Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

ADO ontmoet Roda JC in play-offs


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

15 mei 2011 23 reacties

Op donderdag 19 mei speelt ADO Den Haag thuis tegen Roda JC voor de eerste ronde van de play-offs. Op zondag 22 mei is de return in Kerkrade.


Als de residentieclub over twee wedstrijden de beste is, wordt op donderdag 26 mei het eerste duel om de tweede ronde gespeeld in het Kyocera stadion. FC Groningen of Heracles Almelo is dan de tegenstander. De uitwedstrijd vindt plaats op zondag 29 mei.

 

ADO Den Haag heeft de ticketprijzen verlaagd en hoopt op een vol stadion, kijk hier meer voor informatie.

Reacties

Dave

derijck is helemaal niet geschorst!!!!!!!!!!!!!!!

Donderdag 19 mei 2011 om 18:11 uur

Peco

Kaartje binnen, volgens de kassaman zijn er nog geen 8.000 man vanavond als dat zo is kunnen we meteen omgedoopt worden tot het Heracles van het Westen

Donderdag 19 mei 2011 om 17:29 uur

Peco is er ook bij hehehe

Zo aantal kaarten verkocht +1, ik heb na harde onderhandelingen thuis voor elkaar gekregen dat iemand anders op dochterlief past hehehe... resultaat telt, niks anders, vanavond in het veld ook, ik teken voor een oerlelijke maar degelijke 2-0

Donderdag 19 mei 2011 om 15:36 uur

ervoor gaan

Zeker weten ADO moet gewoon keihard spelen! Lekker veel druk zetten, volle bak, als een leeuw tekeergaan! Er zit niets anders op. Tuurlijk hebben we schorsingen, maar dan nog het ligt niet alleen aan zulke spelers want die verhoek is ook niet meer wat het geweest is.

De laatste wedstrijden tjong jonge, wat zat ik me te ergeren.
Ik weet niet wat die gozer heb. Maar het lijkt wel of hij te lui is om achter die bal aan te lopen.
In ieder geval ik heb er vol vertrouwen in dat ADO het gewoon goed gaat doen, je kan je nog lelijk vergissen als je denkt dat het over is.
Niets is over, en stel er wordt eerders EL gevoetbalt.
Nou dat is toch het mooiste wat je in de haag kan wensen?
Ik blijf erop hopen en hoop ook zeker dat het goed komt!

Donderdag 19 mei 2011 om 13:45 uur

KaleHans

Hadouir (geblesseerd) en Junker (geschorst) zijn er niet bij in de selectie van Roda, toch een voordeeltje denk ik.

Woensdag 18 mei 2011 om 13:31 uur

TVT

Ik vind het eigenlijk wel een voordeel dat we eerst thuis spelen. Als we op de counter kunnen spelen zijn we erg goed, en Roda heeft dat ook.

Met een 1-0 thuis, kunnen we de 2e wedstrijd rustig wachten op de doelpuntje via verhoek.

Dinsdag 17 mei 2011 om 21:34 uur

Kobus Tokus

@Peet, er zitten teveel ongemotiveerde/feitelijk vertrokken/met hun hoofd elders/na dit seizoen af te stoten spelers in.

 

Vicento op rechts ben ik geen voorstander van, die moet je links houden, en dan nog wil 'ie graag naar binnen trekken dus zet 'em náást Bulykin. Rado in de verdediging???? Vind je dat niet zonde? Ik wil trouwens een meer offensieve speelwijze, ben geen fan van 4 man achterin. Je moet overwicht op het middenveld hebben en een man extra voorin. Verhoek is er niet bij dus moet je anders gaan spelen met Bulykin. Vandaar Charlie naast 'em... Een snelle technische dribbelaar die de bal vast kan houden in de kleine ruimte en 'em bij Bulykin in de voeten kan geven wanneer hij in kansrijke positie staat. Voor een tegenstander trouwens ook erg moeilijk te verdedigen zo'n spitsenduo omdat ze elkaar perfect aan zouden vullen. Vijf man op het middenveld is niemand gewend in de Eredivisie dús komt dat als een shock aan, is erg moelijk te bestrijden. Met dominant tempovoetbal heeft een tegenstander er geen antwoord op. 3-5-2 is perfect.......

 

Coutinho

 

Liefden, Leeuwin -het moet maar-, Ali;

 

Tillema, Rado, Immers, Toornstra, Elbers;

 

Bulykin, Vicento

 

Bank: Boks, Supa, Van der Dussen, Visser, Köksal, Van Duinen, Brouwer

 

Já veel Beloften, já er staat iets op het spel in de play offs maar is er een alternatief dan??? Het vuur is bij veel spelers al een maand gedoofd er moeten verse krachten bij anders worden we kapotgespeeld..... En ik wil een meer offensieve speelwijze, overwicht hebben op het middenveld en een man extra voorin.

Maandag 16 mei 2011 om 23:12 uur

peet Ignacio

Derijck Kum Bosschaart en verhoek geschorst.

 

opstelling tegen Roda

 

                               Couthino

Ammi            Rado                    Leeuwin               Pique

   

                Toornstra          Buijs          Immers

 

Vicento                         Bulykin                    Kubic

 

 

 

Maandag 16 mei 2011 om 22:39 uur

Kobus Tokus

Nou Tommy, we zijn clubs als 030, 010, NEC en Heerenveen echt wel definitief voorbijgestreefd hoor. Althans, sportief zeker. FCDH is nominaal een van de beste teams in de Eredivisie, want het werkelijke succes komt van Van den Brom. Ik vind dat wij het 4de/5de team zijn als je eerlijk en objectief naar het materiaal kijkt, we hebben met Toornstra, Verhoek en Vicento 3 nabijtoekomstige Oranjeklanten in de basis, om maar wat te noemen. Zie je die bij een AZ, een Groningen? Bij Roda al helemaal niet! En zelfs bij 020 zie ik niemand die echt in Oranje thuishoort (en hou toch op met die Stekelenburg, jongens als Velthuizen, Krul en Vorm zijn zoooooveel beter, zelfs Boschker is significant beter!) Ik weet zeker dat er volgend jaar weer een prima elftal staat dat misschien iets minder succesvol is, maar je zal maar eens zien! Deze trainer weet echt wel wat 'ie doet.....

Maandag 16 mei 2011 om 19:18 uur

dre

was niks belangrijk in almelo ,als ze donderdag ma knalle 3-0 en een volle bak

Maandag 16 mei 2011 om 18:37 uur

KaleHans

Ga ik net kaarten halen......  blijken een hoop vakken al helemaal vol te zitten..... 't gaat dus erg hard!!!!

Maandag 16 mei 2011 om 12:46 uur

KaleHans

Het seizoen is sowieso al erg mooi, en nu via die playoffs een plekje in Europa veroveren zou wel helemaal een bekroning zijn en........ het zou jongens zoals een Derijck, Verhoek en Bulykin wel een zetje in de rug geven om nog liever te willen blijven en voor misschien nog 1 of 2 versterkingen een reden zijn om naar ADO te komen.   Nog maximaal 4 wedstrijden alles geven en dan moet het toch mogelijk zijn???    Ook ik besef wel dat Roda en Groningen moeilijke tegenstanders voor ons zijn.... maar dat zijn ze altijd al geweest kijk maar naar dit seizoen ook.

En Europa in, natuurlijk kunnen we in Oezbekistan terecht komen...... maar aan de andere kant kunnen we ook een aansprekende club tegenkomen....    elke negatieve kant heeft ook een positieve kant....  toch

Maandag 16 mei 2011 om 11:57 uur

tommy

ik ben het helemaal eens met mig.

Heb al vaker gezegd hier dat iedereen nu net doet of we een topclub zijn.

We moeten eerst maar eens proberen om een stabiele club tussen 8 en 12 te worden.

Hier denken mensen soms dat je van 16 naar 5 springt en dat dan blijft.

Play-offs zijn een toetje.

 

Maandag 16 mei 2011 om 10:26 uur

MiG

Ik hoop dat Brom zijn spelers kan motiveren om nog een keer frank & vrij te knallen, meer niet want er moet en hoeft geen druk op te zitten. In augustus zouden we allemaal voor plek 15 hebben getekend, nu zijn we 7e geëindigd en hebben we de play-offs gehaald. Uiteraard smaakt dat naar meer, maar wel voeten op de grond houden. Hopelijk donderdag iig een hele goede sfeer en dan zien we wel verder

Maandag 16 mei 2011 om 08:02 uur

Kobus Tokus

@ Frans, ja maar ik bedoel voor het totaalplaatje zeg maar.

Zondag 15 mei 2011 om 22:39 uur

frans swa

@kobus:

play-offs is toch schone lei? niks doelsaldo...

Zondag 15 mei 2011 om 22:19 uur

Ricky

net het intervieuw met vd Brom gehoord op erelive, hij heeft bewust met de rem erop gespeeld, verdedigend, tegen alle dingen in. Dit met het oog op de playoffs. Voor de zoveelste keer genaaid door meneer Ed Janssen. Vd Brom noemt hem een flapdrol, als dat maar weer geen schorsing wordt......

 

 

Mannen, vol gaan in die playoffs!!!

Zondag 15 mei 2011 om 21:06 uur

adodebeste

Ik begrijp het ook niet meer, 2 keer winnen van Ajakkes 1 keer gelijk tegen PSV en 1 keer winnen van PSV en dan nu deze bedroevende laatste wedstrijd.

Zondag 15 mei 2011 om 21:00 uur

Nardo buitendijk

Kom op ADO we gaan ervoor en blijven sterk suc7
Zondag 15 mei 2011 om 20:48 uur

Tja

Onze ploeg oogt uitgeblust, inspiratieloos.

De kerels die er moeten staan zakken door het ijs als het er op aan komt, al vele beslissende wedstrijden geven ze niet thuis.

Verhoek, Bulykin, De Reyck, Immers, Toornstra, Pique alleen ver onder de maat.

De eertse 3 zijn meer bezig met transferzaken de anderen kunnen de ploeg nog niet op sleeptouw nemen.

Een onmogelijk klus om dat nog op de rails te krijgen.

Wat rest is een terugblik op een pracht seizoen.

En dan na wat verkopen flink bouwen aan een verjongd team zonder sterallures en geen risico volle investeringen doen om spelers koste wat het kost te behouden.

 

Zondag 15 mei 2011 om 20:00 uur

Kobus Tokus

Ze mogen d'r wel tig goals inknallen bij die Limbo's om het slechte doelsaldo in de play offs op te krikken. Ik heb er een heel hard hoofd in, dat teringRoda overstijgt ons al het hele jaar in de ranglijst, ze lopen ons continu in. Wat haát ik die club!!!!! Zij zijn echt niet beter dan wij of zo. Wij hebben veel betere spelers en ik vind ons ook als team stukken beter. Ik vind dat zij rond de 10/11 horen.

Zondag 15 mei 2011 om 19:07 uur

DJ

Hopen op een volle bak en leuke pot om seizoen af te sluiten
Zondag 15 mei 2011 om 17:32 uur

Pittige klus

Niet de meest ideale tegenstander lijkt me zo. Meestal hebben we grote moeite met die limbo´s. Maar wie weet.... Suc6 ADO. Ik denk wel dat het héél lastig wordt, al is het niet onmogelijk. Go for it. Schuim op die bekken. Pak die laatste EL plek en zet de kroon op t werk!

Zondag 15 mei 2011 om 17:08 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Helmond Sport
0-1
12 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
Vandaag om 16:30 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 34 - 73
2 Roda JC + 35 - 71
3 Groningen + 34 - 67
4 FC Dordrecht 35 - 66
5 Graafschap 35 - 59
6 ADO Den Haag 34 - 58
7 NAC Breda 35 - 51
8 MVV Maastr. 34 - 49
9 Jong AZ 34 - 49
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 34 - 45
13 VVV-Venlo 34 - 45
14 Jong Ajax 35 - 39
15 FC Eindhoven 34 - 38
16 Telstar 35 - 33
17 TOP Oss 35 - 32
18 Jong PSV 34 - 31
19 FC Den Bosch 35 - 30
20 Jong Utrecht 34 - 24