Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Nieuwsbericht

ADO onderuit tegen Cambuur


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

12 november 2023 10 reacties

ADO Den Haag is zondagmiddag in eigen huis door Cambuur Leeuwarden verslagen.

 

De wedstrijd tegen de Friezen eindigde in 1-2. ADO zat geen moment lekker in de wedstrijd. Cambuur kon makkelijk door het Haagse centrum heen tikken en zo in de eerste helft een paar keer gevaarlijk worden. 

 

Op die manier viel ook na 35 minuten de openingstreffer van de uitploeg. Waar de Haagse supporters hoopten dat de groengele formatie in de rust orde op zaken zou stellen, gebeurde het tegenovergestelde. 

 

ADO leek aan het begin van de tweede helft niet helemaal wakker en zag na meerdere klungelacties de 2-0 in het net rollen. Toen invaller Silvinho Esajas 15 minuten later na een rode ook nog moest vertrekken (hij stond pas vijf minuten in het veld), was het gebeurd in het Bingoal Stadion.

 

Deed ADO dan helemaal niks? In de 85e minuut kreeg de residentieclub plots een penalty. Henk Veerman schoot vanaf elf meter de aansluitingstreffer binnen. ADO ging nog volle bak voor de gelijkmaker maar ondanks een overwicht bleef het gevaar uit voor het Cambuur-doel.

 

En zo kwam een eind aan serie van elf competitiewedstrijden waarin ADO ongeslagen bleef. Door deze nederlaag staat de club nu vierde. Volgende week is er weer een interlandbreak. De vrijdag daarna moet de ploeg van Darije Kalezic op bezoek bij nummer acht FC Dordrecht.

Reacties

Ano-Niem

Het ging al vanaf minuut 1 helemaal fout en er is kennelijk in het elftal niemand die het tijdens de wedstrijd tactisch net even anders kan zetten in samenspraak met de trainer (al verwacht je dat juist van iemand als Van Hintum). Je zag dat Cambuur kinderlijk eenvoudig door de verdediging heel speelde en gevaarlijk kon worden ondanks de matige selectie die ze hebben.

Dan krijg je daarbij nog een Comedy Capers achtige goal tegen vlak na rust en dat gecombineerd met een matige instelling zorgt ervoor dat we weer met beide beentjes op de grond staan.
Maandag 13 november 2023 om 08:50 uur

Hansiehansie

Het is bij ADO altijd het zelfde als er mensen op de wedstrijd afkomen laten ze het afweten,en maar zeuren we hebben de supporters hard nodig .Thuis moet je onoverwinnelijk zijn.De trainer maakt verkeerde keuze van zijn materiaal spelers. Daarom verlies je de wedstrijd.
Zondag 12 november 2023 om 23:05 uur

KaleHans

Te slap, te simpel, te makkelijk .... zonde voor zo'n lekker vol stadion.
Had je toch mooi aan klantenbinding kunnen doen......
Volgende week weer beter hopelijk!
Zondag 12 november 2023 om 21:24 uur

ADO73

Schaam*
Zondag 12 november 2023 om 21:16 uur

ADO73

Hele week zonder bal trainen. Alleen maar conditietraining, vandaag voor de mentaliteit een 1, strijd een 1, om je kapot te schamen. Ik heb scheit aan die ploeg maar er staat geen één fastoenlijk bekende speler in dat cambuur, maar ze gingen er 5x harder voor dan wij. Lekker visitekaartje weer voor je eigen publliek

Shaam je kapot!!!!!
Zondag 12 november 2023 om 21:15 uur

Jap

Het zat er wel een beetje aan te komen. Al een paar wedstrijden is het niet best. Vanaf de eerste minuut leg je het af tegen een feller en enthousiaster Cambuur. Terecht verloren , voetjes weer op de grond. Ado is niet beter dan de rest. Ze moeten elke wedstrijd knokken voor de punten. Als je even het hoofd laat hangen, verlies je zoals vandaag. Op de naar de volgende wedstrijd.
Zondag 12 november 2023 om 19:56 uur

diederik

Excuses , tikfout , Cor Lems.
Zondag 12 november 2023 om 19:09 uur

diederik

Ontbreekt niet aan kwaliteit , maar aan mentaliteit.
Even terug naar lang geleden , we hadden ene Cor Lens, ene Michel Adam , die gingen 1000000 procent voor de winst voor de club.Dat missen we nu
Zondag 12 november 2023 om 19:08 uur

Hansiehansie

De trainer begint met de verkeerde opstelling, de laatse invallers maakte het verschil,een domme ronde kaarten, en de laaste linie is een drama, werk aan de winkel. En waarom kan die laatste 6 min wel spannend zijn en de rest een drama. Onbegrijpelijk die instelling. Zal met kwaliteit te maken hebben.
Zondag 12 november 2023 om 18:27 uur

PietF

Ja veel te slap begonnen, Cambuur had de overhand, wanneer begrijpen ze nu eens dat aanvallen altijd de beste verdediging is. Er kwam pas geestdrift in het spel nacde domme rode kaart
Zondag 12 november 2023 om 18:13 uur

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Patro Eisden
Vandaag om 11:30 uur
Besloten

Advertentie