies wakker worden steijn viel veel meer te halen gister errug jammer volgende week vlammen in eigen huis nog geen goal gezien thuis!!!!
FC DEN HAAG 4-LIFE
Maandag 19 september 2011 om 09:39 uur

Kobus Tokus

Steijn kan het niet... Is categorie Meppelink, Brard e.d. Zelfs Adelaar deed het beter! Hoeveel goals moet je nog tegen krijgen om te zien dat Leeuwin niet in het centrum en Luksík er überhaupt niet in hoort?! Horvath vind zijn draai maar niet, terwijl dat toch een jongen is die gewend is aan het NL voetbal. Ze hadden Jovanovic moeten halen, maarja Horvath is van binnen de EU hé... Die ene Belg is weg maar die andere Belg is na de winterstop gelukkig weer inzetbaar. Chery moet in de basis want Immers das niks, en ik wil dat Japie en Elbers weer wat meer invalbeurten gaan krijgen. Ze moeten De Zwart onder de lat gaan zetten en Van der Kallen moet Ten Cate en/of Van Hanegem maar eens gaan bellen want anders wordt het echt back to the 90`s...... Steijn is onhoudbaar en het bestuur verliest bij mij aan elke geloofwaardigheid als hij na de kerst nog steeds voor de groep staat.
Maandag 19 september 2011 om 00:28 uur

Tja

Je kan niet alles op een trainer afschuiven maar Steijn is nog te onervaren en onzeker voor deze klus, dat zie je terug in de ploeg.
Geen durf, geen passie, geen visie, geen vastee patronen, geen leider, geen initiatief, zelfs je eigen man dekken lukt niet.
En als je niet door hebt dat Luksik en Leewin te veel fouten maken waaruit doelpunten tegen vallen en dat Chery voor een betere balans in het team zorgt en dat van Duinen als spits voor meer gevaar zorgt kan je beter gaan tafelvoetballen.
Dus snel een echte ervarenb trainer halen, met deze selectie moet je beter kunnen presteren en met deze trainer ga je echt de kuikenbak in op weg naar Veendam.
Zondag 18 september 2011 om 22:49 uur

Wes

Ik had wel verwacht dat ADO zou verliezen maar 5-2 is een behoorlijk pak op je donder, tegen PSV thuis en Groningen uit heeft de ploeg ook te veel ballen om de oren gehad. Het zit verdedigend nog lang niet goed. Horvath moet zijn draai nog vinden en Luksik bewijst weer wat iedereen al weken roept en dat is dat hij er niet thuis hoort (waar blijft Morec?)
Over de opstelling kun je lang of kort praten maar er zit geen lijn of logica in. Ik moet zeggen dat Wesley Verhoek mij weer positief heeft verrast, er zat wel meer in. Fer had zijn tweede gele kaart moeten krijgen na zijn overtreding waaruit de strafschop van Immers ontstond. De kopkans van John had erin gemoeten.
De doelpunten gaan er tegen ADO als broodjes in, er wordt absoluut niet goed gedekt. Er worden te gemakkelijk voorzetten toegelaten waardoor er gevaarlijke kansen ontstaan en in het centrum van de verdediging vallen er gaten. Dit ook door goede loopacties van de tegenstanders waardoor deze gaten ontstaan.
Ik hoop dat de mannen zich eindelijk eens kunnen herpakken want het duurd nu te lang. Als de negatieve spieraal doorzet dan zie ik het nog heel somber in. Juist omdat het bij ADO niet loopt is het pijnlijk om te zien dat het bij Vitesse behoorlijk begint te lopen met een matige selectie, het doet ook pijn te zien dat Bulykin voor 020 scoort.
Volgende week staat er een belangrijk degradatieduel tegen VVV op het programma, ik hoop dat er nu gewonnen wordt en dat het spel weer sprankeld want anders zullen er ongetwijfeld witte zakdoeken verschijnen op de tribune.
Zondag 18 september 2011 om 22:12 uur

Sven

Mijne heren, wat begon het leuk maar wat is deze ploeg zwak in het continueren van goed spel na een doelpunt. Wat wordt die Belg in de achterhoede gemist, wat wordt Piqué gemist en wat heeft Ajax op een
gemene manier Bulykin achterover gedrukt. Steijn kan toch Brom ff bellen hoe hij nou verder moet?
Zondag 18 september 2011 om 22:09 uur

Snelhandelen

Ik ben niet zo van het persoonlijk afbranden van Ado spelers, maar wat een slechte verdediger is Luksik zeg .Hij dekt niet goed, veel te veel ruimte tussen hem en de aanvaller en is slecht in de opbouw .Hij rost de bal elke x weg, totaal geen voetballende opbouw. Maar als ik eerlijk ben, vind ik de hele verdediging gewoon niet goed/ of goed staan!!Dus dat is Maurice steijn wel aan te rekenen,ik begrijp nog steeds niet waarom Cherry niet begint inplaats van Höcher. Er komt veel meer voetbal en dreiging van cherry dan hocher, en steijn als een leek als ik kan zien dat Luksik bijna bij elke tegengoal betrokken is zou je dan niet iets anders proberen.En gooi Mike van duinen er in de tweede helft in als john niet echt draait, ik zeg niet dat hij slecht speelde maar ik denk dat mike van duinen voor veel meer dreiging kon zorgen. Ik vind Steijn zijn wisselbeleid en veldbezetting niet goed,hopelijk word het beter.
Zondag 18 september 2011 om 20:54 uur

KaleHans

Wat wordt er verschrikkelijk slordig gespeeld, ze komen niet in de bal, vechten er niet voor zoals vorig seizoen. Ik zie die wil om te winnen nergens terug en vooral het laatste doelpunt van Twente sprak boekdelen over de inzet van deze ploeg.
En als je dan ook nog is kijkt hoe vaak ze elkaar in de weg lopen of met z`n drieen op een speler van Twente met de bal afgaan....... er lijkt ook al totaal geen communicatie in het veld te zijn.
Zondag 18 september 2011 om 18:16 uur

MiG

Opnieuw een wanprestatie en zo wordt het nog verdomd lastig om drie clubs onder je te houden
Zondag 18 september 2011 om 17:59 uur

gewooneenfan

sorry maar op dit niveau wordt het echt degradatie voetbal voor ons.
Zondag 18 september 2011 om 17:37 uur

gewooneenfan

Om een lang verhaal kort te maken.Stein ga weg op en ado ga op zoek naar een andere trainer.
Als je nu nog steeds een luktniet opstelt die steeds voor de tegen doelpunten zorgt ben je niet waardig voor een trainer.

Zondag 18 september 2011 om 17:31 uur

Max

Zou nu wel weer moeten lukken.
Zondag 18 september 2011 om 17:07 uur

frans swa

gaat iets mis bij t beoordelen, max
Zondag 18 september 2011 om 17:03 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
3 mei 2024 om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24