Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO onderuit tegen PEC Zwolle


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

21 januari 2017 20 reacties

ADO Den Haag is in eigen huis tegen een gevoelige nederlaag aangelopen.

 

De ploeg van Zeljko Petrovic verloor met 2-1 van PEC Zwolle. De Zwollenaren bivakkeerden voorafgaand aan het duel nog op de 16e plaats en staan nu gelijk met ADO.

 

Dankzij een goal van Gervane Kastanaar kwam ADO dit duel nog wel op voorsprong. De aanvaller kopte na tien minuten een corner binnen.

 

Omdat zijn transfer naar Duitsland vooralsnog niet door gaat, stond Kastaneer weer in de basis. Het werd direct duidelijk hoe afhankelijk ADO van hem is. Niet alleen maakte de 20-jarige speler het enige doelpunt. Nadat hij geblesseerd uitviel, bakte de groengele formatie er aanvallend weinig van.

 

Kastaneer moest het veld verlaten omdat hij een bal tegen zijn oog kreeg. Hij wilde zelf graag verder spelen, maar de clubarts nam geen risico.

 

PEC kwam even voor rust op gelijke hoogte. Tien minuten na de thee viel het winnende doelpunt. Het was aan meerdere reddingen van doelman Ernestas Setkus te danken dat het bij 1-2 bleef.

Reacties

Haagsicoon

@janvele Dat doe ik ook niet de situatie was een jaar geleden ook ruk alleen zonder rechtszaken.Maar we hebben het hier over de prestaties op het veld en die zijn slechter dan de afgelopen seizoenen bij een andere club was Petrovic al lang de deur uitgetrapt.
Zondag 22 januari 2017 om 19:53 uur

janvele

@Haagsicoon
Je moet geen appelen met peren vergelijken. Kijk gewoon hoe de situatie nu is.
Zondag 22 januari 2017 om 19:32 uur

AussieAdo

Een lekkah makkie voor jullie (en staff):
Noem mij 1 speler die voruitgang maakt? of boekt?
Bedankt Pagliacci via DICK ADVOCAAT
Moeten we niet een tribune naar DA vernoemen?
ik stel voor: de wc`s
Zondag 22 januari 2017 om 18:46 uur

Haagsicoon

@janvele Tja het een houdt verband met het ander dan hebben een Wigt en een Metgod het beter gedaan vorig seizoen toch.
Zondag 22 januari 2017 om 16:50 uur

Haagsicoon

@skrens Nou wat waren Duplan-Havenaar-Schaken kut he voorin vorig seizoen ging dat veel beter hoe zou dat nou toch komen denk je.
Zondag 22 januari 2017 om 16:31 uur

Leplazerus

Einde oefening!
De komende wedstrijden zie ik geen punten worden behaald.
Volgend jaar JL.
Zondag 22 januari 2017 om 14:56 uur

skrens

Al wedstrijden lang zien we een machteloos ado.
Ook met duplan-havenaar-schaken voorin was het kut.
Petrovic weet het gewoon niet en spelers hobbelen gewoon mee. Als je niet wil degraderen moet de trainer weg en de spelers op hun de klote krijgen. Neem nou pec-exselsior-sparta-roda-willem2 en goahead wat loopt daar nou in van naam. Nee verschuilen achter materiaal en geld onzin. Ik zeg Jol of Aad de Mos en spelers afknijpen en oprotten als je niet mee kan of wilt. Publiek is al weg. Oja en Wang ook weg wezen. En de Haagse mensen met poen wachten toch tot de degradatie. Dan kost het niets meer. Rust zacht ADO..........

Zondag 22 januari 2017 om 14:43 uur

janvele

@Haagsicoon
Het een houdt verband met het ander. Totale malaise. Ik noem het failliet. Het chassis van onze club is volkomen doorgeroest. Zie dat nog maar eens goed te krijgen
Zondag 22 januari 2017 om 13:21 uur

Haagsicoon

@janvele Zowel Manders als van As(is net een paar dagen bij de club) zijn niet debet aan de wan prestaties op het veld.
Het enige wat ik Manders kwalijk neem is dat hij geluisterd heeft naar Dick Advocaat om Petrovic aan te stellen als trainer terwijl eigenlijk Steijn de kandidaat was.En ja met weinig of geen geld vis je in een heel klein vijvertje wat spelers betreft.Alles wat gehaald is zijn echt niet beter dan een Kristensen,Zuiverloon of een Wormgoor.En met Fraser had ik nooit het gevoel dat we zouden degraderen het voetbal was wel niet om aan te zien maar wel resultaat.
Zondag 22 januari 2017 om 12:23 uur

janvele

Onze club is bestuurlijk en technisch volkomen failliet. Wie laat overigens nu weer zo,n kneus als Van As binnen?Manders en Van As allemaal tiende rang.
Zondag 22 januari 2017 om 12:01 uur

Hagenees

Allemaal triest voor woorden.
In een koud en leeg stadion gisteren de ondergang aangezien.
Het is klaar,hier moeten we het mee doen.
Op naar de degaradatie,met deze trainer valt er geen eer meer te behalen.
Hopelijk krijgen we een andere trainer,zodat er misschien een lichtpuntje komt op te knokken voor behoud in de eredivisie.
Ik ben al 42 jaar supporter maar dit is echt wel het slechtste seizoen wat ik mee maak.Wat een ellende op sportief en financieel vlak.
Zondag 22 januari 2017 om 11:57 uur

John Wright

Je kan wel om meer inzet en vechtlust vragen maar je merkt dat de mannetjes gewoon conditie te kort komen om dat op te brengen. Wat doen die gasten de hele week op de training??? En waar iszo`n trainingskamp in Spanje voor als je deze belachelijk slechte wedstrijd laat zien.
Zondag 22 januari 2017 om 09:05 uur

Derijgers

De Reus is gisteren buitenwesten geslagen door een degradatie kandidaat nadat de clown met zijn inzichtloze opstelling waarvan hij zelf nauwelijk de indentieteit van het team begrijpt naar de slachtbank voerd,Een reservebank meer nohow en kwaliteit onbewust laten rusten geeft zijn onkunde duidelijk weer.Met Bakker en Becker is in het team is keer op keer gebleken dat er nauwelijks resultaat is geboekt. Het heen en weer geschuif van Tom en Tom bij achterin leiden nauwelijks tot diepgang in het spel, Ebhu keer op keer balverlies en zeer zwakke schakel.Het inbrengen na de rust van Dupl.middeveld en Maren.aanval was overduidelijk noodzakelijk om de druk op Zwolle te verhogen..De Clown kan zijn wedstrijden niet lezen en brengt deze pas na achterstand. Deze man moet zo snel mogelijk het stadion verlaten, zo niet dat is degradatie een feit, met dank aan Manders,Wangen alle minkukels van bestuursleden.Gisteren was al duidelijk. dat de uitocht van supporters is ingezet, naar het stadion lopend vroeg ik mij af of het vandaag wel de wedstrijddag was. Ik zag nauwelijks drommen supporters rijen lopen,een teken aan de wand.Het seizoen is kapot gemaakt door Alles wat ADO bestuurd,de Reus licht in coma,en zal voorlopig niet ontwaken.
Zondag 22 januari 2017 om 08:38 uur

Erik FC DEN HAAG

Ben er nooit klaar mee, maar met boxje ado wel. Betaal aardig wat knaken voor een instelling van een paar pikkies met een luier om. Niemand hoeft van mij een messie te zijn, maar als jij als een blinde hond verspeelde energy verspeeld zonder te weten wat je doet... dan is t tijd om te nokken. Kan er alsjeblieft een nieuwe tijdelijke trainer zijn die snapt dat we ff met oorlog op de bal gaan spelen. Op dit moment is het voetbal ook niet om aan te zien. Tijd om te vechten... fuck voetbal. Probeer je aanhang te houwen... den haag staat te janken !!
Zondag 22 januari 2017 om 03:04 uur

KaleHans

En dan hebben we het niet eens over het wisselen van spelers door Petro, Kastaneer/v.d.Heijden is nog logisch vanwege het feit dat je geen andere spitsen hebt.
Maar een Marengo voor Bakker i.p.v. een hopeloos falende Becker en dan ook nog is 5!!!!!! minuten voor tijd Duplan voor Trybull i.p.v. Becker dan snap je er volgens mij echt niets van en ziet hij een heel andere wedstrijd dan wij op de tribune!!
En dan ook nog is zien dat alles en iedereen behalve David en Schaken door het midden waar het al zo vol is aanvallen dan vraag ik me af met wat voor strijdplan Petro deze jongens het veld in stuurd. En dan ook nog is die domme terugspeelballen op de keeper waarmee ze hem onnodig in de problemen brengen...... ik snap er werkelijk niets meer van en Petro en een groot aantal spelers volgens mij ook niet meer.
Zondag 22 januari 2017 om 00:12 uur

Ronnie

Voordeel is dan wel weer,veel slechter kan het niet meer.
Zondag 22 januari 2017 om 00:06 uur

Ronnie

Volkomen kansloos.
En dat is nog maar tegen Pec Zwolle,maar zelfs die is 3 maten te groot.
Want Pec had net zo makkelijk met 1-5 kunnen winnen.
Dit gaat helemaal verkeerd.
Er zijn geen 2 spelers nodig maar minimaal 4.
Achterin klopt het van geen kant.
Op het middenveld is het het hele seizoen al dramatisch.
En voorin hebben we als Kastaneer en Havenaar er niet bij zijn,gewoon zeer middelmatige spelers lopen.
Schaken was vandaag nog het meest actief.
Tja wat moet je zeggen,er is geen geld,dus waarschijnlijk word het aanmodderen en maar hopen op het beste.
Ik heb vandaag zo`n beetje de slechtste thuiswedstrijd gezien in de afgelopen 2 seizoenen.
Pffff en er komen er nog 8.
Zaterdag 21 januari 2017 om 23:35 uur

Haagsicoon

Tja waar moet je beginnen het hele elftal doet maar wat eigenlijk de enige die zich af en toe nog vrij liep in de 16 was Schaken.Onbegrijpelijk dat Becker speelt en Duplan in zo`n belangrijke wedstrijd op de bank zit.De enige die een voldoende haalde was Setkus die voorkwam dat het minimaal 1-4 of 5 zou worden de rest van de spelers worden niet beter en onder Petrovic zal het niet beter gaan worden ook.
Men heeft nu in 15 wedstrijden slechts 7 punten gehaald met nog 15 wedstrijden te gaan kan je wel uitrekenen hoe dit gaat aflopen.Je MOET minimaal 6 wedstrijden winnen om veilig te zijn met pijn in m`n hart zie ik dit niet gebeuren helaas.
Zaterdag 21 januari 2017 om 23:23 uur

RF

Zonde dat kastaneer uitviel.
Hoop dattie blijft.
Liever punten dan poen.
Zaterdag 21 januari 2017 om 23:11 uur

John Wright

Hoe krijg je het voor elkaar om je meest geroutineerde speler Duplan aan de kant te houden en de totaal falende, uit vorm zijnde Bakker op te stellen. Risicoloos proberen rond te spelen en zelfs dat lukt niet. Petro weet het niet meer....wat een drama en helaas ook geen beleving. De versterking is niet alleen in het veld nodig maar ook bij de trainersstaf.
Zaterdag 21 januari 2017 om 23:09 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Helmond Sport
0-1
12 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
20 april 2024 om 16:30 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 34 - 73
2 Roda JC + 34 - 70
3 Groningen + 34 - 67
4 FC Dordrecht 34 - 63
5 ADO Den Haag 34 - 58
6 Graafschap 34 - 58
7 NAC Breda 34 - 50
8 MVV Maastr. 34 - 49
9 Jong AZ 34 - 49
10 SC Cambuur 34 - 45
11 VVV-Venlo 34 - 45
12 FC Emmen 34 - 45
13 Helmond Sp. 34 - 44
14 Jong Ajax 34 - 39
15 FC Eindhoven 34 - 38
16 Telstar 34 - 33
17 TOP Oss 34 - 32
18 Jong PSV 34 - 31
19 FC Den Bosch 34 - 29
20 Jong Utrecht 34 - 24