Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO onderuit in Venlo


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

28 april 2012 16 reacties

ADO Den Haag heeft zichzelf een slechte dienst bewezen. De ploeg van Maurice Steijn had zich uit bij VVV veilig kunnen spelen, maar ging met 2-1 onderuit


Man van de wedstrijd was Kenneth Omeruo. Na een vroege voorsprong van de Venlonaren kon de verdediger de gelijkmaker inkoppen, maar raakte de bal op zijn schouder. Een paar minuten later kopte hij wel raak vanuit een corner.


Toen de Hagenezen in het uitvak het doelpunt nog aan het vieren waren, scoorde Omeruo weer. Dit keer alleen in zijn eigen doel.


De Nigeriaan die de afgelopen weken het elftal defensief een stuk sterker maakte, pakte halverwege de tweede helft ook nog eens zijn tweede gele kaart en kon vertrekken.


Door deze nederlaag staat VVV nu op vier punten van ADO Den Haag. Indien de Limburgers Ajax en FC Twente verslaan en ADO Den Haag van PSV en De Graafschap verliest, kan de residentieclub nog in de nacompetitie belanden.

Ander nieuws:

Reacties

Wes

haha! ik drukte op plats reaktie en de opstelling zag er ineens heel vreemd uit, dan nog maar een poging.
schuiven dus door naar de half positie (alleen in aanvallend opzicht dus er moet veel bewogen worden zonder bal) Ook de nrs. 2 en 7 en de nrs. 5 en 11 moeten elkaar goed aanvoelen zodat de nrs. 2 en 5 naar buiten kunnen trekken en de nrs. 7 en 11 naar binnen.

1

3, 4,

2, 6, 10, 8, 5

7, 9, 11

Begrijpen jullie het nog?? Ik niet meer hahaha! grapje!!
Maandag 30 april 2012 om 11:10 uur

Wes

@Kobus Tokus.

Ik vind het idd. geen gek idee een opstelling met 4 middenvelders.
Toch zou ik een 4,3,3 opstelling niet te snel afschrijven want ook daarin kun je heel spectaculair voetbal voorschotelen in aanvallen meer ook in verdedigend opzicht.

Hier een optie met van een 4,3,3 opstelling met een libero naast de centrale verdediger:

(1);

(2), (3), (4), (5);

(6), (10), (

(7), (9), (11)

Met als voordeel dat in aanvallen opzicht de backs naar de half positie opschuiven en de links en rechtsbuiten iets naar binnen trekken. Zo ben je de aanvallend opzicht positioneel niet te dekken, altijd minimaal twee man aanspelbaar en zet je de tegenstander klem op eigen helft.
In verdedigend opzicht zouden de nummer 6 en 8 moeten bijspringen om het zaakje dicht te gooien.

(1);

(3), (4),

(6), (10), (
(2), (5);
(7), (9), (11)

Maandag 30 april 2012 om 10:59 uur

Kobus Tokus

@Wes: Pcies, ik vind dat voetbal in een 3-4-3 ruit opstelling gespeeld moet worden.

Een vrije verdediger (3), 2 backs (2 en 5), een libero (4), 2 kanthalfse middenvelders (6 en , een aanvallende middenvelder 10), een centrumspits (9), en 2 vleugelaanvallers (7 en 11).

Voor volgend jaar, even uitgaande van een situatie zonder aankopen. Dus op basis van wat er in huis is/terugkomt van Dord/reeds gehaald is:

Coutinho (1);

Liefden (2), Omeruo (3), Sup (5);

Mulders (6), Rado (4), Chery (10), Meijers (;

Tano (7), Vicento/Van Duinen (9), Elbers (11)

Ze moeten Van Hanegem als hoofdtrainer halen, en Ranko op gaan leiden tot diens assistent....
Zondag 29 april 2012 om 21:03 uur

Wes

@kobusTokus
Helemaal gelijk, ik ben ook een voorstander van twee backs (bij aanvallende stiuaties soms doorgeschoven als rechts of linkshalf), een libero. een ruit op het middenveld met de punt naar achteren zodat er altijd achter de bal gespeeld wordt vanuit het middenveld. zo zorg je voor goed verzorgt positiespel en altijd een mannetje vrij met veel beweging eromheen.
Zondag 29 april 2012 om 20:45 uur

bertje

Weg met steyn en immers en nog een stel.
Vraag jans of hij alsjeblieft een leuk eltal wil neer zetten en ook een paar goede scouts de familie schoemaker vind ik niks sorry dat ik het zeg hij vond elia al niks die wel 10 miljoen opbracht.
Zondag 29 april 2012 om 13:03 uur

Kobus Tokus

Waarom gaat iedereen hier altijd maar uit van 4 man achterin op lijn een op een? Dat is toch doodzonde????!!!! Gewoon 2 backs (Liefden en Supa), een vrije verdediger/laatste man (Omeruo), en een libero (Rado) daarvóór voor de opbouw. 3-4-3 ruit dus. Wat valt daar niet aan te snappen??
Zondag 29 april 2012 om 12:50 uur

Rikkie

@wdr
Helemaal mee eens !!
Zondag 29 april 2012 om 12:40 uur

JaapVD

Ik ben het wel eens dat Horvath slecht speelt, maar hij is een pure verdediger. Er is dit seizoen zovee gewisseld met de man naast hem en de verdedigende middenvelder voor hem, dat hij zich heel erg onzeker voelt. Volgend jaar met Wormgoor zal dat niet verbeteren. Wat er in het cntrum nodig is, is een verdediger die de rust kan brengen en kan opbouwen. Visser, Omeruo, Kum, Wormgoor zijn dat niet.
Zondag 29 april 2012 om 12:40 uur

Wes

Wat een drama weer, kan je jezelf veilig spelen tegen een zeer slecht spelend VVV, een team dat bijna van niemand meer kan winnen, verlies je weer op een omtzettende knullige en ongemotiveerde wijze . Ongelofelijk genante vertoning weer van deze groep. Weer een prestatie waar je als hagenees je jezelf uit schaamte voor omdraaid. Moeten we met z`n alle nu uit onvermogen van deze trainer en groep volgende week voor 020 zijn uit de nacompetitie te blijven
Ik hoop dat het bestuur inziet dat het met deze technische staf absoluut niets zal worden, laat Steijn maar oprotten! Ik ben er zelfs van overtuigd dat hij het niet zal redden als trainer bij een hooftklasser.
Wel respect voor Holla! Hij heeft gisteren Immers een goede les mentaliteit gegeven, hoe moet ik spelen tegen mijn mogelijke toekomstige werkgever. Ik denk trouwens dat Feyenoord Immers niet zal overnemen! Wat moet je met zo`n speler
Zondag 29 april 2012 om 11:37 uur

MiG

Eens mbt Horvath, maar nu mot nog blijken of Wormgoor de juiste man is in het centrum, naast Omeruo
Zondag 29 april 2012 om 10:24 uur

supporter 4-life

de grootste sukkel vond ik toch wel horvaht wat is die gozer slecht zeg echt snel dumpen die mongool omeruo was super hj beslist deze wedstrijd en NIET vvv met 10 man speelden we aanvallender als met 11 beetje vreemd gewoon gelijk kletsen en niet als je 2-1 achterstaat vond omeruo echt super leuke gozer en pas 18 wordt toppertje schiet ie niet in eigen goal pak je punt helaas volgend seizoen beterrrrrrr trouwens omeruo ken alleen terug naar chelsea als ado t zegt chelsea en omeruo hebben hierin niks te zeggen das toch goed gedaan gaan we plezier aan beleven mits je horvaht eruit tieft natuurlijk
Zondag 29 april 2012 om 08:30 uur

Tja

@drama coach, staat garant voor @drama voetbal.
Als we 15e worden is het puur geluk.
Zondag 29 april 2012 om 01:57 uur

wdr

Eens met Jaap. Ik wil niet ongefundeerd negatief zijn, maar Steijn heeft een jaar de tijd gehad en hij leert niet. Nu weer onder meer een niet wedstrijdfitte Van Duinen erin en Smolarek pas een paar minuten voor tijd inbrengen, nog na Boussaboun. Dit jaar gaat het vermoedelijk op het nippertje goed, volgend jaar op deze manier niet ben ik bang! Al hoop ik dat ik ongelijk heb. Let op, ik zeg `op deze manier`, ik wil niet zoals zwartkijker Super fc Den Haag gaan beweren dat we volgend jaar zeker gaan degraderen. Er moet echter wel wat gaan veranderen deze zomer, goede spelers en motiverende trainer aankopen dus.
Zondag 29 april 2012 om 00:36 uur

MiG

@JaapVD: (helaas) weinig aan toe te voegen
Zaterdag 28 april 2012 om 23:35 uur

JaapVD

Ik krijg chronische hoofdpijn van Steijn en zijn staf en de directie van ADO Den Haag.
Kijk naar de spelers die ze dit seizoen hebben gehaald. Het begon al met Luksik. Later zijn Boussaboun, Lalkovic, Omeruo en Smolarek gehaald. De twee eerstgenoemden zouden nog niet eens een basisplaats bij DUNO hebben. Omeruo heeft potentie en Smolarek krijg geen kans.
Radosavljevic wordt door Steijn op de bank gehouden ten faveure van nitwit Visser die alleen maar risicoloze passjes over 10 meter durft te geven en ook dat mislukt in veel gevallen. Als ik vandaag weer Chery en Immers zie rond hobbelen.... Die twee zijn enkel met zichzelf bezig, maar blijkbaar onomstreden bij Maurice.
Fraser was een behoorlijke verdediger, maar laat hem alsjeblieft vertrekken naar Eindhoven. Als trainer kan hij de gatenkaas verdedigers van ADO blijkbaar niets bijbrengen.
Verder zijn er een aantal spelers die ADO niet heeft gehaald, maar voor het oprapen lagen, o.a. van der Gun, Bruins en Holla die op andere velden wekelijks tot de betere spelers behoren. Blijkbaar kijkt de directie enkel en alleen naar prijskaartjs. Hetzelfde gaat nu weer gebeuren met Castelen die zich min of meer heeft aangeboden. Uitblinker vanavond was Danny Holla. Ik neem aan dat ook andere clubs dit hebben gezien. Deze jongen moet vanavond nog een contract tekenen, anders speelt hij komend seizoen ergens anders. Zelfde geldt voor Alberg en Hoesen.
Een rampzalig seizoen, alles wat vorig seizoen is opgebouwd is weer afgebroken. Een punt tegen VVV om je veilig te spelen was vanavond nog te veel gevraagd. Ik houd mijn hart vast voor komend seizoen.
Directie neem je verantwoordelijkheid en maak van Steijn weer een nuttige assistent trainer en haal een coach die een ploeg kan neerzetten en laten voetballen. Als hoofdcoch haalt hij het einde van het seizoen 2012-2013 zeker niet.
Zaterdag 28 april 2012 om 23:19 uur

wdr

En weer een brevet van onvermogen van Steijn. Maar er zullen nog altijd mensen hier zijn die vinden dat hij alles goed doet en dat Brom dit niet beter gedaan zou hebben met het huidige spelermateriaal. HA HA HA. Ik ben nog altijd positief over handhaving, maar als er volgend jaar geen betere trainer staat, gaat dat ook geen leuk jaar worden...
Zaterdag 28 april 2012 om 23:12 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
Morgen om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25