Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO onderuit tegen RKC


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

11 september 2011 22 reacties

De supporters van ADO Den Haag wachten nog steeds op het eerste thuisdoelpunt van het nieuwe seizoen. Ook tegen RKC kon de groengele formatie niet scoren en verloor met 0-1 van de Waalwijkers.


De residentieclub begon nog best aardig aan de wedstrijd. Dit leidde tot een aantal kansen, waarvan de grootste voor Lex Immers was. De middenvelder werd op zijn wenken bediend door debutant John Verhoek, maar schoot over.


Dat RKC  het einde van de eerste helft op voorsprong kwam was dan ook een verassing. Nadat de Haagse verdediging verkeerd uitstapte kregen de Brabanders de eerste kans van de wedstrijd en was het gelijk raak.


Na de openingstreffer was het gedaan met het Haagse voetbal. Het was RKC dat de kansen kreeg er eigenlijk 0-4 van had moeten maken. Het elftal van Maurice Steijn wist niks te creëren en liep tegen een verdiende nederlaag op.

Reacties

Wes

@Bruno
Wat ik schreef lijkt me duidelijk genoeg vind je niet, als mijn mening je niet bevalt dan is dat erg jammer voor je, deze gedachtegang komt niet uit de lucht vallen en ik ben zeker niet de enige die er zo over denkt. Als je goed leest dan lees je dat het niet alleen aan de trainer ligt.

Sport is ook een psychologisch spelletje wat zich voor een groot gedeelte in het koppie afspeeld. ADO was vorig jaar zeer succesvol en het is knap om de weg omhoog te slaan en toppers en suptoppers te verslaan en de playoffs te winnen maar daarna komt er iets aan dat misschien nog veel zwaarder is en dat is de te kloppen ploeg zijn en te evenaren wat je gepresteerd hebt.
De spelers stonden veel in de belangstelling en er werd veel aan ze getrokken en veel over ze gezegd en geschreven. Het verwachtingspatroon was ineens veel hoger en dat is een druk waar deze spelers geen ervaring mee hebben. Dat is bijvoorbeeld bij Immers goed te zien, hij heeft moeite zijn niveau te zijn halen na alle tumult rond om zijn persoontje terwijl hij het voordat het gezeik ontstond eigenlijk best goed deed in de europa vooronde, hij kwam wel moeilijk tot scoren maar de rust in zijn spel, het 1 keer raken en kaatsen en balbehandeling was behoorlijk. Het klinkt misschien gek maar deze jongens kunnen een mental coach momenteel goed gebruiken in deze situatie. In Amerika en duitsland zijn ze al een stuk verder op dit gebied maar in nederland begint men sinds kort ook te geloven dat mental coaching altijd zeer onderschat is geweest. Het team van ADO heeft behoefte aan mental coaching en dat kan gedaan worden door specialisten op dit gebied (want de mentale kracht in sport is universeel en kan ook door specialisten gegeven worden uit andere takken van sport) of een trainer die ervaring heeft in de mentale situatie waar de spelers momenteel in verkeren. Ik heb niet de indruk dat Steijn zelf de jongens op het rechte spoor kan krijgen en dat hij daarvoor hulp nodig heeft.
Dinsdag 13 september 2011 om 23:47 uur

MiG

@Bruno: Zit jou soms iets dwars [in je asshole]?
Dinsdag 13 september 2011 om 15:49 uur

Bruno

pfffttt dus om samen te vatten wes was het een drama,
En het ligt allemaal aan de trainer .
slecht inzicht
te weinig risico
kan niet lezen luisterenen is blind
kan ze niet motiveren
kan ze niet bij sturen
en dwingt geen respect af
en wat is het nou hij laat ze zwemmen of laat hij ze verzuipen
het is het 1 of het ander make up your mind
En de supporters laten het bij de eerste beste tegenslag afweten ??
en van der Kallen is een Lul omdat hij in een haagse trainer geloofd.
ja Markje je hebt weer een inschattingsfoutgemaakt bij je personeels beleid vraag maar aan Wes.
morgen zij we weer allemaal klapvee
die zich zand in de ogen laat strooien.
opinions are like assholes evrybody has one.



Dinsdag 13 september 2011 om 12:53 uur

ADO Supporter

@Wes

Wat ik eerder al zei over v/d Kalle zijn voetbalverstand, neem ik aan dat Steyn wel de kerst haalt en natuurlijk sta ik daar niet achter! Niemand binnen de technischestaf behalve Steyn neemt v/d Kalle serieus op voetbaltechnisch gebied. Helaas bemoeit hij zich daar wel teveel mee!Zeker gezien het aantrekken van spelers! Steyn zegt alleen maar ja amen tegen v/d Kalle schijnt! (betrouwbare bronnen) Ik noem ze niet want dat kan hun schaden!
Maandag 12 september 2011 om 22:26 uur

Wes

@MiG
Ik denk niet dat Steijn de kerst haalt als hoofdtrainer, ik geloof er niet in dat ze hier onder zijn leiding uit gaan komen. Als je zijn uitstraling en zijn reactie hebt gezien in de dugout toen het duidelijk mis ging zag je onbegrip en onzekerheid van wat moet ik nu nog meer doen. Het zelfde beeld heb ik op mijn netvliezen van Atteveld toen hij het niet meer recht kon zetten. Ik hoop dat er snel gehandeld wordt, ook voor zijn bestwil maar zeker voor de club want ADO staat in de beleving van heel Nederland weer gewoon waar het een jaar geleden stond en dat is zeker niet als degelijke subtopper.
Maandag 12 september 2011 om 21:42 uur

MiG

Wat denken we, haalt Steyn de Kerst?
Maandag 12 september 2011 om 20:14 uur

ADO Supporter

@Wes en Martinezs

Fraser was het ook niet eens over het opstellen van J.Verhoek,volgens hem was hij er ook nog niet klaar voor,niet alleen conditioneel,maar ook andere factoren. Steyn is totaal niet geschikt voor het hoofdcoachschap van ADO Den Haag! Dat wordt wel weer bewezen. v/d Kalle heeft ook geen voetbalverstand, met zijn uitspraken dat dit de beste selectie ooit is!!Letterlijk gezegd!(betrouwbare bronnen) En hij bemoeit zich met voetbaltechnische zaken,wie begrijpt dat?
Maandag 12 september 2011 om 20:02 uur

martinezs

Beste Wes,

JIJ HEB VOLKOMEN GELIJK !!

Hier geeft deze trainer aan dat hij niet geschikt is voor zijn functie , want een speler die maar 35 minuten kan spelen laat je rustig op de reservebank zitten en laat je speelminuten op doen in Jong ADO , maar wat ik nog veel fouter vind van Steyn is dat hij dat niet moet zeggen over een speler die net een week erbij is! deze jongen brand hij al weer af voor dat hij goed en wel begonnen bij ADO !!! LEKKER ZEG !!!
Maandag 12 september 2011 om 16:12 uur

Wes

Dit stukje stond te lezen op voetbalprimeur.
Raar dat hij dat zegt want in het interview van John Verhoek na de wedstrijd gaf John aan dat hij makkelijk door kon en baalde dat hij gewisseld werd.

Steijn: "Verhoek haalde net aan de rust"

Met John Verhoek in de basis heeft ADO Den Haag in eigen stadion niet kunnen winnen van promovendus RKC Waalwijk. De spits, die op huurbasis over is gekomen van Stade Rennes, was al na 35 minuten flink vermoeid.

ADO Den Haag-trainer Maurice Steijn gaf de nieuwe aanwinst de voorkeur boven Mike van Duinen. Verhoek oogde echter niet fit en was dat volgens de coach ook nog niet, zo vertelt hij aan Haaglanden Voetbal. "Ja dat klopt, het was net aan dat hij de rust haalde."

Steijn hoopte dat Verhoek in de rust weer even kon opladen, maar dit bleek niet het geval. "Hij heeft in ieder geval aangegeven in de rust dat hij nog zo’n kwartiertje wilde knallen en dat hebben we ook met hem geprobeerd. Maar het was zeker nog niet goed genoeg."
Maandag 12 september 2011 om 12:30 uur

harold

Ik snap al die commotie rondom steijn niet. Het is niet hij alleen het zijn de spelers op het veld die het moeten doen.
Ik snap de wissle john verhoek niet, vooral niet als je dan leter mikle van duinen brengt.
Zolang immers, radoslevic en wesley niet voor de volle 100% spelen wordt het niks dit jaar.
Toornstar zal ook een niveau hoger moetn gaan halen
Maandag 12 september 2011 om 07:34 uur

Mr. FC DEN HAAG

De complete technische voetbalstaf heeft weer eens compleet gefaald en over het amateuristische spel van onze spelers maar te zwijgen!
Hier pas maar 1 woord voor: SCHANDE!!!
Maandag 12 september 2011 om 00:52 uur

Hagenees in Twente

Drama weekend..... ADO, Heracles (helaas 020 weer pnt) en ook nog FCT verloren
Enig voordeel wonend alhier, iedereen een ka uu tee weekend
Kennelijk mist Steijn de autoriteit om spelers aan het werk te zetten en de wedstrijd "te lezen". Als VVV vandaag gewonnen had, stonden we nu nog lager. How low can you go. Met FCT volgende week is dat geen rare gedachte
Moet gauw beter worden, anders Steijn moven
btw Vennegoor nog steeds geen club, halen!
Zondag 11 september 2011 om 23:48 uur

ADO Supporter

op het veld.

Leeuwin: redelijke invalbeurt

Stein opdonderen en nooit meer terugkomen!!!! Zwakste schakel en tot nooit meer ziens!
Zondag 11 september 2011 om 20:00 uur

ADO Supporter

Coutinho: Houdt je op de been,maar blijft een matige keeper!
Luksik: Is en blijft een drama als linksback! in een 4-4-2 zou die wel een leuke linkermiddenvelder kunnen zijn.
Ammieed het aardig,maar zie liever Leeuwin op rechtsback.
Horvath: Deed het bij vlagen leuk,maar is nog niet de man waar je op kan bouwen!Maar goed hij is er pas en zie wel potentie in hem.
Kum: Onbesuisde verdediger zonder inzicht en geen opbouwende capaciteiten en maakt hele domme overtredingen. Tijd voor Morec en tijd dat Kum volgend seizoen hier niet meer voetbalt!
Toornstra: Nog steeds haalt ie niet het niveau van vorig jaar en was voor zijn doen belabberd gisteren.
Immers: Is ook nog niet de speler van vorig jaar en speelde echt zwaar belabberd,maar werkte nog wel voor de ploeg.
Rado: Speelde redelijk gisteren,maar deelt mee in de malaise van gisteren.
Hocher: Drama aankoop en was heel slecht gisteren op de 1ste 10min. na. Dank je wel v/d Brom!!
W.Verhoek: Speelde redelijk ,maar deelde ook mee in de malaise van gisteren,maar werkte er wel voor.
J.Verhoek: Speelde onrustig,is er nog niet klaar voor en mist positioneelinzicht.Hij stond vaak op de verkeerde plek,maar werkte wel hard.
M.v.Duinen: Redelijke invalbeurt,maar toen was het geloof al weg bij het elftal. en had je geen overwicht op het veld
Chery: redelijke invalbeurt,maar er toen al geen geloof en overwicht mer te creeeren op
Zondag 11 september 2011 om 19:58 uur

aadche

heb ik gvd 3 uur in de trein gezeten om weer s een wedstrijdje mee te pikken. Dan is het wel zuur om dit voor geschoteld te krijgen. Wat me het meest zorgen baart is dat de trainer niks weet om te zetten als het niet loopt. hij moet in de rust kunnen zeggen : dit deden jullie goed, dit was slecht. Rkc heeft hier geprofiteerd, en daar zitten zwakke plekken. We gaan het na rust dus zo en zo doen... Nee hoor we gaan gewoon door met prutsen. En dan die wissels. We staan achter..Als ik een spits voor een spits gewisseld wil zien had ik wel de trein naar Italie gepakt.
Zondag 11 september 2011 om 19:37 uur

Pt

Eerste 20 minuten was er goed samenspel, kansen gingen er helaas niet in. Na het tegendoelpunt was het niet meer om aan te zien. Waarom moest John eruit?
Waarom worden een zeer slecht spelende Immers en Toornstra niet gewisseld? En die Luksik is helemaal een drama.
Ammi was wel 1 van de (weinige) uitblinkers.
Zondag 11 september 2011 om 17:11 uur

Kobus Tokus

Ik heb me gisteravond van verdriet en ellende he-le-maal klemgezopen..... Wat een baggerwedstrijd zeg.... FCDH moet 2 dingen doen: Steijn lozen en Ten Cate opbellen. Ik wil er verder helemaal niks over kwijt want het was simpelweg waardeloos en tenekrommend back to the 90`s voetbal waarvan de de tranen uit je ogen schieten. Steijn pak je biezen!
Zondag 11 september 2011 om 11:44 uur

MiG

1ste 20 Minuten waren prima, maar daarna donderde het in elkaar. Het stuk van `Wes` zegt dan ook alles. Steyn lijkt de weg kwijt te zijn door o.a. nu Höcher weer op links te zetten. Normaal ben ik fan van Immers, maar gisteren had hij eruit gemoeten. Die is de motivatie kwijt na zijn mislukte flirt met Feyenoord. Vorig seizoen werd er door sommige supporters geroepen dat Toornstra beter is dan Strootman, nou op dit moment komt Toornstra niet eens in de buurt van het niveau van Strootman. John Verhoek deed het helemaal niet slecht en als hij 1ste keus voor de spits is dan slaat die wissel helemaal nergens op. Maar Steyn mist blijkbaar de persoonlijkheid om Immers eruit te halen. Over Luksik is alles gezegd en geschreven en hopelijk staat Morec heel snel in het centrum en schuift Kum door naar de linksback positie.
Wat een ouderwetse K*T avond
Zondag 11 september 2011 om 10:28 uur

DHFC070

Helemaal eens met Wes alleen over Immers niet. Hij speelde inderdaad dramatisch maar deed er wel alles aan. Kijk bijvoorbeeld de herhaling maar hoevaak hij in zijn eentje door aan het jagen was op de keeper.

Nee 1 of 2 spelers kunnen niet op hun niveau presteren maar het hele elftal? Dat ligt inderdaad maar aan 1 persoon en dat is Steijn. Al het hele seizoen is er geen lijn te ontdekken, is er geen zelfvertrouwen, doen ze maar wat enz. Zo zie je maar wat het aandeel is geweest van vd Brom vorig seizoen met nagenoeg hetzelfde elftal.
Teamgeest en voor elkaar door het vuur gaan wordt zo erg onderschaten is eigenlijk de basis om te presteren.
Zondag 11 september 2011 om 10:05 uur

dooddorp

kan me hier alleen maar bij aansluiten weg met stein.
werd gisteren helemaal gek in het stadion hij krijgt er niks uit haal zo snel mogelijk andere trainer.
Zondag 11 september 2011 om 09:55 uur

KaleHans

Ongelofelijk slecht, ik kan niet geloven dat dit dezelfde Immers, Toornstra, Verhoek en Rado zijn die we vorig seizoen hebben gezien.
Het lijken wel gewoon stand-ins of look-a-likes... en als je dan merkt dat het niet lukt snap ik niet dat Immers maar bezig blijft met z`n hakjes e.d.
Er zijn gewoon helemaal geen automatismes meer, alles lukt gewoon net niet. Ik ben het eens met Wes, ze moeten heel snel is goed gaan praten want het materieel is er wel en we weten dat deze jongens weldegelijk kunnen voetballen. Uitspreken wat je dwars zit, zeggen wat je denkt want zo verder gaan sleurt iedereen in een bedenkelijk niveau mee naar beneden.
Zondag 11 september 2011 om 09:54 uur

Wes

Dit was echt een drama, er is niks meer over van het ADO van vorig seizoen, Toornstra probeert het wel maar krijgt te weinig steun op het middenveld, de ruimtes tussen voor en achterlinies zijn te groot waardoor geen goed positiespel kan spelen en geen kansen kan voorberijden en de buitenspelers of spits kan bedienen.. Ik verwijt Immers van gebrek aan inzet, hij loopt met zn hoofd omlaag en er lukt helemaal niks. Zijn marktwaarde is enorm gedaald in korte tijd en zal echt heel goed zijn best moeten doen om dit weer goed te maken. Wesley vond ik wel goed zijn best doen, niet alles lukte maar is wel duidelijk gemotiveerd evanals zijn broer John die naar zijn eigen zeggen niet gewisseld hoefde te worden. Slecht inzicht van Steijn om hem te wisselen, een spits voor een spits terwijl hij wat meer risico moest nemen om de goal te forceren. Steijn had de wedstrijd beter moeten lezen en moet leren beter naar zijn spelers te kijken en te luisteren. Hocher kwam weer niet uit de verf en Luksik speelde weer dramatisch, wat een fout! het opkomen van de flanken zit er niet bij hem in omdat hij gewoon niet geschikt is voor deze positie of zelfs dit niveau.
Het loopt nog steeds niet terwijl we het materiaal wel degelijk hebben, zou het dan toch aan de trainer liggen?. Ik denk dat daar over nagedacht moet worden want er zit nog steeds geen lijn in het spel en de spelers lopen erbij alsof ze allemaal zwemmen in de grote oceaan. Het lijkt wel of hij ze in het diepe gooit zonder bandje terwijl ze nog niet kunnen zwemmen terwijl ze wel degelijk kunnen zwemmen. Waar ligt het dan aan? Hij weet ze niet genoeg te motiveren en bij te sturen, toch te onervaren?. Hij heeft het respect niet bij de spelers afgedwongen en zal deze zo te zien ook niet gaan krijgen. Het is naar mijn mening niet meer de vraag of Steijn nog blijft zitten maar hoelang hij nog blijft zitten. Ik hoop dat er snel wordt gehandeld bij deze omdat je in de hoek komt waar de klappen vallen en als je daar eenmaal inzit kom je er heel moeilijk uit.

Ook erg jammer voor de supporters want als het zo doorgaat komt er geen hond meer naar het stadion, wie wil hier nou zijn geld aan uitgeven. ADO was op de goede weg en het bestuur heeft de transfer periode opzich goed doorstaan maar heeft een enorme inschattingsfout gemaakt bij het aanstellen van Steijn als hoofdcoach.
Zondag 11 september 2011 om 02:12 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
3 mei 2024 om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24