Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO onderuit op Cyprus


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

28 juli 2011 67 reacties

Er moet heel wat gebeuren, wil ADO Den Haag het Europese avontuur een vervolg geven. De residentieclub heeft de heenwedstrijd tegen Omonia met 3-0 verloren.


De ploeg van Maurice Steijn had het zwaar tegen de Cyprioten.  In de eerste helft lukte het de groengelen niet om kansen te creëren. De 1-0 van Omonia was dan ook verdiend, al werd deze gescoord uit een veel te makkelijk gegeven penalty.


De andere twee goals vielen na defensief geklungel. Bij  de 2-0 ging Coutinho in de fout en bij de 3-0 kon Omonia-speler Christofi ongehinderd van grote afstand scoren.


ADO Den Haag deed nog wel wat terug via Vicento en Ammi. Die laatste leek aanspraak te kunnen maken op een penalty, maar daar wilde de Portugese arbiter Xistra niks van weten.

Reacties

THC070

hopeloos zooitje ...dat was het ...spirit helemaal pleitte....

 

Zaterdag 30 juli 2011 om 21:34 uur

Henk

Ja natuurlijk is het allemaal gebakken lucht. Zoals bijna alles in de amusementsindustrie. Alles zit aan de buitenkant, media danken er hun bestaan aan, van NRT, RTL en SBS tot CBS en CNN. Vluchtige stof, maar niettemin een economische factor van belang. Emotie die geld van de ene plaats naar de andere stuurt. En dus interessant voor zakenlieden en politici.

ADO dankt zijn bestaan aan de gemeente, die ALLE tekorten al bijna 40 jaar steeds heeft weggesluisd. Nu mededingingswetgeving en Europa directe invloed beperkt hebben heeft men ene Van der Kallen uit de hoge hoed moeten toveren. Dat is zeker geen ijdele "suikeroom" die gokt met zijn zuurverdiende centjes. De gemeente houdt alles in de gaten, met Jagersma op de bok. En als tekorten moeten worden weggewerkt via verkoop van spelers dan gebeurt dat, met dank aan de "Gebakken lucht." 

Btw: Mattijs is nu directeur van onze club en ontleent zijn bekendheid in het profvoetbal aan zijn gesponsorde deelname aan Voetbal International, gebakken lucht bij uitstek. Zo zit dat.

Zaterdag 30 juli 2011 om 14:24 uur

Gebakken lucht

N.a.v. de reactie van Henk:

De financieringstromen die jij aanhaalt zijn feitelijk gebakken lucht.

Het is het rondpompen van geld waar geen (materieel) product tegenover staat. Dat kan (heel) lang goed gaan in periodes van (economische) en hieraan gekoppeld financiële groei. Als een dergelijke groei afneemt of zelfs ophoudt te bestaan, dan gaat het mis. De huidige (opgroeiende) generatie kent deze situatie nog niet omdat die is opgegroeid in economische weelde en groei. Maar, die situatie is aan het veranderen, wereldwijt.

Ik begrijp dat de bedrijfsvoering in het voetbal op veel punten niet te vergelijken is met die van de profit en non-profit. Vooral opportunisme speelt een belangrijke rol in mijn waarneming. Punt is dat (louter) opportunisme (die zich vaak vertaald in uiteindelijk een gebakken lucht theorie) op de lange termijn leidt tot een "sterfhuis".

Ben zelf niet zo een grote schrijver, vind het wel leuk om zo nu en dan de reacties op deze site te lezen. Min of meer bij uitzondering gaf ik mijn spontane reactie in het stukkie "prestaties versus geld". Daar hoeft natuurlijk niemand het mee eens te zijn. De waarheid ligt immers vaak in het midden. Wat overigens in ieder geval NIET klopt in de reactie van Henk is zijn conclusie dat mijn mening gebaseerd zou zijn op wat er geschreven wordt in een of ander voetbalblad die ik niet lees. Hij kan dat hooguit denken maar - zoals blijkt - nooit weten. Het succes dat hij toewenst aan Mattijs, zal Mattijs mogelijk in dank aanvaarden. Heb overigens geen flauw idee wie Mattijs is en waarom naar hem wordt gerefereerd in mijn stukje.

 

Wat mijzelf betreft; ben al jaren supporter van ADO, FC Den Haag en nu weer ADO. Daarnaast ben ik vanuit mijn professie geïntereseerd in bedrijfsvoering en (sociale) economie. Vooral de laatste jaren zijn laatsgenoemde zaken steeds meer onlosmaklelijk verbonden aan het betaalde voetbal. Dus zowel het spelletje als de randvoorwaarden voor het spelletje hebben mijn interesse. Mijn zorg is dat als beiden niet goed in evenwicht zijn, dit UITEINDELIJK zal leiden tot de ondergang van veel clubs in het betaalde voetbal (voorbeelden zijn denk ik bekend, waarbij ADO nog maar kort gelden door het oog van de naald is gekropen). Met ondergang bedoel ik OOK verlies van identiteit doordat er tijdelijk een soort van "suikeroom" als hobby, de club financierd. Bij ADO lijkt het er op dat dat gelukkig niet het geval is en dat (sinds kort overigens) mensen zijn opgestaan die realistisch de club - ook voor de lange termijn - op het goede pad willen houden. Ik zou het jammer vinden als deze mensen (en hiermee ADO) voortijdig worden afgebrand door druk van buiten gebaseerd op opportunisme en gebakken lucht. 

Zaterdag 30 juli 2011 om 12:50 uur

D

Ik zie wel een positief puntje trouwens. Alle supporters die vinden dat er sfeer in het ado stadion hangt, en dat het haagse bakkie een hekselketel kan zijn hebben vandaag allemaal kunnen aanschouwen wat een echte heksenkatel en sfeer is. Wat een fantastisch publiek daar zeg.

 

ON

Erg erg jammer...moet nog even beseffen wat er is gebeurt

 

groetjes!

Zaterdag 30 juli 2011 om 01:13 uur

Henk

@ Prestaties vs geld

Je visie loopt aardig gelijk met de bladvullende stukken in Voetbal International van die jongens die vaak bij Derksen zitten met hun sensatieverhalen. Onze directeur zat daar in zijn Graydon periode ook bij met allerlei waarschuwende kreten. We horen al jaren dat het zo niet verder kan en toch gaan de begrotingen overal omhoog. Niemand gaat failliet. Ra ra hoe kan dat? Nu weer dat geleuter over de 18 miljoen van PSV. Die afkoopsommen hebben binnen de bedrijfstak een evenwichtige, verdelende bestemming. Als Wesley naar Utrecht zou zijn gegaan zou ons tekort van het afgelopen seizoen in een keer zijn weggewerkt. Nu gaan de euro's naar Zweden en saneert Utrecht zijn financiën. Wij grijpen ernaast. 

Ik ben het helemaal met je eens dat de rol van Nederlandse topclubs in Europa is uitgespeeld. Laat staan die van ons modale clubje.

Dat komt door de globalisering en het in buitenlandse clubs door allerlei steenrijke personen en concerns  geïnvesteerde geld. Daar komt voorlopig geen eind aan. Opkomende economieën (China, India, Brazilië) zullen nog honderden miljardairs voortbrengen. Daar zitten er weer een stel bij die in sport gaan investeren. En dan vergeet ik nog het Midden Oosten met zijn oliesjeiks.

Binnen  Europa gaan de Turken en Russen  straks dik over West Europa heen. 

Dat betekent meer geld in de sport. Wil je als Nederland daar een rolletje in blijven spelen dan moet je toeleverancier van ontikkeld talent worden. Meer zit er op het veld niet in. Wel in de kaspositie als je de rolverdeling kent. En dan moet je tevreden zijn als je de voorronden overleeft.

Er zijn al bijna geen Nederlandse multinationals meer. Opgevreten door buitenlandse investeerders. Zo gaat het in het voetbal ook.

Bekijk alles in verhouding. Ken je plaats in de voetrbalmaatschappij maar kom me niet aan met die kletsverhalen uit Voetbal International. Doe je best, Mattijs!

Vrijdag 29 juli 2011 om 21:45 uur

Lucas

Ik blijf erbij dat ADO naar een andere trainer moet kijken. Een type als John van der Brom is wellicht moeilijk te vinden. Maar het moet iemand zijn die dat charisma heeft en kan bouwen aan een team. Een man met ervaring op het hoogste niveau heeft maar nog niet zo bekend is. Een beminnelijke man waar de spelers het vuur voor uit de sloffen willen lopen. Hoe is de leiding aan John van der Brom gekomen? Via welk lijntje is dat gegaan? Daar heeft iemand achter gezeten die er kijk op heeft. Maurice

lijkt mij een aardige man maar het goddelijk vuur ontbreekt. Ik hoor de populaire TV presentatoren steeds zeggen dat een trainer volkomen onbelangrijk is. Daar ben ik het nooit mee eens geweest. Een goede coach kan het team beter maken en dat werkt dan door op de individuele spelers. Verhoek is daar een levend voorbeeld van en in zekere mate alle spelers van ADO in het vorige seizoen. Nu dreigen ze weer allemaal terug te vallen tot het uiterst bedenkelijke niveau van het seizoen daarvoor.

Vrijdag 29 juli 2011 om 19:02 uur

VERTROUWEN 070

komt wel goed joh. 4 augustus pakken we ze terug !! Let nah maar op. Ik heb er wel vertrouwen in. Gewoon je ploeg aan blijfen moedigen.

Vrijdag 29 juli 2011 om 18:30 uur

Prestaties versus geld

Natuurlijk realiseer ik me dat ADO heel ver weg ligt van de huidige "Europese top of Europese sub-top". Dat geldt overigens m.i. niet alleen voor ADO maar voor het hele nederlandse (club) voetbal. We moeten genoegen nemen met een "bij" rol in Europa. We zitten op het niveau van pak weg Oostenrijk, Zwitserland, Denemarken etc.. Er zijn gewoon geen hoogvliegers meer op club niveau. Als je dan binnen de "gemiddelde maat" ook nog eens geen hoogvlieger bent, dan kun je de positie waar je je bevindt m.i. in alle realiteit bepalen. Op die positie bevindt ADO zich dus. Voor alle duidelijkheid; dat is geen oordeel maar een constatering van de feitelijke situatie zoals ik die onderken. Dat geldt m.i. ook clubs als Utrecht, Roda, Heerenveen  etc.; allemaal gewoon zeer eenvoudige middelmaat afgezet tegen het huidige Europese club-niveau. De huidige top-3 in nederland sluit misschien iets meer aan bij de Europese MIDDELMAAT, maar meer is het echt niet. Overigens vind ik dat natuurlijk wel jammer (ook mij is enig chauvinisme mij niet vreemd; zeker als het ADO betreft), tegelijkertijd realiseer ik me ook dat de oorzaak die hieraan ten grondslag ligt toch vooral te maken heeft met GELD. Omdat ik er van overtuigd ben dat op de wat langere termijn het gezonde verstand - ook buiten onze landsgrenzen - zal gaan zegevieren de prestaties wel weer ten goede van het clubvoetbal in Nederland zullen keren. Voor mijn gevoel is het gewoon wachten op de financiële klappen die - ook in het voetbal - op termijn ondermeer in Spanje, Engeland en Italie zullen gaan vallen. Laten we eerlijk zijn, de manier waarop daar de clubs "financieel" worden/werden geleid is toch gewoon schandalig en idioot. De eerste tekenen zijn er al. Je ziet dat "oude geldverslindende" clubs in bijvoorbeeld Schotland nu al voorzichtiger opereren. Dat geldt ook al voor Belgie en Duitsland. De z.g. miljoenen die spelers (en clubs) voorheen dachten op te kunnen strijken is nog maar voor een enkeling en incidenteel weggelegd. PSV heeft wat dat betreft dit jaar binnen nederland nog (wellicht voor het laatst?) een slechte traditie voortgezet. Als ze er snel worden uitgekegeld in europa (dat verwacht ik) dan zal al snel blijken dat die 18 miljoen (her)investering verdampt. Dat staat los vd opbrengst van verkoop van spelers waarmee de investering van 18 miljoen door PSV wordt "verantwoord". De kans is niet zo groot meer dat je wat je nu investeert nog terug verdient in de toekomst. Ik blijf me steeds weer verbazen over het gemak waarmee dergelijke clubs (lees bestuurders) zich missers kunnen permiteren in de bedrijfsvoering van een omvang die toch echt onvoorstelbaar is (overigens wel voorspelbaar). Kortom, de weg die ADO nu is opgegaan (verstandig financieel beleid, eventueel ten koste van prestaties op de korte termijn) juich ik toe. Ik wil nl. ook over 5 jaar nog naar ADO kunnen kijken. Dat ze nu slecht gespeeld hebben tegen een club met een begroting die 2x zo groot is die van ADO (op een eiland dat ook 4 x failliet is en waarvoor we straks ook weer de rekening zullen moeten betalen) vind ik jammer, maar niet meer dan dat. Stel dat ze over een week alsnog de uitslag rechttrekken, dan hebben we met weinig veel bereikt. Ben benieuwd hoe dan de huishouding van Omania wordt rechtgetrokken. Misschien hebben ze helemaal geen huishouding en wordt het tekort straks door ons mee gefinancierd via onze belastingcenten. Het gek kan het zijn!

 

 

 

Vrijdag 29 juli 2011 om 14:13 uur

TonHa

@Henk:

 

Cyprioten zijn niet van het menselijk ras? Van warme heeft iedereen last of je nou uit Nederland komt of uit Cyprus. De verhalen hier dan ook van mensen die hopen dat het in Den Haag a.s. donderdag regent en 15 graden is zullen de spelers van Omonia niet deren.

Hitte kan je weerstaan met de absolute wil om te winnen. Deze wil is er of is er niet. En bij ADO is die er momenteel niet.

 

By the way, waarom ga je eerder naar Cyprus om aan de warmte te wennen en vervolgens binnen te blijven in een zwembad en in airco gekoelte ruimten? Dit ontgaat mij volledig.

 

 

Vrijdag 29 juli 2011 om 13:38 uur

Wes

@Henk

Wat een lulverhaal hang jij op zeg! alsof jij het allemaal wel weet. de tegenstander weet anders wel pressie uit te voeren en spelen onder precies dezelfde omstandigheden en ook die cyprioten hebben het warm hoor geen uitzonderingen.

En geluk dat dwing je af met de juiste instelling, dat moet jij weten want jij hebt klaarblijkelijk heel hoog gevoetbald.

 

Het blijkt wel dat je niet op de tribune gezeten hebt toen Japie werd toegezongen. Dat was pure humor van de supporters, iets wat jij waarschijnlijk nooit zal snappen sukkel

Vrijdag 29 juli 2011 om 13:11 uur

Peco

Goed realistisch stukkie met een goedbedoelde kritische reactie van mijn kant: culthelden hebben niet altijd iets met voetbalkwaliteiten te maken.

Deze cultheld komt helemaal uit het niets en dat is de charme en humor van het Haagse publiek, wij hoeven ons niet met profvoetbal te bemoeien, maar we mogen wel zeggen waarop het staat: een waardeloze partij voetbal gisteravond en Alluh Balluh op Japie! (humor dus, pak 'm beet negen sfeerverrijkende minuten op een verder gezapige avond tegen FK Tauras thuis)

Vrijdag 29 juli 2011 om 12:51 uur

Vrouwfan

@ Henk

 

Goed weergegeven Henk!

Vrijdag 29 juli 2011 om 12:28 uur

Henk

De meesten op deze site hebben kennelijk zelf nog nooit op een beetje redelijk niveau gevoetbald. Hoe is anders de eis te verklaren om bij 35 graden te jagen, pressie te spelen en de tegenstander op eigen helft vast te zetten? Dan ben je niet verder gekomen dan een wedstrijdje met een Nivea-bal en denk je dat Wilfred Genee verstand van voetbal heeft.

Maurice is een beginnende trainer, maar een die wel elke speler van de club kent. De trainer speelt naar de mogelijkheden van de spelers, maar de spelers in het veld bepalen wat er gebeurt. Hun kwaliteiten zijn doorslaggevend, niet de tactiek van "aanvalluh en jaguh." Je hebt als trainer allemaal een beetje mazzel nodig en de een (vd Brom, Hiddink, McLaren) heeft dat meer dan de ander (Steijn, Atteveld, Rutten) 

Wees toch eens eerlijk tegen jezelf en ga voor jezelf na welke van onze spelers een bepalende rol zouden kunnen spelen bij Ajax, PSV of Twente. En die clubs spelen in Europa een bijrolletje. Wij hebben daar helemaal niets te zoeken.

Geniet van het feit dat 5 Nederlandse clubs aan Europese toernooien mogen beginnen. Voeg daarbij de loterij die "play-offs" wordt genoemd en tel je zegeningen. Steeds nieuwe kansen, nieuw geluk.

We komen niet alleen speltechnisch veel tekort, ook in de organisatie en uitstraling. Wie naar het "verslag" op de officiële website kijkt, naar de commerciële aanpak of naar de organisatie van de kaartverkoop en merchandise kijkt weet dat we heel ver van Europa verwijderd zijn. 

En wie na 7 minuten invalbeurt een willekeurige krullebol die het bij PSV en Feyenoord niet gehaald heeft al in de adelstand verheft (Cultheld.....) moet zich absoluut niet met profvoetbal bemoeien. Die brave jongen uit Katwijk kan er niks aan doen dat ook platte haagse media hem nu optillen om hem straks als een baksteen te laten vallen. 

Laten we de doelstelling van vorig jaar (zo snel mogelijk veilig) maar uit de kast halen. Zou mooi zijn als we snel 40 punten hebben. 

Vrijdag 29 juli 2011 om 11:54 uur

TonHa

@ADO Supporter:

 

De hoop is gebaseerd op eerdere resultaten van ADO en van Ajax op Cyprus. Ten eerste speelde Ajax toen eerst thuis en won met 10-0, waarna het ongemotiveerd en met een half B-team naar Cyprus afreisde.

Iedereen hier toch wel een paar belangrijke redenen begrijpen:

 

1. Coutinho komt te kort voor Eredivisie en EL.

2. Luksik is een complete miskoop en past zeker niet in het concept.

3. Steijn wil en koste van alles zijn stempel drukken op de ploeg qua persoon en speelstijl. Hij wil TE graag niet met van den Brom vergeleken worden.

4. De speelstijl moet zijn: Overal en altijd willen aanvallen en winnen. Uitgaan van je eigen kracht. Dat was 80% van het succes van afgelopen seizoen. Toen ik gisterochtend al las dat ze gingen verdedigen was mijn eerste gedachte: blunders van Coutinho, dat wordt 3-0.

5. Immers is geen spits en Immers van het middenveld weg is het middenveld en de grote kracht van een paar maanden geleden niet meer.

6. En misschien het belangrijkste: Een drietal steunpliaren is met hun hoofd bezig met een andere clun. Nu kan Steijn roepen dat de koppies leeg moeten, maar dat zal niet gebeuren. Je voelt toch de hele tijd al aan dat Verhoek, Toornstra en Derijck van plan zijn na de EL te verhuizen naar elders. ADO roept nl. constant dat het structureel naar het linkerrijtje wil, maar doet er niets voor.

Vrijdag 29 juli 2011 om 11:10 uur

Dat krijg je met een verdedigende tactiek

Wat had de uitslag geworden als de spelers zonder rem erop gespeeld hadden?... als je aanvalt móet je op scherp staan, als je verdedigt in je kop dan zak je in en laat je alles op je afkomen.

Resultaat is een geflatteerde uitslag, het had een nulletje of 6 of 7 voor Omonia Nicosia kunnen zijn geweest.

Volgende week een 1-1 met hangen en wurgen over de streep trekken en gauw Europa vergeten en beginnen met het echte werk: de Ereleague

Vrijdag 29 juli 2011 om 10:40 uur

Der Rudy

Grote teleurstelling. Vanaf de start achteruit voetballen, geen initiatief tonen en nauwelijks druk zetten. Waardeloos om naar te kijken. levert ook een machteloos gevoel op. Als toeschouwer, en het kan niet anders zijn dan de spelers ook dit gevoel hadden.

 

Natuurlijk loop je in zo'n uitwedstrijd niet naief met z'n allen naar voren.  Maar deze strategie lijkt nergens op. Pas in de tweede helft leek het er een beetje op. En dan nekken die persoonlijke amateuristische fouten je.  

 

Waarom Chery pas laat in de 2e helft brengen. Dat is toch een basisspeler ? En overduidelijk is dat onze Verrehoek zijn glans heeft verloren. Een beetje gepingel aan de rechterkant zonder voorzetten waar je wat aan hebt. 

 

Verdrietig wordt ik er van. Maar we geven niet op. We hebben nog een thuiswedstrijd. 

Vrijdag 29 juli 2011 om 10:28 uur

Corner

v.d. Brom zei vorig seizoen steeds: "Wij gaan voor de winst in elke wedstrijd." DIE instelling mis ik een beetje bij Steijn. Hij zou wat meer bluf en zelfvertrouwen moeten uitstralen. Dat slaat namelijk ook positief over naar de groep.

Vrijdag 29 juli 2011 om 09:56 uur

Lex

Als je de kont laat hangen op je eigen helft is het vragen om doelpunten.

Angst is altijd een slechte leermeester.

Donderdag a.s. zal het totaal anders moeten.En dat gaat ook gebeuren,let maar op!

Vrijdag 29 juli 2011 om 09:46 uur

karel

ach ja,we vergeten snel.laatste zes van de acht onder vd brom ook verloren.met mazzel door tegen groningen want zijn tactisch oogpunt was zo erg goed.eerste paar wedstrijden ook verloren onder judas.ik zeg effe geduld en we krijgen weer een mooi jaar.alleen van die jankeballen die weg willen lekker oprotten,waaronde die grandioze verhoek.grootste stoker allertijden.en voor immers word het ook tijd om wat te doen,spelen waar je neergezet word,anders maar naar de bank.spelers zat bij het werklozen team.

Vrijdag 29 juli 2011 om 09:33 uur

adolegend

Ben zwaar teleurgesteld en wil niet 1 iemand de schuld geven maar mijn inziens is de temperatuur geen excuus en het fanatieke publiek ook niet.

Ik heb wel vragen bij de opstelling en het uitgangspunt van inzakken.

Mijn inziens moet je leeuwin samne met derijck in het centrum houden, vincento vanaf het begin laten spelen ipv hocher en sjaron ook een basisplaats geven, Luksik verdient in mijn ogen niet direct een basisplaats, bij kauras een rode kaart en nu weer een gele, gewoon kum linksback.

Immers hoort gewoon achter de spits te spelen daar heeft hij veel meer kwaliteit en heeft zijn werkvermogen meer rendement voor het hele elftal.

Die duiste keeper hadden ze ook nooit moeten laten gaan want Coutinho heeft goede reflexen maar is geen stabiele keeper.

Steijn heeft gefaald door niet van eigen kracht en haagse bluf uit te gaan, als de warmte zo een probleem is dan moet je mijn inziens juist vanaf het begin gaan vlammen, een uitdoelpunt is namelijk goud waard!!!

Tevens moet hij niet teveel zijn stempel ala atteveld gaan drukken op de groep, hij zegt zelf vd brom was wat soepeler en dat werkte waarom dan je eigen stempel drukken door een onbenullig iets als een scheldwoord verbieden (oke op tv en tijdens officieele dingen kan ik het begrijpen, maar niet op een training)

Kortom teleurgesteld maar laat het wel duidelijk zijn dat omnia geen makkelijke ploeg is (22 x kampioen ).

Ik hop dat Steijn hieruit lering trekt en ADO van eigen kracht moet laten uitgaan en ADO zich niet moet laten aanpassen aan weersomstandigheden en tegenstanders en zeker niet verdedigend moet laten spelen en ook geen meestertje moet spelen.

Laten we hopen op een wonder en.of een goede en leuke thuis wedstrijd zodat we alle niet ado fans de mond kunnen smoren.

 

PS: kan iemand mij vertellen op welke stream het duel nou te volgen was?? Ik heb geen 1 werkende stream kunnen vinden namelijk

 

Greets

 

Adolegend

 

Vrijdag 29 juli 2011 om 09:24 uur

Wes

Het was slecht qua inzet en taktiek, blunders van Coutino en Kum. Steijn twee wedstrijden aan het roer en gooit hem al om naar verdedigend spel. Kan me niet voorstellen dat vd Brom, Adriaanse, van Gaal, Hiddink of Cruijff dit zouden doen, dat is de reden dat je overlopen wordt!! En van de hitte hebben de cyprioten ook last ook al komen zij daar vandaan, zij zette ADO flink onder druk en gingen er vol in, hielden ook geen rekening met de hitte maar het lukte wel dus een enorme taktische inschattingsfout. Ik weet het niet of het wat wordt met Steijn! heb er geen vertrouwen in want  lef zit in je of niet. Hij maakt een fout door uit te gaan van de kracht van de tegenstander. In iedere sport moet je uitgaan van je eigen kracht. Haagsche bluf, vroeg druk zetten en aanvallend/ attraktief spel is wat je nodig hebt om te winnen.

Al vroeg druk zetten en jagen was het motto van vorig jaar en dat werpt (zie Omonia, FC Groningen) zijn vruchten af.

Vindt het trouwens jammer dat mitchell Piquete weg is want we missen een opkomende linksback, Luksik is dat niet.

Zo krijg je dreiging naar voren en overloop je hun middenveld en hoeft Immers niet iedere keer terug te zakken. Zo ging het thuis tegen Groningen bijvoorbeeld ook.

 

Alstjeblieft vol de beuk erin volgende week en laat geen spaan van ze heel, ook het haagsche publiek gaat er vol in!!

We zullen die Cyprioten terugbetalen met eigen recept en er een avondje Haagsche hel van maken.

 

Vrijdag 29 juli 2011 om 09:07 uur

2marco

bij utrecht gaat de hand op de knip na de komt van de 3 zweden stond gister in de vi. quote van t.d Booy. Als toornstra zich zo blijft ontwikkelen is hij na dit seizoen inderdaad niet te houden maar dan wordt het geen kaliber utrecht maar wat treetjes hoger..

Vrijdag 29 juli 2011 om 08:29 uur

Marco71

Uitschakeling betekent ook dat er spelers vertrekken. Toornstra, Derijck. Dat gaat niet meevallen. Toornstra zal alsnog wel naar Utrecht gaan.

Vrijdag 29 juli 2011 om 08:25 uur

one-five

een complete off day helaas. In europa worden er andere zaken gevraagd dan binnnen ned. Omonia hoefde niet eens diep te gaan, simpelweg omdat we ze vanaf min. 1 in het zadel geholpen hebben. "Mooiste" voorbeeld de 2 en 3-0, dat wordt europees gewoon afgestraft. Ondanks de maniertjes is dat Omonia echt geen wonderploeg en een vroege goal bied hoop, aan de andere kant is het een ckerheid dat ze vanaf het 1e fluitje gaan lopen engen en eriteren. Ik hoop in ieder geval op een overwinning in een vol stadion en dan met opgeheven hoofd de focus op Vitesse en de comp. Hierboven sttaat een filmpje van degradatiekanditaat tot europees voetbal, misschien moeten sommige hier dat nog maar eens goed beseffen.

Vrijdag 29 juli 2011 om 07:51 uur

90 minuten voetballen: 1 schot op doel

Omonia Nicosia troeft ADO Den Haag op alle fronten af
28 juli 2011 om 23:01


Dat het in Nicosia een heksenketel  zou zijn, was vooraf voorspeld. In het goed bezette stadion werd de thuisploeg naar een klinkende 3-0 zege geschreeuwd. ADO Den Haag kon er weinig tegein brengen, al vielen de doelpunten ‘wat simpel’.

Tekst: Ton Beije
Foto’s (later): Philip Bras

Omonia Nicosia begon direct met een offensief, gesteund door de fanatieke aanhang. ADO Den Haag begon onrustig. De meeste ballen kwamen niet goed aan, waardoor Omonia telkens het initiatief kon nemen.
Toch kwam ADO het eerste kwartier goed door. Na vijftien minuten spelen leek Timothy Derijck echter in de fout te gaan. Hij raakte de bal niet vol, waardoor Hernan Rengifo gevaarlijk leek te worden, maar Chris Kum zorgde voor opruiming. Vlak daarna kregen de gastheren een enorme kans. Marc Höcher maakte een fout door de bal van buiten naar binnen te spelen in de voeten van een opkomende middenvelder van Omonio. Die bediende Giorgos Efrem op maat, maar de aanvaller faalde alleen voor doelman Coutinho. De Haagse sluitpost redde met de voet ten koste van een hoekschop.

ADO wilde de eerste twintig minuten zonder kleurscheuren doorkomen. Dat lukte, maar de Cypriotische druk op het Haagse doel bleef aanhouden. ADO probeerde het ritme eruit te halen door tijd te winnen bij ingooien en vrije schoppen. Dat lukte niet echt!

Weer leek de thuisploeg gevaarlijk te worden, Giorgos Efrem verscheen wel alleen voor Coutinho, maar stond buitenspel. Na een half uur spelen wees het scorebord nog steeds 0-0 aan. ADO speelde niet goed,. Maar leek toch te slagen in haar opzet.

In de 37e minuut was het dan toch raak. Giorgos Efrem kon vrij doorlopen, werd niet goed afgeschermd door Luksik. Chris Kum probeerde hem nog af te stoppen, maar maakte in de ogen van de Portugese scheidsrechter een overtreding, waardoor de bal op de stip verdween. Wellicht een wat zware beslissing voor het voorval. Alex da Silva stuurde vervolgens Gino Coutinho de verkeerde kant op: 1-0.

Twee minuten later was het bijna 2-0. Omonia kwam gevaarlijk door over links. Tot opluchting van heel ADO Den Haag kwam Hernan Rengifo bij de voorzet net een teenlengte tekort. Het lukte de Hagenaars om met die 1-0 stand de rust te halen.

In de rust hield trainer Maurice Steijn Marc Höcher in de kleedkamer en bracht Charlton Vicento in. Na vier minuten spelen zowaar een redelijke Haagse aanval. Verhoek bediende Toornstra op rechts. Zijn voorzet kwam echter niet bij Lex Immers.
Een vrije trap van Wesley Verhoek leverde na vijf minuten niets op en ook Lex Immers verscheen even voor het doel, maar de doelman pikte de bal simpel op. Filip Luksik liep tegen geel aan en in de tiende minuut leek het 2-0 te worden. Marcolini scoorde met het hoofd, maar stond, evenals nog vier ploeggenoten, buitenspel.

Drie minuten later was het toch 2-0. Lex Immers was niet attent genoeg bij een situatie op het middenveld. De thuisploeg ging door over links. Efrem zette voor, doelman Coutinho blunderde, waarna Hernan Rengifo simpel kon binnen tikken: 2-0. Een minuut later kwam ADO Den Haag goed weg. Een schot van Yuval Spungin belandde op de lat boven een kansloze Coutinho. De Haagse goalie was even later wel attent bij een schot in de korte hoek van de vrijstaande Efrem. De sluitpost redde ten koste van een hoekschop.

Sporadisch kwam ADO voor het Cypriotische doel. Zo kopte uit een voorzet van Verhoek  Toornstra naast. Een fikse overtreding op de achillespees van Immers bleef – ten onrechte - onbestraft. Na een kleine 25 minuten greep Steijn in. Hij haalde Luksik naar de kant en bracht Tjaronn Chery. Kum ging naar links en Leeuwin schoof terug naar het centrum van de defensie.

ADO Den Haag kon nog steeds geen potten breken, Omonia Nicosia bleef de boventoon voeren. Even leek er een mogelijkheid, maar een schot van afstand van Verhoek verdween in het zijnet. Een kwartier voor tijd weer gevaar aan de andere kant. Efrem kwam vrij aan de zestienmeterlijn, maar stond buitenspel. Een minuut later stond de 3-0 dan toch op het scorebord. Doelman Coutinho zag er niet helemaal goed uit. Een schot van zo'n dertig meter van Dimitris Christof verraste de Haagse goalie en sloeg in als een granaat.

In de slotfase kreeg ADO Den Haag toch nog een mogelijkheid de eer te redden. Een tegendoelpunt zou de uitgangspositie iets aangenamer maken. Lex Immers verlengde in het centrum de bal op Charlton Vicento, die op de rand van de zestien werd neergelegd door Christos Karididis. Jens Toornstra schoot vervolgens de bal in de muur en in de rebound knalde Radosavljevic naast en over.

Typerend voor de wedstrijd. In blessuretijd was het eerste gevaarlijke Haagse schot op het Cypriotische doel te noteren. Een inzet van Lex Immers werd echter door doelman Antonis Giorgallides gepareerd. Pal daarop hield de Portugese arbiter het voor gezien.

Vrijdag 29 juli 2011 om 06:44 uur

3-0 geen flauwekul (2)

http://www.haaglandenvoetbal.nl/?pid=63&news[iid]=9808

 

Lees dit maar eens, over 1 week moet er echt een ander ADO staan of je kunt beter die wedstrijd schriftelijk afdoen

Vrijdag 29 juli 2011 om 06:29 uur

34 jaar supporter

Nu de grootste teleurstelling is verwerkt kijk ik toch met enig vertrouwen uit naar de return.

We kunnen er voor zorgen dat het die Cyprijoden dun door de broek loopt... 3 - 0  lijkt veel maar kan in een Haagskwartiertje omgebogen worden. Positief blijven!

Vrijdag 29 juli 2011 om 06:18 uur

3-0 geen flauwekul

De reacties lopen uiteen en dat is maar goed ook want iedereen mag ervan vinden wat hij of zij wil. Wat ik ervan vind heb ik al gepost een ook zeven uur later vind ik nog steeds hetzelfde: we zijn afgesminkt als een stel padvinders die voor het eerst een reisje naar het verre buitenland maken. Allerlei dingen worden erbij gehaald, oh het is zo warm, oh wat gemeen geen TV, oh wat een naar publiek (willen wij ook niet bloedfanatiek zijn?), de manier waarop was nou niet bepaald een medicijn tegen de uitslag, 1 schotje op doel (de UEFA-statistieken spreken boekdelen), nul corners, geen enkele gevaarlijke normale aanval in 90 minuten tijd.  Als je vantevoren al gaat lopen piepen dan krijg je ze om je oren ook.  Het zou leuk zijn als je 1-0 voorkomt volgende week in de eerste 30 minuten, mijn voorspelling luidt 1-1 of 2-1 want ik zou niet weten hoe een team dat toevalsvoetbal speelt en nul kansen afdwingt in een week tijd opeens de geest krijgt.  En waarom de teleurstelling? Omonia Nicosia - ADO Den Haag 3-0   Geen Fiorentina-ADO Den Haag kansloos 3-0 of Standard Luik-ADO Den Haag kansloos 3-0 maar Omonia Nicosia - ADO kansloos 3-0.  Ik hoop dat het volgende week niet te warm is om eens 100% te geven, ik zou als speler gek worden hiervan, heb je hier vorig seizoen 38 wedstrijden voor gevoetbald om je zo voor schut te laten zetten? (nul uitgespeelde kansen, zoekgespeeld)

 

Vrijdag 29 juli 2011 om 05:42 uur

Erik FC DEN HAAG

Wat een geouwuhhoer hier ! We verliezen en een paar pisnichten lopen te zeiken over wie en wat er verkeerd is gegaan. Het is godverdomme 40 graden op dat kut Cyprus.Niet echt lekker balluh dan hè. Mag hopen dat er volgende week donker wolken boven het kyocera stadion hangen vol met hagelstenen ....Ik zie die Cypryjoden al huilend op het veld staan. En geloof me.....onze jongens gaan er voor....ipv zeiken schreeuwen we ze naar een 5-0.
Vrijdag 29 juli 2011 om 03:56 uur

den helder

aanvalluhh,hoop dat steyn nu wakker wordt en inziet dat deze spelwijze NIET bij deze groep hoort dus met haagse bluf spelen,dat is juist de kracht van deze groep!!euro-verhaal hierdoor waarschijnlijk verneukt maar hoop dat ie hier lering uittrekt voor de competitie!!!!!!!!!!!!!1

Vrijdag 29 juli 2011 om 03:39 uur

Mr. FC DEN HAAG

Eigenlijk wil ik hier nog niet reageren maar vooruit: Het is te pijnlijk voor woorden hoe dit FC/ADO Den Haag zich in Cyprus gepresenteerd heeft. Kort samengevat: SCHANDALIG en HAAGSCH onwaardig!!! Een collectief falen van het team en de complete technische staf! Het Europees avontuur is over en uit en ik hou mijn hart vast voor dit team in onze eredivisie waar ze in deze huidige staat niets te zoeken hebben. Het lijkt wel een veredeld amateur elftal op een zwoele zomeravond en nog geeneens de eer gered met een tegen doelpunt. Voor diegene die er thuis nog in geloven tegen deze gehaaide en geslepen ploeg wil ik alleen nog maar zeggen: Droom of slaap lekker verder, want dit gaat hem helaas niet meer worden!!! U zijt gegroet!
Vrijdag 29 juli 2011 om 01:22 uur

Tja

Jammer, misschien wordt de leiding nu wakker.

Maurice te onervaren en ontbeert people management, een adspirant regelneuker, daar wordt geen team beter van, vaak slechter.

Een keeper en een spits aantrekken of Vicento vertrouwen geven op die positie en dan maar een schiet gebedje doen of jongens als de reijck, toornstra, verhoek, blijven anders wordt het degradatie voetbal.

Maar volgende week uitgaan van waar je goed in bent, spelen met bluf en aanvallend gericht, en 4-0 is goed genoeg.

Vrijdag 29 juli 2011 om 00:50 uur

ADO Boy

Met Steyn wim je nog niet van VVP !!!

Vrijdag 29 juli 2011 om 00:38 uur

ADO Supporter

@ TonHa

 

En de ambities van de club ben ik wel sceptisch over,omdat daar te makkelijk wordt gesproken over structureel linkerrijtje.Daar is meer voor nodig dan wat er nu is!

Vrijdag 29 juli 2011 om 00:25 uur

ADO Supporter

@ TonHa

 

Ik heb nog steeds hoop! Zeker gezien de Groningen wedstrijden! In het verleden bijv. Verlies van 020 met 4-0 tegen Omonia en winst thuis met 10-0. Wonderen bestaan misschien nog! Ik hou hoop!! En over spelers die vertrekken maak ik mij alleen druk om Derijck!Toonstra en Verhoek is iets wat de club in de hand heeft!

Vrijdag 29 juli 2011 om 00:22 uur

TonHa

@ADO supporter;

 

Het is werkelijk nergens op gebaseerd om te denken dat dit kan worden rechtgezet.

De belangrijkste speler en de trainer is weg en de spelers die het zouden moeten overnemen geven niet thuis en zijn met hun hoofd bij een andere club. Ik denk dat ze het overigens wel best vinden en geen derde ronde willen, dan wordt het wel heel erg dicht bij 1 september.

Vrijdag 29 juli 2011 om 00:16 uur

bertje pastoor

Dit kon je zien aankomen als je buys en bos weg stuurt en niks terug haald dit word ook een ramp jaar in de eredivisie.

Die tranier heb ik het nooit in zien zitten.

Vrijdag 29 juli 2011 om 00:13 uur

ADO Supporter

@ TonHa

 

Je hebt mijn laatste zinnetje zeker niet gelezen! Mijn stuk is grotendeels  gebasseert op deze wedstrijd! En veel eerder heb ik al aangegeven dat bepaalde spelers niet goed genoeg zijn voor de doelen die gesteld worden door de club! Over deze wedstrijd kan je niet positief zijn en was het ook een zooitje ongeregeld!

Donderdag 28 juli 2011 om 23:48 uur

ggf

Je kunt nu natuurlijk alles wat geel groen is de grond in boren, maar dat vind ik toch te makkelijk. Natuurlijk was het niet best vanavond.

Punt is dat het volgende week zo maar kan keren.

Afgelopen seizoen herinner ik me ook een paar forse negatieve knallers, ondermeer de laatste wedstrijd in Groningen was toch bepaald niet top van ADO zijde. 

Kennelijk is er een groot verschil bi sommige teams tussen uit en thuis.

Ik heb vertrouwen dat het - met een beetje geluk - nog kan worden rechtgezet. Als dat mocht lukken, is Maurice dan ineens weer een top-trainer?

Donderdag 28 juli 2011 om 23:35 uur

O o Den Haag

Al had je maar één tegengoal gemaakt, dan had de vlag er nu toch anders bijgehangen.

Donderdag 28 juli 2011 om 23:32 uur

RobiniboR

Hey boys,

 

Ook ik flip zwaar en zie de problemen.

 

MAAR GVD WEL POSITIEF BLIJVEN ! In een week kan veel gebeuren en ik heb vertrouwen in die groen-gele-wonderkinderen ! Het zit 'm niet alleen in Steijn, het hele team zit in een dippie. We hebben ze afgelopen seizoen ook op zien staan vanuit onmogelijke situaties. Dus heb vertrouwen !!!

 

Volgende week als een blok achter de jongens staan en geven we die acterende cyprioten voor hun plxxrislijer !!!!!

Donderdag 28 juli 2011 om 23:28 uur

Sven

Goede waarnemers hebben het allang aan zien komen. Vorig seizoen was een mooi stuk geschiedenis maar alleen de ruïnes zijn nog over. Een goede trainer is onontbeerlijk. Is een katlisator voor zelf voor een matig elftal. De club duikt weer de grauwe middelmaat of zelfs de totale

ontluistering in. Den Haag is geen feeststad meer. Er moet een persoonlijkheid opstaan, een inspirator. Ja, in Arnhem loopt er een rond.

Achteraf was hij zwaar onderbetaald. Groen en geel zijn weer zwart en donkerzwart geworden. Net zo zwart als die schuttingtaal die direct weer opduikt.

Donderdag 28 juli 2011 om 23:17 uur

Marcoo

Je mist een echte spits nu en Immer daarachter...

 

Ook een centrale verdediger (Kum het moet nu klaar zijn).

 

Geef Vicento een basisplaats...

 

En Steijn... hou het leuk, maak het geen strafkamp. In het verleden weten we dat er genoeg nadelige gevolgen daar uiteindelijk van komen.

 

Donderdag 28 juli 2011 om 23:13 uur

Joep Meloen

Stelletje zuurpruimen hier volgende week thuis komt het wel goed zo geweldig is dat Nicosia niet hoop dat het donderdag thuis een beetje regent met een temperatuurtje van een graad of 15 en die Nicosia zit vastgeroest ga er lekker zelf staan met temperaturen boven de 30 graden, is toch logisch dat je dan geen fut meer hebt, die Eskimos uit de noordpool verliezen ook altijd als ze in Spanje Europees spelen.

Dat is toch logisch zou Johan Cruijff zeggen.

Donderdag 28 juli 2011 om 22:56 uur

Janus

Kom op mannen niet zo negatief
Donderdag 28 juli 2011 om 22:40 uur

Peco

Dat je onderuit gaat op Cyprus dat kan gebeuren maar toch niet met 3-0???... ik vind dit zelfs een aanfluiting, nul kansen afgedwongen, geen voetbal, dit elftal is totaal nog niet op elkaar ingespeeld en speelt het door mij/ons verafschuwde toevalsvoetbal...lange lellen naar Lex die vanaf Ameland als een verdwaalde vuurtoren licht in de duisternis brengen moet.  Een Verhoek die speelt als een natte krant.

Drie-Nul...come on...ik zat al te hopen dat het 1-0 zou blijven, onmacht troef.

Thuis moet het net zulk weer zijn als vorige week dan geef ik ons een kans, de kaarten zijn geschud, of we hebben een onvergetelijke Europa Cup-avond óf we gaan via de zijdeur roemloos Europa uit...VOL GAS DUS VOLGENDE WEEK en niet denken aan die nul die je moet houden want dan kun je beter al het wedstrijdformulier met 0-0 inleveren vooraf.

COME ON THE HAGUE!!!...DE KAARTEN ZIJN GESCHUD, VOLGENDE WEEK STORMLOOP!

Donderdag 28 juli 2011 om 22:37 uur

Tedje

Wat een hoop negatieve reacties ineens trouwens, ik durf te wedden dat we hier over mooie lotingen en mogelijke versterkingen hadden gelult als we 3-0 hadden gewonnen. 1 dag zon maakt nog geen zomer, dus 1 verloren wedstrijd maakt ADO nog geen degradant. 

Wat ik wel vind is dat ADO een versterking nodig heeft, bij voorkeur Buly, maar dat lijkt zeker nu vrijwel uitgesloten. Ook de onrust rond enkele spelers heeft geen goede invloed op het team, mocht ADO er uit vliegen dan moet je niet verbaasd opkijken als 2 man al verkocht zijn voordat ze onder de douche vandaan zijn na de wedstrijd, de clubs wachten als aasgieren op de uitschakeling van ADO.

Donderdag 28 juli 2011 om 22:32 uur

kop-op

heren

wees eens positief; foutje wordt volgende week recht gezet.

is echt geen wonder voor nodig.

massaal achter onze club gaan staan; als het ff tegen zit moet je juist karakter tonen. zo werkt het altijd en overal

ik spreek jullie volgende week om deze tijd!

Donderdag 28 juli 2011 om 22:30 uur

peet

Bagger|||||||||. Verhoek, Derijck zijn alleen maar bezig met een transfer (wegwezen) Jammer dat de transferwaarde vandaag  behoorlijk is gedaald. Kum en Couthino Hoofdklasse amateur niveau. Steijn kan het niveau nog niet aan. Luksik miskoop.  Immers is een drama spits.  Dit gaat weer een drama jaar worden.

Donderdag 28 juli 2011 om 22:28 uur

Hansi

Hocher en Kum dramatisch, Zwinkels weer in de goal!

Donderdag 28 juli 2011 om 22:21 uur

Zuiderpark

Waardeloos. Trainer is brandhout, elftal loopt leeg en Kallen telt zijn knaken. Degradatievoetbal dus. 14e plek hooguit.

Donderdag 28 juli 2011 om 22:17 uur

Tedje

Misschien maar goed ook dat het niet op tv was of wellicht was het ook wel de reden dat ze zo slecht waren, ze konden zich niet in de kijker spelen...

Als ADO nog kans wil maken op de volgende ronde dan moet de sfeer in het stadion flink verbeterd worden, want tegen Tauras leek het wel of de wedstrijd in een leeg stadion werd gespeeld zo stil was het.

Het wordt een moeilijke opgave, maar onmogelijk is het zeker niet, gaf ADO zelf niet ooit eens een 5-1 voorsprong weg?

Donderdag 28 juli 2011 om 22:15 uur

TonHa

@ADO supporter:

 

Je was toch zo positief vanmiddag. Als je een beetje verstand van voetbal hebt zie je dit vantevoren aankomen. Zelfs tegen die Litouwers was er geen voetbal, geen bezieling, helemaal niets.

 

Nu: Verhoek, Toornstra en Derijck weg. Let op:

 

Derijck naar Vitesse, Verhoek naar Nottingham of Rangers en Toornstra naar FC Utrecht.

 

Daar hebben die clubs gewoon op gewacht. Die weten ook dat het nog geen 1 september is.

Donderdag 28 juli 2011 om 22:12 uur

Partyman14

Wat Happy zegt klopt :P, Omonia zal ongetwijfeld moeite hebben met de weersomstandigheden in DH in vergelijking met Cyprus.
Bovendien is ADO thuis veel beter dan uit

Donderdag 28 juli 2011 om 22:09 uur

NigelS-A

 DAG EUROPA !!! ** cyprus

Donderdag 28 juli 2011 om 22:01 uur

Maurice

Ik zie het niet gebeuren. Het is jammer, maar een 3-0 nederlaag rechtzetten volgende week, zie ik echt niet gebeuren, hoop natuurlijk op een wonder, maar die wonder zie ik niet gebeuren.

Donderdag 28 juli 2011 om 21:59 uur

Happy

niet zo negatief, gewoon 5-1 volgende week. Bekende uitslag toch

Donderdag 28 juli 2011 om 21:58 uur

Miku

Kum, Verhoek en Coutinho in één pakketje verkopen. Een echte keeper en een echte spits voor terughalen.

 

Of misschien had Steijn toch Jaap erin moeten zetten....

Donderdag 28 juli 2011 om 21:57 uur

Roland

Gewoon vol op de aanval Ado!

Utreg-Celtic (4-0) als voorbeeld nemen.

Donderdag 28 juli 2011 om 21:53 uur

ADO Supporter

Luksik wat een aanfluiting is dat zeg! Hocher wat een aanfluiting is hij zeg! Kum wat beperkte speler is dat zeg Immers in de spits wat een drama!Coutinho wat flut keeper! Eredivisie wordt tegen degradatie vechten met het amateur voetbal wat wij nu spelen. En hopen dat spelers als Verhoek,Toornstra en Derijck niet vertrekken want dan degraderen we denk ik ook nog! Steyn met z'n inzakken wat een flapdrol is dat! Zie het resultaat!Zat geen inspiratie in de ploeg en denk nu helemaal dat ie dat er niet in krijgt! Thuis tegen Omonia vol op de aanval om mijn gevoel over dit zooitje ongeregeld weg te nemen en dan minstens met 4-0 winnen!!

Donderdag 28 juli 2011 om 21:50 uur

Bert -53

Steijn misschien toch een maatje te klein voor Ado
Donderdag 28 juli 2011 om 21:50 uur

Roland

Toch Toornstra naar Utreg ;-)

Donderdag 28 juli 2011 om 21:48 uur

John/Apeldoorn

Zolang we geen echte spits hebben,gaat het een moeilijk verhaal worden.En ook in de eredivisie...maar goed het is nog geen 31 augustus dus het kan nog.

Ben wel benieuwd of nu nog iedereen wil blijven.LEES De Rijck,Verhoek en Toornstra.

Hoop op een wonder volgende week.

Donderdag 28 juli 2011 om 21:38 uur

adodebeste

Volgende week beter verkeerde opstelling Kum en Leeuwin horen achterin te spelen, Tjaron Chery gelijk de eerste helft er in komt alles goed volgende week thuis.

Die penalty voor Nicosia was een cadeautje natuurlijk dat gaf ze vleugels.

Donderdag 28 juli 2011 om 21:37 uur

morrison

en o ja,pique snel terug halen.

Donderdag 28 juli 2011 om 21:33 uur

morrison

kum eruit,leeuwin centraal achterin,immers naar het middenveld,probeer hocher is in de spits,nu heb je er niks aan.

Donderdag 28 juli 2011 om 21:32 uur

kut kut kut

kut kut kut

Donderdag 28 juli 2011 om 21:32 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 Graafschap 36 - 62
6 ADO Den Haag 35 - 59
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 MVV Maastr. 36 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 35 - 24